ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم بد رزولیشن درایور گرافیک در آخرین ورژن

iran2008
24-09-2013, 14:18
سلام
خسته نباشید

بنده کارت گرافیک Ati Radeon 4670 دارم و ویندوزم هم 7 نسخه 64بیتی هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخرین ورژن درایور این کرات گرافیکم هم از سایت رسمی خودش ، دانلود کردم و نصب نمودم .
حالا رزولیشن در محیط ویندوز مشکلی نداره و همه چی شفافه .
ولی توی مرورگرها ، سایت که میارم فونتش بد نوشن میده و رزولیشن تنظیم نیست . کلا چند مرورگ تست کردم و همه مشکل رزولیشن نمایش متن دارند . جوری که متن سایت ها فشرده در و به هم چسبیده به نظر میاد . مجبورم سایز صفحه رو بزرگتر کنم تا بتونم درست تر ببینمش .
مانیتور هم که مشکلی نداره و LED هست .
کلا ویندوز قبلیم 32 بیتی بود و همه چی هم درست بود . ولی الان که 64بیتی نصب کردم و درایور هم آخرین نسخه ، این مشکل هست .

جالب اینجاست که میخوام یه اسکرین شات از صقحه بگیرم بذارم اینجا ببینید ، ولی وقتی عکس میگیرم ، توی عکس صفحه سایت و رزولیشن درسته و شفاف . اما تو خود مانیتور که درای مستفیم نگاه سایت میکنی ، رزولیشن سایت بد نشون میده و فونت و متن ها تقریبا بهم فشرده و چسبیده هستند.

iran2008
24-09-2013, 23:02
کسی نبود منو یاری کنه ؟؟؟!!!

Dew Drop
25-09-2013, 08:03
سلام
تو Search قسمت استارت بنویسید adjust cleartype text و بازش کنید.
تو پنجره‎ی باز شده متونی که وضوح بیشتری دارند رو انتخاب کنید و بعد سیو کنید ببینید مشکلتون حل میشه!

iran2008
25-09-2013, 16:07
کاری که گفتین رو انجام دادم ، درست شد . ولی بازم تا اسکرول صفحه رو بالا پایین کنم وضوح متن به همون شکل میشه مجددا .

Master Root
12-10-2013, 14:36
خوب شاید درایوری که برای 64 بیتی دانلود کردید سازگار با سیستم شما نیست یا تنظیمات مانیتور که معمولا sharpness هست رو باید تنظیم کنید.
یک درایور دیگه دانلود کنید که آخرین آپدیت باشه.