ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه لپ تاپ بدون محدودیت قیمت میخام در حد خدا !!

xxxmmm
18-09-2013, 10:48
خب همونطور که از عنوان تاپیک معلومه اصلن محدودیت قیمت وجود نداره
تاچ بودن اصلن اهمیتی نداره
بیشتر از همه cpu مهمه که Intel باشه و بس
زیاد رو قیافش حساس نیستم ولی خب اگه یه چیز قابله قبول باشه که بهتر
بازم میگم قیمتش اصلن ملاک نیس و میخام بهترین مدلی که موجوده یا نهایت تا یکی دو هفته دیگه موجود میشه رو بگیرم :n02:

soroosh_cz
18-09-2013, 10:51
دوست عزیز وزنش هم مهم نیست برات؟ لپتاپ های در حد خدا، میتونی Alienware به زور گیر بیاری، ولی هر لپتاپ 5 کیلو :n02: با شارژر و ... فرض کن کیفش بشه 6.5 کیلو :n08:
کمرت درد میگیره موقع جابجاییش.
یعنی شما اصلا محدودیت مالی نداری؟ حتی اگر 10 میلیون باشه؟

xxxmmm
18-09-2013, 11:06
آخه داداشه من اگه اون 10 ملیون پوله قطعاتش باشه شاید بیارزه ولی اگه عین این گوشیا که مثلن بدنه از طلاسو اینا باشه که خب پوله مفت دارم میدم دیگه !!
حالا شما مدل و ایناشو بده رو وزنش حالا میشه یه کارایی کرد:n01:

Akom@n
18-09-2013, 11:14
آخه داداشه من اگه اون 10 ملیون پوله قطعاتش باشه شاید بیارزه ولی اگه عین این گوشیا که مثلن بدنه از طلاسو اینا باشه که خب پوله مفت دارم میدم دیگه !!
البته این لپتاپ حملش واقعا سخته ها، واسه چه کاری میخواین؟
گیم؟ طراحی؟ رندر؟
چون اگه احیانا واسه کاری جز گیم میخواین لپتاپ ها معقول تری میشه معرفی کرد

soroosh_cz
18-09-2013, 11:39
نه، نه از این طلا گرفته ها... لپتاپ های گیمینگ اونم از نوع خاصش...
من تجربه ی خودمو گفتم، اگر میخوای همیشه جابجاش کنی، بهتره به فکر وزنش باشی، من سه سال پیش یه لپتاپ MSI GX660R خریدم که وزن خودش تنها 3.5 کیلو بود، حالا با کیف و شارژر و ... تقریبا 5 کیلویی میشد، موقع جابجایی، واقعا اذیت میکرد.
گرچه لپتاپ ها نسبتا سبک تر شدن، ولی بازم خوبهاشون سنگین هستن.
شما مشکلی با جابجاییش نداری؟ یعنی اکثرا میشینی تو خونه باش بازی میکنی؟
مثلا نمونه ای از لپتاپ بازی سبک و خیلی خاص همین Razer Blade هست که قیمتش فکر میکنم بالای 10 میلیون باشه... :n19:

Capital
18-09-2013, 13:37
دوست عزیز یکی از بهترین های بازار در حال حاضر MSI GT70 New میباشد که هم اکنون قیمتش در ال دیجیتال 8420 میباشد که دارای پردازنده قوی نسل چهارم و همچنین در حال حاضر قویترین گرافیک رو در بین لپ تاپ ها دارد و دارای 4 پورت usb میباشد که غنی میباشد و همچنین کیفیت صفحه خوب که full hd میباشد و همچنین این مدل دارای باتری 9 سلولی میباشد و از نکات دیگر این است که این مدل در کنار هارد معمولی دارای 128 گیگ هارد جامد یا همون SSD میباشد که بر سرعت لپ تاپ می افزاید و از نکات قابل توجه در مورد این لپ تاپ این است که این مدل با وجود اینکه از سری گیم میباشد اما تنها 4 کیلوگرم وزن دارد با اینکه 17 اینچ هم میباشد و همچنین این مدل دارای صفحه نمایش مات میباشد که برای دید در زوایا خیلی خوب هست همچنین من خودم صدای این مدل رو شنیدم که فوق العاده خوب بود اینم یه تصویر از این مدل.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xxxmmm
19-09-2013, 11:38
میدونین من آدمی نیستم که زیاد اهل عوض کردن و اینا باشم واسه همینه میخام تا مثلا یه سالی یه سیستمه شاخ باشه که خیالم راحت باشه
گیمو که اصلا نمیشه حذف کرد
درمورد طراحیو انیمیشنم فک نمیکنم اگه یه سیستمی به اندازه کافی قوی باشه تو رندر گرفتنو کارای سنگین کم بیاره دیگه !!
بد میگم بگین بد میگی !! :n02::n26:
این
MSI GT70 New روام خیلی ازش خوشم اومد ولی همونطور که گفتم اولویت اولم cpuـه که این مثه خیلیای دیگه 4700mqـه
دیگه از قوی تر رو لپ تاپا تا حالا نذاشتن ؟؟

Capital
19-09-2013, 13:55
میدونین من آدمی نیستم که زیاد اهل عوض کردن و اینا باشم واسه همینه میخام تا مثلا یه سالی یه سیستمه شاخ باشه که خیالم راحت باشه
گیمو که اصلا نمیشه حذف کرد
درمورد طراحیو انیمیشنم فک نمیکنم اگه یه سیستمی به اندازه کافی قوی باشه تو رندر گرفتنو کارای سنگین کم بیاره دیگه !!
بد میگم بگین بد میگی !! :n02::n26:
این
MSI GT70 New روام خیلی ازش خوشم اومد ولی همونطور که گفتم اولویت اولم cpuـه که این مثه خیلیای دیگه 4700mqـه
دیگه از قوی تر رو لپ تاپا تا حالا نذاشتن ؟؟

دوست عزیز به این مدلی که م نام بردم شک نکنید چون واقها دارای کانفیگ عالی هست و خوراک گیم هست همچنین این مدل دارای 32 گیگ رم میباشد.کلا از همه لحاظ تک میباشد و msi تا تونسته قدرت رو اتو این مدل گنجانده است.

xxxmmm
19-09-2013, 18:46
دوست عزیز به این مدلی که م نام بردم شک نکنید چون واقها دارای کانفیگ عالی هست و خوراک گیم هست همچنین این مدل دارای 32 گیگ رم میباشد.کلا از همه لحاظ تک میباشد و msi تا تونسته قدرت رو اتو این مدل گنجانده است.آقا تقریبا این GT70 تصویب شده فقط یه چیزی که هستمن رفتم سایت msi اولا که 4 مدل فقط به همین نام داره و new ندارهدوما یه دوتا Dragon edition دیدم که واقعا دلمو بردهمیخام ببینم اصلا میتونم همین Gt70 رو تو بازار ایران گیر بیارم یا اون مدلای dragon edition چطور ؟!؟!

Capital
19-09-2013, 19:12
آقا تقریبا این GT70 تصویب شده فقط یه چیزی که هستمن رفتم سایت msi اولا که 4 مدل فقط به همین نام داره و new ندارهدوما یه دوتا Dragon edition دیدم که واقعا دلمو بردهمیخام ببینم اصلا میتونم همین Gt70 رو تو بازار ایران گیر بیارم یا اون مدلای dragon edition چطور ؟!؟!بله میتونید پیدا کنید و لینکش رو هم براتون پخ کردم.