PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انیمیشن کوتاه ساقی و سنگ آتش

esieater
18-09-2013, 23:36
3 ساله مکس کار میکنم البته برای یادگیری فقط از help استفاده کردم تا حالا بنابراین اول راهم فک میکنم. این کلیپ 10 دقیقه ای رو توی 4 ماه کار کردم. پیشاپیش از نظرات و انتقاداتون ممنون.

------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord-Voldemort
20-09-2013, 00:47
خیلی خوبه
تک و تنها همچین چیزی ساختن خیلی زحمت داره ، واقعا تبریک می گم
اول باید اون واترمارک وسط فیلم رو برداری ، کلا یه توهین به کسی هست که داره می بینه :n23:
بعد میشد طبیعی تر کار کرد مثلا تکسچر های بزرگ تر نور روشن تر مثلا بعضی قسمت ها خیلی تاریک بود کله کاراکتر معلوم نبود . مقیاس ها باید بیشتر رعایت و دقت بشه .
و...

در کل عالی بود :n12:

یا علی :n12:

esieater
22-09-2013, 00:10
مرسی بابت فید بک خوشحالم که خوشتون اومده..در مورد واتر مارک هم سعی میکنم یه واتر مارک رقیق تر و کوچکتر در نظر بگیرم و مجدد اقدام به آپلود کنم.در مورد نور پردازی هم حق با شماست قوی نبود...البته با موتور رندر پیشفرض ینی اسکن خطی گرفتم وگرنه اگه از لحاظ سخت افزاری در محدودیت نبودم حتما با منتال ری نور بهتری میشد کار کرد با این حال سعی میکنم در کارهای بعدی بهتر عمل کنم.
با آرزوی موفقیت:n16:

zenoos
27-09-2013, 16:38
کار خیلی خوبی بود .. خسته نباشید

esieater
27-09-2013, 17:17
ممنونم نظر لفط شماست موفق باشید

ehsan_wwe
29-09-2013, 17:54
واقا کار خوبی بود معلومه رو علاقه زنده ای 4 ماه تنهایی - چه دلی دشتی ایول
خیلی خوب بود

esieater
29-09-2013, 21:41
قربونت دادا لطف داری...اره خیلی علاقه دارم البته عشق اصلی من فیلم سازیه ولی فیلم رئال کار کردن هزینه میخاد عوامل میخاد بازیگر و هزار دنگ و فنگ دیگه این شد اومدم سمت مکس که بتونم هر چی تو این ذهن داغونم میگذره رو فقط با یه لپ تاب داغونتر بسازم.

kamron_devil
01-10-2013, 18:25
من که زورم اومد 95 مگ این انیمیشن رو ببینم. خدائیش زیاده. یکمی حجمش رو بیار پایین بابا.
ولی زدم جلو به نظر میومد باحال باشه. ولی اون واتر مارک ارزش کارت رو 80% میاره پایین.
موفق باشی

esieater
03-10-2013, 17:22
دوست عزیز کیفیت فیلم HD هست ینی 1280 در 720....واقعا نتونستم از این حجمش رو پایینتر بیارم البته اون چیزی که آپلود کردم 70 مگ بود با فرمت MKV رو آپارت که اومد شدMP4 با 95 مگ حجم!!!! .با این وجود اولین فرصت اون سوتی ای که تو فیلم دادم رو دوباره درست میکنم و رندر میگیرم و 720*480 آپلود میکنم! ((اون قسمت که چراغ مطالعه میپره رو حروف silent رو sielnt نوشتم این ینی کل 800 فریم تایتل رو از اول باس رندر بگیرم:P

Lord-Voldemort
03-10-2013, 18:08
به نظر من وقتت رو دیگه واسه این کار نزار
برو سراغ یه پروژه جدید تا با همه چی آشنا بشی ،
کارت رو به سمت رئال ببر تا بتونی این نمونه کارت رو توی سایت های خارجی بزاری ، انشاالله می برنت اون ور ، میشه فرار انیماتور ها :n09:

esieater
04-10-2013, 19:40
فرار انیماتور ها :D آره فک کنم تنها جایی که بتونم برم یا ساحل عاج باشه یا یکی از این جزیرهای آدم خورا من اگه شانس داشتم تو همین شهر خودم کرمان یه کار درست حسابی پیدا میکنم نه اینکه برم تویه شرکت درب و داغون با ماهی 350 تومن بدون حتی بیمه اونجا براشون انیمشن بابا اسفنجی درست کنم!!! فک میکنم کار بیخودی رو شروع کردم و 3 سال بیخودی وقتمو هدر دادم...این چیزا جواب نمیده تو ایران...بهترین گزینه مسافرکشیه :D وقتای آزادم هم همینطوری یه چار تا چرت و پرت مثل همین درست میکنم برا دل خوشی