ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیکی

milad.mili
18-09-2013, 10:19
سلام باعرض خسته نباشید خدمت اعضای محترم انجمن
سلام خدمت دوستان عزیز من گرافبک 6870 سه بعدی دارم درایور رو هم اپدیت میکنم بافرهارو هم تنظیم میکنم طبق بازی اما توی همه یگیم ها به فاصلهی زمانی متفاوفت در درون بازی هنگ میکند سپس بیرون میاد ارور can not diplay driver رو میده با اینکه چدید ورژن اپدیت هم نصب هست به همه ورزن ها هم امتحان شده وبا چند سیتم دیگه هم همینطور خواهشآ کمک کنید این گرافیک نو هم هست تازه خریداری شده..!

Ali*Reza
18-09-2013, 15:18
سلام.
در همه بازیها این مشکل رو دارین و یا در یک بازی خاص؟
از متناسب بودن نوع درایور با سیستم عامل مطمئن بشین. ( از لحاظ 32 بیتی و یا 64 بیتی )

milad.mili
18-09-2013, 17:32
سلام بله قربان داخل همه ی گیم ها اینطور به مشکل بر مبخوره از لحاظ درایور بله چک شده متناسب با ورژن سیستم عامل؟

Ali*Reza
18-09-2013, 18:30
اینطور که از ارور معلومه ظاهرا مشکل نرم افزاری میتونه باشه.
اگر با درایورهای دیگه ( فدیمی تر ) هم تست کردین و مشکل بر طرف نشده ، میتونه مشکل نرم افزاری باشه. از سلامت نرم افزاری و سیستم عاملتون مطئن بشین.
در ضمن برای اطمینان بیشتر دمای کارت رو هم در حالت لود و در حین بازی چک کنین.

milad.mili
19-09-2013, 03:06
سلام قربان همه کار هارو انجام دادم بازم متاصفانه بازهم ارورو میده..؟به انجام نرم افزار هم سرزدم اما جوابی ندادند ممنونم میشم راهنمایی کنید

Ali*Reza
19-09-2013, 11:22
بایوس مادربورد آپدیت باشه.
در صورت امکان اقدام به تعویض ویندوز بکنین ( ترجیحا یه نسخه متفاوت از ویندوز فعلی )
در آخر هم در صورت امکان گرافیک رو روی یک سیستم دیگه هم تست کنین تا از سلامت گرافیک مطمئن بشین.