ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایترمو عوض کردم حالا فقط دوتا سرعت رایت نمایش داده میشه چرا؟

Kit_Kat
17-09-2013, 11:04
سلام دوستان
ببخشید من تازه یک دی وی دی رایتر خریدم قبلا هم یکی داشتم که چون ته دی وی دی هایی که باهاش رایت میکردم به صورت دایره های تو در تو و نزدیک به هم بود که البته بعضیا میگفتن مشکل سخت افزاریه بعضیا هم میگفتن نرم افزاریه منم با چنتا نرم افزار رایت متحان کردم با همه همینطوری بود آخرشم نفهمیدم علتش چی بود از هرکسیم میپرسیدم نمیدونست مشکل چیه کسی اگه میدونه لطفا بگه که چرا ته دی وی دی دایره های تو در تو میافته به جای اینکه یک خط مشخص بیافته که بفهمیم تا کجا رایت شده؟؟؟
خلاصه دیگه دیدم هیچ کاری نمیشه کرد رفتم یک دی وی دی رایتر جدید خریدم همون کابلهایی که به قبلی وصل بودو به این وصل کردم سیستم سریع شناختش فقط توی نرم افزارهای رایت دوتا گزینه ی سرعت رایت بیشتر وجود نداره 8 و 16 !! چطوری میتونم سرعت های دیگه مثل 6 یا 4 یا ... رو اضافه کنم؟
در ضمن dvd داخل بسته بندی رایترم رو هم گذاشتم و چنتا از چیزاشو نصب کردم ولی چیزی واسه بهتر شناسوندن رایتره نبود فقط یک نرو بود و یک نرم افزار رایت دیگه و یه نرم افزار کاهش مصرف برق اگه اشتباه نکنم...
ویندوزم سونه
مادربردم ایسوسه
رایتر قبلیم پایونر بود جدیده ایسوسه گرینه
لطفا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه،با تشکر:n16: