ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم و تغییر رنگ مانیتور!(قاطی کردن رنگ)

r2du-soft
22-09-2013, 21:52
با سلام دوستان
چند وقتی هست که یه هارد western digital 1TB گرفتم
روش ویندوز ریختم و اومد بالا و مشکلی هم نداشت.
بعد از حدود 2 . 3 روز سیستم هی هنگ میکرد و صفحه آبی میومد ، چک کردم مثل اینه نسخه zone alarm antivirus و انتی ویروس نود32 با هم تداخل داشتن .
zone رو پاک کردم مشکل رفع شد.
2 روز از اون مشکل میگذره و حالا سیستم هنگ میکنه و صفحه رنگی میشه! همه نوع رنگ هست!،راستی اون زمان که ارور صفحه آبی میومد برام، 2 باری هم مانیتور همینطور شد (نه اینکه صفحه ابی بیاد بعد رنگی بشه ها! مثلا 4 بار گیر میکرد و صفحه آبی میومد دفه بعد یکبار صفحه رنگی شد و موند.) بعد از رنگی شدن مانیتور هم خودم باید دستی ریست کنم.
قبل از اینکه صفحه رنگی بشه ، زمانی که موس رو تکون میدم به جای اینکه روون به اطراف حرکت کنه،یکدفعه میپره! نزدیک 1 سانتی متر جاش یکدفه عوض میشه!یعنی پله پله میره! سیستم هم واقعا کند میشه!
الان کارت گرافیک رو در اوردم و از گرافیک آنبرد استفاده میکنم ببینم باز اونطور میشه یا نه!

به نظرتون باید تستی چیزی انجام بدم؟با چه برنامه ای؟مشکل از چی میتونه باشه؟

اطلاعات دقیق سیستم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

r2du-soft
22-09-2013, 21:58
اینم یه عکس از زمانی که مانیتور رنگ عوض میکنه و سیستم هنگ میکنه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
22-09-2013, 22:01
اگه مانیتور و کابل دیتا سالم باشد این مشکل یا از درایور گرافیک میتونه باشه یا دمای بالای گرافیک یا خود گرافیک ایراد داره اگه با گرافیک آنبورد مشکلی نبود این موارد رو تست کنید

r2du-soft
22-09-2013, 22:27
تنها موقعی که زیاد کار میکنم با سیستم اینطور میشه،مثلا 8 ساعت
تاحالا توی بازی های سنگین مثل : call of duty , medal of honor و .... اینطور نشده!
جالب اینجاست که فنش خوب کار میکنه!
دست میزنم به رم، دستم یکم میسوزه!
مانیتورم هم تازه عوض کردم سالمه!
درایور کارت گرافیک رو هم نسخه قبلیش رو داشتم،جدید اومد اونم ریختم باز همینطوره!
یعنی تنها مشکل میمونه خود گرافیک؟!

EXTREME
22-09-2013, 22:39
تنها موقعی که زیاد کار میکنم با سیستم اینطور میشه،مثلا 8 ساعت
تاحالا توی بازی های سنگین مثل : call of duty , medal of honor و .... اینطور نشده!
جالب اینجاست که فنش خوب کار میکنه!
دست میزنم به رم، دستم یکم میسوزه!
مانیتورم هم تازه عوض کردم سالمه!
درایور کارت گرافیک رو هم نسخه قبلیش رو داشتم،جدید اومد اونم ریختم باز همینطوره!
یعنی تنها مشکل میمونه خود گرافیک؟!

ببینید اگه با گرافیک آنبورد به هیچ وجه مشکل نداشته باشین مشکل برمیگرده به گرافیکتون

r2du-soft
22-09-2013, 23:26
عزیز با گرافیک آنبرد هم باز اونطور شد،موس پله پله میشد و هنگ میکرد! اما رنگ بهم نریخت! ولی به دلیل هنگ مجبور شدم ریست کنم!
شکم رفته به هارد و پاور و مین برد!
بدبختی کیس دیگه ای ندارم قطعاتم رو تست کنم
نمیدونم چیکار کنم

r2du-soft
24-09-2013, 19:53
دوستان به یه جایی رسیدم!
به نظرتون تداخل درایور ها میتونه این مشکل رو ایجاد کنه؟
درایورهای شبکه و صدا و .....
؟

EXTREME
24-09-2013, 20:30
دوستان به یه جایی رسیدم!
به نظرتون تداخل درایور ها میتونه این مشکل رو ایجاد کنه؟
درایورهای شبکه و صدا و .....
؟

بله تداخل درایور بعث این نوع مشکلا میشه ولی اگه تداخل باشه از دیوایس مینیجر معلوم میشه

اگه هنگ کردن باشه و دمای قطعات مناسب باشه بله میتونه از هارد و پاور و مین هم باشه اگه هنگ کامل باشه و نشه کاری کرد و سیستم باید ریست بشه رم هم میتونه باشه

r2du-soft
26-09-2013, 21:05
سلام اقا آخر به نتیجه رسیدم ، گفتم بنویسم که اگه یه روز شاید یکی از دوستان به این مشکل خورد شاید دقیقا مشکلش مشکل من باشه و کمکی بهش بشه.
تمام درایورهای سیستم من بعد از نصب ویندوز نصب میشه ، ولی من درایور ها رو به اخرین نسخه با پک درایور DriverPack Solution 13.0.R363 به آخرین نسخه آپدیت کردم
بعد از اپدیت شدن درایور ها رنگ مانیتور عوض میشه و سیستم کامل قفل میشه و دیگه بجز ریست راهی نیست انگار که مشکل از مانیتور یا گرافیک باشه
با گرافیک انبرد هم تست کردم مشکل رنگ نبود و فقط هنگ سیستم!!!!!!!
2 بار ویندوز عوض کردم هر بار هم اولش درایور ها رو آپدیت کردم به این مشکل خوردم بعدش! ولی بار سوم که ویندوز عوض کردم درایور ها رو آپدیت نکردم و خیلی خوب داره کار میکنه و به اون مشکل نخوردم.
در کل مشکل از تداخل یک درایور و یا ناسازگاری اون با سیستم بوده.
EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ازتشکر میکنم ، خیلی راهنماییات مفید بود و ممنون بابت اینکه وقتت رو گزاشتی تا کمکم کنی. :n12:
موفق و سربلند باشید
:n16: