ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا سقف 1.400 با اين مشخصات

omid81
15-09-2013, 07:33
سلام عليكم!

مشخصات:

- لپ تاپو واسه بازي نميخام!‌ عمده كارم كار كردن با نرم افزاري در حد نرم افزاراي حسابداريه.
- سرعتش خيلي برام مهمه. اينكه چن تا نرم افزار باز كردي هنگ نكنه. كم نياره ديگه
- آقا من اينو واسه مغازه ميخام. رايت زياد ميكنم. پيشنهاد چيه؟ دي وي دي اكسترنال؟
- سبك باشه. چن هر روز حمل و نقلش ميكنم.
- از لحاظ پورت و امكانات-م هرچي به روزتر بهتر. :n05:
-خوشگيل و موشگيلم باشه:n02:
-راستي مقاومم باشه هرچي بيشتر! آخه محل كارم خيلي گرد و خاكه!! :n04: :دي

ببينيد اگه با اين مشخصات ميشه قيمتو پايين تر اوردهم من حرفي ندارم! چن نميخوام زيادي گرون باشه.

ممنون.

Capital
16-09-2013, 20:38
سلام عليكم!

مشخصات:

- لپ تاپو واسه بازي نميخام!‌ عمده كارم كار كردن با نرم افزاري در حد نرم افزاراي حسابداريه.
- سرعتش خيلي برام مهمه. اينكه چن تا نرم افزار باز كردي هنگ نكنه. كم نياره ديگه
- آقا من اينو واسه مغازه ميخام. رايت زياد ميكنم. پيشنهاد چيه؟ دي وي دي اكسترنال؟
- سبك باشه. چن هر روز حمل و نقلش ميكنم.
- از لحاظ پورت و امكانات-م هرچي به روزتر بهتر. :n05:
-خوشگيل و موشگيلم باشه:n02:
-راستي مقاومم باشه هرچي بيشتر! آخه محل كارم خيلي گرد و خاكه!! :n04: :دي

ببينيد اگه با اين مشخصات ميشه قيمتو پايين تر اوردهم من حرفي ندارم! چن نميخوام زيادي گرون باشه.

ممنون.

دوست عزیز از اونجایی که تو این وضع کنونی 1300 پولی برای لپ تاپ نیست پس دیگه حداقل دیگه پایینتر از بودجه نرین چون واقعا کانفیگ ضعیفش اذیتتون میکنه اما در کل برای شما بهترین مدل Samsung NP300E5V-A06 میباشد که برند سامسونگ جدیدا داره خوب کار میکنه و همچنین این مدل دارای پردازنده مورد قبولی تو این رنج میباشد و دارای گرافیک انبرد INTEL HD 4000 میباشد که معمولا تو این رنج قیمت بیشتر لپ تاپ ها چون پردازندشون از نسل دوم هست پس اون موقع گرافیک انبردشون هم INTEL HD 3000 میباشد که در عوض این مدل 4000 هست که یه سر و گردن از 3000 بهتره در کل سامسونگ تو رنج پایین قیمت, لپ تاپ های مورد قبولی داره.