مشاهده نسخه کامل
: زمان مناسب برای خرید سیستم!
BATMAN-LOVE
27-09-2013, 04:40
دارم برای چند نفر سیستم جمع میکنم
در حال حاضر زمان مناسبه (از لحاظ قیمت) یا کمی صبر کنم؟؟
Hessam 2
27-09-2013, 10:12
برای بودجه های زیر 5 میلیون بله. مناسبه.
تا اخر مهر صبر کنی مناسب تر هم میشه
BATMAN-LOVE
29-09-2013, 09:50
اگه 100 درصد مطمئنی صبر کنم؟
اگه 100 درصد مطمئنی صبر کنم؟
مثل اینکه فراموش کردی تو ایران زندگی می کنی؟ اینجا از هیچی نباید مطمئن بود !مثلا قرار بود بعد از مذاکرات دلار بیاد پایین !امروز شده 3065 تومن؟ روال عمومی اینه که وقتی از لحاظ میلادی به ما های اخر سال میرسه و قار محصولات جدید سال جدید رو معرفی کنند قیمت ها پاین تر میاد و اثرش رو تو کشورهای مصرف کننده هم نشون میده . البته الان هم قیمت ها خوبه ولی شاید بهتر بشه و شاید هم بدتر!!!
rezidentevilone
29-09-2013, 23:56
مثل اینکه فراموش کردی تو ایران زندگی می کنی؟ اینجا از هیچی نباید مطمئن بود !مثلا قرار بود بعد از مذاکرات دلار بیاد پایین !امروز شده 3065 تومن؟ روال عمومی اینه که وقتی از لحاظ میلادی به ما های اخر سال میرسه و قار محصولات جدید سال جدید رو معرفی کنند قیمت ها پاین تر میاد و اثرش رو تو کشورهای مصرف کننده هم نشون میده . البته الان هم قیمت ها خوبه ولی شاید بهتر بشه و شاید هم بدتر!!!
اگه دلار پایین بیاد
نرخ تبدیل دلار نفت فروخته شده هم پایین میاد و خود دولت فلج می شه !
مثلا شما روزی 10 دلار نفت داری میفروشی اون کجا که به نرخ 3000 تومن تبدیلش کنی و وارد جامعه کنی و اون کجا که به نرخ 1000 تومن تبدیل و وارد بازارش بکنی ؟!
همینطوری کسر بودجه ملیاردی پیش آمده ! وای به حال اینکه نرخ دلار بخواد پایین بیاد !
همنطوری کلی افزایش نقدینگی داشتیم وای به حال روزی که قیمت ها شکسته شه !!!!
تا تحریم های بانکی برداشته نشه و پول های بلوکه شده وارد کشور نشه و تبدیل نشه ( یا اقتصاد کشور یه دفعه شکوفا بشه که غیر ممکنه همچین چیزی ! ) هر گونه کاهش نرخ ارز فقط خاله زنک بازی و وهم و خیال برای یک تلفن کردن بیش نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.