ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای تعمیر و خرید پرینتر لیزری رنگی

akbar_khan
20-09-2013, 13:47
مشاوره برای تعمیر و خرید پرینتر لیزری رنگی

سلام
من یک پرینتر 1215 دارم که بعد شارژ در بیرون
الان خط های طول را در اکسل چاپ نمیزنه و رنگ پرینت کمرنگ هستش
(تو چاپ تصویر و عکس هم کرکره هایی مشاهده میشه و طبیعی چاپ نمیزنه)

برای این مشکل فکر میکنید پودر درست استفاده نشده ؟؟؟؟
و همچنین میتونه مشکل از چیز دیگه در تونر باشه (درام - فوم - مگنت و غیره) ؟؟؟
قیمت هر قوطی برای این پرینتر چنده ؟
چند مارک معروف پودر که در بازار موجود باشه - نام ببرید ممنون میشم؟

.................................................. ..................

قسمت دوم سوالاتم در مورد خرید پرینتر رنگی لیزری هست که قیمت حدودی 1 میلیون را براش در نظر دارم (حالا دویست بالا پایین بشه مشکلی نیست)
ایا پرینتر LaserJet Pro 200 color Printer M251n CF146A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!tab=specs) را پیشنهاد میکنید ؟

برام کیفیت چاپ - برگشتی و خرابی کم مهمه
از طرفی هم قطعات تونر
از پودرمورد استفاده تا درام و غیره هم تو بازار موجود و ارزون باشه

پیشا پیش
ممنون از پیشنهاد و راهنمایی دوستان

h_khozooei
21-09-2013, 09:09
تونر رنگی زیاده ولی من تونر کرونا رو استفاده می کنم. فکر می کنم بیشتر شارژ کاراریی ایرانشهر هم تونر کرونا رو استفاده می کنن برای پرینترهای رنگی شون
معمولا یا تونر مشکل داره یا تنظیم بلید رو درست انجام نداده در نتیجه این حالت پیش می آد.
پرینتر رنگی 200 یا 400 خوبه ولی 400 بهتره HP 400

akbar_khan
21-09-2013, 17:18
باورت شاید نشه من کل انجمن پرینتر را مطالعه کردم
و تو تمام تاپیک ها شما این تونر را معرفی کردید انشاا که تو بندرعباس هم گیرم بیاد
فقط یک موضوعی باقی می مونه تونرکرونا سازگار با 1215 شماره فنی خاصی نداره ؟

ضمنا پرینتر کمرنگ میزنه
و فکر نکنم مشکل بیلد باشه (اصولا بیلد درام را تمیز میکنه - اگر داستان برعکس بود و خط سیاه مینداخت انوقت شاید میشود گفت کار فوم یا بیلده):n13: شاید من اشتباه میکنم

پرینتر خاصی مد نظرتون هست

تو رنج قیمت خودم اینا را یافتم

HP LaserJet Pro 200 color Printer M251n (CF146A) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LaserJet Pro 300 color Printer M351a‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LaserJet Pro 400 color Printer M451nw‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مورد خاصی مد نظرتونه
فکر میکنید HP LaserJet Pro 200 color Printer M251n (CF146A) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!tab=specs) عالیه و انتخاب خوبیه ؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
(شبکه شدن - پشت رو زدن - و غیره برام مهم نیست فقط پرینت عالی به همراه شارژ ارزون و قطعات موجود در بازار برام مهمه)

h_khozooei
21-09-2013, 19:55
ببین این پرینتر 400 خیلی عالی من بودم اون مدل می خریدم
تونر کرونا چندین مدل داره که یه مدلش مخصوص 1215 هست.
من گفتم بلید ولی نه WB بلکه DB داکتر بلید
اون بلیدی که خوراک رو تنظیم می کنه نه اونی که درام رو تمیز می کنه.
اون تیغه فلزی که روی مگنت هست. البته کارتریج رنگی مگنت نداره و دو تا رول داره به نام های SR و DR
باز کن و ببین روی مگنت تونر چه مقدار می شینه و اون پیچ های که برای تنظیم بلید هست و باز کن و مقدار عقب یا جلو ببر او بلید رو.

akbar_khan
21-09-2013, 22:19
ممنون

حاجی مدل که میگید
میتونید لینک از اچ پی بدید
با جستجو 400 کلی مدل میاد

ضمنا من لیزری رنگی میخوام

h_khozooei
22-09-2013, 20:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0cVKKa5mP;sid=q9VL7yLliZZa73DatYAZb_vqm3p3e6Vp4RS8 4HQFLFkBLgoT1LAbWBxC?PageSize=15&search=&SearchTerm=laser+jet+400+color
هر کدوم که ارزونتر بود.