ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز هفت و لینوکس suse

cpplover
27-09-2013, 16:52
با عرض سلام خدمت دوستانی که در این تایپیک فعالیت می کنند.

راستش من قبل از مطرح کردن این سوال خیلی سرچ کردم به جوابهایی هم رسیدم اما مشکلم برطرف نشد.

روی لپ تاپم لینوکس زوزه و ویندوز سون نصب بود.اما به خاطر اینکه ویندوز خراب شده بود و وارد صفحه آبی میشد مجبور بودم که عوضش کنم.البته میدونستم که بوتش بهم میخوره اما با این حال ویندوز رو مجددا روی همون درایوی که از قبل نصبش کرده بودم نصب کردم

الان ویندوز بالا میاد اما از لود شدن گراب خبری نیست.من با یک livecdبالا اومدم و با جستجویی در اینترنت (که البته مربوط به ابونتو بود) مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستوراتش رو اجرا کردم.

بعد از این کار فقط توضیحاتی داده میشه و کلمه grub> در خط فرمان میاد.یعنی هیچ کدام از سیستم عامل ها بوت نمی شوند.راستش ویندوز رو میتونم مجدد نصب کنم اما به اطلاعاتی که در لینوکس داشتم شدیدا احتیاج دارم و میخوام لینوکس قبلی بوت بشه.

لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

Http://Admin
27-09-2013, 17:28
این مطلب رو تو یه وبلاگ خونده بودم :

1.سی دی اوینتو رو توی دستگاه قرار بدید و سیستم رو با هاش بوت کنید و در گزینه های مختلف گزینه امتحان لینوکس بدون نصب رو انتخاب کنید(....try ubuntu without)

2.بعد از بالا آمدن لینوکس اوبنتو یک ترمینال باز کنید( ctrl + alt + t )

3.در ترمینال تایپ کنید:sudo fdisk -lواینتر بزنید.
توجه کنید که فاصله های قرار داده شده رو در تمام دستورات که اینجا نوشته شده باید قرار دهید.)

4.بعد از اجرای دستور بالا باید پارتیشنی که لینوکس در آن نصب شده رو پیدا کنید.که خیلی هم راحت هست چون در لینوکس دو تا پارتیشن بیشتر نداریم یکی پارتیشنswapهست و دیکری هم پارتیشن ریشه یا همون روت که احتمال قوی از نوعext4هست .پس پارتیشنی که برای روت هست رو پیدا کنید مثلا یه چیزی شبیه به sda3هست که برای مراحل بعد بهش نیاز داریم.
5.تایپ کنید:sudo mkdir /media/sda3و اینتر بزنید.

6.تایپ کنید: sudo mount /dev/sda3 /media/sda3 و اینتر بزنید.

7.تایپ کنید:sudo grub-install --root-directory=/media/sda3 /dev/sda واینتر بزنید.

8.بعد سیستم را ری استارت کنید و بعد از بالا امدن گراب و انتخاب لینوکس باز در ترمینال بزنیدsudo update-grubکه البته ازشما رمز می خاد و شما باید بش بدید و مراحل دیگه تموم میشه.
فقط یادتون باشه که sda3مثال بود و شما باید پارتیشن لینوکسی حودتون رو جایگزین کنید .و فاصله های بین کلمات هم حتما بزارید.

cpplover
27-09-2013, 18:50
با تشکر.من اینها را تست خواهم کرد.اما همانطور که گفتم لینوکس من زوزه است .فرقی که نمیکنه؟

27-09-2013, 20:30
با تشکر.من اینها را تست خواهم کرد.اما همانطور که گفتم لینوکس من زوزه است .فرقی که نمیکنه؟

ننه داداش مشکلی نداره
سوره رو با DVD بوت کنید و بعد دستورات بالا رو اجرا کنید.

cpplover
27-09-2013, 20:46
بعد از اجرای دستورات و ری استارت یک صفحه با محتوی زیر ظاهر میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا راهنمایی کنید حالا چیکار کنم؟

27-09-2013, 21:12
مورد 8 رو انجام دادید؟!؟!

8.بعد سیستم را ری استارت کنید و بعد از بالا امدن گراب و انتخاب لینوکس باز در ترمینال بزنیدsudo update-grubکه البته ازشما رمز می خاد و شما باید بش بدید و مراحل دیگه تموم میشه.
فقط یادتون باشه که sda3مثال بود و شما باید پارتیشن لینوکسی حودتون رو جایگزین کنید .و فاصله های بین کلمات هم حتما بزارید.

cpplover
27-09-2013, 21:27
خوب به مورد 8 نمیرسیم!آخه همونطور که در پست قبل گفتم بعد از ری استارت اون پیغام ظاهر میشه و اصلا انتخاب لینوکسی وجود نداره که ما در ترمینال دستوری که شما گفتید رو اجرا کنم.

sda ها رو رعایت میکنم.برای من sda6 است.

27-09-2013, 22:03
خوب به مورد 8 نمیرسیم!آخه همونطور که در پست قبل گفتم بعد از ری استارت اون پیغام ظاهر میشه و اصلا انتخاب لینوکسی وجود نداره که ما در ترمینال دستوری که شما گفتید رو اجرا کنم.

sda ها رو رعایت میکنم.برای من sda6 است.

وقتی سیستم رو با دیسک سوزه بوت کردید تا مورد 7 انجام بدید
بعد که ری استارت کردید ببین گراب میاد یا نه
توی همون صفحه ای که میاد که دو پست قبلی گذاشتی
اونجا دستور رو وارد کن ببین چی میگه

cpplover
27-09-2013, 22:15
راستش من تا حالا با دیسک سوزه بوت نمی کردم.همه دستورات رو با یه لینوکس لایو که در hiren boot cd بود انجام میدادم.حتما باید با سوزه لایو این کار رو انجام بدم که جواب بگیرم؟

من cd سوزه رو دارم اما لایو نداره.ممکنه لینک دانلود بدید؟

ضمنا من اون دستور رو در همون صفحه ای که میاد دادم.اما ارور میده.دستور Update واسش شناخته شده نیست.

27-09-2013, 22:34
دادا با همون س یدی سوزه بوت کن وقتی اومد بالا همون صفحه ای که که نوشته Install linux اونجا یه ارمینال باز کن و اینا رو وارد کن

وقتی با سی دی بوت میشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد این صفحه خود سیستم اجرا میشه اونجا رو منظورمه

cpplover
27-09-2013, 22:47
شاید سیدی من کامل نیست.من این گزینه ها رو دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

27-09-2013, 22:55
قبل ار نصب هر توزیعی اول خود سیستم بالا میاد که میتوینی به صورت آزمایشی باهاش کار کنی سوره هم حتما همینطوره
ولی خب شما با یه دیسک دیگه تست کنید وارد ترمینال بشید و دستورات رو اجرا کنید

cpplover
27-09-2013, 23:08
من تا فردا dvd اصلی opensuse رو گیر میارم و مجددا تست خواهم کرد و نتیجه رو اعلام خواهم کرد.با تشکر از شما

MrGee
28-09-2013, 16:41
کافیه تو گوگل وارد کنید repair grub after windows install ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد به این نتایج میرسیم که اصولا باید مشکل شما رو حل کنن و توزیعی که استفاده می کنید هم مهم نیست
How can I repair grub? (How to get Ubuntu back after installing Windows?)‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recovering GRUB after installing Windows 7? [duplicate]‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cpplover
29-09-2013, 00:41
ممنون
از تمام روشهای پیشنهادی استفاده کردم
در نهایت با استفاده از نرم افزار easyBCD در ویندوز به راحتی سیتم عامل لینوکسم بالا آمد
به همه ی کسانی که مشکلی مانند این مواجه شدند پیشنهاد میکنم مستقیم این راه را انتخاب کنند
در کمتر از 3 دقیقه لینوکس شما بالا می اید

این نرم افزار در لینکی که دوستمان در بالا اشاره کرد آمده است
ممنون از کمک همه ی دوستان