PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با SMS

Msba
21-09-2013, 23:23
با توجه به اینکه کامپوننتی مثل kylix قدیمی شده مجبور به ایجاد یک تاپیک شدم تا دوستان وارد مسائل حاشیه ای تاپیک Kylix نشوند.
kylix5 ظاهرا با modem های جدید کار نمی کند. من با گوشی k510 امتحان کردم و هیچ مشکلی در دریافت و یا پاسخ وجود ندارد اما با مودم D-Link در بخش های :
1- ارسال مشکل دارد. (خطای ERR_NETWORK_RP می دهد.)
2- در خواندن SMSC مشکل دارد.
3- در تنظیم زمان مشکل دارد.

این تست ها را با demo خود kylix هم گرفتم خطا داشت.
--------
حال راهنمایی دوستان چیست؟
کامپوننت جدید یا راه حلی برای این مشکل دارند(خصوصا ارسال)؟
در مورد kylix6 کسی مطلب مفیدی دارد؟

ممنون.

_H2_
23-09-2013, 02:21
سلام
در ضمینه ارسال و دریافت SMS با سیم کارت کار زیادی نکردم...
(البته تحقیقاتی داشتم برای کمک به دوستی که در نهایت منجر به ان شده که این دوست عزیزمان، خودشان فقط با کدهای #C و بدون هیچ کامپونتی، این کار را انجام دهند...)

ولی گمانم دوره اینها سپری شده...
الآن شما به کمک وب سرویس ها و سویچرهای اپراتورها به راحتی و اطمینان هرچه بیشتر میتواند ارسال و دریافت همزمان صدها SMS را مدیریت کنید...
پیامک های بانک ها و تقریباً تمام شرکت هایی که من میشناسم همه بر بستر WebService ها ارسال میشود.
خرید یک سیم کارت عادی و مدیریت ارسال و دریافت پیامک ها به کمک رایانه کمی با هم جور در نمی آید!
سیم کارت برای کاربران انسانی است که میخواهد یک پیامک بفرستد و بخواند...
برنامه با شرایط بازدهی و اطمینان به وب سرویس نیاز دارد.
ضمن اینکه هزینه ارسال یک پیامک با وب سرویس در مقابل سیم کارت هم تفاوت خاصی ندارد

(((
مانند آن است که بخواهید دستگاه یا برنامه پرداختی بنویسید که بجای عابربانک پول کاغذی بگیرد، شدنی است و انجام هم دادند ولی این کار مطلوب کاربرد یک برنامه نیست، درواقع ارزش وقتی را که میخواهید بگذارید ندارد و در نهایت هم اطمینان خوبی به سرعت و صحت کارکرد آن وجود ندارد.
)))

موفق باشید.