ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی برای خرید هارد 2 ترابایت

mohsen19x
23-09-2013, 20:52
سلام

من رو سیستمم یک هارد 500 گیگ سامسونگ 7200 دارم همچنین یک هارد 2 ترابایت سامسونگ 5200 ....لذا میخواستم 1 عدد هارد 2 ترا جدید بخرم دوستان چی پیشنهاد میدن با وضعیت بازار ...بیشترین کارم رایت کردن هست ....بودجه هم تا 320 تومان ... در ضمن مادربوردم قدیمی هست ....فقط از لحاظ کارای و کیفیت عالی باشه ممنون

ata.royalfalcon
23-09-2013, 21:56
سلام

من رو سیستمم یک هارد 500 گیگ سامسونگ 7200 دارم همچنین یک هارد 2 ترابایت سامسونگ 5200 ....لذا میخواستم 1 عدد هارد 2 ترا جدید بخرم دوستان چی پیشنهاد میدن با وضعیت بازار ...بیشترین کارم رایت کردن هست ....بودجه هم تا 320 تومان ... در ضمن مادربوردم قدیمی هست ....فقط از لحاظ کارای و کیفیت عالی باشه ممنون

سلام .

قبل از خرید هارد دیسک ، حتماً ازسلامتی پاور و وجود کانکتور برق SATA به تعداد کافی و وجود فضای کافی جهت نصب و کولینگ مناسب کیس مطمئن بشید .

بنظرم Seagate baracuda 7200.14 (مدل نامبر ST2000DM001) انتخاب مناسبی میتونه باشه . البته میتونید WD Green را هم انتخاب کنید ولی سرعت پایینی داره و بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا هست و اگر هم از سیستمهای قدیمی مثل XP استفاده میکنید ممکنه نیاز به Align داشته باشه .

mohsen19x
24-09-2013, 19:34
من همزمان از دو هارد استفاده میکنم که فشار به پاور نیاد ...پاور من pascal 470 w هست .... ویک پورت برق ساتا داره و یک پورت هم خودم اضافه کردم .... دمای هارد هم حدود 42 هست

پس شما مدل segate را پیشنهاد میدید ؟؟ ببخشد منظور از Align چیست ؟

ata.royalfalcon
24-09-2013, 21:43
من همزمان از دو هارد استفاده میکنم که فشار به پاور نیاد ...پاور من pascal 470 w هست .... ویک پورت برق ساتا داره و یک پورت هم خودم اضافه کردم .... دمای هارد هم حدود 42 هست

پس شما مدل segate را پیشنهاد میدید ؟؟ ببخشد منظور از Align چیست ؟

سیگیتی که پیشنهاد دادم بنظرم گزینه مناسبی هست .
در مورد Align در پست شماره سه این تاپیک توضیح داده شد (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
پاور شما فقط یک عدد کانکتور sata پنج رشته سیمی دارد ؟ برای کانکتور دوم از تبدیل sata to molex استفاده کردید ؟ اگر قطعه پرمصرفی روی سیستم نصب نباشه جای نگرانی زیادی نیست .

mohsen19x
25-09-2013, 00:35
کانکتور sata پنج رشته نیستن .... یعنی کابل برق ساتا 4 رشته هستند .... برای تبدیل به 5 رشته باید چه کار کنم و چه قدر هزینه دارد با تشکر

ata.royalfalcon
25-09-2013, 13:01
کانکتور sata پنج رشته نیستن .... یعنی کابل برق ساتا 4 رشته هستند .... برای تبدیل به 5 رشته باید چه کار کنم و چه قدر هزینه دارد با تشکر

در چهار رشته اي ها سيم نارنجي 3.3 ولتي موجود نيست كه تنها راه حل تعويض پاور با انواع مرغوبتر هست .