ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود بازی گیاهان و زامبی ها برای اندروید

mela1
26-09-2013, 01:14
این یکی از بهترین بازی هایی که بدون شک همه دانلودش می کنن. خیلی جاله , البته یکم سنگینه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم بازی : 114.79 مگابایت

رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gmd
26-09-2013, 23:34
این یکی از بهترین بازی هایی که بدون شک همه دانلودش می کنن. خیلی جاله , البته یکم سنگینه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم بازی : 114.79 مگابایت

رمز فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
چرا نصب نمیشه ؟

mela1
27-09-2013, 01:21
مشکلتون چیه؟

mehdi-ch
27-09-2013, 01:40
من اولین بار 3سال پیش نسخه کامپیترش رو بازی کردم و چند ماه پیش نسخته اندرویدش که واقعاً عالی بود ... این نسخه 2 می باشد و معرکستتتتتت:n06:

gmd
27-09-2013, 15:01
مشکلتون چیه؟
سلام
این فایلو Plants vs Zombies2 HD 1.0.1 با حجم 114 mb دانلود کردم و ریختم رو گوشی نوت 2 اما هر کاری میکنم هر کاری میکنم اصلا" نصب نمیشه.

shoojats
27-09-2013, 17:36
سلام,

دوستان من از یه سایت چینی دانلود کردم اما وقتی وارد بازی میشم از من میخواد یه چیزی رو تایپ کنم و اوکی کنم. اما متاسفانه اوکی غیر فعاله, هر چی هم که اونجا تایپ کنم فعال نمیشه. چه فارسی, چه انگلیسی, چه چینی.... هر چی تایپ کردم دکمه فعال نشد.

زبان هم چینی هست و اصلا فهمیده نیست که چی باید تایپ کنم.

adrenalin
28-09-2013, 11:07
سلام,

دوستان من از یه سایت چینی دانلود کردم اما وقتی وارد بازی میشم از من میخواد یه چیزی رو تایپ کنم و اوکی کنم. اما متاسفانه اوکی غیر فعاله, هر چی هم که اونجا تایپ کنم فعال نمیشه. چه فارسی, چه انگلیسی, چه چینی.... هر چی تایپ کردم دکمه فعال نشد.

زبان هم چینی هست و اصلا فهمیده نیست که چی باید تایپ کنم.

سلام دوست عزیز
من تست کردم مشکلی هم نداشت :n13: نام کاربری می خواد از شما فقط وارد کنید پاک کنید دوباره نصب کنید البته نسخه ایی که من گرفته بودم حجمش کمتر از 100 مگ بود نیاز به دیتا نداشت

smahdis
28-09-2013, 15:03
این نسخه که تو پست اوله انگلیسیه یا چینی؟ انگلیسی هنوز نیومده؟

FOURTH RETURN
04-10-2013, 14:52
این تازه ترین نسخشه؟ انگلیسیه یا چینی؟

vahid_civil
22-10-2013, 01:38
این نسخه چینیه ! خوبه ها ! ولی وسطاش که امتیاز میخاید برای مراحل بالاتر . نیاز به دانش زبان چینی داره ! واسه همین عملا به بن بست میخورید !