مشاهده نسخه کامل
: ریستارت چندباره تلویزیون سامسونگ
سلام
تلویزیون samsung ua40f5300arxrq با فایل جدید آپدیت کردم، بعضی اوقات به صورت خودکار ریستارت میشه، حدود 1 ثانیه تصویر میاد دوباره خاموش میشه و هی روشن خاموش میشه، احتمال داره مشکل از آپدیت باشه و میشه برگردوند به نسخه قبلی؟
آپدیت بدون مشکل دانلود و کامل شده.
لطفا کمک کنید.
فایل آپدیت جدید اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silverbios
24-09-2013, 20:08
احتمالا مشکل از یه فایل پاپ هستش!
منم این مشکل رو پیدا کردم
البته پس نصب مجدد ویجت سمی گو!
مشکل بخاطر هسته لینوکسه!
matinpour
24-09-2013, 20:26
سلام
تلویزیون samsung ua40f5300arxrq با فایل جدید آپدیت کردم، بعضی اوقات به صورت خودکار ریستارت میشه، حدود 1 ثانیه تصویر میاد دوباره خاموش میشه و هی روشن خاموش میشه، احتمال داره مشکل از آپدیت باشه و میشه برگردوند به نسخه قبلی؟
آپدیت بدون مشکل دانلود و کامل شده.
لطفا کمک کنید.
فایل آپدیت جدید اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
خیر شما نمی توانید به فریمور قبلی تان برگردید
برای رفع این مشگل تلویزیون وقتی روشن است دکمه exit را نگهداری تا یکپیام نمایان شود و تلویزیون را ریست فاکتوری کنید اگر درست نشد از راه حل زیر استفاده کنید
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
دستورالعمل ها
- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
دوست عزیز
خیر شما نمی توانید به فریمور قبلی تان برگردید
برای رفع این مشگل تلویزیون وقتی روشن است دکمه exit را نگهداری تا یکپیام نمایان شود و تلویزیون را ریست فاکتوری کنید اگر درست نشد از راه حل زیر استفاده کنید
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
دستورالعمل ها
- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
با تشکر فراوان از شما آقای متین پور عزیز، واقعا شما ما رو شرمنده می کنید از بس زود و دقیق پاسخ می دید. امیدوارم همیشه موفق و موید شادکام باشید.
دیشب تو یه سایت انگلیسی زبان نوشته بود احتمالا از کابل hdmi هست، (هر چند فکر نمی کردم از این باشه )کابل عوض کردم، فعلا درست شده و ریستارت نمیشه، اگه دوباره پیش بیاد از دستورالعمل دوم شما استفاده می کنم. هر چقدر دکمه exit روی کنترل رو نگه داشتم(بیشتر از 15ثانیه) اما پیغام ریست و یا چیز دیگه ای نیومد، ولی قبل از ارسال مشکل از منوی سرویس، فکتوری ریست کرده بودم.
سپاس مجدد
matinpour
25-09-2013, 19:58
با تشکر فراوان از شما آقای متین پور عزیز، واقعا شما ما رو شرمنده می کنید از بس زود و دقیق پاسخ می دید. امیدوارم همیشه موفق و موید شادکام باشید.
دیشب تو یه سایت انگلیسی زبان نوشته بود احتمالا از کابل hdmi هست، (هر چند فکر نمی کردم از این باشه )کابل عوض کردم، فعلا درست شده و ریستارت نمیشه، اگه دوباره پیش بیاد از دستورالعمل دوم شما استفاده می کنم. هر چقدر دکمه exit روی کنترل رو نگه داشتم(بیشتر از 15ثانیه) اما پیغام ریست و یا چیز دیگه ای نیومد، ولی قبل از ارسال مشکل از منوی سرویس، فکتوری ریست کرده بودم.
سپاس مجدد
دوست عزیز
بله تعویض کابل hdmi خوب تاثیر زیادی در سیستم و حتی پردازش تصویر دارد و همیشه باید از بهترین کابلها و با کیفیت ترین آن استفاده کنید جواب ما برا اساس میزان بودن سیستم از لحاظ ورودیهاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.