ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمائی و مشاوره خرید انواع باطری خودرو

alipencia
17-09-2012, 13:13
با سلام خدمت دوستان....من میخوام واسه پرایدم یک باتری اتمی بخرم...منتها از مارک ها و کیفیتشون اطلاع ندارم....رفتم چندتا مارک داشت یکیش ایرانی بود به اسم اربیتال با گارانتی ۱۸ ماه مابقی هم خارجی...مارک ایرانی حدود ۴۰ تومن ارزونتر وا میستاد...اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه....

alipencia
18-09-2012, 08:51
خدایی کسی نیست مک کنه؟؟

siam2010
18-09-2012, 09:30
ارزون و اصل روش حساب نکن

hamidR15
15-09-2013, 18:57
با سلام
با توجه به اینکه سوالات مکرری در ارتباط با باطری در این بخش از انجمن از طرف شما عزیزان مطرح میشد،با هماهنگی بعمل آمده این تاپیک رو باز کردم.
دوستان از این به بعد هرگونه سوال در مورد باطری خودرو را در این تاپیک مطرح بفرمائید.
کلیه تاپیک های مفتوحه در این ارتباط قفل میگردند.
با تشکر

alonzo
03-10-2013, 18:14
دوستان ميخوام يک باطري صبا ارمو ۵۵ امپر واسه پرايد بخرم ميدونم که تاريخ توليد خيلي تو عمر باطري اثر داره .. حالا يک سوال ميخاستم ببينم کارخونه هاي ايراني تاريخ توليد رو بصورت واضح مينويسند رو باطري يا اينا هم کد مينويسند؟

Mohammad_666
05-10-2013, 22:56
سلام دوستان میخوام واسه پراید 141 باطری بگیرم 55 بگیرم یا 60 اسیدی یا اتمی؟ چه مارکی بهتره تو ایرانیا قیمتش چنده ببخشید سوالام زیاد شد.؟

دخو
10-10-2013, 11:04
سلام دوستان میخوام واسه پراید 141 باطری بگیرم 55 بگیرم یا 60 اسیدی یا اتمی؟ چه مارکی بهتره تو ایرانیا قیمتش چنده ببخشید سوالام زیاد شد.؟ تجربه بمن میگه که مهم نیست 55 باشه یا 60 ،چون اون عدد ها بعضی هاشون واقعی نیست. کدام آزمایشگاه فنی تست شان کرده؟ و اصولا برای موتور سبک و کوچک پراید اگر باتری کوچک حتی 40 یا 45 هم باشه کارش را میکنه. من توصیه میکنم باتری بقول خودتان اتمی و کره ای بخرید من روی ماشین خودم 10 ساله دارم و هنوز نشانه اش سبزه و خوب استارت میزنه این در حالیه که هر 20 تا سی روز یکبار روشنش میکنم. این باتری ارزشش را داره و فقط یادتان باشه باتری را همیشه پر باشه. مخصوصا وقتی خودرو را در پارکینگ میگذارید.

amir442
01-12-2013, 12:07
سلام
من خودم باطریفروشی و تجربه چندین ساله دارم.
دوست عزیز.:ی نکته مهم تو خرید باطری اینکه.تاریخ تولدیش جدید باشه.چون همه باطریهای ماشینی با اسید کار میکنن.حتی باطریهای اتمی (سیلد)داخلش اب اسید داره.اگه تکونش بدید صداش معلوم میکنه .بس اگه ی باطری چه اسید خور چه اتمی بلاستفاده بمونه چون داخلش اسید داره.اسید صفخات داخله باطری رو تجزیه میکنه و از طول عمرش کم میشه
پس اگه باطری اتمی خواستین بخرید.ی باطری بخرید که از تولیدش زیاد نگذشته باشه
و اسیدیم خواستید بخرید.از جنس خوبش نصب کنید که تو فصل گرما جوش نیاره و بدنه ماشینتون رو نسوزونه
باز سوالی بود من در خدمتم

fokahi110
01-12-2013, 21:23
با سلام خدمت دوستان....من میخوام واسه پرایدم یک باتری اتمی بخرم...منتها از مارک ها و کیفیتشون اطلاع ندارم....رفتم چندتا مارک داشت یکیش ایرانی بود به اسم اربیتال با گارانتی ۱۸ ماه مابقی هم خارجی...مارک ایرانی حدود ۴۰ تومن ارزونتر وا میستاد...اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه....

سلام داداشم من باطری اربیتال وان پلاس برا ماشینم انداختم عالیه پراید 87 از نوع اتمی خدایی این یک هفته عالیه ساخت اصفهان هست 1 سال هم گارانتی داره+دو برگ کوپن تعویض فوری در سراسر کشور در طی اون 1 سال گارانتی.یا علی.:n01::n11::n16:

shadows_funeral
02-12-2013, 18:16
دو تاپیک مربوط به باتری ادغام گردید

becareful
04-01-2014, 18:54
راجع به تاریخ ساخت باتری ایرانی اوربیتال یا همون توان باتری متوجه شدم که سریال حک شده روی باتری نمایانگر تاریخ تولید هست که معلوم نیست چطور باید خوندش و تاریخ رو در آورد .بیشتر به نظر میرسه هیچ نظم و قاعده خاصی نداره و در دیتابیس خودشون ثبت هست. اینم از مهمترین پارامتر یه باتری ایرانی که روش حک نمیکنن. قشنگ اگه برید اداره استاندارد و شکایت نامه ساده بنویسید ملزمشون میکنن که تاریخ رو بزنند.

دوستان پیدا کردم.
یه شماره سریال روی باتری حک شده که برای توان باتری و اتمیک و هر مارک دیگه ای که مال توان باتری هست مثلا نوشته 218905L 0561254 این 2 اول یعنی تولید در سال 92 بوده و 189 بعد از اون یعنی رقم دوم تا چهارم روز تولید از آن سال بوده. 189 مین روز سال 92 . که اگه دقت کنید اون 2 اول رو یک کم درشت تر و یه ذره جداتر از بقیه نوشته.
موفق باشید

vahidsport
08-01-2014, 18:03
کدوم برند خوبه؟ همین اربیتال که میگید خوبه

esi222
28-11-2014, 16:35
سلام دوستان
اینکه گفتم فوری بخاطر اینه که یه مسافرت در پیش دارم باید فوری به نتیجه برسم
سمند X7 دارم باطریش عمرشو کرده حدود 3,4 کار کرده الان دیگه نفسای آخرشه هر روز استارت نخوره خالی میکنه.
باطری که روشه تایگر 74 آمپره که واقعا خوب جواب داده.
الان چندتا سوال دارم :
1 - چند آمپر بخرم ؟
درحال حاضر سیستم قوی ندارم (باند و یه پخش حرفه ای دارم) ولی چند وقت دیگه سیستم میندازم روش

2- تفاوت آمپر ها تو چی محسوس میشه؟ تو عمر و دوام هم تاثیر داره !؟

3- ببرم شارژ بذارم تاثیری داره؟ در حالیکه دینامو سیستم شارژ کاملا درست کار میکنه

4- از همه مهمتر اینکه چه برندی بخرم،همین تایگر رو بخرم یا جگوار یا دلکور؟

esi222
29-11-2014, 10:35
دوستان ینی هیشکی ماشینش باطری نداره یه نظر بده !؟:n22:
دوستانی که از باطری ماشینشون راضین لطف کنن یه راهنمایی کنن منو :n40:

ess_1362
29-11-2014, 14:20
1-سمند فکر می کنم با 66 آمپر هم مشکلی نداشته باشه ولی اگر مشکلی با یکم هزینه بیشتر ندارید 74 بگیرید2-آمپر بالاتر در صورتی ضروری هست که شما از لوازم پر مصرف مثل سیستم های صوتی تصویری حرفه ای یا آمپ و باند و ... استفاده کنید در غیر اینصورت یکجور هزینه اضافه هست3-خیر چون عمرخودش را کرده و فقط هزینه های شما بیشتر میشه4-بهترین برند تولید باطری خشک در حال حاضر دلکور ساخت کره هست که شامل انشعابات زیادی میشه : مثلا پوما و جگوار هم از زیر مجموعه های دلکور هست فقط در زمان خرید باید خیلی به تاریخ تولید باتری توجه کنید که به هیچ عنوان از سال 2014 عقب تر نباشه و ترجیحا نیمه دو سال 2014 تاریخ تولیدش باشهموفق باشید

esi222
29-11-2014, 19:40
1-سمند فکر می کنم با 66 آمپر هم مشکلی نداشته باشه ولی اگر مشکلی با یکم هزینه بیشتر ندارید 74 بگیرید
2-آمپر بالاتر در صورتی ضروری هست که شما از لوازم پر مصرف مثل سیستم های صوتی تصویری حرفه ای یا آمپ و باند و ... استفاده کنید در غیر اینصورت یکجور هزینه اضافه هست
3-خیر چون عمرخودش را کرده و فقط هزینه های شما بیشتر میشه
4-بهترین برند تولید باطری خشک در حال حاضر دلکور ساخت کره هست که شامل انشعابات زیادی میشه : مثلا پوما و جگوار هم از زیر مجموعه های دلکور هست فقط در زمان خرید باید خیلی به تاریخ تولید باتری توجه کنید که به هیچ عنوان از سال 2014 عقب تر نباشه و ترجیحا نیمه دو سال 2014 تاریخ تولیدش باشهموفق باشید
ممنون از توضیحاتتون
چند وقت دیگه انشا... میخوام سیستم ببندم،پس 74 آمپر بخرم بهتره،درسته؟
همین زیر مجموعه ها منو سردرگم کرده !
نمیدونم جگوار،تایگر یا ....
خود دلکور هم هست؟
اگه اینا همه زیر مجموعه دلکور هستن پس تفاوتاشون چیه؟ ظاهرا اختاف قیمتی هم ندارن :n13:

kasra2002
30-11-2014, 22:41
ممنون از توضیحاتتون
چند وقت دیگه انشا... میخوام سیستم ببندم،پس 74 آمپر بخرم بهتره،درسته؟
همین زیر مجموعه ها منو سردرگم کرده !
نمیدونم جگوار،تایگر یا ....
خود دلکور هم هست؟
اگه اینا همه زیر مجموعه دلکور هستن پس تفاوتاشون چیه؟ ظاهرا اختاف قیمتی هم ندارن :n13:
بله دلکور 74 با تاریخ تولید جدید و گارانتی بگیرید و راحت باشید
این سوال را در
عیب یابی و تعمیر خودرو بپرسید
و راحت پاسخ بگیرید

esi222
03-12-2014, 21:22
بله دلکور 74 با تاریخ تولید جدید و گارانتی بگیرید و راحت باشید
این سوال را در
عیب یابی و تعمیر خودرو بپرسید
و راحت پاسخ بگیرید
ممنون
بله تو همون تاپیک مطرح کرده ولی متاسفانه جوابی نگرفتم.
پس بهترین برند دلکور هستش؟
74 آمپر جوابگوی آمپلی و ... هستش دیگه؟

hamed malekpour
04-12-2014, 11:39
من هم برای ماشینم 74 آمپر خریدم ساخت کره به قیمت 240هزار تومان.

esi222
05-12-2014, 11:17
من هم برای ماشینم 74 آمپر خریدم ساخت کره به قیمت 240هزار تومان.
کدوم برند،از کجا خریدی 240 ؟

alipencia
05-12-2014, 13:53
من واسه ماشینم مارک لاجیکس گرفتم الان یک ساله استفاده میکنم خیلی خوب جواب داده
پ.ن:همیشه هر یک ماه باطری ماشین رو در حالت روشن و خاموش و حین استارت با ولت متر چک کنید

esi222
05-12-2014, 16:03
پس همه دوستان با برند دلکور موافقن؟
میخوام بهترین باشه اذیت نکنه تا چند سال

kasra2002
06-12-2014, 14:23
بله خوبه اما ربطی به چند سال نداره گرما و سرمای شدید و از همه مهمتر خالی نشدن ( درین ) باتری خیلی برای عمرش مهمه
تمیز بودن بست باتری سالم بودن سیستم شارژ و ... و شانس در عمر باتری موثره
من باتری معمولی اب اسیدی رو 4 سال نگه داشتم وممکنه باتری یکسال یا کم و بیش جواب بده

esi222
06-12-2014, 23:11
بله خوبه اما ربطی به چند سال نداره گرما و سرمای شدید و از همه مهمتر خالی نشدن ( درین ) باتری خیلی برای عمرش مهمه
تمیز بودن بست باتری سالم بودن سیستم شارژ و ... و شانس در عمر باتری موثره
من باتری معمولی اب اسیدی رو 4 سال نگه داشتم وممکنه باتری یکسال یا کم و بیش جواب بده
بله درست میفرمایید
خوشبختانه همه موارد ردیفه سیستم شارژ هم کالا درست عمل میکنه.همین باطریم حدود 4 سال دووم آورده.
موقه ای که این پستو دادم دوبار با حول روشن کردم ماشینو بعد اون دیگه خوشبختانه قشنگ داره کار میکنه :n09:

Ali_softcenter
11-12-2014, 21:15
من میخوام هگزا ببندم روی پراید 111 و 66 آمپر چون میخوام سیستم ببندم بعدا...دینامش میکشه؟؟

رفتم یه باتری فروشی طرف گفت از برند های دلکور فقط هگزا کره ای هست الان بقیه چون پر طرفدار هستن مثل پوما و دلکور و...همه رو جدیدا چین میزنه میارن به اسم کره میفروشن.

گفت من هم پوما دارم هم دلکور ولی چینه...میخوای ببندم برات.

kasra2002
12-12-2014, 12:27
من میخوام هگزا ببندم روی پراید 111 و 66 آمپر چون میخوام سیستم ببندم بعدا...دینامش میکشه؟؟

رفتم یه باتری فروشی طرف گفت از برند های دلکور فقط هگزا کره ای هست الان بقیه چون پر طرفدار هستن مثل پوما و دلکور و...همه رو جدیدا چین میزنه میارن به اسم کره میفروشن.

گفت من هم پوما دارم هم دلکور ولی چینه...میخوای ببندم برات.
اگر سایزش جوری باشه که بخوره می کشه و بهتر هم هست
از این جماعت هر چی بگی بر میاد

hamidR15
28-05-2015, 23:56
سلام
بچه ها من میخوام باطری ال 90 رو تعویض کنم. فابریک خودشه 60 آمپر و میگن ترکیه ای هست.نمیدونم ....
چون قبلا رو پراید دو سری دلکور داشتم میخوام باز هم همین مارک رو نصب کنم. 74A از یه باطری فروش هم سوال کردم گفت کره ای و بهترین بازاره.ولی پستهای بالا که ماله سال قبل هست رو دیدم که نوشتین چینی شده؟!چطور بفهمم چینه یا نه هنوز کره هست؟
کسی میدونه؟بعد نمایندگی اصلی یا مرکزی فروش دلکور کجاس؟اگر کسی میدونه یا شماره تماسی داره ازش لطف کنه تو PM به من اعلام کنه. متشکرم.

hesam.69
07-01-2016, 10:46
با سلام
با توجه به آغاز ساله جدید میلادی ، پارت جدید باطری 2016 به بازار عرضه میشه. منم قصد دارم که برای مغازه خرید بزنم. اما یکی بهم گفت که اینور سال نخر ضرر میکنی ، چون گرونه!
از فروردین ساله جدید بخر که ضرر نکنی ( باطری خارجی)
آیا این موضوع برای باطری ایرانی هم صدق میکنه؟
اصلا حرف درستی زده؟
ممنون میشم پاسخ بدید

mr_khodaei2008
19-01-2016, 21:03
سلام خوبید دوستان
من باطری میاشنم خراب شده ، پرایده
یه باطری بخرم ، اول ایننکمیخام بخرم یا اسیدی ایننکهاسیدیبهتره؟
و اینکه چه مارکی خوبه تو بازار فعلا ، ؟
و اینکه چطور چک کنیم سیستم شارز ماشینمون سالم کار میکنه و اینکه خودرو برق دزدی نداره؟

karimz
25-06-2016, 16:36
به نظرم بهترین باتری برای پراید دلکور هست و بدترین باتری که داشتم اربیتال55امپر بود که خیلی علاف میکرد اگر دو روز ماشین روشن نمیشد خالی میشد اینقدر کمجون که پمپ بنزین و دزدگیر و... رو هم روشن نمیکرد اما دلکور اینطور نبود و دوام بهتری داشت اگر باتری تاریخ مصرف نداشت همون موقع که ارزون بود 4تا دلکور میخریدم

DJ POLESTAR
29-06-2016, 21:56
دوستان از کجا میشه تاریخ تولید باطری رو فهمید؟
نظرتون در مورد باطری های کره ای بسفیتس BESF1TS چیه؟

EDWARD WHITE
26-07-2016, 22:55
سلام عزیزان .... من مدتی هست اتومبیل رو روشنم نکردم باطری خشک اون خوابیده .... مشکلی که نداره که باز هم بزارم طور بمونه توی پارکینگ برای مدت طولانی ؟

ardalan.xan
12-08-2017, 15:06
سلام دوستان عزیز؛
یه سایتی معرفی میکنم بهتون که هم میتونید درباره باتری ها اطلاع بگیرید هم زنگ بزنید بهشون مشاوره بگیرید هم خرید آنلاین داره با نصب و ارسال رایگان! که دو سه ساعته تهران باشید با پیک میفرستن اسقاطشم خودشون بر میگردونن .
خلاصه امیدوارم به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n33::n33::n18:

سجادزمانی
04-02-2020, 01:01
باتری کره ای از هر نظر بهتره چون تکنولوژی ساختش بهتره ، در کل برای خودرو داخلی باتری ایرانی بخرید و برای خودرو خارجی باتری خارجی به خصوص ، باتری کره ای

اگر هم میخاید بیشتر بدونید لینک زیر بنظرم کمکتون میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@drba3.com/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-klyc7gfdumqd#

- - - Updated - - -

باتری کره ای از هر نظر بهتره چون تکنولوژی ساختش بهتره ، در کل برای خودرو داخلی باتری ایرانی بخرید و برای خودرو خارجی باتری خارجی به خصوص ، باتری کره ای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@drba3.com/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-klyc7gfdumqd#

- - - Updated - - -

rayadan
04-02-2020, 17:14

سلام هگزا و اوربیتال خوبن

rayadan
04-02-2020, 18:00
سلام عزیزان .... من مدتی هست اتومبیل رو روشنم نکردم باطری خشک اون خوابیده .... مشکلی که نداره که باز هم بزارم طور بمونه توی پارکینگ برای مدت طولانی ؟

ازون حرفا زدیا خخخخخ