ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن هارد

korgmm
21-09-2013, 20:32
باعرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستان گل
من به يك مشكل برخوردم
يك هارد دارم كه ميخوام از طريق تبديل IDE به USB هارد رو وصل كنم به كامپيوتر حتي وقتي كه هارد رو وصل ميكنم قشنگ برق مياد توي هارد و هارد شروع به كار ميكنه ولي اصلا هارد نمياد و نميشناسه حتي در قسمت manage هم نمياره چيزي رو !
اگر تجربه اي دارد كسي لطف كنه راهنمايي كنه .
باتشكر.

EXTREME
22-09-2013, 09:17
باعرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستان گل
من به يك مشكل برخوردم
يك هارد دارم كه ميخوام از طريق تبديل IDE به USB هارد رو وصل كنم به كامپيوتر حتي وقتي كه هارد رو وصل ميكنم قشنگ برق مياد توي هارد و هارد شروع به كار ميكنه ولي اصلا هارد نمياد و نميشناسه حتي در قسمت manage هم نمياره چيزي رو !
اگر تجربه اي دارد كسي لطف كنه راهنمايي كنه .
باتشكر.
برقشو هم وصل میکنید از پاور ؟

تبدیل سالم است ؟

korgmm
22-09-2013, 11:34
سلام مجدد
بله كابل ها كاملا سالم هستند و چه هارد رو به خود سيستم وصل ميكنم و چه با تبديل صورت Usb فقط موتور هارد به كار ميوفته ولي هارد رو نميشناسه اصلا

vissoto
22-09-2013, 12:57
در diskmanagmentهم چیزی نیست؟

EXTREME
22-09-2013, 12:59
سلام مجدد
بله كابل ها كاملا سالم هستند و چه هارد رو به خود سيستم وصل ميكنم و چه با تبديل صورت Usb فقط موتور هارد به كار ميوفته ولي هارد رو نميشناسه اصلا

اگه به خود سیستم هم وصل میشه و نمیشناسه
باید هارد رو به صورت مستقیم روی یک سیستم دیگه هم تست کنید اگه بازم نشناخت میتونه مشکل یا از سوکت دیتا هارد باشه یا برد هارد یا لحیم سردی قطعات روی برد هارد یا فریم ویر هارد

vissoto
22-09-2013, 13:04
باید هارد رو به صورت مستقیم روی یک سیستم دیگه هم تست کنید اگه بازم نشناخت میتونه مشکل یا از سوکت دیتا هارد باشه یا برد هارد یا لحیم سردی قطعات روی برد هارد یا فریم ویر هارد

یه سوال؟ با وصل شدن هارد ied به صورت یو اس بی تکلیف مستر اسلیو چی میشه؟

korgmm
22-09-2013, 13:48
در diskmanagmentهم چیزی نیست؟

خير هيچ اثري از هاردي كه وصل كردم نيست در ان قسمت هم.

باید هارد رو به صورت مستقیم روی یک سیستم دیگه هم تست کنید اگه بازم نشناخت میتونه مشکل یا از سوکت دیتا هارد باشه یا برد هارد یا لحیم سردی قطعات روی برد هارد یا فریم ویر هاردخب روي سيستم ديگه هم تست كردم جواب نداد . پس بايد برم سراغ سوكت ديتا هارد
چه مشكلي ميتونه پيش اومده باشه ؟ واسه اون سوكت ؟
حالا قطعات روي برد رو يك تجديد قلع ميكنم .
واقعا ممونم هستم از شما دوستان كه پاسخ ميدهيد.:n12:

EXTREME
22-09-2013, 13:49
یه سوال؟ با وصل شدن هارد ied به صورت یو اس بی تکلیف مستر اسلیو چی میشه؟

هارد ide که با یو اس بی وصل شه دیگه مستر اسلیو مطرح نیست زمانی که هم به صورت اینترنال وصل بشه زمانی نیاز به تنظیم جامپرها هست که دو دیوایس همزمان از یک کابل ide استفاده کنند که دو خروجی میگیرند اینجا نیازی نیست

EXTREME
22-09-2013, 13:50

خب روي سيستم ديگه هم تست كردم جواب نداد . پس بايد برم سراغ سوكت ديتا هارد

در حالت اینترنال که تست کردید با یک کابل تست کردین و جامپر هارد رو حالت مستر بود ؟

EXTREME
22-09-2013, 13:52

خب روي سيستم ديگه هم تست كردم جواب نداد . پس بايد برم سراغ سوكت ديتا هارد

برای حرارت دادن باید از هیتر استفاده کنید
شکستگی در سوکت یا شل شدن و لحیم سردیش و خرابی سوکت

korgmm
22-09-2013, 23:00
برای حرارت دادن باید از هیتر استفاده کنید
شکستگی در سوکت یا شل شدن و لحیم سردیش و خرابی سوکتسلام مجدد
ولا مثل اين كه قعطي هم نداشت .
EXTREME جان من ميتونم از طريق تلفن باشما در ارتباط باشم ؟ اگر برام شماره تون رو پيام خصوصي كنيد ممنون ميشم ازتون.

s d h a
24-09-2013, 00:34
با سلام.. من یک هارد یک ترابایتی سونی روبه سیستم میزنم.توی مای کامپیوتر نمیاد. توی دیسک منیج میاد. ولی گزینه ویرایش بر چسب دار کردن اون غیر فعال هست.ممنون میشم کمکم کنید.

EXTREME
24-09-2013, 08:11
با سلام.. من یک هارد یک ترابایتی سونی روبه سیستم میزنم.توی مای کامپیوتر نمیاد. توی دیسک منیج میاد. ولی گزینه ویرایش بر چسب دار کردن اون غیر فعال هست.ممنون میشم کمکم کنید.

با نرم افزار های مدیریت پارتیشن هم تست کردین ؟
یک عکس از disk managmen هم بدین

s d h a
24-09-2013, 13:44
از نرم افزار مدیریت پارتیشن استفاده نکردم.بلد نیستم.ترسیدم درایو های دیگه به هم بریزه..........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی این که چراغ هارد نورش کم و زیاد میشه طبیعیه....؟

EXTREME
24-09-2013, 14:18
از نرم افزار مدیریت پارتیشن استفاده نکردم.بلد نیستم.ترسیدم درایو های دیگه به هم بریزه..........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی این که چراغ هارد نورش کم و زیاد میشه طبیعیه....؟

پارتیشن هاردتون اصلا فایل سیستم نداره اطلاعات مهم تو هارد داشتین ؟

s d h a
24-09-2013, 14:34
نه .چند تا برنامه تلویزیونی ضبط کرده بودم که میخواستم توی سیستم ببینم...کلا این هارد و برای تلویزیون خریدم...

خود تلویزیون همون اول که هارد و وصل کردم پیغام فرمت داد............حالا توی خود تلویزیون برنامه ها رو نشون میده................

در ضمن این پیغامی که عکس شو گذاشتم موقع وصل کردن هارد به کیس میاد..من هر چی دنبال درایور هارد گشتم پیدا نکردم......

EXTREME
24-09-2013, 16:44
نه .چند تا برنامه تلویزیونی ضبط کرده بودم که میخواستم توی سیستم ببینم...کلا این هارد و برای تلویزیون خریدم...

خود تلویزیون همون اول که هارد و وصل کردم پیغام فرمت داد............حالا توی خود تلویزیون برنامه ها رو نشون میده................

در ضمن این پیغامی که عکس شو گذاشتم موقع وصل کردن هارد به کیس میاد..من هر چی دنبال درایور هارد گشتم پیدا نکردم......

هارد و کلا پارتیشن هاشو پاک کنید دوباره پارتیشن بندی کنید اگه اطلاعات مهم توش ندارین
یک عکس از device manager هم بدین

s d h a
24-09-2013, 23:37
اگه یک توضیح بدید چطور ممنون میشم. من نرم افزار و نصب کردم باید چه کار کنم؟

aryna
24-09-2013, 23:52
مشکل من حل شد:n02:

korgmm
11-11-2013, 18:43
ممنون از زحمات دووست عزيز EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])