ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نام خانوادگی انگلیسی در پاسپورت

paranoid_android
17-09-2013, 10:23
سلام.
بنده تصمیم به گرفتن پاسپورت دارم. سوالم اینه که نام و نام خانوادگی به انگلیسی که توی پاس ثبت میشه رو نحوه نوشتاریش رو خودمون توی مدارک ارسالی جهت دریافت پاس تعیین میکنیم یا خوشون تشخیص میدن؟ مثلا نام خانوادگی بنده "سیف اللهی" هست که هم seyfollahi نوشته میشه و هم seifollahi. اما من میخوام حتما seyfollahi باشه.. این موضوع خیلی اهمیت داره برام، چون قبلا یکسری مدارک بین المللی گرفتم که توی مدارک seyfollahi هست و میخوام با فرم نوشتاری پاسپورت یکی باشه.. توی فرم ها جایی برای وارد کردن نام خانوادگی به انگلیسی هست یا توی پلیس +10 ثبت میکنن؟ اگه فیلدی با این موضوع توی فرم ها هست با متصدی مربوط به پلیس +10 هم درمیون بذارم که بعدا مشکلی ایجاد نشه، یا لزومی نداره؟
با سپاس.

SNOW PATROL
17-09-2013, 10:26
سلام دوست من فرم رو خودتون باید پرکنید درستش هم
seyfollahi هست
البته اونجوری تلفظ نمیشه اما مشکلی نیست

paranoid_android
17-09-2013, 12:05
سلام دوست من فرم رو خودتون باید پرکنید درستش هم
seyfollahi هست
البته اونجوری تلفظ نمیشه اما مشکلی نیست

خیلی ممنون. فقط، من مستقیم مراجعه کنم پلیس +10؟ آخه قبلا شنیده بودم فرم ها و یه سری شماره حساب بانکی رو بانک ملی میده و اول باید بانک ملی مراجعه کنیم و بعد از پر کردم فرم ها و واریز مبالغ مدارک رو ببریم پلیس +10..

SNOW PATROL
17-09-2013, 12:27
خیلی ممنون. فقط، من مستقیم مراجعه کنم پلیس +10؟ آخه قبلا شنیده بودم فرم ها و یه سری شماره حساب بانکی رو بانک ملی میده و اول باید بانک ملی مراجعه کنیم و بعد از پر کردم فرم ها و واریز مبالغ مدارک رو ببریم پلیس +10..

اول تشریف ببرید بعلاوه ده اونجا 5 تومن (البته پارسال 5بود)
از شما میگیرند یه پوشه بهتون میدن داخلش یه سری فرم بعلاوه مدارک مورد نیاز و شماره حساب....
فرم ها رو که پر کردید و پول رو واریز کردید
میبرید تحویل میدین.. بعد از 10 -15 روز پاس میاد در خونه
TAPATALK