مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2014
همتی علی
12-03-2014, 20:01
خوب داداش مال خودم باز نمیکنه؟
خوب داداش مال خودم باز نمیکنه؟
فکر کنم بکشه
گرافیک و بزار تو متوسط
expert2013
13-03-2014, 18:24
سلام
این بازی های pes دارن منو دیوونه میکنن
هر نسخه ای رو روی لپ تاب نصب میکنم
نمیتونه گرافیک و سی پی یو رو بشناسه
من الان بازی های گرافیکی رو در بهترین حالت بازی میکنم ولی این سری پی ای اس نمیدونم چه مرگشه
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
سیستمم که از لپ تاب ضعیف تر هستش میتونه بازی رو اجرا کنه ولی روی لپ تاب نمیدونم چرا بازی نمیشناسه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sh-Meteor
13-03-2014, 19:15
سلام بچه ها...
من همین الان بازی رو نصب کردم ولی هنوز اجراش نکردم!!!
چون توی Settings بخش Specifications این Error رو دیدم...
شاید سیستمم برای اجرای این بازی ضعیف باشه ولی دو ماه پیش همین بازی رو نصب کردم این Error نمی یومد...
خواهشا راهنماییم کنین...
سلام بچه ها...
من همین الان بازی رو نصب کردم ولی هنوز اجراش نکردم!!!
چون توی Settings بخش Specifications این Error رو دیدم...
شاید سیستمم برای اجرای این بازی ضعیف باشه ولی دو ماه پیش همین بازی رو نصب کردم این Error نمی یومد...
خواهشا راهنماییم کنین...
دوست عزیز بازی رو لپ تابه یا پی سی
expert2013
14-03-2014, 16:52
سلام
مشکل که واضحه
روی لپ تاب اینطوری میشه نمیدونم چرا !!!!!!!!!!!!!!
سیستمم که از لپ تاب ضعیف تر هستش میتونه بازی رو اجرا کنه ولی روی لپ تاب نمیدونم چرا بازی اینطوریه
کسی نمیدونه مشکل چطوری حل میشه
دوست عزیز لپ تابتون دو تا کارت گرافیک داره از قسمت setting بازی اون یکی کارت گرافیک رو انتخاب کن
oOomid.M
14-03-2014, 18:45
سلام
داداش مدل لپ تاپت چیه ؟ من خودم Pes 2013 رو راحت روی لپ تاپم بازی میکنم
آیا لپ تاپت گرافیک دوم داره ؟
فکر میکنم اون N/A که برای شما میزنه یعنی اینکه برنامه نتونسته قطعات لپ تاپ شما رو بخونه ، اول مطمئن شو که درایور های لپ تاپت رو درست نصب کردی و همشون آپدیت هستن مخصوصا درایور گرافیک اینتل
بعدش مورد بعدی اینکه شاید ایراد از کرک بازی باشه آیا تو بازی های دیگه هم مشکلی داره ؟ آیا تا بحال Pes 2013 رو هم نصب کردی امتحان کنی ؟
همتی علی
14-03-2014, 20:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سیستم منه بازی رو که باز میکنی خیلی خوبه بعد میری بخش تمرین که تمرین کنی خیلی روان میتونی از بازی لذت ببری ولی وقتی میایی بازی دوستانه انجام بدی این مشکل هست که بازی کنده اروم
Sh-Meteor
14-03-2014, 23:10
دوست عزیز بازی رو لپ تابه یا پی سی
من این بازی رو روی پی سی انجام میدم...
الان یه روزه بازی می کنم.. گرافیک رو روی low ست کردم حتی لگ هم نمی زنه ولی میترسم مشکلی پیش بیاد
من این بازی رو روی پی سی انجام میدم...
الان یه روزه بازی می کنم.. گرافیک رو روی low ست کردم حتی لگ هم نمی زنه ولی میترسم مشکلی پیش بیاد
دوست عزیز
تنظیمات و بزار رو مدیوم اگه مشکل فریم بود low اش کن
نترس اگه مشکلی بود ما در خدمتیم :n02:
همتی علی
15-03-2014, 10:09
Click here to view the original image of 617x227px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
Click here to view the original image of 646x595px.
یکی هم منو راهنمایی کنه چی میشه
این سیستم منه بازی رو که باز میکنی خیلی خوبه بعد میری بخش تمرین که تمرین کنی خیلی روان میتونی از بازی لذت ببری ولی وقتی میایی بازی دوستانه انجام بدی این مشکل هست که بازی کنده اروم
Click here to view the original image of 617x227px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
Click here to view the original image of 646x595px.
یکی هم منو راهنمایی کنه چی میشه
دوست عزیز رم ات برای این بازی یه کم ضعیفه
اگه virtual memory فعال نیست اونو فعال کن
همتی علی
15-03-2014, 10:42
دوست عزیز رم ات برای این بازی یه کم ضعیفه
اگه virtual memory فعال نیست اونو فعال کن
از کجا باید فعال کنم؟
از کجا باید فعال کنم؟
همتی علی
15-03-2014, 10:56
داداش اونجا تیک و برمیدارم ok میکنم ؟
داداش اونجا تیک و برمیدارم ok میکنم ؟
نه حاجی تیک باید باشه
انگار ویندوزات ویستا .. اگه است .. سون نصب کنی بهتره .. میزان رم بهتری داره
اگه تونستی یه اسکرین از قسمت مشخصات سخت افزاری کارت گرافیک بزار
همتی علی
15-03-2014, 11:36
نه حاجی تیک باید باشه
انگار ویندوزات ویستا .. اگه است .. سون نصب کنی بهتره .. میزان رم بهتری داره
اگه تونستی یه اسکرین از قسمت مشخصات سخت افزاری کارت گرافیک بزار
حالا بنظرت اگه رممو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟
expert2013
15-03-2014, 11:50
دوست عزیز لپ تابتون دو تا کارت گرافیک داره از قسمت setting بازی اون یکی کارت گرافیک رو انتخاب کن
سلام
داداش مدل لپ تاپت چیه ؟ من خودم Pes 2013 رو راحت روی لپ تاپم بازی میکنم
آیا لپ تاپت گرافیک دوم داره ؟
فکر میکنم اون N/A که برای شما میزنه یعنی اینکه برنامه نتونسته قطعات لپ تاپ شما رو بخونه ، اول مطمئن شو که درایور های لپ تاپت رو درست نصب کردی و همشون آپدیت هستن مخصوصا درایور گرافیک اینتل
بعدش مورد بعدی اینکه شاید ایراد از کرک بازی باشه آیا تو بازی های دیگه هم مشکلی داره ؟ آیا تا بحال Pes 2013 رو هم نصب کردی امتحان کنی ؟
از اول توی تنظیمات گرافیک رو روی انویدیا گذاشتم درایور انویدیا هم همین پریروز به روزش کردم
خوب حالا مشکل گرافیک حل سی پی یو رو چیکار کنم
اون رو هم نمیشناسه
من نسخه های بازی رو از 11 تا 14 تست کردم همین مشکل برقرار بود
در مورد کرک نمیدونم ولی فکر نمیکنم به کرک ربطی داشته باشه چون گفتم روی نسخه های قبلی هم همین مشکل بود
تمام درایور های لپ تاب درست نصب شده
به غیر از این بازی بقیه بازی های گرافیکی رو بدون مشکل میتونم بازی کنم
درایور گرافیک اینتل رو هنوز بروز نکردم چون فکر نکنم نیازی بهش باشه این درایور واسه کارای سبک گرافیکی هستش بدرد بازی نمیخوره
برای اینکه بازی بتونه قطعات رو بشناسه باید چیکار کنم؟!!!!!!!!!
مدل لپ تاب :
FUJITSU LIFEBOOK A Series
oOomid.M
15-03-2014, 13:11
از اول توی تنظیمات گرافیک رو روی انویدیا گذاشتم درایور انویدیا هم همین پریروز به روزش کردم
خوب حالا مشکل گرافیک حل سی پی یو رو چیکار کنم
اون رو هم نمیشناسه
من نسخه های بازی رو از 11 تا 14 تست کردم همین مشکل برقرار بود
در مورد کرک نمیدونم ولی فکر نمیکنم به کرک ربطی داشته باشه چون گفتم روی نسخه های قبلی هم همین مشکل بود
تمام درایور های لپ تاب درست نصب شده
به غیر از این بازی بقیه بازی های گرافیکی رو بدون مشکل میتونم بازی کنم
درایور گرافیک اینتل رو هنوز بروز نکردم چون فکر نکنم نیازی بهش باشه این درایور واسه کارای سبک گرافیکی هستش بدرد بازی نمیخوره
برای اینکه بازی بتونه قطعات رو بشناسه باید چیکار کنم؟!!!!!!!!!
مدل لپ تاب :
FUJITSU LIFEBOOK A Series
سلام
عزیز تا درایور گرافیک اولت درست نصب نشه گرافیک دومت درست و حسابی کار نمیده - اصلا پیش نیاز اینکه کارت گرافیک دومت راه بیفته این هست که گرافیک اینتل درست نصب بشه
حالا شما سعی کن درایور گرافیک اینتل رو دوباره نصب کن ان شاء الله که مشکلت برطرف میشه
در مورد کرک هم من باز هم میگم میتونه از کرک باشه ، ربطی به اینکه چندتا ورژن مختلف نصب کردی نداره شما وقتی یه ورژن رو میریزی کرکش کار نکنه اطلاعاتش توی رجیستری ویندوز ثبت میشه و یه ورژن دیگه هم بریزی دیکه کاری نمیتونی از پیش ببری ( شاید این مورد قطعی نباشه اما امکانش هست )
راستی درایور Chipset رو هم یادت نره که نصب کنی
expert2013
15-03-2014, 13:18
سلام
عزیز تا درایور گرافیک اولت درست نصب نشه گرافیک دومت درست و حسابی کار نمیده - اصلا پیش نیاز اینکه کارت گرافیک دومت راه بیفته این هست که گرافیک اینتل درست نصب بشه
حالا شما سعی کن درایور گرافیک اینتل رو دوباره نصب کن ان شاء الله که مشکلت برطرف میشه
در مورد کرک هم من باز هم میگم میتونه از کرک باشه ، ربطی به اینکه چندتا ورژن مختلف نصب کردی نداره شما وقتی یه ورژن رو میریزی کرکش کار نکنه اطلاعاتش توی رجیستری ویندوز ثبت میشه و یه ورژن دیگه هم بریزی دیکه کاری نمیتونی از پیش ببری ( شاید این مورد قطعی نباشه اما امکانش هست )
راستی درایور Chipset رو هم یادت نره که نصب کنی
اینتل رو هم بروز کردم اما تغییری نکرد!
کرک ریلودد هم ریختم تاثیری نداشت
پچ بازی رو هم گرفتم اما نصب نشد ارور زیر رو داد
من تا حالا هیچ پچ دیگه ای رو روی بازی نصب نکرده بودم اما نمیدونم چرا ارور زیر رو میده
من پیچ بازی را از سایت دانلود گرفتم نصب کردم ولی بازیکن ها قدیمی هستن نقل انتقالشون ؟ میشه پیچی بدید ک لیست نقل انتقال تیم ها به روز باشه....
من پیچ بازی را از سایت دانلود گرفتم نصب کردم ولی بازیکن ها قدیمی هستن نقل انتقالشون ؟ میشه پیچی بدید ک لیست نقل انتقال تیم ها به روز باشه....
مرسی عزیز ولی اینجا کلی پیچ هستش کدومو دانلود کنم ؟:n16:
مرسی عزیز ولی اینجا کلی پیچ هستش کدومو دانلود کنم ؟:n16:
پچ full کلیک کن
تو اون پچ لیگا است
expert2013
23-03-2014, 09:12
اینتل رو هم بروز کردم اما تغییری نکرد!
کرک ریلودد هم ریختم تاثیری نداشت
پچ بازی رو هم گرفتم اما نصب نشد ارور زیر رو داد
من تا حالا هیچ پچ دیگه ای رو روی بازی نصب نکرده بودم اما نمیدونم چرا ارور زیر رو میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
ارور مربوط به Windows Installer است البته این برنامه به طور پیشفرض رو ویندوز 7 نصب است
اگه اینترنت درددسترس است وین و اپدیت کن
فایل زیرو هم دانلود کن ببین نصب میشه
mehran2190
30-03-2014, 10:32
دوستان اگه ممکنه نحوه شوت زدن رو بگید، من هر کاری می کنم شوت نمیزنه همه کار میکنه جزء شوت زدن؟! با کیبورد بازی می کنم.
Sh-Meteor
30-03-2014, 19:01
دوستان اگه ممکنه نحوه شوت زدن رو بگید، من هر کاری می کنم شوت نمیزنه همه کار میکنه جزء شوت زدن؟! با کیبورد بازی می کنم.
منم با کیبورد بازی می کنم .
روی سیستم من پیش فرض با کلید A شوت میزنه ولی تو برای اطمینان برنامه Settings رو اجرا کن توی تب دوم با عنوان (Keyboard) مشخص شده که هر کدوم از عملکرد ها با کدوم کلید اجرا میشه...
موفق باشی:n16:
bahman30
01-04-2014, 16:33
سلام
من بازی روی لب تاپ نصب کردم ولی روی تنظیم high قرار نمیگیره!یعنی روی گرافیک اینتل بازی بالا میاد!!!!چطور می تونم گرافیک سویچ کنم؟از طریق بازی یا جاهای دیگه.....
لب تاپ acer e1-571g gf 710
Mehdi.ss
14-04-2014, 17:07
سلام من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی بعضی وقتها میلرزهربطی هم به گرافیک نداره چون من گرافیک بازی رو روی low هم میذارم باز هم همینجوریه . گرافیکمم gts 250 1gig هست کسی هست کمکم کنه
سلام.اقا کجا جواب سوالامون رو پیگیری کنیم:n27:
اقا دانلود کردیم.رمز عبور میخواد.چیه رمز.مرسی
moghaddas mfa
15-04-2014, 19:01
اقا دانلود کردیم.رمز عبور میخواد.چیه رمز.مرسی
سلام
از کجا دانلود کردی
سلام.براpes2014 ک لگ داره.همین ک گفته فاصله30 تاdرو دانلود کن.این رمز رو زدم.این نیس
سلام. بازی من اجرا نمیشه یعنی تا میخواد لود بشه ارور pes 2014 has stop working میده پچ کرش ریختم ولی فرق نکرد راهنمایی میکنید که چطور این مشکل حل میشه .یه سوال دیگه داخل فولدر data چندتا فایل dt باید باشه و فولدر دیگه ای داره چون من فولدر img ندارم و فقط data است.
سلام من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی بعضی وقتها میلرزهربطی هم به گرافیک نداره چون من گرافیک بازی رو روی low هم میذارم باز هم همینجوریه . گرافیکمم gts 250 1gig هست کسی هست کمکم کنه
میلرزه یا صحنه آهسته میشه؟
cpu چیه؟
سلام. بازی من اجرا نمیشه یعنی تا میخواد لود بشه ارور pes 2014 has stop working میده پچ کرش ریختم ولی فرق نکرد راهنمایی میکنید که چطور این مشکل حل میشه .یه سوال دیگه داخل فولدر data چندتا فایل dt باید باشه و فولدر دیگه ای داره چون من فولدر img ندارم و فقط data است.
img نیست..
37 تا فایل داره با پچش..
کدوم ورژن رو داری شما؟
dt00-dt01_eng-dt02-dt03_eng-dt10-dt11-dt12-dt13-dt15-dt16-dt17-dt18-dt19-dt20_eng-dt20_swe-dt21_eng-dt21_swe-dt30-dt32-dt33-dt70_eng
این اسم فایلهای dasta با فرمت cpk و یه فایل پچ و ستینگ. دوتا دی وی دی برا شرکت لوح زرین.
img نیست..
37 تا فایل داره با پچش..
کدوم ورژن رو داری شما؟
18 تا فایل dt با فرمتcpk در فولدر data بهمراه فایل پچ و ستینگ دوتا دی وی دی شرکت لوح زرین
چن تا سئوال در مورد بازی pes2014 داشتم . چرا تو تنظیمات دسته این بازی تنظیمات دسته ایکس باکس رو گذاشتن تو نسخه پی سی ، تو خود بازی هم از علائم دسته ایکس باکس استفاده شده . تنظیمات دسته رو هم که عوضی میکنی اعمال نمیشه .
یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه تو تنظیمات pes2014 در تب Specifications برا GPU زده بد
جی پی یو از این گرافیک استفاده میکنه (Intel(R) HD Graphics Family) تنظیمات گرافیک لپ تاپ هم رو High Performance هستش ولی باز تاثیری نداره
کارت گرافیک لپ تاپ هم GT 540M گیگابایت 2
18 تا فایل dt با فرمتcpk در فولدر data بهمراه فایل پچ و ستینگ دوتا دی وی دی شرکت لوح زرین
گرافیک آپدیت کن..
آخرین دایرکت x..
نت فریم..
باید حل شه..
pedram_sad
07-05-2014, 21:22
دوستان
ن نسخه black box بازی رو گرفتم
نصب کردم
به همراهش patch 4.2 و data pack 5 رو هم دانلود کردم
این patch کارش چیه ؟
و اینکه داخل data pack یکسری فایل dat هست که اونا رو باید کپی کنم تو پوشه data درسته ؟
بعدش فایل اجرایی که تو همون فولدر هست رو هم کپی میکنم بازی از حالت کرک میاد بیرون و اجرا نمیشه
چن تا سئوال در مورد بازی pes2014 داشتم . چرا تو تنظیمات دسته این بازی تنظیمات دسته ایکس باکس رو گذاشتن تو نسخه پی سی ، تو خود بازی هم از علائم دسته ایکس باکس استفاده شده . تنظیمات دسته رو هم که عوضی میکنی اعمال نمیشه .
یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه تو تنظیمات pes2014 در تب Specifications برا GPU زده بد
جی پی یو از این گرافیک استفاده میکنه (Intel(R) HD Graphics Family) تنظیمات گرافیک لپ تاپ هم رو High Performance هستش ولی باز تاثیری نداره
2 روزه منتظر جوابم یکی نیست بیاد جواب بده ؟ این طوری به سئوالات کاربرا پاسخ میدین ؟ انجمنتون 1 تومن هم نمی ارزه . جمع کنید بابا ، واقعا که
dark_boy99
07-05-2014, 22:22
دوست عزیزم
معذرت برای تاخیر توی جوابگویی
یکم منتظر باشید تا یکی از دوستای خوب بیاد و راهنماییتون کنه
oOomid.M
07-05-2014, 23:02
داداش در مورد گرافیک باید بگم که برای من هم روی لپ تاپم تو تنظیمات گرافیک اینتل رو میشناسه
اما توی بازی مشکلی ندارم و خودش سوئیچ میشه روی گرافیک دوم
amirmokhtar
11-07-2014, 13:22
وقتی بازی رو نصب کردم xinput1-3.dllاومد حالا چیکار کنم؟؟؟
وقتی بازی رو نصب کردم xinput1-3.dllاومد حالا چیکار کنم؟؟؟
آموزش حل ارور xinput1_3.dll در بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من یه ویندوز برا مشتری زدم اما بازی فتبال 201 توش خیلی کند هست راهکار بدید ممنون میشم
سلام من یه ویندوز 7 برا مشتری زدم اما بازی فوتبال 2013 توش خیلی کند هست راهکار بدید ممنون میشم
سلام من یه ویندوز 7 برا مشتری زدم اما بازی فوتبال 2013 توش خیلی کند هست راهکار بدید ممنون میشم
البته اینجا پست 14
ولی مشخصات سیستم شما چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.