مشاهده نسخه کامل
: hp 4540s يا lenovo thinkpad E530
pouya1040
21-09-2013, 22:58
با سلام
بعد از مدتي تحقيق بين اين دو مدل موندم. كيفيت ساخت ، كيفيت صفحه نمايش و گرافيگ واسه بازي برام مهمه.
لطفاً دوستاني كه با اين دو مدل كار كردن منو راهنمايي كنند. ممنون
Public Enemy
21-09-2013, 23:24
دوست عزیز جالبه شما 2 مدل لپ تاپ کاری و صنعتی رو انتخاب کردین . در صورتی که علاقه مند به معرفی مدل های دیگه هم دارین می تونین مطرح کنین چون توی پستتون اشاره ای به این موضوع نشده .
به هر حال دوستام جفت مدل ها رو داشتن با توجه به اینکه این مدل ها کاری و مصارف صنعتی دارند بیشتر به نقاط ضعف و قوت می پردازم :
در مقایسه با Edge 530 ، لپ تاپ 4540S ظاهر زیباتری داره و بیشتر به لپ تاپ های مالتی مدیا می خوره . این لپ تاپ از Fingerprint هم بهره می بره .
پردازنده گرافیکی Edge 530 به نسبت از HP 4540S قوی تره . هم چنین روشنایی صفحه نمایش این لپ تاپ بیشتر از HP 4540S هست .
هر دو لپ تاپ صفحه نمایش مات دارند که برای مشاهده در زیر نور افتاب مناسبه .
Edge 530 کمی مشکل کنتراست داره و از زوایا دیدش محدوده .
HP 4540S بسیار پر سر و صداست !!!! ( در حالت بیکار ) در صورتی که Edge 530 سر و صدای کمتری ایجاد می کنه .
Edge 530 کیبورد مناسبی رو برای تایپ نداره که نسبت به 4540S کمی تو ذوق می زنه . ولی در عوض کیبورد ضد آب و بدنه ضد ضربه هست .
بدنه Edge 530 در هنگام کار سنگین به اندازه کافی خودش رو خنک نگه می داره .
رابط های Edge 530 طراحیشون متفاوته و مثلا USB هارو زرد کردن !!!!!! Connector شارژر این لپ تاپ کیفیت خوبی نداره .
از نظر صدا هم جفتشون جالب نیستند هر چند با نصب Dolby لپ تاپ Edge 530 کیفیت صداش کمی بهتر می شه
بقیه قطعات سخت افزاری شبیه هم هستند
Edge 530 توی تست ها دکمه های F1-F12 چون به صورت Multimediakey برای هماهنگی بهتر با Windows 8 طراحی شدند ، کمی با ویندوز 7 مشکل دارند و عمل مناسب رو انجام نمی دن ( 2 یا 3 تاشون . بقیه خوب کار می کنند .) لذا برای این لپ تاپ توصیه Windows 8 هستش .
در مورد HP 4540S راحت ترین و می تونین با خیال راحت جفت سیستم عامل های ویندوز 7 و 8 رو داشته باشین
22-09-2013, 00:38
ممنون از پاسخ كاملتون.
واقعيتش اكثر مدل ها ايرداي خاصي دارند كه توي اين دو مدل كمتر ديدم. با توجه به تجربه شما و دوستان خواهش ميكنم اگر مدلي مي شناسيد در اين رنج قيمت (تا 2200 ميليون) كه خواسته هاي منو برآورده كنه معرفي كنيد. مدلي كه امتحان خودشو پس داده باشه. راستش من زيادي توي خريد حساسم . منتظر پاسخ دوستان هستم.
با تشكر
Public Enemy
22-09-2013, 00:54
ممنون از پاسخ كاملتون.
واقعيتش اكثر مدل ها ايرداي خاصي دارند كه توي اين دو مدل كمتر ديدم. با توجه به تجربه شما و دوستان خواهش ميكنم اگر مدلي مي شناسيد در اين رنج قيمت (تا 2200 ميليون) كه خواسته هاي منو برآورده كنه معرفي كنيد. مدلي كه امتحان خودشو پس داده باشه. راستش من زيادي توي خريد حساسم . منتظر پاسخ دوستان هستم.
با تشكر
دوست عزیز هیچ لپ تاپی 100 % کامل نیست هر کدوم عیبی داره .
مدل های مختلف و موحود رو فردا ساعت 2 ظهر اعلام می کنم بزارین قیمت جدید بیاد . فعلا برین استراحت چون می بینم از شوق خرید هم چنان آنلاین هستین ( شوخی ! :n06::n16:)
pouya1040
22-09-2013, 10:22
دوستان هيچكس نيست نظر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.