مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ Asus G750 مدلهای (JH-JX-JW)
سلام..
دوستان این مدل لپ تاپ ایران اومده ؟
اگه اومد چنده (هر کدوم از مدل ها) و کدوم مدل به صرفه تره :دی
پولش یه جوریایی مهم نیست :دی
قیمتایی که خودم از سایتا خارجی پیدا کردم اینا بود :دی
JH : 2500$
JW و JX حدود 1500$
من میخوام حتما یکی از این 3 مدل از این لپ تاپ بگیرم :دی مشاوره بدین اساتید :دی
soroosh_cz
24-09-2013, 23:48
از لحاظ آوردن که بعضی واردکننده های خاص وارد میکنن... همین الان یه فروشنده ای تو فروم همسایه داره G750JX با CPU سری 4000 و گرافیک 770 رو میفروشه 6650 ...
قیمتش قابل قبول نیست نسبت به دلار ولی با اگر مقایسه کنیم با لپتاپ های حاضر و قیمت فضاییشون که C i7 ها از 2.5 حداقل شروع میشن، میشه گفت مناسبه... من به شخصه 2.5-3 بودجه دارم، میخوام صبر کنم... حداقل تا نمایشگاه کامپیوتر، خبرایی هست که میخواد قیمتا بیاد پایین... به ریسکش می ارزه.
از لحاظ آوردن که بعضی واردکننده های خاص وارد میکنن... همین الان یه فروشنده ای تو فروم همسایه داره G750JX با CPU سری 4000 و گرافیک 770 رو میفروشه 6650 ...
قیمتش قابل قبول نیست نسبت به دلار ولی با اگر مقایسه کنیم با لپتاپ های حاضر و قیمت فضاییشون که C i7 ها از 2.5 حداقل شروع میشن، میشه گفت مناسبه... من به شخصه 2.5-3 بودجه دارم، میخوام صبر کنم... حداقل تا نمایشگاه کامپیوتر، خبرایی هست که میخواد قیمتا بیاد پایین... به ریسکش می ارزه.
اره منم صبر میکنم قصدم واسه خرید 5-6 ماه دیگس
ولی لپ تاپی که میخوام مدلای G750 که میخواستم از لحاظ قیمت و سخت افزار و بقیه چیزا مشاوره بگیرم
soroosh_cz
25-09-2013, 00:01
چیزی که من دیدم، قیمت مدل های غیر 3D حدود 5-6 میلیون و 3D هاش بالای 8 بوده...
چیز جالبی هستن ولی سنگینن... من بت پیشنهاد میکنم تو فکر وزنشون هم باش، بالای 4 کیلو هستن اکثرا. من MSI GX660 دارم، 3.5 کیلووه، موقع حمل و نقل کمر آدم میبره :n29:
لپتاپ های MSI هم سری Gـشون خوبه.
من که لپتاپمو 3 ساله دارم، کاملا ازش راضیم.
چیزی که من دیدم، قیمت مدل های غیر 3D حدود 5-6 میلیون و 3D هاش بالای 8 بوده...
چیز جالبی هستن ولی سنگینن... من بت پیشنهاد میکنم تو فکر وزنشون هم باش، بالای 4 کیلو هستن اکثرا. من MSI GX660 دارم، 3.5 کیلووه، موقع حمل و نقل کمر آدم میبره :n29:
لپتاپ های MSI هم سری Gـشون خوبه.
من که لپتاپمو 3 ساله دارم، کاملا ازش راضیم.
Asus لپ تاپ خودت چی پیشنهاد میکنی؟
Public Enemy
25-09-2013, 00:17
داداش اینکه می گین پولش یه جورایی مهم نیست ، یعنی مهم نیست ؟ :n02:
مثلا Razer Blade که N میلیونه هم مشکلی نیست ؟ آخه سبکه !!!!!:n02:
soroosh_cz
25-09-2013, 00:28
Asus لپ تاپ خودت چی پیشنهاد میکنی؟
اول از همه اگر همین وضعیت حباب قیمت لپتاپ بودش، بت پیشنهاد میکنم که یکی رو پیدا کنی که بدون گارانتی برات وارد کنه، چون لپتاپ های گیمینگ اینقدر کیفیتشون بالا هست که گارانتی لازم نداشته باشن از لحاظ خرابی، فقط باید خودت حواست باشه بش.
این بستگی به کاربرد شما داره... حتما گیمینگ میخوای؟ یعنی برای بازی میخوای؟
اگر برای بازی میخوای، فقط گیمینگ بگیر که خنک موندن لپتاپ خیلی مهمه و توی سری گیمینگ زیاد بشون توجه میشه.
اگر گیمینگ میخوای که به نظرم G55VW خوب باشه... وزنشم زیر 4 کیلووه ولی تمام 17 اینچی ها وزنشون از 4.2 کیلو به بالاس... به نظر من 15 اینج بسه.... گرچه 15 اینچی ها به آخرین مدل های سی پی یو و گرافیک مجهز نشدن هنوز ولی فکر کنم تا 6 ماه دیگه بیاد.
شما به مدل های GS70 Stealth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و GT70 Dragon Edition 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از MSI هم نگاه کن، به نظر من وزن قابل قبول تری دارن... البته نمیدونم وارد ایران میشن یا نه... اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل 15.6 اینچیش...
اول از همه اگر همین وضعیت حباب قیمت لپتاپ بودش، بت پیشنهاد میکنم که یکی رو پیدا کنی که بدون گارانتی برات وارد کنه، چون لپتاپ های گیمینگ اینقدر کیفیتشون بالا هست که گارانتی لازم نداشته باشن از لحاظ خرابی، فقط باید خودت حواست باشه بش.
این بستگی به کاربرد شما داره... حتما گیمینگ میخوای؟ یعنی برای بازی میخوای؟
اگر برای بازی میخوای، فقط گیمینگ بگیر که خنک موندن لپتاپ خیلی مهمه و توی سری گیمینگ زیاد بشون توجه میشه.
اگر گیمینگ میخوای که به نظرم G55VW خوب باشه... وزنشم زیر 4 کیلووه ولی تمام 17 اینچی ها وزنشون از 4.2 کیلو به بالاس... به نظر من 15 اینج بسه.... گرچه 15 اینچی ها به آخرین مدل های سی پی یو و گرافیک مجهز نشدن هنوز ولی فکر کنم تا 6 ماه دیگه بیاد.
شما به مدل های GS70 Stealth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و GT70 Dragon Edition 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از MSI هم نگاه کن، به نظر من وزن قابل قبول تری دارن... البته نمیدونم وارد ایران میشن یا نه... اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل 15.6 اینچیش...
اره برا بازی میخوام
اگه از انور بگیرم بیارم مشکلی پیش میاد؟
داداش اینکه می گین پولش یه جورایی مهم نیست ، یعنی مهم نیست ؟ :n02:
مثلا Razer Blade که N میلیونه هم مشکلی نیست ؟ آخه سبکه !!!!!:n02:
:n08:نه داداش حدودای 7-8 میل :دی
soroosh_cz
25-09-2013, 00:44
اره برا بازی میخوام
اگه از انور بگیرم بیارم مشکلی پیش میاد؟
فکر میکنم مجبور میشن بدون جعبه بیارن، اگر شخصی که میخواد اینکار رو بکنه، وارد باشه، نه...
فقط گارانتی که نداره، یعنی اینکه باید حواست 2 برابر بش باشه... خراب که نمیشه ولی اگر فیزیکی بلایی سرش بیاد، واویلاس.
مشکلی پیش نمیاد معمولا.
این یه بررسی از مدل لپتاپی که شما میخواین، همه چیش خوبه، به جز وزنش...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Public Enemy
25-09-2013, 00:49
فکر میکنم مجبور میشن بدون جعبه بیارن، اگر شخصی که میخواد اینکار رو بکنه، وارد باشه، نه...
فقط گارانتی که نداره، یعنی اینکه باید حواست 2 برابر بش باشه... خراب که نمیشه ولی اگر فیزیکی بلایی سرش بیاد، واویلاس.
مشکلی پیش نمیاد معمولا.
نه با جعبه هم مشکلی نیست . می گن واسه استفاده شخصی هستش . گمرک به 1 دونه گیر نمی ده .
ولی من توصیه می کنم گیمنگ هایی که کم یابن رو از دبی نگیرین . بدتر گرون تر گیر میاد . خودم بندرعباس زندگی می کنم . دوستان هر 14 یا 15 روز می رفتن دبی جنس بیارن . ناله می کنن دیگه کسی لپ تاپ گرون سفارش نمی ده چون ایران ارزون تر در میاد !!!!!!
اگر می خواین از اونور بخرین از کانادا یا امریکا بخرین .
soroosh_cz
25-09-2013, 00:55
نه با جعبه هم مشکلی نیست . می گن واسه استفاده شخصی هستش . گمرک به 1 دونه گیر نمی ده .
ولی من توصیه می کنم گیمنگ هایی که کم یابن رو از دبی نگیرین . بدتر گرون تر گیر میاد . خودم بندرعباس زندگی می کنم . دوستان هر 14 یا 15 روز می رفتن دبی جنس بیارن . ناله می کنن دیگه کسی لپ تاپ گرون سفارش نمی ده چون ایران ارزون تر در میاد !!!!!!
دقیقا همینطوره، کشورهای عربی بر خلاف اینکه خیلی اجناس لوکس دارن، به زور میشه توشون وسایل مخصوصا کامپیوتری (اسمارت فون، تبلت، لپتاپ، دسکتاپ) خیلی خوب پیدا کرد، اگر هم باشه، وقتی حساب کنی، بیشتر نباشه، کمتر نیست.
بهترین قیمت که تو خود تایوان و چین هست، بعدش آمریکا بعدش اروپا...
Public Enemy
25-09-2013, 01:03
دقیقا همینطوره، کشورهای عربی بر خلاف اینکه خیلی اجناس لوکس دارن، به زور میشه توشون وسایل مخصوصا کامپیوتری (اسمارت فون، تبلت، لپتاپ، دسکتاپ) خیلی خوب پیدا کرد، اگر هم باشه، وقتی حساب کنی، بیشتر نباشه، کمتر نیست.
آره داداش کاملا تایید می شه .اینا ----> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کافیه بفهمن لپ تاپ مورد نظرت کم یابه . آنچنان می کنن تو پاچه آدم :n02: طوری که وارد کننده های ایرانی جلوشون لنگ میندازن .
یه مدت تو یه فکری بودم . یه لپ تاپ 1500 دلاری از امریکا سفارش بدم بیاد دبی . پول پست هم می شد حدود 400 دلار . یه فامیل یا دوست آشنایی که اونور زندگی کنه هم پیدا کنیم .
حساب کنیم الان می شه 5/700 میلیون . 300 تومنم شیرینی اون فامیله :n02:
نه جایی که قصدشو دارم دانمارکه که متاسفانه کشور گرونیه :دی ولی باز از ایران بهتره :دی
نمیدونستم کشورای عربی اینجوریه :| عجیبه :| :دی
آره داداش کاملا تایید می شه .اینا ----> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کافیه بفهمن لپ تاپ مورد نظرت کم یابه . آنچنان می کنن تو پاچه آدم :n02: طوری که وارد کننده های ایرانی جلوشون لنگ میندازن .
یه مدت تو یه فکری بودم . یه لپ تاپ 1500 دلاری از امریکا سفارش بدم بیاد دبی . پول پست هم می شد حدود 400 دلار . یه فامیل یا دوست آشنایی که اونور زندگی کنه هم پیدا کنیم .
حساب کنیم الان می شه 5/700 میلیون . 300 تومنم شیرینی اون فامیله :n02:
الان یکی میتونه دقیق بگه لپ تاپ 2500$ بیاد ایران چقدر در میاد؟
malmal1369
25-09-2013, 13:35
داداش سری جدید GT70 msi چند وقتیه ماتریکس وارد کرده خیلی خوبه حدودا 8.6 میلیون هست....رم 32 گیگ...گرافیک GTX770M ( که تقریبا تمام بازی های موجود در بازار را با آخرین تنظیمات اجرا میکنه ) و....
فکر نمیکنم که نیازت بیشتر از این باشه....تا چهار سال دیگه حداقل نیاز به لپ تاب دیگه ای نداری
من پیشنهادم اینه چون msi تجربه خیلی خوبی در زمینه لپ تاب های بازی داره حتی بهتر از asus
گارانتی هم خیلی مهمه که شرکت ماتریکس بسیار در این زمینه پر آوازه هست
داداش سری جدید GT70 msi چند وقتیه ماتریکس وارد کرده خیلی خوبه حدودا 8.6 میلیون هست....رم 32 گیگ...گرافیک GTX770M ( که تقریبا تمام بازی های موجود در بازار را با آخرین تنظیمات اجرا میکنه ) و....
فکر نمیکنم که نیازت بیشتر از این باشه....تا چهار سال دیگه حداقل نیاز به لپ تاب دیگه ای نداری
من پیشنهادم اینه چون msi تجربه خیلی خوبی در زمینه لپ تاب های بازی داره حتی بهتر از asus
گارانتی هم خیلی مهمه که شرکت ماتریکس بسیار در این زمینه پر آوازه هست
من بیشتر درباره ایسوس شنیدم که میگن تو زمینه گیم فوق العادس :| چه جوریاس؟یکی میتونه یه توضیح قانع کننده بده تو فرق این 2 تا ؟:دی
Public Enemy
25-09-2013, 13:57
من بیشتر درباره ایسوس شنیدم که میگن تو زمینه گیم فوق العادس :| چه جوریاس؟یکی میتونه یه توضیح قانع کننده بده تو فرق این 2 تا ؟:دی
داداش اینا دیگه تبلیغاته . یکی می گه MSI یکی می گه ASUS . من شخصا Asus سری گیمینگشو فقط به خاطر مارک Republic Of Gamers می پسندم خیلی باحاله :n02:
و الا تو ایران Asus نمایندگی نداره که اینجور لپ تاپ هاشو فراوون بیاره تکی میان . ولی Matris لپ تاپ های MSI رو میاره . به نسبت ارزون تر هم در میاد
mansour.m
25-09-2013, 14:02
با عرض سلام به دوستانم تو این تاپیک
منم میخوام لپ تاپ بگیرم بودجم 3-4 میل هست البت از کم کردنش بدم نمیاد :)
گشتم دنبال سری G ایسوز تو تهران درس گیر نمیاد :|
یه نگاهی هم به اینا بندازین فک نکنم بد باشه Asus N550JV Asus N46JV
برا خرید به نظر شما کجا برم؟ ولی عصر یا همون پایتخت اکثرا که میکن تو ولی عصر بگردی بهتر گیرت مید
داداش اینا دیگه تبلیغاته . یکی می گه MSI یکی می گه ASUS . من شخصا Asus سری گیمینگشو فقط به خاطر مارک Republic Of Gamers می پسندم خیلی باحاله :n02:
و الا تو ایران Asus نمایندگی نداره که اینجور لپ تاپ هاشو فراوون بیاره تکی میان . ولی Matris لپ تاپ های MSI رو میاره . به نسبت ارزون تر هم در میاد
جدا از تبلیغات خوب کدوم بهتره؟ مثلا الان راحت میشه گفت ایسوس غول تر از دل هست ولی چرا راحت میشه گفت؟ یه دلیلی داره :دی و من همون دلیل رو نسبت به MSI میخوام :دی خوب اگه MSI بهتره خوب MSI بگیرم :دی
مطمئنی نمایندگی نداره ایسوس؟ پس چه جوری ایسوس انویدیا تایتان رو وارد کرده؟
mansour.m
25-09-2013, 14:06
جدا از تبلیغات خوب کدوم بهتره؟ مثلا الان راحت میشه گفت ایسوس غول تر از دل هست ولی چرا راحت میشه گفت؟ یه دلیلی داره :دی و من همون دلیل رو نسبت به MSI میخوام :دی خوب اگه MSI بهتره خوب MSI بگیرم :دی
به نظر من که به برند اونقد اهمیت نده دیگهMSI و ایسوز اونقد فرقی نداره بیشتر بچسب که قطعات چی داره و قیمت
mansour.m
25-09-2013, 14:17
نظرتون درباره این چیه؟
Lenovo IdeaPAD Y510p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.2-GHz Intel Core i7-4702MQ
Operating System
Windows 8
The amount of memory our reviewed configuration comes with.
Learn More ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16GB
The maximum amount of memory this notebook supports.
Learn More ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM Upgradable to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16GB
Amount of data your storage drive can hold.
Hard Drive Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 TB
The rotation speed of a mechanical hard drive.
Hard Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5,400rpm
Your notebook’s storage drive (hard drive or solid state drive) holds your operating system, your programs, and your data.
Hard Drive Type [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SATA Hard Drive
Secondary Hard Drive Size
24GB
Secondary Hard Drive Speed
Secondary Hard Drive Type
SSD
Your notebook display is the primary viewing device for your laptop computer.
Display Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15.6
The number of pxiels (wxh) displayed on your screen at once.
Native Resolution [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1920x1080
An optical drive allows you to play or record to DVDs, CDs, or Blu-ray discs.
Optical Drive [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
None
The speed of the optical drive.
Optical Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n/a
Graphics chips are responsible for processing all images sent to your computer’s display.
Graphics Card [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dual Nvidia GeForce GT 750M
The amount of memory available for graphics processing.
Video Memory [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2GB
Wi-Fi connects you to a router or hotspot for wireless Internet access.
Wi-Fi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
802.11b/g/n
Wi-Fi Model
Intel Centrino Wireless-N 2230
Bluetooth allows you to connect to wireless devices such as headsets, smart phones, and speakers.
Bluetooth [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bluetooth 4.0
Mobile broadband connects you to the Net from anywhere, even places with no hotspot.
Mobile Broadband [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Touchpad Size
4.2 x 2.75 inches
Ports allow you to connect to external devices such as monitors, printers, MP3 players, and hard drivse.
Ports (excluding USB) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ethernet; HDMI; Headphone; Microphone; USB 3.0; VGA
USB ports allow you to connect many external devices, from MP3 players to external hard drives.
USB Ports [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
Card readers allow you to plug memory and expansion cards directly into a notebook.
Card Slots [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-1 card reader
Warranty/Support
1-year parts and labor
Size
15.2 x 10.2 x 0.6-1.4 inches
Weight
6.4 pounds
وزنشم همون 2.9 کیلو خدمون میشه حدودا
Public Enemy
25-09-2013, 14:21
داداش کلی نمی شه گفت چون دل هم Aleinware رو داره که پرفروش ترین لپ تاپ های گیمینگ هستن اینا باید جلوشون لنگ بندازن:n02: هر کاربری هم دوست داره یکی از اینا رو داشته باشه . اگر تو شرکت ها بازی سازی نگاه کنی ، تو صفحه اصلی بازیشون Alienware رو به عنوان Partner زده ( مثلا NFS )
گفتم اون Republic Of Gamers یه مارک غولیه واسه خودش . کلا به سخت افزارش نگاه نکنی فقط همونو نگاه کنی خودش یه دنیا حرف داره !
ولی مدل هایی مثل MSI GT70 تکن . سخت افزار هایی مثل کیبورد رنگی ! اسپیکر های Dynamo ، مودم وایرلس Killer که فقط واسه بازی ساخته شده ، هارد های mSSD که به صورت Raid سرعت رو تا 900 مگابایت بر ثانیه می رسونن :n04: اینا چیزاییه که نمی شه ازش گذشت .
بقیه تفاوت ها سخت افزاری مثل کارت گرافیک چون به هم نزدیکند می شه چشم پوشی کرد .
مثلا همین GT70 داره با Nvidia 770M میاد قیمت 8/500 به قول دوستمون . ولی الان Acer 772G با گرافیک GTX 760M هست تو بازار که 4/400 هست . کسی که به سخت افزار نسبت به قیمت فکر می کنه حتما می ره Acer 772G رو می خره .
ولی یه چیز مهم هم هست . آدم دوست نداره لپ تاپشو دست کسی دیگه ببینه ( حداقل من اینطورم دوست ندارم دوستم هم لپ تاپ شبیه من بگیره ! )
mansour.m
25-09-2013, 14:25
داش کلا نظرت نسبت به لنوو چیه؟
به نظر من که به برند اونقد اهمیت نده دیگهMSI و ایسوز اونقد فرقی نداره بیشتر بچسب که قطعات چی داره و قیمت
به قطعات هم باشه ASUS G750 خیلی سیستم غولیه :دی
نظرتون درباره این چیه؟
Lenovo IdeaPAD Y510p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.2-GHz Intel Core i7-4702MQ
Operating System
Windows 8
The amount of memory our reviewed configuration comes with.
RAM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16GB
The maximum amount of memory this notebook supports.
RAM Upgradable to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16GB
Amount of data your storage drive can hold.
Hard Drive Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 TB
The rotation speed of a mechanical hard drive.
Hard Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5,400rpm
Your notebook’s storage drive (hard drive or solid state drive) holds your operating system, your programs, and your data.
Hard Drive Type [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SATA Hard Drive
Secondary Hard Drive Size
24GB
Secondary Hard Drive Speed
Secondary Hard Drive Type
SSD
Your notebook display is the primary viewing device for your laptop computer.
Display Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15.6
The number of pxiels (wxh) displayed on your screen at once.
Native Resolution [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1920x1080
An optical drive allows you to play or record to DVDs, CDs, or Blu-ray discs.
Optical Drive [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
None
The speed of the optical drive.
Optical Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n/a
Graphics chips are responsible for processing all images sent to your computer’s display.
Graphics Card [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dual Nvidia GeForce GT 750M
The amount of memory available for graphics processing.
Video Memory [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2GB
Wi-Fi connects you to a router or hotspot for wireless Internet access.
Wi-Fi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
802.11b/g/n
Wi-Fi Model
Intel Centrino Wireless-N 2230
Bluetooth allows you to connect to wireless devices such as headsets, smart phones, and speakers.
Bluetooth [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bluetooth 4.0
Mobile broadband connects you to the Net from anywhere, even places with no hotspot.
Mobile Broadband [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Touchpad Size
4.2 x 2.75 inches
Ports allow you to connect to external devices such as monitors, printers, MP3 players, and hard drivse.
Ports (excluding USB) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ethernet; HDMI; Headphone; Microphone; USB 3.0; VGA
USB ports allow you to connect many external devices, from MP3 players to external hard drives.
USB Ports [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
Card readers allow you to plug memory and expansion cards directly into a notebook.
Card Slots [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-1 card reader
Warranty/Support
1-year parts and labor
Size
15.2 x 10.2 x 0.6-1.4 inches
Weight
6.4 pounds
وزنشم همون 2.9 کیلو خدمون میشه حدودا
Gta V پورت شده رو هم فول رزولوشن اجرا میکنه :دی
داداش کلی نمی شه گفت چون دل هم Aleinware رو داره که پرفروش ترین لپ تاپ های گیمینگ هستن اینا باید جلوشون لنگ بندازن:n02: هر کاربری هم دوست داره یکی از اینا رو داشته باشه . اگر تو شرکت ها بازی سازی نگاه کنی ، تو صفحه اصلی بازیشون Alienware رو به عنوان Partner زده ( مثلا NFS )
گفتم اون Republic Of Gamers یه مارک غولیه واسه خودش . کلا به سخت افزارش نگاه نکنی فقط همونو نگاه کنی خودش یه دنیا حرف داره !
ولی مدل هایی مثل MSI GT70 تکن . سخت افزار هایی مثل کیبورد رنگی ! اسپیکر های Dynamo ، مودم وایرلس Killer که فقط واسه بازی ساخته شده ، هارد های mSSD که به صورت Raid سرعت رو تا 900 مگابایت بر ثانیه می رسونن :n04: اینا چیزاییه که نمی شه ازش گذشت .
بقیه تفاوت ها سخت افزاری مثل کارت گرافیک چون به هم نزدیکند می شه چشم پوشی کرد .
مثلا همین GT70 داره با Nvidia 770M میاد قیمت 8/500 به قول دوستمون . ولی الان Acer 772G با گرافیک GTX 760M هست تو بازار که 4/400 هست . کسی که به سخت افزار نسبت به قیمت فکر می کنه حتما می ره Acer 772G رو می خره .
ولی یه چیز مهم هم هست . آدم دوست نداره لپ تاپشو دست کسی دیگه ببینه ( حداقل من اینطورم دوست ندارم دوستم هم لپ تاپ شبیه من بگیره ! )
دقیقا همینارو میخواستم بشنوم :دی زدی تو خال :دی اینجوری که شما میگین ادم بیشتر جذب MSI میشه :دی
ولی خداوکیلی ادم G750 رو میبینه مخصوصا مدل JH رو مست میشه :دی سرج کنید گرافیکشو :دی رنکیگشو ببینید :دی
یه سوال :دی
مدل JH 2500$
و مدل JX و JW حدودای 1500$
ولی بری سخت افزارو ببینی میبینی فرق خیلی زیادی ندارن :دی خیلی کم گرافیکشون فرق داره :| چیه روش که 1000$ فرقشونه؟
mansour.m
25-09-2013, 14:32
میگم به قیمت این لنوو ه می ارزه به بقیه 1300 دلار
شما چی میگین؟
میگم به قیمت این لنوو ه می ارزه به بقیه 1300 دلار
شما چی میگین؟
خوب داداش شما میخوای اینقدر پول بدی 1500$ بده مدلای JX یا JW لپ تاپ G750 رو بگیر :دی سیستمشونم بهتره
بری تو سایت ایسوس G750 رو میبینی :دی بزنی سیستم 3 تا مدلشو زده :) خوبیش اینه اساسین بلک فلگ رو فول اجرا میکنه :دی
Public Enemy
25-09-2013, 14:54
خوب داداش شما میخوای اینقدر پول بدی 1500$ بده مدلای JX یا JW لپ تاپ G750 رو بگیر :دی سیستمشونم بهتره
بری تو سایت ایسوس G750 رو میبینی :دی بزنی سیستم 3 تا مدلشو زده :) خوبیش اینه اساسین بلک فلگ رو فول اجرا میکنه :دی
داداش به هر حال شما هم حواست به اون پست اول باشه که دوستمون اشاره کرد لپ تاپ گیمینگ سنگینه . بدون برق هم هیچه !!!!!!! لذا اگر زیاد جا به جا نمی شین خرید PC خیلی به صرفه تره .
ولی اگر علاقه دارین به خرید یه چیز دیگست . چند مدت صبر کنین MSI GT70 سری جدید بیاد بازار . شما یه سر به hpn.ir هم بزن اونجا ظاهرا asus g750 با گرافیک GTX 780M موحود دارند . ای میل بزن قیمت ازشون بگیر
داداش به هر حال شما هم حواست به اون پست اول باشه که دوستمون اشاره کرد لپ تاپ گیمینگ سنگینه . بدون برق هم هیچه !!!!!!! لذا اگر زیاد جا به جا نمی شین خرید PC خیلی به صرفه تره .
ولی اگر علاقه دارین به خرید یه چیز دیگست . چند مدت صبر کنین MSI GT70 سری جدید بیاد بازار . شما یه سر به hpn.ir هم بزن اونجا ظاهرا asus g750 با گرافیک GTX 780M موحود دارند . ای میل بزن قیمت ازشون بگیر
مشکل سنگینی مگه چیه؟اینقدر حاده؟:دی
باو PC خیلی گرونه :| کولینگ PC کلا قوی تر از لپ تاپه به همون نسبت هم گرون میشه :دی برم رو 10میل حساب کنم؟:n09:
Public Enemy
25-09-2013, 15:07
مشکل سنگینی مگه چیه؟اینقدر حاده؟:دی
باو PC خیلی گرونه :| کولینگ PC کلا قوی تر از لپ تاپه به همون نسبت هم گرون میشه :دی برم رو 10میل حساب کنم؟:n09:
تازه شارژر هم ورزنشو حساب نکردیم :n02: داداش نظر نظر خودته . خودت سلیقه خودت رو ببین روی چیه . هر کدون آپشنی دارن که نمی شه گذز کرد . رایانامه بزن Hpn.ir ببین Asus G750 چقدر می دن با گرافیک GTX 780M .
تازه شارژر هم ورزنشو حساب نکردیم :n02: داداش نظر نظر خودته . خودت سلیقه خودت رو ببین روی چیه . هر کدون آپشنی دارن که نمی شه گذز کرد . رایانامه بزن Hpn.ir ببین Asus G750 چقدر می دن با گرافیک GTX 780M .
اقا قضیه این alienware چیه 5900$ :n04::n04::n04:
soroosh_cz
25-09-2013, 15:34
اقا قضیه این alienware چیه 5900$ :n04::n04::n04:
داداش قضیه ی Alienware کلا جداس، قبلا یه شرکت مستقل بود که بخاطر بحران اقتصادی، Dell خریدش و رفت زیرمجموعه اش ولی هنوز هم سیستم های Optional خفن زیاد میزنه...
چند تا ویژگی دارن لپتاپ هاش(دسکتاپ هاش هم قابلیت های خاص خودشون رو دارن):
1) اکثرا باتری Li-Poly دارن که معروف هستن به Long Lasting و همه ی اون لپتاپ به اون عظمت رو راحت میتونه 3-4 ساعت روشن نگه داره.
2) سیستم کولینگشون خیلی عالی و با مواد درجه ی یک ساخته میشه، خیلی بهتر از حتی ASUS...
3) بدنه ی محکمی دارن، همچنین میشه پشت در لپتاپ نام/طرح دلخواه خودتو بگی از کارخونه حک کنن.
4) جدا می نویسم چون وافعا خاصه: این شرکت تمام قطعاتش سفارشی هست، یعنی شما بری مثلا دنبال گرافیک یا مادربرد لپتاپ هاش بگردی، اینطوری نیست که یه برد پیدا کنی که مثلا MXM III باشه و به لپتاپ های ASUS و MSI بخوره، فقط مال Alienware هست و معمولا 1.5 برابر گرونتر از بقیه ، چون قطعات استفاده شده، از بهترین کیفیت هستن.
5) معمولا کم وزن ترینشون 4.7 کیلو هست و میانگین وزنشون 5.5 کیلو :n04: (البته برای M17X به بالا)
دو دسته از افراد این لپتاپ ها رو میخرن:
1) گیمرهایی که نیاز دارن هر از چند گاهی جابجا بشن و در عین حال یه سیستم گیمینگ میخوان که همراهشون باشه.
2) اونایی که مثل من تو حرص دیدن و داشتن این لپتاپ ها هستن :n02:
malmal1369
25-09-2013, 16:10
داداش اینکه میگید قبلا شنیدید asus برند برتری نسبت به msi هست با پوزش یک حرف کاملا غیر کارشناسی هست ! کمپانی msi زودتر asus وارد بازار تولید لپ تاب گیمینگ شد
نکته بعدی اینکه msi خودش قطعات مختلفی را تحت استاندارد میلیتاری کلس تولید میکنه که به stability ( دوام پذیری و استقامت ) و هماهنگی خوب و البته اورکلاک حرفه ای معروف هستن.
به عنوان مثال رکورد بهترین اورکلاک متعلق به مادربورد های msi هست که اخیرا رکورد کمپانی اینتل برای سری هاسول را جابجا کرده است
کمپانی msi با استفاده از پردازنده Core i7 4770K و خنک کننده نیتروژن مایع در دمایی حدود - 190درجه سانتی گراد به فرکانس باورنکردنی 7145MHz دست یافته و رکورد پیشین را که 7102MHz بود را پشت سر بگذارد که این امر توسط مادر بورد z87 MPower max بدست آمده است
ضمنا لپ تای های ام اس آی با گارانتی ماتریکس آنهم بصورت محدود و نه گسترده وارد می شود و خدایی نکرده در صورت خرابی میتوانید از گارانتی استفاده کنید ، ولی تصمیم با شماست که 7 8 میلیون پول یک لپ تاب ایسوس را بدهید آنهم بدون گارانتی !
بنده خودم هم قصد دارم لپ تاب بخرم ولی در بازه قیمتی مد نظرم یعنی تا 5.5 میلیون از برند asus و msi چیزی در ایران پیدا نمی شود و به همین دلیل قصد دارم acer aspire V3 772G را بخرم که حدود 4.4 میلیون هست
یک توصیه را از من داشته باش ، هیچ وقت در خرید سعی کن پول برند پرداخت نکنی !! msi و asus تا حدود 20 تا 30 درصد روی محصولاتش قیمت برند میکشن که نان سابقه و شهرت شرکت را بخورن!! اینطوری که شما میگی الکی نیست هر کمپانی برای خودش استانداردها و متخصصین و سیستم سنجش برای یک محصول خاص داره و دلیل نمیشه بگیم بقیه لپ تاب ها غیر از این دو برند باید برن درون سطل آشغال !!!
همین لپ تاب acer aspire V3 772G در انگلستان به فروشی دست پیدا کرده که لپ تاب های گیمینگ msi و asus به نصف اون فروش هم نرسیدن دلیلش هم واضحه نسبت مقرون به صرفه قیمت به جنس و کیفیت !!!!
اگر بدنبال کیفیت و اطمینان هستین و قیمت بالا خیلی برایتان مهم نیست ، پیشنهاد من همون msi هست
Public Enemy
25-09-2013, 16:26
داداش اینکه میگید قبلا شنیدید asus برند برتری نسبت به msi هست با پوزش یک حرف کاملا غیر کارشناسی هست ! کمپانی msi زودتر asus وارد بازار تولید لپ تاب گیمینگ شد
نکته بعدی اینکه msi خودش قطعات مختلفی را تحت استاندارد میلیتاری کلس تولید میکنه که به stability ( دوام پذیری و استقامت ) و هماهنگی خوب و البته اورکلاک حرفه ای معروف هستن.
به عنوان مثال رکورد بهترین اورکلاک متعلق به مادربورد های msi هست که اخیرا رکورد کمپانی اینتل برای سری هاسول را جابجا کرده است
کمپانی msi با استفاده از پردازنده Core i7 4770K و خنک کننده نیتروژن مایع در دمایی حدود - 190درجه سانتی گراد به فرکانس باورنکردنی 7145MHz دست یافته و رکورد پیشین را که 7102MHz بود را پشت سر بگذارد که این امر توسط مادر بورد z87 MPower max بدست آمده است
ضمنا لپ تای های ام اس آی با گارانتی ماتریکس آنهم بصورت محدود و نه گسترده وارد می شود و خدایی نکرده در صورت خرابی میتوانید از گارانتی استفاده کنید ، ولی تصمیم با شماست که 7 8 میلیون پول یک لپ تاب ایسوس را بدهید آنهم بدون گارانتی !
بنده خودم هم قصد دارم لپ تاب بخرم ولی در بازه قیمتی مد نظرم یعنی تا 5.5 میلیون از برند asus و msi چیزی در ایران پیدا نمی شود و به همین دلیل قصد دارم acer aspire V3 772G را بخرم که حدود 4.4 میلیون هست
یک توصیه را از من داشته باش ، هیچ وقت در خرید سعی کن پول برند پرداخت نکنی !! msi و asus تا حدود 20 تا 30 درصد روی محصولاتش قیمت برند میکشن که نان سابقه و شهرت شرکت را بخورن!! اینطوری که شما میگی الکی نیست هر کمپانی برای خودش استانداردها و متخصصین و سیستم سنجش برای یک محصول خاص داره و دلیل نمیشه بگیم بقیه لپ تاب ها غیر از این دو برند باید برن درون سطل آشغال !!!
همین لپ تاب acer aspire V3 772G در انگلستان به فروشی دست پیدا کرده که لپ تاب های گیمینگ msi و asus به نصف اون فروش هم نرسیدن دلیلش هم واضحه نسبت مقرون به صرفه قیمت به جنس و کیفیت !!!!
اگر بدنبال کیفیت و اطمینان هستین و قیمت بالا خیلی برایتان مهم نیست ، پیشنهاد من همون msi هست
دوست عزیز در مورد لپ تاپ های Multimedia حرف شما درست نباید پول برند داد .
ولی در مورد لپ تاپ های گران قیمت نمی شه چنین چیزی رو گفت . چون چنبه رقابتی داره و کسی نمیاد یه لپ تاپ بی کیفیت گیمینگ با قیمت بالا بزنه .
همون طور هم که گفتم بعضی ها دوست دارن لپ تاپی بخرن که دست هیچ کس نباشه .
بنده اگر هزینشو داشته باشم ، حاظرم 20 میلیون برای یه لپ تاپ مارک Falcon بدم . با اینکه می دونم سخت افزارش در حد 8 میلیونه . چون می دونم کس دیگه نداره .
بحث اورکلاک هم ارتباطی به خرید لپ تاپ نداره !!!!!!! اگر اینطوره Asus هم با سیستم Mars II حرف اول رو در بین سیستم های گیمینگ می زنه . پرفروش ترین قطعات هم برای اورکلاکینگ مارک ROG هستند . ( منظورم این بود هر شرکت واسه خودش افتخاراتی داره ! لذا دلیل بر خرید نمی شه ! )
به هر حال ye adam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما اول G750 رو انتخاب کردی . من نظرم اینه که ببین Hpn.ir داره چند می ده خودت سبک سنگین کن چکار می تونی بکنی . مطمئن باش هر کدوم رو بخری ضرر نکردی چون همون طور که گفتم هر 2 لپ تاپ قطعاتی رو دارند که بیش از نیاز کاربر هستش . ولی
1 - اگر MSI GT70 رو بخری و ببینی دست بقیه هم هست مطمئنا احساس خوبی بهت دست نمی ده ( حداقل من اینطورم !!!!! ) چون پول زیادی خرج کردی واسش و انتظار داشتی یه جورایی تک باشه !!!! در ضمن اگر یکی رو دیدی Asus G750 با گرافیک GTX 780M داشت افسوس می خوری که چرا نخریدی ! چون MSI GT70 گرافیکش GTX 770M هست . باا اینکه اختلافشون زیاد نیست ولی کلا حس بدی می کنی که چرا اون بهتره رو نخریدم !!!!!!!! چون مهم ترین عامل در بازی همین گرافیک هست .
2 - اگر Asus G750 رو بخری ، اگر MSI GT70 رو دیدی اصلا افسوس نمی خوری ! چون مهم ترین عامل یعنی انتخاب خودت روی این لپ تاپ بوده ، لاذ خودت رو توجیه می کنی که فلان جای لپ تاپم از Msi بهتره و از این کارا . همون طور که گفتم بیشتر قطعات هم بیش از حد نیازن یعنی ممکنه هیچ وقت بدرد بخور نباشند !!!!!!!!! ولی گارانتی هم عامل مهمیه
داداش منکه نگفتم ایسوس بهتر از MSI
گفتم شنیدم تو زمینه گیم فوق العادس :) صفحه 2 گفتم
تایید نکردم که اره ایسوس بهتر از MSI هست :دی
malmal1369
25-09-2013, 17:13
دوست عزیز در مورد لپ تاپ های Multimedia حرف شما درست نباید پول برند داد .
ولی در مورد لپ تاپ های گران قیمت نمی شه چنین چیزی رو گفت . چون چنبه رقابتی داره و کسی نمیاد یه لپ تاپ بی کیفیت گیمینگ با قیمت بالا بزنه .
همون طور هم که گفتم بعضی ها دوست دارن لپ تاپی بخرن که دست هیچ کس نباشه .
بنده اگر هزینشو داشته باشم ، حاظرم 20 میلیون برای یه لپ تاپ مارک Falcon بدم . با اینکه می دونم سخت افزارش در حد 8 میلیونه . چون می دونم کس دیگه نداره .
بحث اورکلاک هم ارتباطی به خرید لپ تاپ نداره !!!!!!! اگر اینطوره Asus هم با سیستم Mars II حرف اول رو در بین سیستم های گیمینگ می زنه . پرفروش ترین قطعات هم برای اورکلاکینگ مارک ROG هستند . ( منظورم این بود هر شرکت واسه خودش افتخاراتی داره ! لذا دلیل بر خرید نمی شه ! )
به هر حال ye adam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما اول G750 رو انتخاب کردی . من نظرم اینه که ببین Hpn.ir داره چند می ده خودت سبک سنگین کن چکار می تونی بکنی . مطمئن باش هر کدوم رو بخری ضرر نکردی چون همون طور که گفتم هر 2 لپ تاپ قطعاتی رو دارند که بیش از نیاز کاربر هستش . ولی
1 - اگر MSI GT70 رو بخری و ببینی دست بقیه هم هست مطمئنا احساس خوبی بهت دست نمی ده ( حداقل من اینطورم !!!!! ) چون پول زیادی خرج کردی واسش و انتظار داشتی یه جورایی تک باشه !!!! در ضمن اگر یکی رو دیدی Asus G750 با گرافیک GTX 780M داشت افسوس می خوری که چرا نخریدی ! چون MSI GT70 گرافیکش GTX 770M هست . باا اینکه اختلافشون زیاد نیست ولی کلا حس بدی می کنی که چرا اون بهتره رو نخریدم !!!!!!!! چون مهم ترین عامل در بازی همین گرافیک هست .
2 - اگر Asus G750 رو بخری ، اگر MSI GT70 رو دیدی اصلا افسوس نمی خوری ! چون مهم ترین عامل یعنی انتخاب خودت روی این لپ تاپ بوده ، لاذ خودت رو توجیه می کنی که فلان جای لپ تاپم از Msi بهتره و از این کارا . همون طور که گفتم بیشتر قطعات هم بیش از حد نیازن یعنی ممکنه هیچ وقت بدرد بخور نباشند !!!!!!!!! ولی گارانتی هم عامل مهمیه
من همچنان معتقدم حتی در زمینه لپ تاب گیم هم پول برند نباید داد ! من سایت های تخصصی زیادی را در مورد لپ تاب های گیم چندین ماهه که میخوانم هیچ جا مثل ایران مردمش گول برند را نمیخورن!! مثلا من برای شما مثال زدم در انگلستان علی رغم بالا بودن قدرت خرید مردم از نظر مالی ولی لپ تاب های acer فروش بیشتری داشتند....چون در ایران این دو برند msi , asus واردشند همه تصور میکنند که فقط این دو هستند که می توانند گزینه خوبی برای گیم باشند در حالی که lenovo dell acer razor هم مدل های پر فروشی از گیمینگ داشتند مثلا در مورد همین لپ تاب acer که در پست قبل خدمتتون توضیح دادم از نظر تخصصی تمام نقدهاشو خواندم و حتی زیر stress test نیز عملکرد قابل قبولی در اورکلاک داشته که به گفته سایت تخصصی اجرای سنگین ترین بازی ها هم نمی توانند لپ تاب را در حد تست stress گرم کنند.....
اینکه می فرمایید دوست ندارید لپ تاب مشابه خود را در دست دیگری ببینید بیشتر یک دیدگاه احساسی هست تا فنی ! وگرنه در دنیای واقعیت می توانید به آمار فروش سایر برندها نیر توجه کنید
Public Enemy
25-09-2013, 17:35
داداش من دارم از جنبه روان شناسیش نگاه می کنم نه سخت افزاریش :n06:
شما عنوان تاپیک رو نگاه کن اشاره کرده به Asus G750 . یعنی دلم با اونه . اگر عنوان تاپیک رو می نوشت " مشاوره خرید لپ تاپ حدود 8 میلیون " قضیه فرق می کرد . الان اگه یه جورایی مجبورش کنیم بره MSI GT70 رو بخره بعد دلش واسه اون Asus G750 لک بزنه ته دلش مارو نفرین می کنه :n08:( شوخی ! ولی کلا ناراحت می شه ! )
لذا من هم دارم یه جوری مشاوره می دم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! نه کاربر رو به سمت خاصی هدایت کنم نه کلا گمراهش کنم !!!! ( فعلا که فکر کنم گیجش کردم :n02: )
این دوستمونم که نمی خواد حرفه ای اورکلاکینگ کنه ! می خواد بازی کنه یه لپ تاپی داشته باشه که در نوع خودش تک باشه داره تا حالا قیمت رو تا 10 تومنم بالا برده ! شاید یه دفعه رفت Razer Blade خرید که سبک تره ولی سخت افزار گرافیک و CPU پایین تری داره . سلیقه ایه !
به هر حال اونور آبم مثل ما . درسته حقوق اونوری ها بالاست قیمت ها پایین ولی مالیات بالا ( 40 % !!!! ) و قدرت خرید مردم محدود . لذا سعی می کنن اقتصادی خرید کنن و الا همه مثل ما ایرانی ها می رفتن لپ تاپ گیمینگ می خریدن نیازی نبود لپ تاپ ارزون بخرن . باید دست خریدار رو باز گذاشت .
اینکه بگیم فلان قطعش بالاتره دلیل خوبی نیست . اصل سلیقست .
لدا با توجه به سلیقه دوستمون توضیح دادم توجیهشون کردم اگر دلش با Asus هست حواسش به MSI باید اینا رو بدونه :
1 - بیشتر سخت افزار ها بیش از حد نیازن :
احتیاجی به رم 32 گیگ نیست !!!!! اگر احتیاج شد بعدا هم می شه سفارش داد
احتیاج به هارد با سرعت 900 مگابایت بر ثانیه نیست !!!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر از حد نیازه و فقط به درد Benchmark می خوره .
احتیاجی به مودم وایرلس Killer نیست . آخه حتما که آدم نباید بیاد با وایرلس به تلویزیون وصل بشه بازی کنه ؟ خوب Hdmi وصل می کنه .
ولی اگر رفت MSI GT70 با گرافیک GTX 770M خرید و دید Asus G750 با گرافیک GTX 780M بهتر عمل می کنه ، با اینکه تفاوتشون زیاد نیست ولی دلش رو می زنه چون از اول انتخابش روی Asus G750 بوده .
گارانتی هم عامل مهمیه .
این نکات رو باید بدونه
گیمر های حرفه ای هم سعی می کنن قطعات مارک رو بخرن صرفا به دلیل زیبایی و راحتی ! میبینی طرف کیس رو مارک ROG می خره LED قرمز روش می زاره خشن تر به نظر بره . مادر بورد های مخصوص گیمینگ مثل همین مارک ROG بیشتر شبیه هیولا هستن تا مادربورد ! به همین لپ تاپ Asus G750 هم دقت کنین طراحی تحسین بر انگیزشو می فهمین .
چندین ساله که Alienware M17 داره پر فروش ترین لپ تاپ گیمینگ می شه صرفا به دلیل مارک و ظاهر عجیب . حتی MSI هم به فکر افتاده و برای جبران نقض ظاهر ساده تر لپ تاپ هاش نسخه Dragon Edition رو زده .
اگر قرار به گول خوردنه ، پس بقیه کشور های دنیا هم که دستشون برا خرید بازه دارن گول می خورن :n02:
داداش من دارم از جنبه روان شناسیش نگاه می کنم نه سخت افزاریش :n06:
شما عنوان تاپیک رو نگاه کن اشاره کرده به Asus G750 . یعنی دلم با اونه . اگر عنوان تاپیک رو می نوشت " مشاوره خرید لپ تاپ حدود 8 میلیون " قضیه فرق می کرد . الان اگه یه جورایی مجبورش کنیم بره MSI GT70 رو بخره بعد دلش واسه اون Asus G750 لک بزنه ته دلش مارو نفرین می کنه :n08:( شوخی ! ولی کلا ناراحت می شه ! )
لذا من هم دارم یه جوری مشاوره می دم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! نه کاربر رو به سمت خاصی هدایت کنم نه کلا گمراهش کنم !!!! ( فعلا که فکر کنم گیجش کردم :n02: )
این دوستمونم که نمی خواد حرفه ای اورکلاکینگ کنه ! می خواد بازی کنه یه لپ تاپی داشته باشه که در نوع خودش تک باشه داره تا حالا قیمت رو تا 10 تومنم بالا برده ! شاید یه دفعه رفت Razer Blade خرید که سبک تره ولی سخت افزار گرافیک و CPU پایین تری داره . سلیقه ایه !
به هر حال اونور آبم مثل ما . درسته حقوق اونوری ها بالاست قیمت ها پایین ولی مالیات بالا ( 40 % !!!! ) و قدرت خرید مردم محدود . لذا سعی می کنن اقتصادی خرید کنن و الا همه مثل ما ایرانی ها می رفتن لپ تاپ گیمینگ می خریدن نیازی نبود لپ تاپ ارزون بخرن . باید دست خریدار رو باز گذاشت .
اینکه بگیم فلان قطعش بالاتره دلیل خوبی نیست . اصل سلیقست .
لدا با توجه به سلیقه دوستمون توضیح دادم توجیهشون کردم اگر دلش با Asus هست حواسش به MSI باید اینا رو بدونه :
1 - بیشتر سخت افزار ها بیش از حد نیازن :
احتیاجی به رم 32 گیگ نیست !!!!! اگر احتیاج شد بعدا هم می شه سفارش داد
احتیاج به هارد با سرعت 900 مگابایت بر ثانیه نیست !!!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر از حد نیازه و فقط به درد Benchmark می خوره .
احتیاجی به مودم وایرلس Killer نیست . آخه حتما که آدم نباید بیاد با وایرلس به تلویزیون وصل بشه بازی کنه ؟ خوب Hdmi وصل می کنه .
ولی اگر رفت MSI GT70 با گرافیک GTX 770M خرید و دید Asus G750 با گرافیک GTX 780M بهتر عمل می کنه ، با اینکه تفاوتشون زیاد نیست ولی دلش رو می زنه چون از اول انتخابش روی Asus G750 بوده .
گارانتی هم عامل مهمیه .
این نکات رو باید بدونه
گیمر های حرفه ای هم سعی می کنن قطعات مارک رو بخرن صرفا به دلیل زیبایی و راحتی ! میبینی طرف کیس رو مارک ROG می خره LED قرمز روش می زاره خشن تر به نظر بره . مادر بورد های مخصوص گیمینگ مثل همین مارک ROG بیشتر شبیه هیولا هستن تا مادربورد ! به همین لپ تاپ Asus G750 هم دقت کنین طراحی تحسین بر انگیزشو می فهمین .
چندین ساله که Alienware M17 داره پر فروش ترین لپ تاپ گیمینگ می شه صرفا به دلیل مارک و ظاهر عجیب . حتی MSI هم به فکر افتاده و برای جبران نقض ظاهر ساده تر لپ تاپ هاش نسخه Dragon Edition رو زده .
اگر قرار به گول خوردنه ، پس بقیه کشور های دنیا هم که دستشون برا خرید بازه دارن گول می خورن :n02:
یعنی توضیح به این کاملی تو انجمن ندیدم :دی :n04:
گیج :دی خ ر فهم شدم :n09:
داداش خیلی عالی بود توضیحت خیلی حال کردم :n12::n11:
parsicola
25-09-2013, 22:17
دوستان توضیحات کاملی دادند و دستشون درد نکنه . واقعا ایول داره.
در کل چه msi و چه asus بخری (سری گیمینگ) از خریدت هیچوقت پشیمون نمیشی. کلا asus با ROG و از اونطرف MSI با Dragon Army دنیای گیمرها در سراسر جهان را زیباتر کرده اند. و به نوعی همه رو ترکوندند!:n16:
تنها تفاوت میتونه در بین مدلها و امکانات سخت افزاریشون باشه که باید خودت بسنجی.
اما با اینکه من عاشق هر دو برند هستم اما دلم از دست این شصت قلم نماینده جورواجور و هفت بیجار ایسوس تو ایران خونه و دستم موقع دادن 8 ، 9 میلیون پول بی زبون حسابی میلرزه! اینجاست که نمایندگی یکپارچه و واحد ماتریس (msi) در سراسر ایران خودشو به رخ میکشه.
من تو لبتاپ msi ge70 خودم تو این یکساله خیلی از کیفیت خدمات ماتریس راضی بودم. علاوه بر اون یارو چندماه یکبار از ماتریس زنگ میزنه حال لبتاپ منو میپرسه!! فکر کرده اینجا خارجه!
با قبول تمام موارد ذکر شده از طرف hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیزم. اما با این تیکه گفته هاش مخالفم که میگن:
خیلی ها خوراکشون آنلاین بازی کردنه و امکان کابل کشی برای اینترنت هم ندارند (کابل اترنت)! اینجاست که killer باعث میشه latancy پائین بیاد و برگ برنده شما در برابر رقبا و لذا عکس العمل سریعتر باشه. چونکه وایرلس کلا کمی کندتر از حالت کابله. این نکته msi برای من خیلی مهمه .
درکل آقا شما همون ایسوس رو بخر چون دلت با اونه. توکل برخدا ایرادی هم پیدا نمیکنه.
من زنگ زدم به این سایتی که گفتین (HPN.IR) قیمت G750 JH رو میگه 16.700 :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: به نظرتون کی درست حسابی وارد میشه تا بشه با یه قیمت معقول خریدش مثلا همون 2500 تا 3000 دلار که میشه 8.9 میلیون تا اینا نتونن با این قیمت گزاف 16700 بکنن تو پاچه ملت؟
Death Warrior
28-11-2013, 19:17
من زنگ زدم به این سایتی که گفتین (HPN.IR) قیمت G750 JH رو میگه 16.700 :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: به نظرتون کی درست حسابی وارد میشه تا بشه با یه قیمت معقول خریدش مثلا همون 2500 تا 3000 دلار که میشه 8.9 میلیون تا اینا نتونن با این قیمت گزاف 16700 بکنن تو پاچه ملت؟
الآن این لپتاپ با قیمت 8/800 با گارانتی یکپارچه ( ویستا - سازگار - .... ) همراه با مشخصات زیر وارد شده :
Cpu : Intel Core i7 4700HQ
Ram : 12GB
Vga : Nvidia GeForce GTX 780m
FHD 17.3" 3D Display
H.D.D : 1Tb
Optical Drive : BD Rom
الآن این لپتاپ با قیمت 8/800 با گارانتی یکپارچه ( ویستا - سازگار - .... ) همراه با مشخصات زیر وارد شده :
Cpu : Intel Core i7 4700HQ
Ram : 12GB
Vga : Nvidia GeForce GTX 780m
FHD 17.3" 3D Display
H.D.D : 1Tb
Optical Drive : BD Rom
فعلا به لطف دوستان از جمله رئیس جمهور دلار داره پایین میاد :دی توانایی خرید بالاتر میره :دی
aidin.2014
17-12-2013, 15:18
سلام به همه حرفه ای ها ونیمه حرفه ای ها.من 9 میلیون پول گذاشتم کنار برای خرید لپ تاپ مخصوص گیم.بین دو گزینه موندم شدیدا.لطفا راهنماییم کنید.
1-asus g750jh :
cpu:cor i7 haswell 4700
ram:12 gb ddr3
vga:geforce 780gtx 4g
hard:1 t
display :full hd 17 .3 inch
wight :4.8 kg
گارانتی اوات 8میلیون و ششصد
.......................................
2-msi gt70 dragon edition
cpu:cor i7 4700
ram:32 g
vga nvidia 780gtx 4g
hard 1t+3*128gb ssd
display fullk hd 17 inch
wight:3.8kg
گارانتی ماتریکس 10 میلیون تومن.
.................................................. .....
راستش هنوز 10 تومن ندارم اما بنظرتون میارزه msi روبگیرم یا بقیمتش نمیارزه؟گیج شرم لطفا مکمم کنید مرسی
alipoor90
14-01-2014, 11:05
به هیچ وجه msi نگیر
من گرفتم عین *** پشیمون شدم
درسته بعضی مواردش خوبه ولی کیفیت بدنه به شدت پایین
تازه شما وزن این دو تا لپ تاپ رو مقایسه کنی متوجه فرق سیستم خنک کننده میشی ، لپ تاپ میخواد اصلا 64 گیگ رم و دوال cpu و graphic gtx غیر m باشه ، ولی وقتی سیستم خنک کننده درست و حسابی نداشته باشه به چه درد میخوره؟:n04:
Public Enemy
14-01-2014, 15:17
همون یک کیلو سبک تر بودنش یک میلیون میارزه، ام اس آی رو بگیر، گارانتی خوبیم داره:
مطمئنا تنها چیزی که توی لپ تاپ گیمینگ اهمیت کمتری نسبت به بقیه داره وزنشه . آخه بدون برق که نمی شه بازی کرد !!!!! باید همش توی برق و یه جای ثابت باشه .
اگر به خاطر وزنشه ، یادتون باشه که شارزر لپ تاپ هم حدود 1 کیلو هست ! لذا توی حمل و نقل کارتون سخته .
به نظر من همون Asus g750jh رو بگیرین
red_avalanche
14-01-2014, 16:59
با صحبتتون موافق نیستم، لپتاپ گیمینگ برا کساییه که نمیتونن از بازی دل بکنن وقتیم بیرونن میخان دسترسی
به بازیشون داشته باشن وگرنه خب میرن پی سی میخرن. به هر حال شونزده گیگ رم بیشتر داره خودش نزدیک
چهارصد پونصد تومن فرق معامله اس، بلو ری هم فکر کنم ایسوس نداشته باشه و همینطور هارد اس اس دی
ام اس آی بالاتره. اینا همه جدا از وزنشه
Public Enemy
14-01-2014, 17:12
با صحبتتون موافق نیستم، لپتاپ گیمینگ برا کساییه که نمیتونن از بازی دل بکنن وقتیم بیرونن میخان دسترسی
به بازیشون داشته باشن وگرنه خب میرن پی سی میخرن. به هر حال شونزده گیگ رم بیشتر داره خودش نزدیک
چهارصد پونصد تومن فرق معامله اس، بلو ری هم فکر کنم ایسوس نداشته باشه و همینطور هارد اس اس دی
ام اس آی بالاتره. اینا همه جدا از وزنشه
دوست عزیز گفتن قابلیت جابجایی داره نگفتن به برق نیاز نداره !!!!!!
باتری لپ تاپ توان تامین قدرت مورد نیاز کارت گرافیک رو نداره . کارایی کارت گرافیک در بازی مثل Crysis 3 که در حالت Ultra حدود 60 فریم بر ثانیه ارائه می کنه ، در حالت باتری تا 10 فریم پایین میاد !!!!!
به هر حال باید یه جای ثابت باشه که برق باشه . اگر هم بخوای جابجاش کنی کیف هست
در ضمن با اسمبل های مختلف موجود هست . مدل با رم 32 و هارد 1tb+512 GB SSD هم هست .
red_avalanche
14-01-2014, 17:15
نظر شخصیه من اینه وقتی هشت تومن میدی پای اینجور سیستما بکنش ده تومن کاملترشو بگیر، اما
خوب حرف شمام بجاس، کلن سلیقه ایه، ما فقط راهنمایی میکنیم کسی که پول میده صاحب تاپیکه
درود:
من بعد از ده ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که سری های جدید لپ تاپ ALIENWARE بهترین لپ تاپ برای بازی و مواتی مدیا و استفاده برای ساعتهای طولانی میباشد.
با سه مدل cpu عرضه میشن:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4800MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4900MQ Haswell
سه مدل کارت گرافیک:
NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 770M with 3GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 780M with4GB GDDR5
سه مدل صفحه نمایش:
WLED HD
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) Anti Glare Display
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) TrueLife Display
در همه ی مدلهای Alienware قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD وجود دارد.
اینقدر صدای این لپ تاپ زیاد و با کیفیته که مجبور میشید صداشو کم کنید!
طراحی آنرا از جتهای جنگی الهام گرفتن و با LED هایی که در قسمتهای مختلف لپ تاپ(پشت و کنار) برای نور پردازی بکار رفته بسیار شیک و مدرن شده. این نورها در رنگهای مختلف قابل تنظیم میباشند.
کیبورد و تاچ پد دارای نور پس زمینه میباشد که در رنگهای مختلف قابل تنظیم هستند.
جنس آلیاژ بدنه لپ تاپ خیلی مستحکمه.
در کل لپ تاپ بسیار قوی برای کارهای سنگین و طولانی مدت هست.
برای اطلاعات بیشتر به دو لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aidin.2014
03-03-2014, 13:26
سلام اقا من بعد 6 سال بدبختی و پول جمع کردن یه asus g750jh گارانتی اوات گرفتم .3 روز بعد از اولین شروع بلو اسکرین زد.بردمش گارانتی میگه باید برسی بشه سخت افزاریه یا نرم افزاری.گفت اگه سخت افزاری بود یدونه جدید بهم میدن اما نرم افزاری بود درستش میکنن هزینشم بعهده منه.حالا از کجا بفهمم مشکلش سخت افزاری نبوده و اینا قطعشو عوض نکرده باشن اگه درست شد؟خودم احتمال 99 درصد میدم مشکل رم باشه.تروخدا کمکم کنید
aidin.2014
03-03-2014, 13:50
راستی یه سوال دیگه صفحه نمایش g750 jh ماته یا گلاس؟
نظر شخصیه من اینه وقتی هشت تومن میدی پای اینجور سیستما بکنش ده تومن کاملترشو بگیر، اما
خوب حرف شمام بجاس، کلن سلیقه ایه، ما فقط راهنمایی میکنیم کسی که پول میده صاحب تاپیکه
خداییش یا خبر از PC نداری یا اینکه نمیدونم :| باو داش چی میگی :|
حتما یه فرقی بین PC و لپتاپ هست که این پرتابله ولی پی سی نه :| اندازه پی سی و لپتاپ یکیه؟
اینارو گفتم تا بهت بگم قدرت لپتاپ هیچ وقت به قدرت پی سی با همون سخت افزار نمیرسه
این 8 تومنه خوب پی سی خیلی گرون تره یقینا
ولی یه طرفم حرف شما درسته..سلیقه ایه
Public Enemy
03-03-2014, 20:56
سلام اقا من بعد 6 سال بدبختی و پول جمع کردن یه asus g750jh گارانتی اوات گرفتم .3 روز بعد از اولین شروع بلو اسکرین زد.بردمش گارانتی میگه باید برسی بشه سخت افزاریه یا نرم افزاری.گفت اگه سخت افزاری بود یدونه جدید بهم میدن اما نرم افزاری بود درستش میکنن هزینشم بعهده منه.حالا از کجا بفهمم مشکلش سخت افزاری نبوده و اینا قطعشو عوض نکرده باشن اگه درست شد؟خودم احتمال 99 درصد میدم مشکل رم باشه.تروخدا کمکم کنید
دوست عزیز به این راحتیا نیست که بخوان قطعه ای رو عوض کنند و شما نفهمین . در ضمن گارانتی مسئولیت تعمیر رو قبول کرده اگر قطعه ای عوض بشه و کسی بفهمه پلیس بدجور حسابشون رو کف دستشون می زاره !!!! قبلا پیش اومده و طرف رفته شکایت کرده . دیگه کسی جرات تعویض قطعه رو نداره .
اگر هم بالفرض عوض کنند ، هارد و پردازنده و کارت گرافیک که کاملا مشخصه و راحت مثل آب خوردن می شه فهمید . سایر قطعات هم تعویض نمی کنند .
فقط می مونه رم که اگر بخوان عوضش کنند ، رم با فرکانس پایین تر می زارن . با نرم افزار های مختلف میران فرکانس رمتون رو چک و اسکرین شات بگیرین تا بعدا به دردتون بخوره .
دوستِ من به احتمالِ ۹۸.۹ درصد نرم افزاری هستش
شما بهتر بودن خودتون یه چک میکردن نرم افزار رو یا اینکه ویندوز رو یه Refresh میکردین بعد میبردین گارانتی.
گارانتی در قبالِ حرفی که میزنه مسئولِ و اگر از اول زیرِ بار نمیرفت نمیشد کاری کرد اما وقتی که میگه اگر سخت افزاری باشه یه نو به شما میدن
نمیتونه زیرِ حرفش بزنه و ۱۰۰٪ میشه با شکایت به مراجع قضایی و یه مقدار وقت حسابی از خجالتشون در اومد!
لطفا نتیجه رو تو همین تایپک اعلام کنید.
aidin.2014
04-03-2014, 00:30
مات هست . مگه G750 رو خریداری نکردین ؟[/QUOTE]
اره خریدم اما مات نیست گلاسی هست.چرا اینجوریه؟میشه گلاسی باشه مگه؟
alipoor90
04-03-2014, 09:38
اره
مدل های مختلف داره
aidin.2014
04-03-2014, 12:23
مدل لپ تاپ من g750 jh-cv108p هست.هرچی تو اینترنت میگردم این مدلو پیداا نمیکنم .دلیلش چیه ریختم بهم یکی کمکم کنه.انگار تقلبیه اصلاا.:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.