PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی سیستم.

ejbaree
17-09-2013, 17:47
سلام.
چند وقتیه سیستمم lموقع کار یا زمانیکه گذاشتم برای دانلود شبانه یهو سی پی یوش میره خاموش میشه.یعنی مانیتور و موس و کیبورد میره دی وی دی کار نمیکنه. اما فن سی پی یو کار میکنه.یعنی صداش میاد.انگار صداش بیشترم میشه!

خلاصه باید پاور رو نگه دارم تا کامل خاموش بشه و دوباره روشنش کنم.ریستم نمیشه.

این مشکل از چی میتونه باشه؟
درضمن پاورم گرین 380 .
قبلا یکی گفت شاید از پاور باشه.پاور دیگه برای تست ندارم.نمیشه این پاورمو یجوری تست کنم.
نمیتونه از ویروس باشه؟

ejbaree
17-09-2013, 19:24
آقا کمک کنید لطفا

salar79
17-09-2013, 19:29
ممکنه حرارت سیستم رفته باشه بالا این طوری سیستم خودکار خاموش میشه

در ضمن ممکنه مشکل از اتصالاتش باشه یا حتی ممکنه به خواطر گرد خاک باشه!!

موقع کار خاصی سیستم خاموش میشه؟؟؟

در ضمن شما از چند راهی استفاده میکنید برای کامپیوترتون(محافظ منظورمه!)

ejbaree
18-09-2013, 08:00
ممکنه حرارت سیستم رفته باشه بالا این طوری سیستم خودکار خاموش میشه

در ضمن ممکنه مشکل از اتصالاتش باشه یا حتی ممکنه به خواطر گرد خاک باشه!!

موقع کار خاصی سیستم خاموش میشه؟؟؟

در ضمن شما از چند راهی استفاده میکنید برای کامپیوترتون(محافظ منظورمه!)

حرارتش که چک کردم 40-50 بیشتر نیست.
گرد خاکشم دیروز تمیز کردم.بازم خاموش شد.
نه کار خاصی نه فشاری ... شب میذارم فقط برای دانلود.یهو خاموش میشه و فقط فنش روشن میمونه!
بله از محافظ چند راهی استفاده میکنم.یعنی این خرابه؟آخه خیلی وقته با همین کار میکنم . درست بود که.

یه چیزی.
نمیشه ویروسی اینکارو کنه.
یه برنامه expat shield برا پیلتر.نصب کردم که لامصب خودکار اجرا میشه و هیچ رقمه هم از کار نمیافته.تو تسکم هم نمیشه اند پروسسش کرد.از اون نیست.

راستی اگر هاردم خیلی پر باشه ممکنه همچین اتفاقی بیافته؟

salar79
18-09-2013, 10:37
من برای روشن شدنش این اتفاق میوفتاد روشن میشد ولی قبل از بالا اومدن ویندوز خاموش میشد و فنش فقط روشن میموند بردم مغازه گفت از سه راهی عادی تستش کن اگه بازم مشکل داشت خبر بده

در ضمن از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید؟؟؟

فکر نکنم به خواطره اون باشه قبل اون این مشکل پیش نمیومد؟(نرم افزار) در ضمن فقط موقع دانلود این طوری میشه؟؟:n27:

در ضمن یه پیشنهاد دوستانه شبانه به صورت خیلی محدود دانلود کن وگرنه پهنای باندد رو میبندن:n15:

فکر نکنم به خواطر هارد باشه

ejbaree
18-09-2013, 11:29
من برای روشن شدنش این اتفاق میوفتاد روشن میشد ولی قبل از بالا اومدن ویندوز خاموش میشد و فنش فقط روشن میموند بردم مغازه گفت از سه راهی عادی تستش کن اگه بازم مشکل داشت خبر بده

در ضمن از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید؟؟؟

فکر نکنم به خواطره اون باشه قبل اون این مشکل پیش نمیومد؟(نرم افزار) در ضمن فقط موقع دانلود این طوری میشه؟؟:n27:

در ضمن یه پیشنهاد دوستانه شبانه به صورت خیلی محدود دانلود کن وگرنه پهنای باندد رو میبندن:n15:

فکر نکنم به خواطر هارد باشه

خوب شما زدی به سه راهی عادی درست شد؟
من آنتی MSE واسه خود ماکروسافتو دارم.
نه . همینجوری در حالت عادی هم پیش میاد که بره کما!
شبا زیاد دان ندارم.الان برام معما شده چجوری نه در زمان مشخصی یا حالت خاصی.بلکه هربار در موقعیت جدیدی میره تو کما!!!

salar79
18-09-2013, 14:10
اره درست شد

تست کن خبرم کن حتما

ببین مطمئنی روی حالت اسلیپ یاهایبرنیت نمیره؟

بعد از نصب اون نرم افزاره این طوری شد؟

ejbaree
18-09-2013, 16:59
اره درست شد

تست کن خبرم کن حتما

ببین مطمئنی روی حالت اسلیپ یاهایبرنیت نمیره؟

بعد از نصب اون نرم افزاره این طوری شد؟

الان محافظ رو عوض کردم.ببینم چی میشه.
نه بابا کلا میره کما.یعنی موس و کیبورد و دی وی دی میره.مانیتور هم سیاه میشه.حتی ریست هم کار نمیکنه.باید پاور رو نگه دارم تا کاملا خاموش بشه بعد دوباره روشنش کنم.
نمیدونم دقیقا بخاطر اون برنامه است یا نه.بخاطر این همزمانی تقریبیش حدس میزنم.

ejbaree
19-09-2013, 07:35
آقا با محافظ نو هم مشکل پابرجاست.اما دو نکته:
1.وقتی هاردم رو که خیلی پر شده رو گذاشتم دفرگ کنه زودتر از قبل ترها رفت کما، یعنی انگار موقعی که از هارد و بیشتر کار گرفته شد زودتر خراب شد.
2-اما از طرف دیگه، انگار به دانلودم ربط داره چون هادم رو هم نذاشتم برای دفرگ و فقط دانلود گذاشته بودم.بدون حتی یه صفحه باز. بازم به یهو میرفت کما.

خلاصه کلافه شدم.آخه اگه از برقه چرا باید زمان رفتنش اینجوری باشه؟
ولتاژ مادربرد و سی پی یو هم ایناست:
درجه حرارتم که 40 تا 45.زیر 50 است.

ولتاژ مادربرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سی پی یو :

ejbaree
19-09-2013, 11:03
نمیدونم اگه به برق و مشکل پاوره چرا الان که سه ساعته دارم باهاش کار میکنم و فیلم میبینم و تو نت میچرخم. خاموش نمیشه!!!!؟
بعد دیشب که فقط داشت دانلود میکرد خاموش میشد.؟

salar79
19-09-2013, 22:19
شما پس با دانلود با هاردتون مشکل داره:n13:

اون نرم افزار رو برداشتی:n27:

میتونی یه آنتی ویروس دیگه نصب کنی (اگه شک داری که مشکل از ویروسه)

خداییش دیگه منذهنم به هیچ جایی نمیرسه چرا بیخودیوقتت رو تلف کنم

ولی دمای سیستمت درحد خوبیه

sara_program
19-09-2013, 22:45
سلام
ایراد می تونه از پاور باشه. چک کنید ببینید خازن پاور باد نکرده باشه
در خازن را باز کنید و خازنها را چک کنید. بلدید باد کردگی خازن را چک کنید؟ اگر بلد نیستید توی اینترنت عکسشو سرچ بزنید

برا تست اینکه پاور سالمه یا نه ، باید پاور را از مادربرد جدا کنید و پین سبز و مشکی پاور را با یه سیم به شکل U وصل کنید. پاور را به برق بزنید باید روشن بشه(آموزش کامل توی اینترنت هست)

پی نوشت: اگر خازنش باد کرده باشه باز هم پاور روشن می شه. شما باید با اهم متر ببینید چقدر اهم داره. به نظرم ببرید تعمیر یا اینکه با یه پاور دیگه تست بگیرید. پاور برای تست راحت گیر میاد

salar79
19-09-2013, 22:52
یه سوال داشتم

هنگام بازی های پر حجم این طوری نمیره کما:n02:

اگه نره قطعا مشکل از پاور نیست چون بازی بیشترین برق ، سی پی یو ، گرافیک و رم رو میکشه

sara_program
20-09-2013, 07:25
یه سوال داشتم

هنگام بازی های پر حجم این طوری نمیره کما:n02:

اگه نره قطعا مشکل از پاور نیست چون بازی بیشترین برق ، سی پی یو ، گرافیک و رم رو میکشه

نه اصلا اینطور نیست
بازی گرافیک زیادی می کشه اما برق بیشتر نیازی نداره
مگه هر چی cpu بیشتر کار کنه برق بیشتری می کشه؟ cpu هر چی بیشتر کار کنه از ثباتهای بیشتری داره کمک می گیره. برق هم ااز پاور به کل مین داره می رسه. اگر اهم زیادی از پاور به cpu برسه باعث میشه cpu بسوزه

ejbaree
20-09-2013, 10:49
والا پاور باز کردن و دیدنشو که فکر نکنم فایده داشته باشه.آخه اهمترم ندارم.

ولی برای من سواله چرا اگر از پاوره اینجوری تا متعارف میره کما.
اگه مشکل از برقه.این نباید یه بار درست باشه یه بار زود خراب بشه یه بار 5 دقیقه یه بار 6 ساعتم روشن باشه هیچی نشه.بدبختی من هر وقت سیستمم خراب میشه جوری خراب میشه که تازه گی داره!!
وقتی کار خاصی نمیکنم و فقط دان میکنه. میره کما. ولی وقتی کار میکشم ازش مسئله ای نیست.بازی هم کردم.SniperGhostWarrior2 و MW3 .هیچی نشد.

خودم احساس میکنم مسئله سر هارده.

beckham7
20-09-2013, 11:39
پر بودن یا دفراگ نبودن هارد ربطی به خاموشی نداره معمولا موقعی که هارد مشکل داره bluescreen میاد فکر اینکه از هارد باشه رو بیخیال بشید.
اگه پاورتون مطمن هستید سالمه مشکل مادربردتون میتونه باشه مدل مادربرد چیه؟

salar79
20-09-2013, 16:22
آقا اگه بک آپ دارید

الان یه بک آپ بگیرید (اگه میتونید:n27:)

یا اینکه اطلاعاتتون رو یه کارش بکنید

برید و بک اپ رو فعال کنید

اینطوری باید درست بشه :n27:

البته اگه مطمئنید از نرم افزاره

سخت افزار که هیچی باید ببرید تعمیر گاه

من حدس میزنم یا دست ویروس یه دست همون نرم افزاره باشه

نه اصلا اینطور نیست
بازی گرافیک زیادی می کشه اما برق بیشتر نیازی نداره
مگه هر چی cpu بیشتر کار کنه برق بیشتری می کشه؟ cpu هر چی بیشتر کار کنه از ثباتهای بیشتری داره کمک می گیره. برق هم ااز پاور به کل مین داره می رسه. اگر اهم زیادی از پاور به cpu برسه باعث میشه cpu بسوزه

آقا ببخشید

ولی وقتی سیستم بیشتر کار میکنه بیشتر نیرو نمی خواد:n27:

ejbaree
20-09-2013, 17:40
پر بودن یا دفراگ نبودن هارد ربطی به خاموشی نداره معمولا موقعی که هارد مشکل داره bluescreen میاد فکر اینکه از هارد باشه رو بیخیال بشید.
اگه پاورتون مطمن هستید سالمه مشکل مادربردتون میتونه باشه مدل مادربرد چیه؟

جزئیات مادربرد:

ejbaree
20-09-2013, 17:44
آقا اگه بک آپ دارید

الان یه بک آپ بگیرید (اگه میتونید:n27:)

یا اینکه اطلاعاتتون رو یه کارش بکنید

برید و بک اپ رو فعال کنید

اینطوری باید درست بشه :n27:

البته اگه مطمئنید از نرم افزاره

سخت افزار که هیچی باید ببرید تعمیر گاه

من حدس میزنم یا دست ویروس یه دست همون نرم افزاره باشه

آقا ببخشید

ولی وقتی سیستم بیشتر کار میکنه بیشتر نیرو نمی خواد:n27:

بک آپ اگه منظور همون سیستم ری استوره. نه چون غیر فعالش کردم.شاید مسخره باشه.ولی الا مدتیه نرفته تو کما.و زمان زیادی هم روشن بوده.مثلا دیشب 6-7 ساعت دان کرد و هیچی نشد.
کاری که کردم یکم از فایل های اضافی هارد رو حذف کردم و دفرگ و اون برنامه های دور زدن فیلی! هم حذف کردم.
فقط خدا کنه درست شده باشه.
چون اگه بعدا یهو دوباره خراب بشه ما کله میکوبم تو مانیتور!!!!آخه چه معنی داره ؟ وقتی یه سخت افزاری خرابه دیگه خرابه دیگه نباید یه بار خراب باشه یه بار توپ توپ!!!!!!؟

salar79
20-09-2013, 18:11
بک آپ اگه منظور همون سیستم ری استوره. نه چون غیر فعالش کردم.شاید مسخره باشه.ولی الا مدتیه نرفته تو کما.و زمان زیادی هم روشن بوده.مثلا دیشب 6-7 ساعت دان کرد و هیچی نشد.
کاری که کردم یکم از فایل های اضافی هارد رو حذف کردم و دفرگ و اون برنامه های دور زدن فیلی! هم حذف کردم.
فقط خدا کنه درست شده باشه.
چون اگه بعدا یهو دوباره خراب بشه ما کله میکوبم تو مانیتور!!!!آخه چه معنی داره ؟ وقتی یه سخت افزاری خرابه دیگه خرابه دیگه نباید یه بار خراب باشه یه بار توپ توپ!!!!!!؟

فکر نکنم مشکله سخت افزاری باشه

درد همینه سخت افزاری بود که اعصاب خردی نداشت:n06:

نا خداگاه یاد یه جمله افتادم

قسمتی از کامپیوتر که میتوان با چکش خرد کرد سخت افزار نام دارد

ولی

قسمتی که فقط میتوان به آن فحش داد نرم افزار نام دارد:n08:

ejbaree
21-09-2013, 08:22
آقا خداییش من حق ندارم سرمو بکوبم تو دیوار؟
اگه این لامصب مشکل سخت افزاری داره یا هر مرگ دیگه ای به خود سیستم مربوط میشه. چار پری روز که 7-8 ساعت شب و 6-7 ساعتم رو باهاش کار کردم یه بار هیچ مرگیش نشد.
بعد دیشب که گذاشتم برای دان بعد از 40-50 دقیقه رفت تو کما.

اتگار بی پدر به دانلود شبانه من حساسیت داره؟!!!
اگر نوسان برق هم باشه که این محافظ باید قطع بشه و بره تو تایمر که نمیره و چراغش سبزه!
بعضی وقتا میگن کامپیتور از آدمم عوضی تر میشه ها!

ejbaree
21-09-2013, 08:42
آقا یه سوال.
الان دیدم خدارو شکر مثل اینکه System Restore رو غیر فعال نکرده بودم و میتونم به دو هفته قبل برگردونمش.
حالا اگه اینکارو کنم همه فایلهایی که تو این دوفته گرفتم میپره یا فقط اوناییکه تو درایو ویندوز هست حذف میشه؟مثل برنامه های نصب شده و غیره؟

مثلا اگر الان یه فیلم تو درایو ویندوزم باشه اونو کپی کنم تو یه دروایو دیگه و System Restore کنم . بازم از روی اون درایو حذف میشه؟

salar79
21-09-2013, 09:09
همه رو باید روی یه حافظه ی دیگه (خرجی) کپی کنی چون میپره مگراینکه راه پیچوندن داشته باشه

توی بخش ویندوز 7 بپرس جوابت رو بهتر میدن

ejbaree
21-09-2013, 10:11
همه رو باید روی یه حافظه ی دیگه (خرجی) کپی کنی چون میپره مگراینکه راه پیچوندن داشته باشه

توی بخش ویندوز 7 بپرس جوابت رو بهتر میدن

یعنی تو هر درایوی باشه؟
ویندوزم XP ایه.
اینجوریه باشه ارزش نداره.تا من بیام این همه فیلم و فایل که گرفتم دسته بندی کنم و بزنم رو دی وی دی ( چون فلشم کافی نیست هارد دیگه ای هم ندارم ) کلی زمان میبره.
خلاصه من هنوز تو کف این ایرادش موندم.

salar79
21-09-2013, 19:36
دوست عزیز اینجا بپرس ممکنه جواب بگیری

ejbaree
24-09-2013, 08:40
آقا داستان ادامه داره.
فقط دیشب بعد رفتن تو کما روشن کردنش موقع بوت یه وارنینگ راجب اوورکلاک شدن سی پی یو داد که با یه ریست دوباره اومد بالا خبر مرگش.
ظاهرا مشکل رفت تو سی پی یو!!!

با توجه به تست ولتاژ و دما که قبلا گذاشتم و اینکه نمیدونم چرا خبر مرگش نامشخص میره تو کما( یعنی معلوم نیست موقع زیاد کار کشیدنه یا سبک کاردن!!) میتونه ربطی به خرابی سی پی ... داشته باشه؟
rpm فنش موقع حالت عادی 1700 اینا بود.
برنامه ای برای تست سلام این سی پی یو و فن و مادربرد داریم؟

ejbaree
24-09-2013, 12:00
آقا یک یه نظری بده.
دارم دیوونه میشم.
چرا دیشب که من میخواستم از دان شبانه رایگانم استفاده کنم تا دان شروع میشد 5 دقیقه بعد میرفت کما.
اونوقت الان از صبح روشنه هیچی نشده.
دانم کردم بازم هیچی نشد.
اینم عکس از هنگام دان و نوسانات قطعات سیستم:

یکی میگه از بایوسه! آپدیت کن درست میشه؟!
یکی میگه فن سی پی یوئه. یکی میگه پاوره.
یعنی کسی نمیدونه این چه مرگشه؟ راستی نمیشه این isp یه کاری کنه سیستم من خراب بشه!!!!!!؟والا دارم دیوونه میشم

salar79
24-09-2013, 19:49
شما پاشو ببر تعمیر گاه

من مشکل از فن سی پی یو بود کلا روشن نمی شد زدم سی پی یو هم پکوندم