مشاهده نسخه کامل
: بهترین روش برای آپدیت محتوای یک ستون
سلام به دوستان
من میخوام مقادیر یه ستون تو تمام صفحه های سایتم نمایش داده بشه به قولی محتوای این ستون تو تمام صفحه ها آپدیت بشه.
خودم این راهو بلدم اینکه محتوای مورد نظرم رو تو یک فایل جاوااسکریپت ذخیره کنم بعد بین تگ های سی اس اس داخل بادی فراخوانیش کنم.
نمی دونم این روش چقدر مرسومه، اگر راه بهتری هست خوشحال میشم راهنماییم کنید:n16:
tabriz-info
23-09-2013, 15:39
اطلاعاتی که دادید ناقصه من که چیزی سر در نیاورد
چه محتوایی چه ستونی
خوب اگه صفحه استاتیک هست توی تمام صفحات باید اون ستون رو قرار بدی در نتیجه محتواش هر چی باشه نشون میده
اما اگر نخوای دونه دونه تو صفحات ویرایش کنی خوب اگر از زبان برنامه نویسی مثل php استفاده کنی که کارت سادست ستون رو داخل فایل php ذخیره میکنی و این فایل رو برای تمام ستون ها فراخوانی میکنی و هر ویرایش در این فایل منجر به تغییر در تمام ستون ها خواهد شد
حالا اگر استاتیکه و جاوااسکریپته خوب همونی که خودت گفتی باید استفاده کنی دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه
خیلی ممنون
منظورم اینه فرض کنید یه ستون به اسم آخرین مطالب دارید که میخواید تو تمام صفحات نمایش داده بشه. محتوای این ستون هم هر روز آپدیت میشه و ما می خوایم این محتوای آپدیت شده تو تمام صفحات دیده بشه.
دستی تغییر دادن که خیلی کار رو مشکل میکنه. استفاده از php هم برام مقدور نیست. بهترین روش همین جاوا اسکریپته؟
tabriz-info
23-09-2013, 17:56
خیلی ممنون
منظورم اینه فرض کنید یه ستون به اسم آخرین مطالب دارید که میخواید تو تمام صفحات نمایش داده بشه. محتوای این ستون هم هر روز آپدیت میشه و ما می خوایم این محتوای آپدیت شده تو تمام صفحات دیده بشه.
دستی تغییر دادن که خیلی کار رو مشکل میکنه. استفاده از php هم برام مقدور نیست. بهترین روش همین جاوا اسکریپته؟
بله دیگه راه دیگش هم استفاده از frame توی html هست که یک فایل رو i frame کنید ، که من این رو پیشنهاد نمیکنم
MERLIN_BOZORG
23-09-2013, 18:52
بله دیگه راه دیگش هم استفاده از frame توی html هست که یک فایل رو i frame کنید ، که من این رو پیشنهاد نمیکنم
ببخشید میشه دلیل اینکه این روش رو توصیه نمیکنید بدونم؟؟
کنجکاو شدم که بدونم چرا این روش توصیه نمیشه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.