ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد شما چیه؟

moghaddas mfa
18-09-2013, 12:41
سلام

من میخواستم مادربورد وسی پی یو رو ارتقاء بدم .

cpu : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz

main : giga G41MT-S2PT
ram : 4 gig

vga: xfx readon 6450 hd 2 gig

ویه مادربورد ایسوز وسی پی یو جدید بگیرم .(هزینش چقدر میشه .قطعاتم رو چند بدم خوبه )نمیخوام زیاد هزینه کنم .فقط میخوام مادربورد سری جدید سی پی یو ها رو ( G2020,....)ساپورت کنه. همین.

سیستمی که دارم برای یه سه چهار سال دیگه نهایتش بازی هارو ساپورت میکنه یا نه .الکی خرج اضافی نکنم.راستی سی پی یو رو و گرافیک رو چند وقت پیش خریدم. سی پی یو رو 170 دسته دوم و گرافیکو 230 نو خریدم . به نظرتون خوب خریدم یا نه ..

اگه کمک کنید ممنون میشم .

Ali*Reza
18-09-2013, 15:15
سلام.
گرافیک فعلیتون تقریبا جزو ضعیفترین گرافیکهای موجود هست و اگر کاربردتون گیم هست خیلی مناسب نیست.
برای خرید مادربورد و پردازنده بستگی به بودجتون داره ، ولی در کل پردازنده ای مثل G2020 از لحاظ کارایی اختلافش با پردازنده فعلیتون زیاد نخواهد بود. در ضمن مشخصات رمتون رو هم بگین تا در صورت نیاز به تعویض مشخص بشه.
من پیشنهاد میکنم هروقت بودجتون بیشتر شد و تونستین سیستم بهتری تهیه کنین اقدام به ارتقا کنین.

moghaddas mfa
18-09-2013, 18:52
ممنون از شما .

در مورد گرافیک به نظر شما با 230 تومن نباید انتظار بیشتری از گرافیک داشته باشم .یعنی توی این قیمت خوبه دیگه.
اگه میشه بگید که سی پی یو رو که 170 خریدم خوبه یا نه؟
اگه خواسته باشم ارتقاء بدم مادربورد منو چند میخرن.؟:n27:

Ali*Reza
18-09-2013, 19:29
سوکت 775 قدیمی و ارزش ارتقا نداره و در صورتیکه قصد ارتقا دارین بهتره کل سیستم ( پردازنده ، مادربورد و رم ) رو ارتقا بدین.
پردازنده E7500 هم به قیمت خوبی گرفتین. البته یه مقدار کمتر هم میتونستین پیدا کنین. به نظر من 150 ارزش داره.
در مورد مادربورد هم به نظر من 100 تا 150 ارزش داره. البته نظر شخصی بنده هست.