مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم....
مهدی.گیم
17-09-2013, 22:45
سلام دوستان....cpu;amd x4 640 3.00 gh +fan muse &keybord dvd rlcdمن این قطعاتو دارم.میخوام سیستم کاملش کنم.یه گرافیک 6670 ام اس ای هست چند ماه کار کرده هنوز گارانتی داره طرف میده 200 .خوبه؟؟یه رم 4 گیگ 1333 میخوام بگیرم.پاور هم گرین کارکرده 530 هست 100 تومن میده.خوبه؟؟؟هارد هم هم نوش فراوونه هم کارکرده.زیاد مهم نیست.فقط تو مادر برد موندم.زیاد سرم نمیشه.اصلا مادر برد گرفتنی به چیش باید دقت کنم؟؟؟الایت 780 ال ام هست 130 تومن..خوبه؟جواب میده؟؟این سیستمو واسه بازی جمع میکنم ولی نه حرفه ای.در حد معمولی همه بازی هارو اجرا کنه.راهنمایی کنید لطفااااااا
Ali*Reza
18-09-2013, 01:21
در مورد قيمت دست دوم قطعاتيکه مدنظرتون هست ، قيمتها خيلى پرت نيستند و در همين رنج هستند و به شرط سالم بودن انتخابهاى بدى نيستند.
براى انتخاب مادربورد هم بايد متناسب با قطعات انتخاب بشه.
براى مادربورد چقدر ميتونين هزينه کنين؟
مهدی.گیم
18-09-2013, 21:34
نمیخوام گرون باشه.یه چیزی باشه با این قطعاتی که گفتم سازگار باشه.حداقل قیمت رو داشته باشه.
اینی که گفتم خوب نبود؟.به خاطر ارزونیش اینو گفتم.
حالا نظره شما چیه؟؟
Ali*Reza
18-09-2013, 22:59
با توجه به اینکه بودجتون محدود هست ، مادربورد انتخابی خودتون گزینه خوبیه که البته جزو پایینترینهاست.
در صورتیکه بودجتون بیشتر باشه میتونین ASrock 870icafe رو انتخاب کنین.
مهدی.گیم
21-09-2013, 02:09
870 گرون میشه.
اصلا تاثیر مادربرد تو چیه؟مگه با همین مادر برد الایت اجزای کامپیوتر کاره خودشونو نمیکنن؟؟؟
تو بازیا هم که نمیگه مادربرد فلان باشه.فقط سی پی یو با کارتو رمو میگه باید چقدر باشه...پس اون وقت تاثیره مادربرد رو بازی چیه؟
Ali*Reza
21-09-2013, 12:50
مادربورد به تنهایی در بالا بردن پرفرمنس کلی سیستم تاثیری نداره ولی ویژگی و قابلیتهایی مثل SATA3 , USB3 ، ساپورت فرکانس رم بالاتر ، تعداد اسلات رم بیشتر ، مناسب بودن برای اورکلاک احتمالی و . . . باعث برتری مادربورد 870 هست.
مهدی.گیم
21-09-2013, 13:11
مادربورد به تنهایی در بالا بردن پرفرمنس کلی سیستم تاثیری نداره ولی ویژگی و قابلیتهایی مثل SATA3 , USB3 ، ساپورت فرکانس رم بالاتر ، تعداد اسلات رم بیشتر ، مناسب بودن برای اورکلاک احتمالی و . . . باعث برتری مادربورد 870 هست.
خوب من که یو اس پی 3 نمیخوام.ساتا 3 هم نمیخوام.فرکانس رم هم 1333 کافیه. رم هم یه 4 گیگ میگیرم پس دو تا اسلات رم داشته یاشه کافیه.یکیش هم خالی میمونه..اورکلاک هم نمیکنم.
اینا هیچ کدوم مد نظر من نیست.فقط این قطعاتو به راحتی ساپورت کنه تا بتونه بازی کنه خواهرزادم.
دو تا خواهرزاده دارم واسه هر کدوم یه سیستم میخوام.یکیش که همینه نمیخوام از یک میلیون بیشتر هزینه کنم.
واسه اون یکی هم 600 تومنی میخوام که احتمالا باید کارکردشو بگیرم.
بچه های پی سی هر کی سیستم داره واسه فروش حدودا 600 -700 تومنی پیغام بدید.
اگه سیستم خوب دارید واسه گیم حدود یه تومن بازم پیغام بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.