ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا چه حد میشه به اطلاعات S.M.A.R.T اعتماد کرد ؟؟

qwertym
18-09-2013, 21:19
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

حقیقتش نزدیک یک ماه پیش یه هارد 2 ترا وسترن دیجیتال گرین خریدم

در کار با سیستم مشکلی ندارم اما از همون موقع که خریدم هر چند ثانیه یک بار یه صدای شبیه به قیچ یا تیک میده

جدیدترین نسخه نرم افزار HD TUNE رو روی سیستم نصب کردم و باش Error Scan هم انجام دام

که نزدیک به پنج ساعت و نیم طول کشید اما هیچ بدسکتوری نداشت وضعیت تب Health هم OK هستش

به نظرتون این طبیعی هستش یا هارد مشکل داره ؟؟

EXTREME
18-09-2013, 21:28

در کار با سیستم مشکلی ندارم اما از همون موقع که خریدم هر چند ثانیه یک بار یه صدای شبیه به قیچ یا تیک میده

جدیدترین نسخه نرم افزار HD TUNE رو روی سیستم نصب کردم و باش Error Scan هم انجام دام

که نزدیک به پنج ساعت و نیم طول کشید اما هیچ بدسکتوری نداشت وضعیت تب Health هم OK هستش

فکر نکنم مشکلی باشه و این موضوع طبیعی است اگر مشکلی در سرعت و کارایی سیستم ندارین و وضعیت سلامت هارد ok است مشکلی نیست اون مربوط به حرکت هد است که این صدا رو میده این صدا به خاطر این است که هد میره تو پارکینگ
تو تنظمیات power option در قسمت هارد هم حالت sleep هارد رو غیرفعال کنید

qwertym
18-09-2013, 21:54
فکر نکنم مشکلی باشه و این موضوع طبیعی است اگر مشکلی در سرعت و کارایی سیستم ندارین و وضعیت سلامت هارد ok است مشکلی نیست اون مربوط به حرکت هد است که این صدا رو میده این صدا به خاطر این است که هد میره تو پارکینگ
تو تنظمیات power option در قسمت هارد هم حالت sleep هارد رو غیرفعال کنید

ممنون از پاسخت مهرداد جان

هارد در حالت اسلیپ رو همون روز اول از پاور آپشن غیر فعال کردم . من حتی اگر با سیستم هم کار نکنم بازم هر چند ثانیه

یکبار یه صداییه شبیه به نمیدونم قیچه یا تیک میده اما در کار با سیستم مشکلی نیست و وضعیت Health هم OK هستش

به نظرت طبیعیه ؟؟؟ و سوال آخرم تا چه حد میشه به اطلاعات SMART اعتماد کرد ؟؟؟؟

ata.royalfalcon
18-09-2013, 22:17
سلام .

در Hiren's BootCD برنامه ای هست (عکس های زیر) که میتونید بفهمید که هارد پس از چه مدت بیکاری Head parking میکنه و در صورت نیاز این زمان را تغییر بدید و یا حتی تایمر را غیر فعال کنید . پیشنهاد میکنم تست و بررسی کنید شاید مشکل بر طرف بشه . ضمناً به آیتم load cycle count (در برنامه HDtune) هم دقت کنید اگر پس از هر بار صدا دادن این مقدار زیاد میشه نشاندهنده Head parking شدن هارد هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir200812
18-09-2013, 22:52

اول اینکه این صدا ها معمولا در هاید دیسک ها طبیعی هست! مگر اینکه خیلی زیاد باشه!

ولی در کل متوجه نمیشم، شما (و 99% کاربران دیگه) چرا میرید هارد گرین میخرید!
بابا این هارد ها مناسب کاربرد روزانه نیستند! اینا ساخته شدن برای آرشیو کردن اطلاعات نه این که روشون ویندوز و گیم و ... بریزید.
در این شرایط 100% عمر مفید هارد پایین میاد.

qwertym
18-09-2013, 23:01
سلام .

در Hiren's BootCD برنامه ای هست (عکس های زیر) که میتونید بفهمید که هارد پس از چه مدت بیکاری Head parking میکنه و در صورت نیاز این زمان را تغییر بدید و یا حتی تایمر را غیر فعال کنید . پیشنهاد میکنم تست و بررسی کنید شاید مشکل بر طرف بشه . ضمناً به آیتم load cycle count (در برنامه HDtune) هم دقت کنید اگر پس از هر بار صدا دادن این مقدار زیاد میشه نشاندهنده Head parking شدن هارد هست .

سلام دوست عزیز

استفاده از این نزم افزار مشکلی برای اطلاعات بوجود نمیاره ؟؟؟

این عکس از تب هلث به نظرتون زیاد هد پارک میکنه ؟؟

qwertym
18-09-2013, 23:06
اول اینکه این صدا ها معمولا در هاید دیسک ها طبیعی هست! مگر اینکه خیلی زیاد باشه!

ولی در کل متوجه نمیشم، شما (و 99% کاربران دیگه) چرا میرید هارد گرین میخرید!
بابا این هارد ها مناسب کاربرد روزانه نیستند! اینا ساخته شدن برای آرشیو کردن اطلاعات نه این که روشون ویندوز و گیم و ... بریزید.
در این شرایط 100% عمر مفید هارد پایین میاد.

هر چی تو بازار گشتم به جز وسترن دیجیتال گرین مدل دیگه ای 2 ترا نداشتن همه فقط وسترن دیجیتال گرین داشتن

ata.royalfalcon
18-09-2013, 23:29
سلام دوست عزیز

استفاده از این نزم افزار مشکلی برای اطلاعات بوجود نمیاره ؟؟؟

این عکس از تب هلث به نظرتون زیاد هد پارک میکنه ؟؟

سلام .
1. فکر نمیکنم مشکلی برای اطلاعات پیش بیاد . حداقل با سوییچ R/ یه ریپورت از current timer بگیرید و بررسی کنید پس از چندثانیه بیکاری Head parking میکنه .
2. به نظر من با توجه به کارکرد پایین هارد (396 ساعت در آیتم power on hours count)د، 9522 بار Head parking شدن کمی بالا هست . ولی اگر دیتاشیت این هارد را بررسی کنید محدوده ایمن Head parking تا 300 هزار بار هست .

عکس پیوستی زیر مربوط به هارد لپتاپم هست با 5657 ساعت کاری و 16175 بار Head parking شدن . هارد تا الان هیچ مشکلی نداشته .

qwertym
18-09-2013, 23:45
سلام .
1. فکر نمیکنم مشکلی برای اطلاعات پیش بیاد . حداقل با سوییچ R/ یه ریپورت از current timer بگیرید و بررسی کنید پس از چندثانیه بیکاری Head parking میکنه .
2. به نظر من با توجه به کارکرد پایین هارد (396 ساعت در آیتم power on hours count)د، 9522 بار Head parking شدن کمی بالا هست . ولی اگر دیتاشیت این هارد را بررسی کنید محدوده ایمن Head parking تا 300 هزار بار هست .

عکس پیوستی زیر مربوط به هارد لپتاپم هست با 5657 ساعت کاری و 16175 بار Head parking شدن . هارد تا الان هیچ مشکلی نداشته .

ممنون از پاسخ کاملتون

این Hiren's BootCD رو از کجا میتوم گیرش بیارم ؟؟؟

ata.royalfalcon
19-09-2013, 00:31
ممنون از پاسخ کاملتون

این Hiren's BootCD رو از کجا میتوم گیرش بیارم ؟؟؟

اگر اینترنت پرسرعت دارید میتونید از لینک زیر دانلود کنید (چون حجمش زیاده) در غیر اینصورت توصیه میکنم بخرید .

qwertym
19-09-2013, 06:53
اگر اینترنت پرسرعت دارید میتونید از لینک زیر دانلود کنید (چون حجمش زیاده) در غیر اینصورت توصیه میکنم بخرید .

ممنون امشب میزارم دانلود بشه

دوست عزیز در رابطه با جمله زیرتون یک سوالی داشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر از محدوده ایمن بیشتر بشه اونوقت چه اتفاقی ممکنه بیفته ؟؟؟

EXTREME
19-09-2013, 10:01
ولی من هاردهای گرین رو دیدم هد پارکینگشون زیاده و همینطورین چون این هاردها بیشتر برای آرشیو مورد استفاده قرار میگیره به نظر من ظبیعیه

cool11
19-09-2013, 14:57
سلام

من یادمه می شد زمان پارک هد رو تا 300 ثانیه هم افزایش داد با ارتقاء فرمور

توی خود سایت وسترن باید باشه راهنماش

در ضمن اگه بخواید برای غیر آرشیو استفاده کنید احتمالا اذیت می شید اگه پارک تایم ش رو بالا نبرید

اگر از محدوده ایمن بیشتر بشه اونوقت چه اتفاقی ممکنه بیفته ؟؟؟

اگه خراب هم نشه دیگه امنیت چندانی برای اطلاعات با ارزش نداره

ata.royalfalcon
19-09-2013, 18:48
سلام

من یادمه می شد زمان پارک هد رو تا 300 ثانیه هم افزایش داد با ارتقاء فرمور

با همین برنامه wdidle3 که در Hiren's BootCD هم موجوده میتوان چنین کاری را انجام داد . البته همانطوریکه در عکس زیر میبینید فقط برای مدلهای جدید میتوان تا 300 ثانیه تنظیم کرد ولی برای مدلهای قدیمیتر حداکثر تا 25.5 ثانیه میشه تنظیم کرد و حتی با استفاده از سوییچ d/ تایمر را غیر فعال کرد .

البته برای تست توصیه میکنم فقط یک ریپورت از تایمر فعلی بگیرید و اگر میخواهید تایمر را تغییر بدید بهتره که از اطلاعات موجود یک کپی داشته باشید. شاید این برنامه برای هر هارد وسترن Green کارایی نداشته باشه .

tarfanding
19-09-2013, 19:13
سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم وسترن گرین دارم اصلا ازش راضی نیستم چون تو بازار بلک نبود مجبور شدم گرین بخرم . یه صدای بلند هستش و بعضی وقتا میاد و از بیرون کیس به راحتی شنیده میشه صداش تو مایه های قرچ و ایناس انگار که یه جورایی هارد نمیکشه نمیدونم اگه ببرم گارانتی تعویض میکنن ؟؟