ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تراز نبودن دو گوشه درب لپ تاپ در هنگام بسته بودن

nima-62
25-09-2013, 15:07
سلام
دوستان من یک هفته ای میشه که لپ تاپ ایسوس مدل k55vd رو خریداری کردم. سه چهار روز اول وقت مو صرف آب بندیش کردم و خوشبختانه از هر نظر عالی بود
ولی یه دو روزی که چشمم افتاده به لبه های کناری لپ تاپم. زمانیکه بسته میشه. گوشه کناری سمت راست اندکی(چند میلی متر) بالاتر یا بلندتر از گوشه لبه کناری سمت چپ هست!! یعنی یه جورایی با هم تراز نیستند.
گمون نکنم که ضربه ای بهش وارد شده باشه. کارخونه ای همین جوری بوده گویا از شانس من.
و همچنین فکر هم نمی کنم که گارانتی شامل همچین مورد نادری بشه.
حالا از شما دوستان راهنمایی و دیدگاه می خواستم درباره این موضوع که در دراز مدت واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ در کاراییش تاثیر منفی نمیذاره؟
عکسی هم ازش گرفتم که براتون میذارم. خواهشن به دو گوشه های کناریش دقت کنید و نظرتون رو دراره به من بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khelane
25-09-2013, 19:34
اگه لب تابتون سالم هست پس مشکلی نیست ولی برای اطمینان ببینید چیزی جلوی لولا ی لب تاب رو نگرفته یه بار تمیز شود
موفق باشید

nima-62
26-09-2013, 01:11
سلام. نه خوب کار می کنه. همه چیزش خدا رو شکر میزونه. گمون نکنم چیزی جلوی لولاش رو گرفته باشه.
مرسی که مطلب من رو خوندید. من امیدوارم مشکلی پیش نیاد

3274
26-09-2013, 04:31
سه چهار روز اول وقت مو صرف آب بندیش کردم و خوشبختانه از هر نظر عالی بود
جالبه! بعد از عمری کار لپتاپ نمیدونستم چیزی به اسم آب بندی هم وجود داره! :n08:
این اصطلاحات عجیب و غریب از کجا میاد دوستان؟

awx0ne
26-09-2013, 07:50
جالبه! بعد از عمری کار لپتاپ نمیدونستم چیزی به اسم آب بندی هم وجود داره! :n08:

این اصطلاحات عجیب و غریب از کجا میاد دوستان؟
فکر میکنم منظورشون همون شخصی سازی بوده
مثل نصب نرم افزارهای دلخواه و ...
در اون مورد هم به نظر من خودت رو بزن به کوچه علی چپ
اینقدر خوبه
من 1 دونه پیکسل هات وسط مانیتور 20 اینچم دارم دقیقا رو بروم
اوایل خیلی حرص میخوردم
کم کم عادی شد
ولی هنوز هم به شانس گندم لعنت میفرستم

nima-62
26-09-2013, 11:18
خوشحالم که عبارت من موجبات مسرت و شادمانی شما رو فراهم آورد
با خودم گفتم چون از این دست تالار گفتمان ها معمولا جوی دوستانه و گفتاری محاوره ای داره. منم اینجور عبارتها رو بکار ببرم.
خب اگه شما ناراحت شدید دیگه تکرار نمبشه. منظورم از آب بندی ، پارتیشن های مورد دلخواه و یه سری نرم افزار و آپدیتهاش بود و چک کردن کارت گرافیک و فن آوری Ice cool مدل های سری k ایسوس. با انجام برنامه ها و بازیهای سنگین گرافیکی.

nima-62
26-09-2013, 11:20
با خودم گفتم چون از این دست تالار گفتمان ها معمولا جوی دوستانه و گفتاری محاوره ای داره. منم اینجور عبارتها رو بکار ببرم.
خب اگه شما ناراحت شدید دیگه تکرار نمبشه. منظورم از آب بندی ، پارتیشن های مورد دلخواه و یه سری نرم افزار و آپدیتهاش بود و چک کردن کارت گرافیک و فن آوری Ice cool مدل های سری k ایسوس. با انجام برنامه ها و بازیهای سنگین گرافیکی.

awx0ne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
راست می گید شاید مرور زمان همه چی رو عادی کنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3274
26-09-2013, 13:13
ناراحت نشید.منظوری در کار نبود.
فکر کنم همه قبول دارند که بار اول بود چنین اصطلاحی رو توی دنیای کامپیوتر میشنیدیم.