ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش کامل php از پایه (از زیر صفر ) به سوی (100)

mniiinm
25-09-2013, 22:17
سلام . من محسن هستم و خب در زمینه ی php خیلی کار کردم راستش من php رو بدون کلاس رفتن یاد گرفتم .
پس برای یادگیری ابتدا از کتابهای فارسی استفاده کردم ولی بدلیل حجم بالای کتابها و اینکه از اصول و حقیقت برنامه نویسی چیزی نمیدونستم راه بجایی نبردم . در ادامه رو بسوی کتابهای انگلیسی بردم ولی باز هم حجم مطالب بالا بود و تا یک مبحث رو یاد میگرفتم مبحث دیگه رو فراموش میکردم .
در انتها به این نتیجه رسیدم که آستینها رو بالا بزنم و شروع به برنامه نویسی کنم و هرجا به مشکلی برخوردم با استفاده از منابع php مشکل رو حل کنم .
نتیجه : منی که فقط دو خط برنامه نویسی بلد بودم بعد از یک ماه به خواستم رسیدم و در حدی که نیاز داشتم php رو یاد گرفتم .

حالا قصد دارم php رو به روش خودم به شما آموزش بدم پس اگر حال حوصله ی کتابهای حجیم رو ندارید با من همراه باشید .

mniiinm
25-09-2013, 22:19
سلام بدون هیچ توضیح و حرفی میریم سراغ آموزشمون.
خیلی خب . کدهای PHP رو باید بین php?> و <? قرار بدیم . به این صورت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستورات PHP خیلی آسونه مثلا برای نمایش یه چیزی روی مانیتور اینطور عمل میکنیم :

خروجی :

ساخت متغییر ها هم خیلی آسونه :

خروجی :

خب آموزش پایه به همین سادگی تموم . از این به بعد به صورت عملی برنامه میسازیم . وخواهید دید که به زودی شما یک برنامه نویس php حرفه ای میشید.

mniiinm
26-09-2013, 13:26
درس 2:

حالا میخوایم یه برنامه بسازیم که چندتا اسم بهش بدیم بعدش اون شانسی یه اسم رو نمایش بده (مثلا یکی بچه دار شده اینطوری شانسی یه اسم برای بچش انتخاب میکنه :n19::n13::n04: )
قبل از اینکه بریم سراغ ساخت برنامه اینو بگم که php تابع های زیادی داره که هر کدوم یه کاری میکنن ولی شما لازم نیست هیچکدومشون رو حغظ کنید یعنی خود منم بیشترشون رو حفظ نیستم ولی توی برنامه هام ازشون خیلی استفاده میکنم . میگید چجور پس نگاه کنید این برنامه رو چطوری میسازیم.

میخواستیم یه برنامه بسازیم که چندتا اسم بگیره و یکیش رو شانسی نمایش بده . خب اول چندتا متغیر میسازیم و توی هر کدومش یه اسم میزاریم :

حالا میخوایم یکی از اینا رو به صورت شانسی نمایش بدیم .
واسه اینکه شانسی یکی از اینا رو نمایش بدیم نیاز به یکی از تابع های php داریم ولی ما که بلدش نیستیم .
میریم توی گوگل و مثلا مینویسیم php random :
(فرض میکنیم انگلیسیمون زیر خط فقره) میریم توی مترجم گوگل مینوییسیم رندم و ترجمه انگلیسیش رو جستجو میکنیم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هدف ما php هست . اینجا هم اولین سایت اومد. میریم داخلش سایت رسمیه (php.net)

خب همون اول نوشته int rand ( int $min , int $max ) یعنی که دوتا عدد بهش میدیم از بین اونا یه عدد شانسی برمیگردونه . مثلا:

این یه عدد بین 3 و 654 میگیره که ما با دستور echo که همون اول گفتم عدده رو نمایش میدیم.
خب اینطور یه عدد شانسی برگشت داده میشه ولی ما یه اسم تصادفی میخوایم . واسه اینم راهی هست.
مثلا میتونیم آرایه بسازیم. پس دوباره دست به دامن گوگل میشیمو سرچ میکنیم php array همونطور که قبلا گفتم اگه انگلیسی کلمه ای رو بلد نبودید میتونید از مترجم گوگل استفاده کنید . بعد از سرچ کردن طبق معمول میریم داخل سایت php.net .
خب داخل php.net نوشته :

)array
key => value,
key2 => value2,
key3 => value3,
...
(

خب یعنی چی ؟ یعنی این:

اینطور به هر عدد یک اسم رو نسبت دادیم و همه رو داخل متغیر $esm ذخیره کردیم.(پس دیگه نیازی به ساختن متغییرهای مختلف که اول انجام دادیم نیست)
خب دیگه تقریبا برنامه کامل شد . حالا برنامه رو به صورت کامل مینویسم:

تمام . اولین برنامه را ساختیم . حالا از بین 5 تا اسم که به برنامه دادیم برنامه یکی را به صورت شانسی نمایش میده.

mediamilad
01-10-2013, 15:12
سلام دوست عزیز من با نرم افزار phpDesigner 8 و با سرور iis برنامه مینویسم ولی وقتی برنامه رو در پوشه تعیین شده توسط سرور ، ذخیره میکنم و با مرورگر ie ان رو اجرا میکنم ولی اجرا نمیشه ، کلا من تازه کارم ونمیدونم چطوری برنامه رو اجرا کنم؟ لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

hamedarian2009
01-10-2013, 18:20
سلام دوست عزیز من با نرم افزار phpDesigner 8 و با سرور iis برنامه مینویسم ولی وقتی برنامه رو در پوشه تعیین شده توسط سرور ، ذخیره میکنم و با مرورگر ie ان رو اجرا میکنم ولی اجرا نمیشه ، کلا من تازه کارم ونمیدونم چطوری برنامه رو اجرا کنم؟ لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون
واسه برنامه های php باید از سرور آپاچی استفاده کنید و با نصب نرم افزار هایی مثل xampp یا wamp میتونید اینکارو انجام بدین
فقط واسه اینکه هر دو سرویس آپاچی و IIS را بخواهید در ویندوز همزمان داشته باشید یه تنظیمات کوچیکی داره تا به مشکل برنخورین

mediamilad
02-10-2013, 21:31
من اسم اینارو تا حالا نشنیدم ، تنظیماتش کجاست چجوریه؟

hamedarian2009
02-10-2013, 22:17
من اسم اینارو تا حالا نشنیدم ، تنظیماتش کجاست چجوریه؟
اگه iis لازم نداری بهتره اول بری غیر فعالش کنی چون با اپاچی به طور معمولی با هم کار نمیکنن
بعدش برو یکی ازین دوتا نرم افزارو که گفتم از گوگل سرچ کن و دانلود و نصب کن
بسته به هر نرم افزاری که تصب کردی باید برنامه هایی که با php نوشتی رو واسه wamp تو پوشه www و xampp تو htdocs میریزی و واسه نمایش خروجی تو مرورگر باید به این صورت اول بنویسی localhost و بعدش فایل موردنطرتون مثلا فایل test تو پوشه folder به این صورت ادرس دهی میشه : localhost/folder/test.php

mersadmohammadi
08-12-2013, 22:56
دوست عزیز تنها پیشنهاد من به شما استفاده از نرم افزار دریمویور و سرور wamp هست به نظر من IIs سروره خیلی ضعیفی هست:n10:

amirfarhadi
05-02-2014, 12:34
اقا یه سوال echoاسم متغیرته???

A.N.A.P
05-02-2014, 15:16
اقا یه سوال echoاسم متغیرته???

نه وظیفه echo نمایش خروجی هست.شبیه print هست ولی کمی سریع تر.

firstzeus
12-04-2014, 21:58
سلام
خدا قوت
من اولین بار دارم سراغ این بحث میام
میشه راهنماییم کنید که من مستقیم بیام php کار کنم یا اول باید html&css یاد بگیرم بعد php
درضمن هیچ اشاره ای نکردید که تو چه محیطی کد بنویسیم
notepad notepad++?
و در آخر اصلا به حروف کوچک و بزرگ حساسه یا نه؟

A.N.A.P
13-04-2014, 20:24
سلام.
اول HTML و CSS رو خوب خوب یاد بگیرین.پیشنهاد میکنم JavaScript رو هم یاد بگیرید. بعد برید سراغ PHP.
من خودم تموم کد هامو توی Notepad++ مینویسم چون خیلی خوب و انعطاف پذیره.

PHP به حروف بزرگ و کوچک حساسه.

Thor God
13-04-2014, 21:17
سلام
خدا قوت
میشه راهنماییم کنید که من مستقیم بیام php کار کنم یا اول باید html&css یاد بگیرم بعد php
notepad notepad++?

بهتره اول طراحی وب رو یاد بگیرید و بعدش برنامه نویسی وب. رابط کاربری تو وبسایت خیلی مهمه. چه بسیار وب سایت هایی هستند که cms اختصاصی و حرفه ای دارند ولی تم وبسایتشون مناسب نیست.

IDE رو نمیتونم به شما یگم که کدوم خوبه و کدوم بده ! خودتون باید کار کنید و ببینید که با کدوم محیط بهتر میتونید ارتباط بر قرار کنید بنده خودم با NP++ کد میزنم. ولی افراد زیادی هم هستند که با دریم ویور کد میزنن.

بله حساسه

سوالی بود، بفرمایید

hamedarian2009
14-04-2014, 08:40
حرفه ای ترین IDE واسه PHP به نظرم Zend Studio هست که واقعا امکانات زیادی رو در اختیارتون میزاره اما در کنارش notepad++ رو هم باید داشته باشی که سبک وزنه و واسه مواقع ضروری و فوری میتونید ازین استفاده کنید

tabriz-info
14-04-2014, 11:16
سلام
خدا قوت
notepad notepad++?

سلام.
اول HTML و CSS رو خوب خوب یاد بگیرین.پیشنهاد میکنم JavaScript رو هم یاد بگیرید. بعد برید سراغ PHP.

این که می فرمائید حساسه منظورتون چیه؟

مثلا echo با ECHO فرق میکنه؟

این روش بهتره که مثلا شما تو اسم متغیر ها همیشه حساسیت رو رعایت کنی حالا چه حساس باشه چه نباشه

hamedarian2009
14-04-2014, 11:30
این که می فرمائید حساسه منظورتون چیه؟

مثلا echo با ECHO فرق میکنه؟

این روش بهتره که مثلا شما تو اسم متغیر ها همیشه حساسیت رو رعایت کنی حالا چه حساس باشه چه نباشه
به شما اطلاعات غلط دادن PHP به حروف بزرگ یا کوچک حساس نیست اما تو نام متغیرها حساس است مثلا name$ با NAme$ فرق میکنه

lifeless
15-04-2014, 01:58
آقا خدا قوت
ما منتظر درسهای جدیدیم ها!
اگه یه آموزشی با همین کیفیت + فایل های سمپل رو بذارید مطمئناَ کیفیت کار خیلی بالاتر میره و شاید اعضا هم حاضر شن زحماتتون رو جبران کنن.

سخت منتظریم، لطفاً سرعت کار رو بالا ببرید.
سپاس

smahdis
15-04-2014, 08:00
بهتره اول طراحی وب رو یاد بگیرید و بعدش برنامه نویسی وب. رابط کاربری تو وبسایت خیلی مهمه. چه بسیار وب سایت هایی هستند که cms اختصاصی و حرفه ای دارند ولی تم وبسایتشون مناسب نیست.

IDE رو نمیتونم به شما یگم که کدوم خوبه و کدوم بده ! خودتون باید کار کنید و ببینید که با کدوم محیط بهتر میتونید ارتباط بر قرار کنید بنده خودم با NP++ کد میزنم. ولی افراد زیادی هم هستند که با دریم ویور کد میزنن.

بله حساسه

سوالی بود، بفرمایید

سلام.

دقیقا همیشه این حرفا باعث شده من از برنامه نویسی بدم بیاد. چون هر وقت میخواستم برم یه زبانی رو یاد بگیرم, چند نفر اومدن گفتن باید قبلش این رو یاد داشته باشی. بعد که رفتم ببینم اون چه جوریه, دیدم اون هم برای خودش یه کتاب 600 صفحه ای هست. همین باعث میشد بیخیالش بشم.

دوستان الان با وجود اینترنت اصلا نیازی نیست کتاب بخونید (البته اگر دوست دارید و وقت دارید بخونید). در حقیقت کسی که زبان انگلیسی بلد باشه, تمام زبانهای برنامه نویسی رو بلده.

شما کافیه یه کمی در رابطه با اون زبان بدونید. مثلا بدونید برای آندروید فلان برنامه لازمه و قبلش از شروع برنامه نویسیش یه کم باهاش کار کنید. یا میتونید برای آشنایی چند صفحه اول کتابش رو مطالعه کنید. دیگه بقیش رو میتونید از اینترنت پیدا کنید.

یعنی شما به هر سئوالی که ممکنه بهش بر بخورید, مطمئن باشید که دهها نفر دیگه هم تو اینترنت به اون مشکل برخوردن و این سئوال رو تو اینترنت مطرح کردن و جواب گرفتن. کار شما اینه که برید ببینید راه حلی که برای اون مطرح کردن چی بوده.

یکی از معروفترین سایت ها, سایت Stackoverflow هست که وقتی برنامه نویسی (به خصوص جاوا یا آندروید) رو شروع کنید, اینجا میشه پاتق همیشگی تون. این سایت به قدری فعاله که من یه بار یه سئوالی رو پرسیدم تو کمتر از 5 دقیقه که من رفتم برای خودم چایی بریزم و برگردم, دیدم 5 نفر جوابم رو دادن.

A.N.A.P
15-04-2014, 09:46
دقیقا همیشه این حرفا باعث شده من از برنامه نویسی بدم بیاد. چون هر وقت میخواستم برم یه زبانی رو یاد بگیرم, چند نفر اومدن گفتن باید قبلش این رو یاد داشته باشی. بعد که رفتم ببینم اون چه جوریه, دیدم اون هم برای خودش یه کتاب 600 صفحه ای هست. همین باعث میشد بیخیالش بشم.

دوستان الان با وجود اینترنت اصلا نیازی نیست کتاب بخونید (البته اگر دوست دارید و وقت دارید بخونید). در حقیقت کسی که زبان انگلیسی بلد باشه, تمام زبانهای برنامه نویسی رو بلده.

شما کافیه یه کمی در رابطه با اون زبان بدونید. مثلا بدونید برای آندروید فلان برنامه لازمه و قبلش از شروع برنامه نویسیش یه کم باهاش کار کنید. یا میتونید برای آشنایی چند صفحه اول کتابش رو مطالعه کنید. دیگه بقیش رو میتونید از اینترنت پیدا کنید.

یعنی شما به هر سئوالی که ممکنه بهش بر بخورید, مطمئن باشید که دهها نفر دیگه هم تو اینترنت به اون مشکل برخوردن و این سئوال رو تو اینترنت مطرح کردن و جواب گرفتن. کار شما اینه که برید ببینید راه حلی که برای اون مطرح کردن چی بوده.

یکی از معروفترین سایت ها, سایت Stackoverflow هست که وقتی برنامه نویسی (به خصوص جاوا یا آندروید) رو شروع کنید, اینجا میشه پاتق همیشگی تون. این سایت به قدری فعاله که من یه بار یه سئوالی رو پرسیدم تو کمتر از 5 دقیقه که من رفتم برای خودم چایی بریزم و برگردم, دیدم 5 نفر جوابم رو دادن.

دوست عزیز من حرفی از کتاب زدم ؟
محض اطلاع من خودم برای یادگیری طراحی وب 1 خط هم کتاب نخوندم و تموم اطلاعاتم رو مدیون گوگل و Stackoverflow هستم !
ایشون نمیخوان جاوا و اندروید یاد بگیرن.ایشون میخوان PHP یاد بگیرن که یک طراح وب باید مسلط به مباحثی که گفتم باشه.حالا دلشون میخواد کتاب میخونن یا اینترنتی یاد میگیرن.

hamedarian2009
15-04-2014, 18:32
شخصی که میخاد PHP یاد بگیره از ملزوماتش اینه که html و css رو به طور کامل بلد باشه چون php زبان سمت سروره و واسه تولید خروجی باید از html+css استفاده کرد
واسه یادگیری هم نیاز نیست کتاب بخونید وبسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خیلی ها از جمله خودم بوده و هست

Thor God
15-04-2014, 21:53
به شما اطلاعات غلط دادن PHP به حروف بزرگ یا کوچک حساس نیست اما تو نام متغیرها حساس است مثلا name$ با NAme$ فرق میکنه

حساسه دوسته من، حتی اگه 1 مورد حساسیت هم باشه باید رعایت بشه.
html که نیست عشقی بنویسیم :n02:

بله هر کاری یک پیش زمینه ای می خواد.
لازم نیست هر 600 صفحه رو بخونید همین که قسمت های اصلی و پایه اون زبان رو بفهمی بسه.

ربطی نداره، حتی زبان هایی مثله پایتون که به زبان انسان هم نزدیک هستند بازم به یادگیری دارند. لطفا اطلاعات غلط ندید. برنامه نویسی خیلی نکات ظریف داره. با این حرفتون دیگه زبان برنامه نویسی لازم نیست ! یه متن انگلیسی مینویسیم خود به خود برنامه میشه !
شما کی تو حرف های روزمرتون کی ; میزارید آخر حرفتون ؟ یا کی به بزرگ و کوچیک بودن کلماتی که استفاده می کنید تاکید دارید ؟

برای یادگیری طراحی هیچ کاری مثله گشتن و تغییر دادن کد ها نمیتونه به شما کمک کنه.

در ظمن برای یادگیری php باید یک پیش زمینه داشته باشید. شما php رو که فول باشید چه طور می خواید پیادش کنید ؟

smahdis
16-04-2014, 12:17
ربطی نداره، حتی زبان هایی مثله پایتون که به زبان انسان هم نزدیک هستند بازم به یادگیری دارند. لطفا اطلاعات غلط ندید. برنامه نویسی خیلی نکات ظریف داره. با این حرفتون دیگه زبان برنامه نویسی لازم نیست ! یه متن انگلیسی مینویسیم خود به خود برنامه میشه !
شما کی تو حرف های روزمرتون کی ; میزارید آخر حرفتون ؟ یا کی به بزرگ و کوچیک بودن کلماتی که استفاده می کنید تاکید دارید ؟

نه عزیز, متن من رو دوباره بخونید متوجه میشید. منظور من این نیست که برنامه نویسی همون زبان انگلیسیه. منظور من این بود که شما اگر زبان انگلیسی رو بلد باشید به راحتی و با یک سرچ ساده میتونید هر زبان برنامه نویسی که دلتون میخواد رو یاد بگیرید (زبان برنامه نویسی یا اصلا هر چی)...

BEBETO1
30-07-2014, 22:43
یک سوال
اینطور که من متوجه شدم php برای اتصال به سرور هست
و با php نمیشه سایت طراحی کرد

حالا ما قالب سایت رو با چه برنامه ای بنویسیم

Thor God
30-07-2014, 22:48
قالب رو نمينويسن، طراحي مي كنن :n26:
با HTML پي ريزي ميكنند و با CSS استايل دهي انجام ميشه و تا حدودي انيميشن ها و حركت ابجكت ها
Jquery هم براي طراحي هاي حرفه اي و سطح بالا

موفق باشيد

hamedarian2009
31-07-2014, 13:37
یک سوال

اتفاقا php برای طراحی سایت ساخته شده
در محیط اینترنت کامپیوتری که صفحات وب ما داخلش قرار میگیرن و اجرا میشن رو میگن سرور و کامپیوتر کاربرانی که در جای دیگری این صفحات را مشاهد میکنن بهش میگن کلاینت
کاربران با کلیک روی یک دکمه یا لینک و یا باز کردن یک صفحه جدید درخواستی رو به سمت سرور میفرستن که php در سمت سرور اونها رو طبق درخواست کاربر پردازش میکنه و خروجی مورد نظر رو با html و css و جاوا اسکریپت تولید میکنه و برای کاربر ارسال میکنه چون مرورگر فقط html+css+js رو میشناسه

واسه طراحی قالب بهتون بوت استرپ را پیشنهاد میکنم

Mr.Pooya
01-08-2014, 00:59
یک سوال

سلام

حرفتون تقریبا درست هست.

php برای طراحی سایت نیست برای برنامه نویسی سایت هست. یعنی شما ۱۰۰۰ خط هم کد PHP بنویسی ولی از HTML استفاده نکنید هیچ چیزی توی صفحه نمی بینید. البته به جز ارور های احتمالی :n02:

شما با php فقط توی سرورتون کار ها رو انجام میدید و با html,css که روی سیستم کاربر(کلاینت) اجرا می شوند ظاهر سایت رو درست می کنید.

موفق باشید

Sama668
15-08-2014, 10:02
چرا دیگه ادامه ندادین آموزش رو :( خیلی روش خوبی بود

roya.rashidi
16-08-2014, 05:28
ظاهرا نقطه قوت این تایپیک نحوه ی آموزشش هست
ولی متاسفانه
دوتا پست اموزشی بود ، بقیه پستام یکی میگفت غلطه یکی میگفت درسته یا سوالای ساده... دیگه این سوالارو یا تو صفحه شخصی بزارین یا سرچ کنید .
حالا خدا میدونه درس بعدی تو صفحه چند گذاشته میشه

amirsoul
24-08-2014, 22:58
bebakhshid english chat mikonam
mikhastam beporsam mishe ye tarikh daghigh bedid ke key dobare amozesh ro edame midid?
vaghan ravash khobi baray amozesh entekhab kardid
tashakor

bartar-pc
19-11-2014, 09:54
سلام دمت گرم خوب بود

H.E.R.O.E.S
20-11-2014, 14:01
با سلام و خسته نباشید
آقا من یک انتقادی می کنم امید وارم ناراحت نشید خوب بالاخره انتقاد هم یک راه پیشرفت هست دیگه

..
.

---
من می خواستم به شما دوست عزیز که این تاپتیک و ایجاد کردید بگم که حیلی بدون نظم پیش میرید
همیشه قبل از آموزش یک سری مقدماتی می گن درمورد اون مبحث ...
مثلاً الان من پی اچ پی هیچی بلد نیستم و همینطوری تصادفی میام اینجا با خودم می گم
خدایا این چه چیزی داره اموزش می ده؟؟؟
اصلاً پی اچ پی چی هست؟؟
چرا متغیر ها اولش $ داره
ساختمان داده تو پی اچ پی چجو.ریه؟

دوستان خودتون قضاوت کنید ... شما الان میرید یک کتابخونه یک کتاب می بینید مثلاً روش نوشته مکینتاش
حالا با خودتون می گید مکینتاش؟؟؟
واا خدا این مکینتاش چی هست؟؟؟
مکینتاش اصلاً یعنی چی ؟
به صاحب کتابخونه می گید ببخشید اون کتاب مکینتاش و می دید؟
اون آقا/خانم هم اون کتاب و به شما میده حالا شما می شنید یک لحظه صفحه مقدمه رو می خونید ببینید این مکینتاش نوشته اصلا این مکینتاش چی هست ...
میرید تو صفحه مقدمه می بینید اره نوشته ما در این کتاب شما رو با نجوه کار با سیستم عامل مکینتاش اشنا می کنیم یا این که نوشته ما شما را در این کتاب با نحوه برنامه نویسی سیستم عامل مکینتاش اشنا می کنیم
خلاصه از هر دو موردی که بالا گفتم شما جواب بر خی سوالاتتون و می گیرید که مثلاً مکینتاش چی هست؟
ما در این کتاب شما رو با نجوه کار با سیستم عامل مکینتاش اشنا می کنیم
از این جا می فهمید که مکینتاش یک سیستم عامل هست...
یا این قسمت که گفتم:
ما شما را در این کتاب با نحوه برنامه نویسی سیستم عامل مکینتاش اشنا می کنیم
حالا از این جمله هم شما ضمن این که متوجه می شید این مکینتاش یک سیستم عامل هست باز هم متوجه می شید که مکینتاش یک سیستم عامل قابل توسعه هست چون با برنامه هایی که براش می نویسیم (میتونیم اون سیستم عامل رو توسعه بدیم...)

---
خوب این فقط یک انتقاد بود...
شما اومدین گفتین :
کدهای PHP رو باید بین php?> و <? قرار بدیم . به این صورت :
خوب من الان با خودم می گم خدایا این دیگه چیه؟؟
چرا باید علامت ؟ بزاریم ...

حالا همه این ها به کنار...
---
مورد دوم که می خواستم انتقاد کنم این هست که فرض کنید من الان یک شخص تازه واردم ....
هیچی از پی اچ پی بلد نیستم
خلاصه بدون مقدمه می خوام پی اچ رو ید بگیرم در کمترین زمان ممکن...
یا پست شما رو می خونم می بینم نوشته:

دستورات PHP خیلی آسونه مثلا برای نمایش یه چیزی روی مانیتور اینطور عمل میکنیم :

خوب این و من نگاه می کنم می گم خدایا echo دیگه چیه؟؟
---
در کل می خواستم این و بگم بدون این که بیاین مشخص کنین که چرا ما از ارایه ها استفاده می کنیم اومدید ارایه استفاده می کنید...
بدون این که هدف از ارایه ها رو بگید که ما اصلاً چرا دست به دامن ارایه می شیم
مثلا چه شرایطی باید بوجود بیاد که مجور شیم از ارایه استفاده کنیم
کاربرد ارایه
...
بدون مقدمه ای از ارایه نشستید ارایه رو درس می دید
...
...
.

این روش و شاید من که خودم پی اچ پی رو که 5 ساله کار کردم و تقریباً پی اچ پی رو بلدم شاید منظورتون و بفهمم ولی یک نفر و در نظر بگیر اصلا هیچی از پی اچ پی نمی دونه
خوب چه حالی بهش دست می ده؟؟؟
مثلاً من به شما می گم شما با دات نت کر کردید می گم نه ؟ می گم می خواین یک اموزش براتون درست می گید اره ؟می گم چشم یک اموزش درست می کنم می گم 2 روز دیگه بیا تحویل بگیر
.
.
.

دو روز بعد
خوب چی شد آقا اموزش ما رو اماده کردید؟
اره اماده کردم؟

حالا سی دی اموزشش و بهت می دم و میری تو خونه بازش می کنی و می بینی نوشتم:
خوب متغیر در سی شارپ به صورت زیر تعریف می شه
int a;
int b;
int a[12];
خوب تو با خودت می گی خوب که چی ؟؟؟
و خلاصه کلی منم رو هم فوش می دی ... ...
.

.
.

امیدوارم منظورم و درست متوجه شده باشید و برداشت بد نکنید
حضرت علی (ع) میگه : هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا (بنده) خود کرده.
خوب حالا انتقاد هم یک همچین جنبه ای داره
امام صادق (ع) فرموده اند: بهترین برادران ما کسی است که عیوب من را به من هدیه داده.
:n16:

alizohdi
24-12-2014, 15:16
با سلام آقا من به یک مشکلی برخوردم من میخوام عکس رو آپلود و روی هاست ذخیره کنم که تا اینجاش مشکلی ندارم مشکل من بازگزدوندن اوناس
اگه میشه یکی کمک کنه فوریه

tabriz-info
24-12-2014, 15:44
با سلام آقا من به یک مشکلی برخوردم من میخوام عکس رو آپلود و روی هاست ذخیره کنم که تا اینجاش مشکلی ندارم مشکل من بازگزدوندن اوناس
اگه میشه یکی کمک کنه فوریه
بازگردوندن یعنی چی؟

منظورتون چی هست؟

alizohdi
25-12-2014, 22:36
بازگردوندن یعنی چی؟

منظورتون چی هست؟

منظورم اینه که من یک سایت دارم میخوام کاربرای عکس های خودشون رو ذخیره کنن و در قسمت مدیریت وقتی نمایش کاربرا رو میزنم عکس ها هم در یک فیلد جدول نمایش داده شوند.
لطفا کمک کنید.

hamedarian2009
26-12-2014, 11:54
منظورم اینه که من یک سایت دارم میخوام کاربرای عکس های خودشون رو ذخیره کنن و در قسمت مدیریت وقتی نمایش کاربرا رو میزنم عکس ها هم در یک فیلد جدول نمایش داده شوند.
لطفا کمک کنید.

من فکر میکردم میخاین ریکاوری کنید خب همون اول بگین میخایی نمایش بدین
موقعی که داری فایل رو آپلود میکنی مسیر آپلود رو هم تو دیتابیس و جدول کاربرانت تو یه فیلد مثلا pic_url ذخیره کن موقع نمایش هم وقتی داری اطلاعات کاربر رو واکشی می کنی از دیتابیس کافیه مسیر رو هم اینجوری به img بدی

کاشون
17-02-2015, 16:26
سلام ببخشید میخواستم بهتر توضیح بدید پی اچ پی چی هست ؟؟؟؟ برای چه کاری هست ؟؟؟؟؟ دستتون درد نکنه !!!!!!

hamedarian2009
19-02-2015, 13:17
سلام ببخشید میخواستم بهتر توضیح بدید پی اچ پی چی هست ؟؟؟؟ برای چه کاری هست ؟؟؟؟؟ دستتون درد نکنه !!!!!!
یعنی تا این حد :n04:

یه سرچ میکردین توی وب میتونستین راحت به پاسختون برسین من یه شرح به زبان ساده میدم امیدوارم مفید باشه

PHP یه زبان برنامه نویسی هست که باهاش میتونید وبسایت های پویا طراحی کنید مثل همین سایت پی سی ورلد که با PHP نوشته شده که کدهاش سمت سرور اجرا میشن (توی وب دوتا مفهوم داریم سرور میشه جایی که سایتها روش قرار میگیرن و کلاینت که میشه مثل شما که دارین ازون سایت با استفاده از مرورگرتون استفاده میکنید) و این زبان اسکریپتی هم هست یعنی کاملا مستقل نیست و به HTML و CSS هم برای طراحی سایت نیاز داره و کدهاش به صورت اسکریپت مابین کدهای HTML قرار میگیره
البته با PHP میشه برنامه های دسکتاپ هم نوشت (PHP-gtk) اما هدف اصلیش طراحی وب بوده و برای اینکار هم بهینه سازی شده

z.seifadini
19-03-2015, 00:09
سلام ببخشین من نرم افزار wamp را میخوام نصب کنم ارور میده که DLL_FILE نصب کنم اونم نصب کردم ولی باز WAMP نصب نمیشه باز همون ارورا میده میشه بگین چرا؟؟؟؟؟

tabriz-info
19-03-2015, 01:01
سلام ببخشین من نرم افزار wamp را میخوام نصب کنم ارور میده که DLL_FILE نصب کنم اونم نصب کردم ولی باز WAMP نصب نمیشه باز همون ارورا میده میشه بگین چرا؟؟؟؟؟

اینجا توضیحات کامل رو میتونید در این رابطه بخونید :
error ‘MSVCR100.dll’ is missing when install wampserver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

z.seifadini
19-03-2015, 11:38
اینجا توضیحات کامل رو میتونید در این رابطه بخونید :
error ‘MSVCR100.dll’ is missing when install wampserver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نرم افزارشا نصب کردم تصویرش زرد رنگه روشم که کلیک میکنم باز نمیشه تمام کتابخانه هاشم نصب کردم نمیدونم چشه؟

tabriz-info
19-03-2015, 11:41
نرم افزارشا نصب کردم تصویرش زرد رنگه روشم که کلیک میکنم باز نمیشه تمام کتابخانه هاشم نصب کردم نمیدونم چشه؟

اگر همون ارور رو داره باید expres سالهای مخلتف رو همونطور که اونجا توضیح داده داشته باشی

اگر ارور دیگه ای داره از لاگش نگاه کن بگو

z.seifadini
19-03-2015, 11:53
اگر همون ارور رو داره باید expres سالهای مخلتف رو همونطور که اونجا توضیح داده داشته باشی اگر ارور دیگه ای داره از لاگش نگاه کن بگو ارور نداره اکسش به صورت administrator هست

hamedarian2009
19-03-2015, 11:56

1- همیشه آخرین نسخه نرم افزار رو نصب کنید. برای مثال، برحسب نوع سیستم عاملتون، یکی از نسخه های 32 بیتی یا 64 بیتی WAMP Server رو از لینک زیر دانلود کنید:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2- بعد از نصب، اگه دیدین آیکن برنامه نارنجیه، از منوی Wamp گزینه Apache و بعد Service و بعد Test Port 80 رو اجرا کنید. اگه پیغام خطایی دیدین که توش نوشته Microsoft [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پورت 80 رو گرفته، از Control Panel ویندوز، گزینه Administrative Tools و بعد Services رو انتخاب کنید. حالا اگه ویندوز شما XP هست، دنبال IIS Admin و اگه ویندوز شما 7 هست، دنبال Internet Information Services بگردین و روش دوبار کلیک کنید و Stop رو بزنید و بعد، از قسمت Startup Type هم گزینه Disabled رو انتخاب کنید تا با Restartشدن سیستم، دوباره سروکله این مزاحما پیدا نشه. ضمناً توی هر دو نسخه ویندوز هم دنبال Web Deployment Service و World Wide Web Publishing بگردین و اگه پیداش کردین، همون بلایی که سر IIS آوردین، سر اونها هم بیارین.
3- WAMP (یا هر برنامه مشابه دیگه مثل XAMPP و...) که نصب کردین رو حذف کنید و پوشه اون رو هم (مثلاً C:\wamp) بصورت دستی و کامل پاک کنید و بعد دوباره نصب کنید.
4- اگه موقع نصب، پیغام خطا برای فایل msvcr100.dll مشاهده کردین، فایل ضمیمه رو دریافت کنید و از حالت فشرده خارج کنید و فایل dll رو توی پوشه System32 (برای ویندوزهای 32بیتی) ی SysWOW64 (برای ویندوزهای 64بیتی) در داخل پوشه ویندوز خودتون کپی کنید و دوباره برنامه رو نصب کنید. اگه باز هم خطا داد، مطابق فایل readme.txt همراه فایل dll عمل کنید تا فایل dll رو به سیستم به کمک دستور regsvr32 بشناسونید!
5- اگه با انجام تمام مراحل بالا باز هم مشکل رفع نشد، به احتمال زیاد یک برنامه سمج دارین که پورت 80 رو گرفته. خیلی برنامه ها از این پورت خوششون میاد. مثلاً Skype و TeamViewer هم از این پورت برای انتقال استفاده میکنن. باید تنظیمات اونها رو عوض کنید:
TeamViewer مسیر (Extras -> Options -> Advanced -> Show advanced options -> Advanced network settings -> Don't use incoming port (80
Skype مسیر (Tools -> Connection options -> Use Port 80 and 443 as alternatives for incoming connections (enabled
بقیه برنامه ها هم هرکدوم تنظیمات خودشون رو دارن.
6- اگه باز هم جواب نداد یا کلاً نخواستین تنظیمات بقیه برنامه ها رو عوض کنید، میتونید از Apache بخواین از یک پورت دیگه استفاده کنه. برای این کار، روی آیکن Wamp کلیک کنید و از منوی Apache گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید و دنبال خطوط زیر بگردین:
Listen 80
ServerName localhost:80
و بجای عدد 80 توی هر دو خط، عدد دیگری (مثلاً 8080) بگذارین و فایل رو Save کنید و دوباره Wamp رو نصب کنید یا از منوی Wamp گزینه Restart All Services رو انتخاب کنید.
فقط یادتون باشه که چون پورت پیشفرض توی پروتکل HTTP پورت 80 هست و Apache الآن دیگه از پورت پیشفرض اس

hamedarian2009
19-03-2015, 12:23
ببخشید بقیش جاموند
بعد اینکه پورت رو عوض کردین باید آدرس رو به این صورت بنویسین مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

z.seifadini
19-03-2015, 12:47
ببخشید بقیش جاموند
بعد اینکه پورت رو عوض کردین باید آدرس رو به این صورت بنویسین مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پورتشا عوض کردم سبز شد یه سوال مگه نباید رو ایکونش که کلیک میکنیم باز بشه؟ بعد قسمت php بریم؟ من اصلا باز نمیشه از نوار پایینم که نگاه میکنم جایی نداره که کد بنویسم داخلش

tabriz-info
19-03-2015, 13:08
پورتشا عوض کردم سبز شد یه سوال مگه نباید رو ایکونش که کلیک میکنیم باز بشه؟ بعد قسمت php بریم؟ من اصلا باز نمیشه از نوار پایینم که نگاه میکنم جایی نداره که کد بنویسم داخلش
ومپ وب سروره جایی برای کد نویسی نداره

وقتی سبز شد شما میتونی فایل های php رو داخل پوشه www کپی کنید و از طریق ادرس localhost فراخوانی کنید و میبینید که اجرا خواهند شد

M0RTEZA_R
19-03-2015, 13:23
چرا از XAMPP استفاده نمیکنید.بهتره که

z.seifadini
19-03-2015, 14:09
از چه نظر بهتره؟

z.seifadini
19-03-2015, 14:13
<?php
sx=25;
sy=75;
function test(){
global sx,sy;
sy=sx+sy;

}
test();
echo sy;

?>

من این کدا نوشتم باید 100 چاپ کنه نمیکنه؟ ازدستور پرینتم که استفاده میکنم echo همه چیا مینویسه

hamedarian2009
19-03-2015, 16:29
<?php
sx=25;
sy=75;
function test(){
global sx,sy;
sy=sx+sy;

}
test();
echo sy;

?>

من این کدا نوشتم باید 100 چاپ کنه نمیکنه؟ ازدستور پرینتم که استفاده میکنم echo همه چیا مینویسه

شما باید کدها رو داخل یک فایل مثلا index.php بنویسین و بعد اونو داخل یک پوشه مثلا به نام test قرار بدین و این پوشه رو داخل پوشه www این نرم افزار قرار بدین اونوقت با این آدرس توی مرورگر خروجی رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M0RTEZA_R
19-03-2015, 20:29
از چه نظر بهتره؟
کانفیگش خیلی راحته.امکاناتش هم بیشتره

النا بخشی
27-07-2015, 08:28
سلام
لطفاً بقیه آموزش ها را ادامه بدید .

behnamy01
28-07-2015, 11:35
سلام
لطفاً بقیه آموزش ها را ادامه بدید .

بعید میدونم آموزش ها ادامه پیدا کنه، تاپیک مربوط به 2 سال پیش هستش!
شما خودتون شروع کنید به کد زدن، توی بخش PHP سوال بپرسید، من و دوستان جواب میدیم.

Fusi0n
12-06-2016, 16:45
ببخشید این کد زیر یک توضیح میشه بدید چه عملی انجام میده ؟!
اون قسمتی که قرمز کردم بیشتر ابهام دارم

hamedarian2009
12-06-2016, 17:32
ببخشید این کد زیر یک توضیح میشه بدید چه عملی انجام میده ؟!
اون قسمتی که قرمز کردم بیشتر ابهام دارم

اگه داخل یک کلاس بخواهیم به یک پراپرتی یا متد دسترسی داشته باشیم از this$ استفاده میکنیم و بعد علامت <- و بعدش اسم پراپرتی یا متد
تو کدی که گزاشتین یک پراپرتی رو مقدار داده بهتره در مورد شی گرایی PHP بیشتر مطالعه کنید

Fusi0n
13-06-2016, 18:05
اگه داخل یک کلاس بخواهیم به یک پراپرتی یا متد دسترسی داشته باشیم از this$ استفاده میکنیم و بعد علامت <- و بعدش اسم پراپرتی یا متد
تو کدی که گزاشتین یک پراپرتی رو مقدار داده بهتره در مورد شی گرایی PHP بیشتر مطالعه کنید

ممنون دقیقا کاربرد <- نمی گرم چی ؟ فرقش با = یا == در چی ؟!

Hamed torabi
05-11-2024, 12:57
داداش میخوام سایتی که به زبان اچ تی ام ال به بانک وصل کنم چی کار کنم آموزشی داری برام