PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت تغییر مسیر پیش فرض نصب برنامه های تبلت

tahahonar
17-09-2013, 10:21
سلام. دوستان تبلتی دارم که حافظه داخلی اون 4 گیگ هست و یک کارت Micro SD 16 GB هم روش انداختم.
مشکلم اینه که هر برنامه ای رو می خوام نصب کنم روی حافظه Internal تبلت نصب میشه. عکس و فیلم رو هم روی همون حافظه داخلی ذخیره می کنه. هر جایی توی تنظیماتش چرخیدم چیزی برای تغییر مسیر به کارت SD پیدا نکردم.
آیا راهی هست که با کپی فایلهای سیستمی گوشی حافظه SD Card رو بعنوان حافظه اصلی بشناسه؟
ممنون
:n01:

mohammadi_4u
17-09-2013, 10:29
سلام دوست گرامی در تنظیمات دنبال گزینه storang بگردید و پیشفرض رو تغییر دهید-ولی برای خلاصی از مورد کاهش حافظه داخلی از برنامه لینک تو اس دی استفاده کنید.موفق باشید.

hyesteghlal
17-09-2013, 12:40
بله همونجوری که دوستمون گفت باید محل ذخیره رو تغییر بدی و بعدش بازی ها و نرم افزار هارو به مموری کارت انتقال بدی....
اینو هم بگم که روی اکثر دستگاه های اندرویدی که مموری کارت transcend داشته باشند نمیشه انتقال داد.....

tahahonar
17-09-2013, 14:22
سلام دوست گرامی در تنظیمات دنبال گزینه storang بگردید و پیشفرض رو تغییر دهید-ولی برای خلاصی از مورد کاهش حافظه داخلی از برنامه لینک تو اس دی استفاده کنید.موفق باشید.
ممنون از شما. برنامه link to SD برنامه خاصی هست؟
من قبلا تمام تبلت رو زیر و رو کردم و در قسمت تنظیمات storang هم جایی برای تغییر مسیر به کارت حافظه نیست. مقدار ظرفیت کارت رو نشون میده، فرمت کردن کارت هست و .. ولی تغییر مسیر نیست.
حالا اگه برنامه link to SDرو داری ممنون میشم لینکش رو بگذاری

Meisam.apk
17-09-2013, 14:33
استفاده از نرم افزار app to sd

hyesteghlal
19-09-2013, 13:57
ممنون از شما. برنامه link to SD برنامه خاصی هست؟
من قبلا تمام تبلت رو زیر و رو کردم و در قسمت تنظیمات storang هم جایی برای تغییر مسیر به کارت حافظه نیست. مقدار ظرفیت کارت رو نشون میده، فرمت کردن کارت هست و .. ولی تغییر مسیر نیست.
حالا اگه برنامه link to SDرو داری ممنون میشم لینکش رو بگذاری
بله برنامه link2sd برنامه ای هست که نیاز به روت داره.
روش کارش هم با تمام برنامه های انتقال هنده دیگه فرق داره به شکلی که برنامه رو تمام و کمال به sd انتقال میده.