مشاهده نسخه کامل
: کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی - دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز
sajjad1973
17-09-2013, 20:26
من دانشچوی ترم دوم کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد - , واحد تهران مرکز هستم
این بخش رو ایجاد کردم - تا فرصتی باشه برای همه دوستان هم رشته - تا بتونیم تجربیاتمون از قبیل انتخاب واحد - استادان و مشکلات - درسها و ................... رو باهم به اشتراک بگذاریم :n26:
pro_translator
17-09-2013, 21:21
سلام سجاد جان...
تاپیک مفیدی میتونه باشه به شرطی فعالیتش مداوم باشه...:n06:
:n16:
sajjad1973
18-09-2013, 06:32
سلام سجاد جان...
تاپیک مفیدی میتونه باشه به شرطی فعالیتش مداوم باشه...:n06:
:n16:
سلام - ممنون - با معرفی دانشگاه شروع میکنم - البته همکاری دوستان هم برای ادامش لازم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سال ۱۳۶۲ رشتۀ تحصیلی مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی پیوسته دانشجو پذیرفت ودر سال ۱۳۶۴ درهمان مقطع رشته های تحصیلی مترجمی زبان فرانسه و آلمانی اضافه شد . در سال ۱۳۶۸ با تأسیس ساختمانی در خیابان شهید سرلشگر فلاحی (زعفرانیه) دانشکده شکل گرفت، به علت کمبود جا گروه های آموزشی زبان فرانسه و آلمانی به ساختمان مرکز کارشناسی ارشد واقع در خیابان میرداماد منتقل شد. با توسعۀ این ساختمان درسال ۱۳۷۰ گروه های مذکور به محل جدید انتقال یافتند. درسال ۱۳۷۴ براساس قرارداد منعقد شده بین این واحد و دانشگاه آچاریان کشور جمهوری ارمنستان رشتۀ تحصیلی زبان وادبیات ارمنی نیز دراین دانشکده تأسیس گردید. محل فعلی دانشکده در میدان صنعت مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) قرار دارد .
مجتمع دانشگاهی پیامبراعظم(ص) :
دانشکده زبانهای خارجی:
شهرک قدس (غرب سابق)میدان صنعت- ابتدای خ فرحزادی – نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران- پلاک ۱ کدپستی ۸۶۸۳۱- ۱۴۶۷۶
تلفن(ریاست دانشکده زبان های خارجی):۸۸۳۷۰۶۵۰
تلفن(خدمات دانشجویی):88385785
تلفن(مدیرامورمالی): 88385794
تلفن(مدیر آموزش):88385784
تلفن(برنامه ریزی کلاس ها):88385780
sajjad1973
18-09-2013, 06:37
من برای این ترم این واحد ها رو گرفتم - که امروز روز اول خواهد بود
روانشناسی زبان
اصول و روش تدریس مهارتها
روش تحقیق در مسائل زبان
زبانشناسی مقابله ای ( تجزیه و تحلیل خطاها)
یکی از بزرگترین مشکلاتی که تو انتخاب واحد باش روبرو شدم - در این ترم - نبود چارت پیشنهادی انتخاب دروس بود - که باعث سردر گمیم در انتخاب واحد شده بود - ترم قبل ایت چارت پیشنهادی بود اما این ترم چارت رو از صفحه حذف کرده بودن - که باعث مشکلات زیادی برای من شده بود
sajjad1973
18-09-2013, 16:50
من الان یه مشکل بزرگی که دارم پیدا کردن حد اقل pdf این کتاب هست - برای درس روانشناسی زبان کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد؟
Psychology for Teaching (Education Series) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by Guy R. Lefrancois
sajjad1973
18-09-2013, 18:38
یه جا پیدا کردم که اون کتاب رو فایل pdf رو مجانی برای دانلود گذاشته - اما شماره ویزاکارت هم میخواد - ولی گفته چیزی از حسابتون کم نمیشه
3 سوال
1- اعتباری به گفتش هست که میگه چیزی کم نمیشه
2- حالا بعد وارد کردن شماره - فایل دانلود رو واقعا بهم میده؟
3- من ویزا کارت ندارم حالا چکارکنم ؟
intellectual2009
19-09-2013, 09:05
یه جا پیدا کردم که اون کتاب رو فایل pdf رو مجانی برای دانلود گذاشته - اما شماره ویزاکارت هم میخواد - ولی گفته چیزی از حسابتون کم نمیشه
3 سوال
1- اعتباری به گفتش هست که میگه چیزی کم نمیشه
2- حالا بعد وارد کردن شماره - فایل دانلود رو واقعا بهم میده؟
3- من ویزا کارت ندارم حالا چکارکنم ؟
سلام. ویزا یا مستر رو که میتونی به صورت اینترنتی بگیری. و یا همونقدر به حساب سایتهای ایرانی بریزی تا خودشون واست خرید کنن. کافی گوگل کنی/
بعدشم اگه کتاب رو واقعا میخوای میتونی تو سایتهایی مثه آدینه بوک سفارش بدی تا اونا واست خرید کنن و بیارن ایران و بعدش دم در خونه شما.....
حقیقتش من زیاد ویزا کارت ندیدم:n02:. اگه مثه عابر بانک های خودمون شماره و پسورد داشته باشه دادن شماره کارت تنها زیاد نمیتونه مشکل ساز باشه.... البته باید یک کارت همونطور که گفتم به صورت اینترنتی بگیری و شایدم بتونی شماره یه ویزا کارت مال یه نفر دیگه رو گوگل کنی و اون رو بدی!!!!!!!!
البته نمیدونم که اگه pdf رو بهت بده با چه کیفیتی میده....شاید دیدی یه کیفیتی داد که از هر 10 خط یکیش خونده میشد.
به نظر من اگه کتاب رو بتونییییییییییییی بخری خیلی بهتره پول بیشتر ولی کیفیت اصل.....اگرم نتونی جزوش رو از ترم بالایی بگیر یا از استاد محترم!!!!!!!! یکم استاد جان بگی کار راه میفته....به هر حال حتما دانشجوهای ترم بعد شما یک کاری کردن که درسه پاس شده.
با نهایت احترام.
( ولی خداییش سجاد عزیز هیچی مثه ادبیات نمیشه. باشه منم ارشد که رسیدم همینجور تاپیکی میزنم.:n02:)َ
sepid12ir
19-09-2013, 20:09
چهار سال در این دانشکده درس خواندم :n01:، یادش بخیر...
در میان اساتید ارشد آموزش، دکتر مرعشی از بهترینها هستند...
امیدوارم موفق باشی سجاد جان ...
sajjad1973
20-09-2013, 07:18
چهار سال در این دانشکده درس خواندم :n01:، یادش بخیر...
در میان اساتید ارشد آموزش، دکتر مرعشی از بهترینها هستند...
امیدوارم موفق باشی سجاد جان ...
ممنون - درسته - دیروز تدریس مهارتها رو با دکتر مرعشی داشتم - اولین بار بودکه ایشون رو دیدم - واقعا استاد هستن مسلط به کارشون - واز همه جذابتر - نحو صحبت کردن انگلیسیشون هست که تا به حال تو هیچ استادی ندیده بودم - کاملا native - و مهم تر reaction هایی که به صورتشون میدن هنگام صحبت - عالیه واقعا ادم فکر میکنه که با یه native داره صحبت میکنه
دکتر مرعشی برای درس تدریس مهارتها کتابهای زیر رو معرفی کرد
Task- based language learning and teaching. R Ellis (2003)
teaching learning in the language classroom Hedge. T ( 2000
دکتر خبیری ( ترم قبل روش تدریس رو با هاشون داشتم - عالی بود - ایشون هم جزو استادهایی هست که نمونش رو نمیشه پیداکرد جایی) برای درس روش تحقیق کتابهای زیر رو معرفی کرد
Research in education ( J.W Best 2006- pearson education .1.5.6.8.11,11)D
second language reaserch -methodology and design ( A. Mackey and M Gass- chapters 1.4.5)d
Researching second language classrooms( S.L Mackay .1, 2)d
دکتر کلاهی ( شناختی ازشون ندارم) برای درس زبانشناسی مقابله ای
contrastive analysis ( Carl James
زبانشناسی مقابله ای تجزیه و تحلیل خطاها ( فلاحی)
contrastive linguistics and the language teacher ( jack Fisiak)
sajjad1973
24-09-2013, 17:49
کسی در رابطه باcognitivtism و behaviorism اطلاعاتی داره؟
sajjad1973
09-10-2013, 18:52
کسی اینجا نیست ه قبلا ارشد آموزش زبان بوده باشه از دوستان - اگه هست یه پیغام خصوصی بفرسته ممنون میشم:n26:
sajjad1973
12-11-2013, 20:25
دوستان عزیز همچنان به دنبال یه دوست میگردم که بتون برای پروزهام که دارن کمرم رو مشگونن رو کمکش حساب کنم - کسی نیست مرا یاری کند:n02:
sajjad1973
02-01-2014, 22:08
خب امتحانات از ۱۵ همین ماه شروع میشه - امتحان اول مربوط به درس مهارتهای زبان هست که استادش دکتر مرعشی بود - یه ترم عالی و به یاد ماندنی رو بادکتر مرعشی داشتیم و به هرکی که این پست رو میبینه و در این مرکز هست پیشنهاد میکنم که دکتر مرعشی و دکتر خبیری رو حتما تو لیست استادای هر ترمش داشته باشه - خارقالعاده هستند - هر دوتاشون
sajjad1973
05-01-2014, 17:45
جاتون خالی رفتم امروز امتحان دادم:n02: درس مهارتهای زبان ( دکتر مرعشی) - امتحان بود ها - چالشی - از اون امتحانایی که تو کتاب جواباش نیست - همش از تو توضیحات سر کلاس خود دکتر مرعشی بود - ولی امتحانش حال داد خیلی - من هی نوشتم هی نوشتم هی نوشتم ......- :n19:
امتحان بعدی روانشناسی زبان هست روز سشنبه ( دکتر نصرتی نیا) - این امتحانش فقط مغز میخواد که یه خروار مطلب رو حفظ کنه - امتحانش ترسناکه :n28:
البته استادش ( دکتر نصرتی نیا ) عالی بود و مطالب رو عالی سر کلاس توضیح میداد - باورتون نمیشه همونجا سر کلاس یه خروار مطلب رو انقدر تکرار میکرد و به زبون ساده توضیح میداد و انقدر مثال میزد که گاهی وقتها من دیگه میخواستم داد بزنم استاد به خدا فهمیدیم - غلط کردیم اگه نفهمیدیم - ترو به خدا ول کن برو مطلب بعدی رو بگو - تازه وقتی میرفت دنبال مطلب بعدی دو باره ربطش میداد به مطلب قبلی و دوباره اون قبلیه رو مرور میکرد - دیگه اینجا بود که ادم میخواست سرش رو بکوبه به دیوار -
sajjad1973
08-01-2014, 16:45
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37::37::37::37::37::37::37:
چی شده سجاد جان؟! :دی
چرا غمگینی؟
ممنون - درسته - دیروز تدریس مهارتها رو با دکتر مرعشی داشتم - اولین بار بودکه ایشون رو دیدم - واقعا استاد هستن مسلط به کارشون - واز همه جذابتر - نحو صحبت کردن انگلیسیشون هست که تا به حال تو هیچ استادی ندیده بودم - کاملا native - و مهم تر reaction هایی که به صورتشون میدن هنگام صحبت - عالیه واقعا ادم فکر میکنه که با یه native داره صحبت میکنه
دکتر مرعشی برای درس تدریس مهارتها کتابهای زیر رو معرفی کرد
Task- based language learning and teaching. R Ellis (2003)
teaching learning in the language classroom Hedge. T ( 2000
دکتر خبیری ( ترم قبل روش تدریس رو با هاشون داشتم - عالی بود - ایشون هم جزو استادهایی هست که نمونش رو نمیشه پیداکرد جایی) برای درس روش تحقیق کتابهای زیر رو معرفی کرد
Research in education ( J.W Best 2006- pearson education .1.5.6.8.11,11)D
second language reaserch -methodology and design ( A. Mackey and M Gass- chapters 1.4.5)d
Researching second language classrooms( S.L Mackay .1, 2)d
دکتر کلاهی ( شناختی ازشون ندارم) برای درس زبانشناسی مقابله ای
contrastive analysis ( Carl James
زبانشناسی مقابله ای تجزیه و تحلیل خطاها ( فلاحی)
contrastive linguistics and the language teacher ( jack Fisiak)
اینو تازه دیدم
میگم چرا اینایی که معرفی کردن بهتون رو اکثراً ما کاور کردیم؟ :دی
مگه نباید بین ارشد و کارشناسی یه فرقی باشه ؟ :دی
الان ما همین ترمی که گذشت (ترم 7) درس روش تحقیق داشتیم و کتاب Researching Second Language Classrooms رو امتحان دادم پریروز ...
خوردم کتابشو :دی
PDF اش هم موجود بود، همشو هایلایت کردم تو اکروبات :دی
یا مثلاً CA رو خوندیم، Error Analysis رو داشتیم، مقالات راد الیس رو اکثرا کار کردیم ...
نمیدونم، فکر کنم گروه زبان ما خیلی سطح بالا کار کرده با بچه هاش ...
شاید هم سراسری با آزاد فرق داره
روش تدریس مهارت های مارو دادن به دکتر یعقوبی، مدیر گروهمون
غول دانشگاهه، یه کاراکتر معرکه ای داره
از نظر زبان هم به شدت آدم پریه ...
کل ترم با ما Task-based Method کار کرد
چپ می رفت راست می رفت می گفت Task
دیگه خسته شده بودیم!
ولی بعداً که مطالعاتمو بیشتر کردم دیدم حق داشته
و چه لطف بزرگی کرده در حقمون
sajjad1973
08-01-2014, 22:58
آره کوروش جان اسم بعضیهاش مشابه اونهایی هست که تو لیسانس بود ( البته فقط یکی دو تاشون) اما مطالب خیلی پیشرفته تر و گسترده تر هست و اون کتابها base هستن - و در کنارشون کتابهای دیگه ای هم هست همینطور مقاله های فراوان -
ناراحتیم هم از این بود که فکر میکنم امتحان روانشناسی تدریسم رو خوب ندادم - هنر کنم ۱۴ بشم :n07:
sajjad1973
25-01-2014, 20:50
بچه ها فردا انتخاب واحد هست کسی جا نمونه - بدو بدو - انتخاب واحد فردا:33:
فکر نکنم اینجا کسی هم رشتم باشه ولی به هر حال.................
09123456789
25-01-2014, 23:54
استاد! بنده کارشناسی ادبیات و زبان انگلیسی میخونم/ سراسری-روزانه- دانشگاه تبریز: تازه میخوام ترم 2 شم! در مکالمه پیاده ام و در لغت پیاده تر از اون ولی بزور ترم 1 رو الف شدم/ زبان فرانسه هم بعنوان زبان دوم میخوونیم و 9 واحده کلا.
تمامی اساتید PHD هستن و پدربیارتر. اونی که گرامر میگه جز 5 نفر برتر مدرس گرامر تو ایرانه و شدیدا سخت گیر و اخلاق نداره/ یکی از استانیدمون متولد 59 و PHD و نفر اول دکترای دانشگاه تهرانه/ بزرو آوردنش تبریز وگرنه میخواست تهران تدریس کنه/ یکی از اساتیدمون 12 سال مقیم لندن بوده و اونجا فارغ التحصیل شده.... کلا پدر درمیارن.
آخ درم اینه که نه کلاسی رفتم تا الان نه موسسه ای! خیلی کم از حرفهای اساتید میفهمم. ولی تونستم الف بشم
هر راهنمایی که میتونه منو در ادامه این مسیر دلشادتر و قوی تر بکنه رو ازم دریغ نکنید.
sajjad1973
26-01-2014, 06:19
سلام
معمولا ترم اول شکه کننده هست - زیاد نگران نباشید - شما تازه وارد اونجاشدید و زمان میبره تا به همه چیز اشنا شید- و در کنارش سعی کنید دامنه لغویتون رو اضافه کنید - و اگه واقعا مکالمتون خیلی ضعیف هست کلاس زبان برید و یا در کلاسهای بحث ازاد شرکت کنید - من رشتم ادبیات نیست و اشنایی هم با واحد هایی که باید بگزرونید ندارم - سعی کنید در انتخاب واحد ترکیبی از درسهای عمومی - تخصصی و اصلی رو داشته باشید - منظورم اینه که یه تعادلی بینشون باشه -
chapanah
26-01-2014, 10:36
الف شدم یعنی چی ؟ :n02:
ولی بخوام واقعیت رو بگم دادا شما وضعیتت بهتر نمیشه بدتر میشه. فقط بخون پاس کن و مظروط نشو که وگرنه باید بری دسته گردان خبر دار :n14:
09123456789
26-01-2014, 21:33
الف شدم یعنی چی ؟ :n02:
ولی بخوام واقعیت رو بگم دادا شما وضعیتت بهتر نمیشه بدتر میشه. فقط بخون پاس کن و مظروط نشو که وگرنه باید بری دسته گردان خبر دار :n14:
عجب ادبیاتی دارین شما :n09:
اولا منظورم از الف اینه که ترم اولمو با معدل الف تموم کردم.
دوما من 18 ساله نیستم
ثالثا: من یادم نمیاد جنسیتمو مشخص کرده باشم که بخوام سربازی هم برم یا نرم
رابعا: اینکه وضعیتم بدتر میشه این فقط نظر شخص شماست و نظر شما هم برا خودتون مهمه نه من! :n08:ولی من نظر غیر اینو دارم چون دارم خوب میشم. به قول حافظ:
صراف عشق در ما قلبی اگر نمی دید/ در بوته ریاضت پس کی می گداخت مارا
حتما پیشینه ای داشتم که از کنکور سراسری روزانه زبان قبول شدم. اونم دانشگاهی که جز 5 دانشگاه برتر و قطب زبان و ادبیات انگلیسی کشوره:n26:
sajjad1973
26-01-2014, 21:49
همونظور که صفحه قبلم گفتم ترم اول یه خورده شکه کننده هست و همه رو میترسونه - شما نگران نباش- زبان از اون درسهاست که باید عاشقش باشی تا بتونی تمومش کنی - دامنه لغویت رو زیاد کن - و برای مکالمه هم میونی کلاس بری - به قول خودت حتما پیش زمینه داشتی که تونستی تو سراسری روزانه قبول شی - محکم ادامه بده - این درس تلاش و حوصله بسیار زیادی رو میطلبه -
chapanah
26-01-2014, 23:32
ما قبل از اینکه دانشگاه قبول شیم از درس های دبیرستان ناله میزدیم میگفتیم اینا چین دیگه بابا همه بهمون میگفتن بری دانشگاه درست میشه. رفتیم دانشگاه گفتیم خب دیگه ایشاااله دیگه همه چی درسته دیدیم نههههههههههههه از این خبرا نیست. بهمون گفتن ترم 1 هستین عادت میکنید. رفتیم ترم 2 دیدیم نهههههههههههه همه از روزانه و شبانه دست به سوی خدا بلند کردیم و میگیم خدایا ما را با 10 قبول کن که یکم عمومی نمره بالا بیاریم بشیم 12 مشروط نشیم. خلاصه این داستان تا ابد ادامه داره.:n02:
من دانشگاه تبریز نمیدونم چه جوریه والا شبیه ابندایی هست با الف و ب مشخص میکنن نمره هاتون رو :n13:
حالا هم که جنسیتت رو مشخص نکردی به شماره تلفنت یه زنگ بزنم فقط بابات نباشه :n02:
کلا این تجربیات گران بهای من در طول این سالها بود امیدوارم روزی شما به عنوان مترجم رسمی سفارت مشغول به کار بشید :n16:
09123456789
28-01-2014, 12:43
ممنون از همتون
معدل بالای 17 رو الف میگن یعنی میشه مثلا 20 الی 24 واحد انتخاب کنی
الف شدن قضیه ای نیس که به دانشگاه تبریز مربوط باشه همه جا اینطوریه.
امروز هم انتخاب واحد بود ات خواستم بجنبم واحدهای عمومی رو هاپولی کردن:n28:
بازم از همتون ممنونم. خیلی ممنونم:n16:
ایشالا شما هم همینطور.
heyboy2009
01-02-2014, 11:42
رشته ی زبان ترم 1و 2 از کتاب هاب کمک آموزشی زبان تدریس میکنن یا از ابتدا میرن سراغ مثلا ترجمه یا ادبیات؟
09123456789
03-02-2014, 20:23
رشته ی زبان ترم 1و 2 از کتاب هاب کمک آموزشی زبان تدریس میکنن یا از ابتدا میرن سراغ مثلا ترجمه یا ادبیات؟
من رشتم ادبیات انگلیسی هس
ترم یک واحدهامون اینا بود:
زبان فرانسه بعنوان زبان دوم (کلا 9 واحد) و ترم 1 سه واحد: کتاب مژه رو خوندیم
گرامر1: کتاب Communicate what you mean
خواندن و درک مفاهمیم1: کتاب رمان Jane eyre که رمان فوق العاده فوق العاده سختی بود از شارلوت برونته قرن 19 که این درس رو باید ترم های آخر میخوندیم که استاد پدر مارو درآورد
مهارت خواندن یا استادی اسکیل: Ways of reading که کتاب فوق العاده فوق العاده فوق العاده سختی بود که سایر اساتید هم نتونستن بفهمن چیه و در سطح ما نبود
گفت و شنود 1: که شامل بحث های آزاد تو کلاس و اینکه لکچر و پرزنتیشن توسط تک تک دانشجو ها بود.
------
ترم 2 هم رمان ادامه همونه. گرامر هم شاید ادامش بشه. گفت و وشنود سر جاشه. فرانسه هم همینطور و بیان شفاهی داستان داریم
heyboy2009
05-02-2014, 06:45
من رشتم ادبیات انگلیسی هس
ترم یک واحدهامون اینا بود:
زبان فرانسه بعنوان زبان دوم (کلا 9 واحد) و ترم 1 سه واحد: کتاب مژه رو خوندیم
گرامر1: کتاب Communicate what you mean
خواندن و درک مفاهمیم1: کتاب رمان Jane eyre که رمان فوق العاده فوق العاده سختی بود از شارلوت برونته قرن 19 که این درس رو باید ترم های آخر میخوندیم که استاد پدر مارو درآورد
مهارت خواندن یا استادی اسکیل: Ways of reading که کتاب فوق العاده فوق العاده فوق العاده سختی بود که سایر اساتید هم نتونستن بفهمن چیه و در سطح ما نبود
گفت و شنود 1: که شامل بحث های آزاد تو کلاس و اینکه لکچر و پرزنتیشن توسط تک تک دانشجو ها بود.
------
ترم 2 هم رمان ادامه همونه. گرامر هم شاید ادامش بشه. گفت و وشنود سر جاشه. فرانسه هم همینطور و بیان شفاهی داستان داریم
شما کدوم دانشگاه خوندین؟ اینجوری که خیلی عجیبه. ترم 1 فرانسه! کنکور سراسری زبان که سوالای عمومیش راحته سوالای تخصصیش هم این قدر وقتش زیاده که آسون میشه. هم اینکه کنکور زبان هر چهار مهارت زبان شرکت کننده رو مورد آزمایش قرار نمیده به خاطر همین خیلی ها که میرن رشته ی زبان آشنایی کمی با زبان مثلا انگلیسی دارن. بعد ترم 1 بیان اینجوری درس بدن که آدم افسردگی میگیره!
البته خیلی خودشون مدرس زبان هستن و فقط اومدن دانشگاه یه مدرک بگیرن روی اعصاب میرن که من دوبار رفتم لندن و دوسال سن دیگو زندگی کردم و .....!
ahmad 121
05-01-2015, 19:37
سلام دوستان من احمد دانشجوی رشته ی متالوژی واحد کرج هستم میخوام انصراف بدم و بیام در رشته ی زبان فرانسوی تهران مرکز تحصیل کنم . یک خواهشی داشتم آیا کسی در مورد این رشته در این دانشگاه میتونه کمکم کنه و از شرایط ثبت نام بدون کنکور کسی مطلع هست و اینکه آیا دانشگاه خوبی هست ؟ ممنون:n16:
majidgbox
11-01-2015, 15:21
استاد! بنده کارشناسی ادبیات و زبان انگلیسی میخونم/ سراسری-روزانه- دانشگاه تبریز: تازه میخوام ترم 2 شم! در مکالمه پیاده ام و در لغت پیاده تر از اون ولی بزور ترم 1 رو الف شدم/ زبان فرانسه هم بعنوان زبان دوم میخوونیم و 9 واحده کلا.
تمامی اساتید PHD هستن و پدربیارتر. اونی که گرامر میگه جز 5 نفر برتر مدرس گرامر تو ایرانه و شدیدا سخت گیر و اخلاق نداره/ یکی از استانیدمون متولد 59 و PHD و نفر اول دکترای دانشگاه تهرانه/ بزرو آوردنش تبریز وگرنه میخواست تهران تدریس کنه/ یکی از اساتیدمون 12 سال مقیم لندن بوده و اونجا فارغ التحصیل شده.... کلا پدر درمیارن.
آخ درم اینه که نه کلاسی رفتم تا الان نه موسسه ای! خیلی کم از حرفهای اساتید میفهمم. ولی تونستم الف بشم
هر راهنمایی که میتونه منو در ادامه این مسیر دلشادتر و قوی تر بکنه رو ازم دریغ نکنید.
دانشگاه خوبی درس میخونید ، حتما تلاش کنید فوق آموزش زبان دانشگاه بهتر از تبریز قبول شید کلا یا تهران یا مشهد برای فوق آموزش زبان
بهترین دانشگاه برای آموزش زبان به ترتیب :تربیت مدرس ، تهران ، شهید بهشتی ، فرودسی ، علامه
دانشگاه آزاد تهران میتونم بگم از برخی دانشگاه سراسر ی شهرستان بهتر از نظر مدرس
سلام وقت بخیر من میخوام کتاب pdf (
Principles of Language Learning and Teaching; By Douglas H. Brown ) دانلود کنم کسی میدونه از کجا ؟ ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.