PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با یک فونت!

جناب مهندس
16-09-2013, 13:38
سلام

من توی ویندوز 7 فقط با یک عدد فونت مشکل دارم.

مدتی هست که یک فونت خاص ویندوزم عوض شده. مثلاً در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فونت من این شکلی شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوال:

1- از کجا بفهمم اسم این فونت چیه؟

2- چطوری با فونت صحیح عوضش کنم؟ برای شما، با چه فونتی داره نشون میده؟ و من چطوری یه فونت دیگه رو به عنوان default معرفی کنم؟

Ali_RNT
16-09-2013, 17:26
ممکنه این فونت که وبسایت میخواد تو کامپیوتر تون نباشه.چون هر سایت در کد های html یک فونت رو میتونه تعیین کنه.شاید فونت تعیین شده در رایانه شما نیست یا اینکه ظاهرش فرق میکنه.
اگر فایر فاکس دارید بعد از باز کردن سایت رو صفحه راست کلیک کنید و inspect elements رو انتخاب کنید و سمت راست صفحه fonts رو انتخاب کنید تا ببینید از چه فونتی استفاده شده.

جناب مهندس
16-09-2013, 18:53
ممکنه این فونت که وبسایت میخواد تو کامپیوتر تون نباشه.چون هر سایت در کد های html یک فونت رو میتونه تعیین کنه.شاید فونت تعیین شده در رایانه شما نیست یا اینکه ظاهرش فرق میکنه.
اگر فایر فاکس دارید بعد از باز کردن سایت رو صفحه راست کلیک کنید و inspect elements رو انتخاب کنید و سمت راست صفحه fonts رو انتخاب کنید تا ببینید از چه فونتی استفاده شده.

ممنون از راهنمایی شما.

طبق نوشته های inspect element که شما راهنمایی کردید؛ متوجه شدم که این سایت از فونت Georgia استفاده میکنه.

دوستان، اگر امکان داره، توی نرم افزار Word مثلاً تست بفرمایید ببینید که آیا فونت Georgia برای شما هم همین شکلی هست؟ و آیا این سایت رو همین شکلی می بینید که عکسش رو گذاشتم؟

آخه الان خیلی از سایت های انگلیسی رو سیستم من این شکلی نشون میده. حتماً یه فونتی چیزی پاک شده!