مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خريد لپتاپ تا حداكثر 3 ميليون
سلام دوستان
با بودجه تا 3 تومن از هر برند چه لپتاپي پيشنهاد ميدين؟تو تاپيك هايي كه اينجا خوندم اكثرا z500 رو پيشنهاد داده بودن كه من خيلي خوشم اومد ولي بخاطر زاويه ديد محدودش و همينور صفحه براقش نميتونم بخرمش...ي لپتاپ مشابه همين Z500 باشه ولي اين دوتا مشكل رو نداشته باشه خيلي خوبه.
لطفا چند مدل پيشنهاد بدين كه بشه مقايسه شون كرد.hp 4540 هم خوبه ولي هاردش ميگن جاي خوبي نيست و نزديك تاچ پد قرار داره كه باعث داغ شدن زودهنگام تاچ پد ميشه.
حدالمقدور از corei7 باشه و هاد هم حداقل 500 گيگ ، گرافيكش هم خوب باشه كه چه بهتر.كار تخصصي باهاش انجام نميدم..بازي هم گاهي.شار هم خوب نگهداره...لمسي هم نباشه.زود هم داغ نكنه.كيفيت تصويرش خوب باشه..زاويه ديد هم همينطور..صفحه مات باشه كه مشكل انعكاس نداشته باشم
دوست عزیز اولا اینکه z500 به نسبت لپ تاپ های دیگه تو رنج قیمت خودش بهتره چون هم دارای کیفیت ساخت خوبی هست و هم دارای کانفیگ خوب هست و این رو هم خدمتتون عرض کنم که تو این رنج قیمت خوب, همه لپ تاپ ها دارای یکسری معایب هستند اما حالا که میخواین تا 3 تومان خرج کنید حتما برید سراغ n46vz و همچنین اگر بتونید حدود 200 تومان بزارید رو پولتون میتونید y500 یا n46jv رو بگیرین که از n46vz قویتر هم هست.
دوست عزیز اولا اینکه z500 به نسبت لپ تاپ های دیگه تو رنج قیمت خودش بهتره چون هم دارای کیفیت ساخت خوبی هست و هم دارای کانفیگ خوب هست و این رو هم خدمتتون عرض کنم که تو این رنج قیمت خوب, همه لپ تاپ ها دارای یکسری معایب هستند اما حالا که میخواین تا 3 تومان خرج کنید حتما برید سراغ n46vz و همچنین اگر بتونید حدود 200 تومان بزارید رو پولتون میتونید y500 یا n46jv رو بگیرین که از n46vz قویتر هم هست.
این مدلهایی که گفتین مشکل زاویه دید ندارن؟قیمت y510p چقدره و نظرتون راجع بهشچیه؟
این مدلهایی که گفتین مشکل زاویه دید ندارن؟قیمت y510p چقدره و نظرتون راجع بهشچیه؟
دوست عزیز y510p یکی از بهترین ها میباشد و دارای کانفیگ و کیفیت ساخت خوب و همچنین دارای امکانات زیادی هم هست که در حال حاضر ال دیجیتال داره با قیمت 3710.
دوست عزیز y510p یکی از بهترین ها میباشد و دارای کانفیگ و کیفیت ساخت خوب و همچنین دارای امکانات زیادی هم هست که در حال حاضر ال دیجیتال داره با قیمت 3710.
به نظرتون تا یکماه دیگه قیمتش پایین تر میاد که بخرمش؟بین این مدل هایی که گفتین بهترینه؟
به نظرتون تا یکماه دیگه قیمتش پایین تر میاد که بخرمش؟بین این مدل هایی که گفتین بهترینه؟
یقینا اینطور هست چون بالاخره هر لپ تاپ تازه واردی قیمتش بعد از یه مدت افت میکنه اما اینجا چندتا مشکل وجود داره و اونم اینکه شاید این مدل مثل خیلی از لپ تاپ ها دیگه وارد نشه و کمیاب بشه و یا اینکه اگر هم وارد بشه چون تو مملکت ما.....ممکنه که قیمت ها بالاتر هم بره پس ریسکش بالاست اگر میخواین تا یک ماه صبر کنید اما دیروز دوست خوبمون جناب Parsicola نوشته بودن که: خبر صفحه اول روزنامه ها از جمله همشهری روز چهارشنبه (امروز) حاکی از آزاد شدن واردات گروه کالائی 10 می باشد . پس از ماه ها بلاتکلیفی ، رئیس کل گمرک ایران از ابلاغ مصوبه جدید وارداتی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه واردات کالاهای مشمول اولویت دهم تعیین تکلیف شده اند ، به زودی قیمت کالاهای مربوط به این اولویت در بازار کاهش میابد.
این گروه شمال کالاهای لوازم خانگی و رایانه می شود.
علاوه بر این کاهش قیمت ارز را نیز در نظر بگیرید. و پیش بینی میشود با توجه به وقایع اخیر جهانی ، لغو تحریم شرکت کشتیرانی ، لغو تحریم چندین بانک ایرانی در اروپا ، زمزمه بازگشت احتمالی شرکتهای نفتی بین المللی به ایران ، سفر رئیس جمهور محترم به نیویورک ، و ... ، قیمت دلار نیز زیر 3 هزارتومن تثبیت خواهد شد.
باشه.ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.پس فعلا منتظر میمونم انشاا... یکی دوماه دیگه که خواستم بخرم بازم از راهنمایی هاتون استفاده میکنم.
باشه.ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.پس فعلا منتظر میمونم انشاا... یکی دوماه دیگه که خواستم بخرم بازم از راهنمایی هاتون استفاده میکنم.
خواهش میکنم.من در خدمتم.امیدوارم در اینده هم خرید خوبی داشته باشید.
سلام دوستان. پریروز یه تبلت نکسوس 7 خریدم سوالمو توی یکی از پست ها نوشتم کسی جواب نداد منم رفتم همونوخریدم
الان به سرم زده گفتم حالا که تو خرج افتادم یه دفعه لپ تاپم هم عوض کنم خیالم راحت شه حالا حالاها خرج اینجوری ندارم
الان یه سونی وایو vpceb11fx دارم این مشخصاتشه نمی دونم چند هم می خرن
VAIO® Notebook Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/howtoTab)
تا حداکثر سه تومن هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم . این چیزیه که خودم پیدا کردم قیمتش هم به نظر خوب میاد خیلی هم نمی خواد سربذارم
لپ تاپ Lenovo مدل IdeaPad Z500-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون ارزش دارم وایو رو بدم لنوو بگیرم ؟ ولی خوب مشخصاتش بالاتره.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
سلام دوستان. پریروز یه تبلت نکسوس 7 خریدم سوالمو توی یکی از پست ها نوشتم کسی جواب نداد منم رفتم همونوخریدم
الان به سرم زده گفتم حالا که تو خرج افتادم یه دفعه لپ تاپم هم عوض کنم خیالم راحت شه حالا حالاها خرج اینجوری ندارم
الان یه سونی وایو vpceb11fx دارم این مشخصاتشه نمی دونم چند هم می خرن
VAIO® Notebook Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/howtoTab)
تا حداکثر سه تومن هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم . این چیزیه که خودم پیدا کردم قیمتش هم به نظر خوب میاد خیلی هم نمی خواد سربذارم
لپ تاپ Lenovo مدل IdeaPad Z500-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون ارزش دارم وایو رو بدم لنوو بگیرم ؟ ولی خوب مشخصاتش بالاتره.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
سلام دوست گلم.شما که میخواین تا 3 تومان خرج کنید پس بهترین انتخابتون میتونه n46vz باشه و اگر بتونید حدود 200 تا 300 بزارید روش n46jv بگیرین که یکی از بهترین ها در حال حاضر در رنج قیمتش میباشد که البته این مدل به نظر من ارزشش بالاتر از قیمت خودش میباشد.اما در کل اگر نمیخواین که لپ تاپتون 14 اینچ باشد باید بگم که انتخابتون کاملا درست میباشد و z500 بهترین در رنج قیمت خودش میباشد و مخصوصا اینکه دارای گرافیک خیلی خوبی میباشد که برای اجرای بازی ها خوب میباشد.
سلام دوست گلم.شما که میخواین تا 3 تومان خرج کنید پس بهترین انتخابتون میتونه n46vz باشه و اگر بتونید حدود 200 تا 300 بزارید روش n46jv بگیرین که یکی از بهترین ها در حال حاضر در رنج قیمتش میباشد که البته این مدل به نظر من ارزشش بالاتر از قیمت خودش میباشد.اما در کل اگر نمیخواین که لپ تاپتون 14 اینچ باشد باید بگم که انتخابتون کاملا درست میباشد و z500 بهترین در رنج قیمت خودش میباشد و مخصوصا اینکه دارای گرافیک خیلی خوبی میباشد که برای اجرای بازی ها خوب میباشد.
ممنون دوست گلم ولی اینها که گفتی برند هاش چیه ؟
ممنون دوست گلم ولی اینها که گفتی برند هاش چیه ؟
با اجازه : ایسوس سری n
نظرتون راجع به مدل xpsl502x چیه ؟برند Dell
all in one بهتره یا لپ تاپ ؟
تا سه تومن چی پیشنهاد میدین کامپیوتر بدون کیس؟
hamid_IT63
27-09-2013, 23:38
ببین بستگی به مورد استفاده ات داره .
اگه میخوای قابل حمل و نقل باشه باید دور all in one رو خط بکشی ولی اگه حمل و نقل برات مهم نیست و دنبال قدرت و دیزاین هستی حتما" all in one بگیر .
تا 3 تومن هم انتخابای خوبی داری.
مدل Acer Aspire Z5771 پیشنهاد منه .
رنگ: نقره ای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aio از سیستم خونگی خیلی ضعیف تره؟
بستگی به مشخصات سیستم خونگی داره
hamid_IT63
05-10-2013, 16:25
بستگی به مشخصات all in one و سیستم خونگیت داره.
الان all in one هایی با مشخصات قوی توی بازار هست که همه جوره قابل مقایسه با سیستم خونگی نیست. بستگی به بودجه ای که میذاری داره.
ضمن اینکه all in oneها یه سری مزایای خاص خودشونو دارن مثل اشغال فضای خیلی کمتر ، دیزاین قشنگتر ، راحتی کار کردن نسبت به سیستم خونگی و استفاده از دم و دستگاههای جاگیرش ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.