ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید از فروشگاه های اینترنتی .... اعتماد ؟!

m-530
22-09-2013, 09:02
سلام

من میخوام جنسی رو خرید کنم . اما نمیتونم به همه سایت ها اعتماد کنم .

مثلا بعضی از فروشگاه ها اینترنتی که خودتون میشناسیدشون واقعا معتبر هستند و ادم با اعتماد کامل خرید میکنه .

بعضی وقت ها میبینم تو انجمن ها هم افرادی کلا هایی رو برای فروش گزاشتن . حال من اگه کالایی رو بپسندم در صورتی که قیمتش بالا باشه مثل 500 تومن و ...

چطوری باید ب اینجور افراد اعتماد کنم ؟؟! تا حالا کسی از کسانی که در انجمن ها کلایی رو میفروشن خرید کرده ؟ راضی بوده ؟

اگه پول رو به حساب اینطور افراد بریزیم و طرف کالا رو ارسال نکنه و یا کالای خراب رو ارسال کنه باید چی کار کنم . کجا یقع طرف رو بگیریم .؟

چه نکاتی رو باید در این گونه خرید ها رعایت کرد ؟

VAHID
22-09-2013, 20:01
میتونید تو این سایت فروشگاههایی که نماد اعتماد الکترونیک رو دارن جستجو کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad Yek110
22-09-2013, 20:45
سلام

من میخوام جنسی رو خرید کنم . اما نمیتونم به همه سایت ها اعتماد کنم .

مثلا بعضی از فروشگاه ها اینترنتی که خودتون میشناسیدشون واقعا معتبر هستند و ادم با اعتماد کامل خرید میکنه .

بعضی وقت ها میبینم تو انجمن ها هم افرادی کلا هایی رو برای فروش گزاشتن . حال من اگه کالایی رو بپسندم در صورتی که قیمتش بالا باشه مثل 500 تومن و ...

چطوری باید ب اینجور افراد اعتماد کنم ؟؟! تا حالا کسی از کسانی که در انجمن ها کلایی رو میفروشن خرید کرده ؟ راضی بوده ؟

اگه پول رو به حساب اینطور افراد بریزیم و طرف کالا رو ارسال نکنه و یا کالای خراب رو ارسال کنه باید چی کار کنم . کجا یقع طرف رو بگیریم .؟

چه نکاتی رو باید در این گونه خرید ها رعایت کرد ؟

درمورد فروشگاههای اینترنتی که همونطور که وحید عزیز فرمودن باید از فروشگاهایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارن خرید کنید
درمورد فروم ها که به نظرم خرید جنس دست دوم از اینترنت کار خیلی درستی نیست
ولی فروم هایی که بازارچه دارن ، امتیازدهی به کاربرا هم دارن ، مثلا یه کاربر 100 امتیاز مثبت داره یعنی صدتا معامله انجام داده و طرفش راضی بوده ولی بازم نمیشه اعتماد کرد چون امتیاز جعلی زیاد رد و بدل میشه
اما یه مورد هست که مدیریت فروم میان همه مدارک شخصی فروشنده رو میگیرن ( کپیشو ) و یه برچسب فروشنده معتبر بهش میدن .... که اگه ناراضی بودید اطلاعات رو به مراجع قضایی بدن و راحت بشه پیداشون کرد ...

m-530
22-09-2013, 20:56
این نماد الکترونیکی بعضی ها نوشته اعتماد موقت یعنی این هم معتبرند ؟

mahsmahs
28-09-2013, 16:58
در تمام خریدها چه اینترنتی باشه چه از مغازه سه فاکتور تجربه خرید، شناخت از کالا مورد خرید و شانس نقش اصلی را داره ;)