ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مودم روتر قوی

behrooz_chz
23-09-2013, 19:48
سلام
من میخوام واسه یه شرکت که مساحتش ۹۰ متره یه شبکه بی سیم راه بندازم مشخصات به شرح زیره
۱- فعلا سه تا سیستم در اینده ممکنه بیشتر بشه به اضافه لپ تاپ یکی دوتا
۲- پرینتر چهار کاره با پورت شبکه دارم که می خوام شیر بشه
۳- یه هارد یک ترا که بعنوان دیتا سنتر بین همه شیر باشه۴- اینترنت بین همه شیر باشه
خودم به این نتیجه رسیدم که اگه یک مودم ایسوس ان ۱۲ بگیرم هم میشه پرینتر رو بهش وصل کرد هم هارد رو به یو اس بی و هم اینترنت ای دی اس ال رو و بدون اینکه لازم باشه کامپیوتری رو سرور کنم و همیشه روشن باشه همه کامپیوتر ها از امکانات شبکه استفاده کنن
حالا ایا این کار شدنیه ؟ ایا بهتره مودم جدا و روتور جدا بگیرم اگه اره مدل رو ذکر کنید یه چیزی میخوام که افت سرعت تو پیک کار نداشته باشم
واسه کامپیوتر ها کارت وایرلس اینترنال بگیرم یا یو اس بی چه مارکی ؟
مرسی امیدوارم کامل توضیح داده باشم چی میخوام

Core
24-09-2013, 00:22
تمام این کارها با یک مودم مثل TP-Link 8968 یا 8970 امکان پذیر هست اما یه سری موارد رو باید مد نظر داشته باشید :
سرعت وایرلس تو این مودم ها 300 هست که البته 300 در ایده آل ترین حالت ممکن قابل دستیابی هست و اگر فاصله زیاد بشه ممکن هست سرعت اتصال پایین تر بیاد و در نتیجه سرعت جابجایی اطلاعات هم پایین میاد.
مودم 8970 گیگابیت لن هست اما سرعت وایرلس 300 در نتیجه دیوایس ها با سرعت 300 میتونن بین کامپیوتری که مودم با لن بهش وصل هست اطلاعات رو جابجا کنند.
8970 2 تا پورت usb داره که میشه به عنوان print sharing و یا storage sharing استفاده کرد.
شیر کردن اینترنت هم بدون مشکل قابل انجام هست.
مهمترین مسئله نوع دیتایی هست که میخواد جابجا بشه چون سرعت 300 برای جابجا کردن حجم های بالا مناسب نیست و در بهترین حالت میتونید جابجایی 25 تا 30 مگابایت در ثانیه رو بهش دست پیدا کنید.
برای کامپیوترها هم میتونید لن وایرلس اینترنال بگیرید اما اگر کیس ها تو فضای تنگی قرار گرفتند توصیه میکنم دانگل usb تهیه کنید که بتونید به جلوی کیس و یا با یه سیم رابط روی میز قرار بدید چون تو سرعت اتصال تاثیرگذار هست.
دانگل usb با استاندارد N و سرعت 300 بین 40 تا 50 هزار تومان قیمتش هست.
موفق باشید

behrooz_chz
24-09-2013, 01:00
والا من خودم الان خونه یه لینک سیس 320N دارم و همه این کارها رو باهاش انجام میدم فعلا خیلی نیازی به انتقال دیتا ندارم اون هم همزمان در اینده ممکنه بیشتر بشه
الان به یه نتیجه دیگه هم رسیدم که یه لینک سیس E1500 ببینم و یه مودم ایسوس N10 بگیرم درستع یو اس بی نداره ولی بعدا میتونم یه باکس هارد شبکه بگبرم چون به مراتب سرعتش بیشتره از یو اس بی و پرینتر هم پورت شبکه داره چون شنیدم این یو اس بی خور ها هنگ ممکنه بکنن مخصوصا زیر بار زیاد
حالا این کار بهتره به نظر شما ؟