PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد گرین واسه ویندوز ؟

sfim
19-09-2013, 19:55
من میخام یه هارد 500 بخرم واسه ویندوز یه سوال دارم

من یدفه یه هارد گرین وسترن یک ترا گرفتم واسه ویندوز خیلی افتضاح بود وسط کار هی تیک میزد

که بعد فهمیدم هاردای سبز وسترن واسه ویندوز نیست

حالا این هاردای ساتا 3 گرین که تازه اومده هنوزم همونطوره یا فرق کرده یعنی واسه ویندوز مناسبه؟

کلا من یه هاردی میخام واسه ویندوز

اینم در نظر بگیرید کامپیوتر من 24 ساعت روشنه یعنی تو ماه یه ساعتم خاموش نیست چی پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
19-09-2013, 21:07
من میخام یه هارد 500 بخرم واسه ویندوز یه سوال دارم

من یدفه یه هارد گرین وسترن یک ترا گرفتم واسه ویندوز خیلی افتضاح بود وسط کار هی تیک میزد

که بعد فهمیدم هاردای سبز وسترن واسه ویندوز نیست

حالا این هاردای ساتا 3 گرین که تازه اومده هنوزم همونطوره یا فرق کرده یعنی واسه ویندوز مناسبه؟

کلا من یه هاردی میخام واسه ویندوز

اینم در نظر بگیرید کامپیوتر من 24 ساعت روشنه یعنی تو ماه یه ساعتم خاموش نیست چی پیشنهاد میدید؟

سلام .
هارد دیسکهای WD Green (بدون در نظر گرفتن حجم یا نوع اینترفیس) طبق توصیه کمپانی وسترن بیشتر مناسب برای هاردهای اکسترنال ، نصب بعنوان هارد دوم سیستم جهت آرشیو دیتا و موارد مشابه هست .

WD Green hard drives are tested and recommended for use in PCs as secondary storage, external enclosures and other applications that require cool and quiet operation

به هر حال اگر نیاز به هارد پرسرعتتری دارید میتونید WD Black یا WD Blue و از برند سیگیت هم میتونید از سری Barracuda 7200.14 بخرید .

sfim
19-09-2013, 22:37
سلام .
هارد دیسکهای WD Green (بدون در نظر گرفتن حجم یا نوع اینترفیس) طبق توصیه کمپانی وسترن بیشتر مناسب برای هاردهای اکسترنال ، نصب بعنوان هارد دوم سیستم جهت آرشیو دیتا و موارد مشابه هست .

به هر حال اگر نیاز به هارد پرسرعتتری دارید میتونید WD Black یا WD Blue و از برند سیگیت هم میتونید از سری Barracuda 7200.14 بخرید .

مرسي
اتفاقا امروز رفتم بگيرم هارد wd cv blue اصلا تو بازار نيست فقط سبز بود
به يكي از اين فروشنده ها محترم كه اصن به فكر سود شخصي نيست و به فكر مشتري هس اين حرف زدم:n09:

كاملا نقض ميكرد ميگفت سري گرين بهترين سري وسترن واسه ويندوزم عاليه شانس اوردم اعتماد نكردم بهش

تو بازار فقط سري سبز هست و به طرز شديدي هارد توشيبا ريختن تو بازار تقريبا كل بازار توشيبا داشتن