مشاهده نسخه کامل
: خرید کولر برای 4770K
lord Asghar
16-09-2013, 16:37
سلام دوستان
cpu سیستم من 4770k هست و توی توضیحات کارخانه زده که نباید دمای Cpu از 72-73 درجه بالا بره.ولی من موقع اجرای بازی های مثل Splinter cell دما حتی به 76-74 درجه هم رسیدهبعد از بستن TurboBoost دما به 72-71 رسید که مرز هست الان میخوام با بودجه ی 200 تومن یه فنی کولری چیزی بخرم که از فن خود Cpu بهتر باشه که دماش زیاد هم بالا نره.دوستان شما چی پیشنهاد میکنید.راستی یکی از دوستان میگفت که میتونم از سوکت 1155 هم استفاده کنم واسه کولردر حالی که سوکت CPU 1150 هست حالا نمیدونم
Ali*Reza
16-09-2013, 16:48
سلام.
اورکلاک هم میکنین دیگه؟!
پیشنهاد من DeepCool Neptwin با قیمت تقریبی 170
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lord Asghar
16-09-2013, 17:46
سلام.
اورکلاک هم میکنین دیگه؟!
پیشنهاد من DeepCool Neptwin با قیمت تقریبی 170
والا فعلا که نکردم همون توربو بوست فعال هست ولی شاید بکنم.یعنی با این مشکل دما حل میشه؟با این که کیس x5 هست داخل کیس خیلی خنکه اما cpu داغ میکنه میترسم بخرم بعد ببینم که فن خود CPU بهتر باشه.
Ali*Reza
16-09-2013, 18:20
خنک کننده پیشنهادی از مدلهای دوال فن هست که مسلما خنک کنندگی بهتری نسبت به فن استوک خود پردازنده داره.
البته قبل از اینکه خنک کننده جدا تهیه کنین میتونین با تهیه یک خمیر مرغوب و مناسب تا حدودی دما رو کاهش بدین و بعدا در صورتیکه قصد اور داشتین خنک کننده جدا تهیه کنین.
lord Asghar
16-09-2013, 21:33
داداش خیلی ممنونم فقط مشکل من اینه که نمیدونم ابعاد کولر چقدر باید باشه به مشخصات کیس هم تو اینترنت نگاهی انداختم ولی چیزی پیدا نکردم.کیس من green x5 fusion هست.در ضمن من گیمر ام بیشتر از هر کاری از کامپیوتر واسه گیم استفاده میکنم به نظرتون این کولر پیشنهادی شما بتونه جواب گوی گیم باشه؟راستی کولری که به سوکت 1155 بخوره به سوکت cpu 1150 هم میخوره؟
به نظرتون این مناسبتر نیست؟ماکزیمم دور فن 1500 دوره ولی خب اندازه ی فنش بزرگه
لیون کامپیوتر
Ali*Reza
16-09-2013, 23:47
به نظر من مدل پیشنهادی مناسبتر هست. البته اگر اورکلاک نمیکنین و یا اورکلاک بصورت حرفه ای نمیکنین ، میتونین خنک کننده ارزونتری که متناسب با کاربردتون باشه هم تهیه کنین. ( مدلهای تک فن )
من در کل مدلهای Tower رو پیشنهاد میکنم که به نظر من خنک کنندگی بهتری دارن.
برای نصب کولر در سوکتهای مختلف مشکلی نیست و نهایتا پایه رو باید عوض کنین.
لینک خنک کننده پیشنهادی :
لینک کیس ایکس 5 :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.