مشاهده نسخه کامل
: دیر بالا آمدن سایت
دوستان سلام
به تازگی تصمیم گرفتم که وبسایتی درست کنم
دامنه رو خریدم و برای هاست هم از 00webhost استفاده کردم
دی ان اس های هاستینگم رو توی کنترل پنل مربوط به دامینم در سایت آی آر نیک وارد کردم
الان مشکلم اینه که با اینکه از یک قالب فوق العاده ساده استفاده کردم و خود سایت فعلا هیچ تصویری نداره سایت خیلی طول میکشه تا بالا بیات
یه سری که زده بودم تا سایت بالا بیات
پایین مرورگر یه اور ظاهر شد که توش 404 داشت
میخواستم بدونم این ارور یعنی چی
آیا کند بودن وبسایت دلیلش اون اروره؟
و در کل چه کنم با این مشکل
پیشاپیش تشکر:n12:
mahmoodsoft
14-09-2013, 22:44
دوستان سلام
به تازگی تصمیم گرفتم که وبسایتی درست کنم
دامنه رو خریدم و برای هاست هم از 00webhost استفاده کردم
دی ان اس های هاستینگم رو توی کنترل پنل مربوط به دامینم در سایت آی آر نیک وارد کردم
الان مشکلم اینه که با اینکه از یک قالب فوق العاده ساده استفاده کردم و خود سایت فعلا هیچ تصویری نداره سایت خیلی طول میکشه تا بالا بیات
یه سری که زده بودم تا سایت بالا بیات
پایین مرورگر یه اور ظاهر شد که توش 404 داشت
میخواستم بدونم این ارور یعنی چی
آیا کند بودن وبسایت دلیلش اون اروره؟
و در کل چه کنم با این مشکل
پیشاپیش تشکر:n12:
معلومه دیگه از هاست رایگان داری استفاده میکنی که از شدت شلوغی داره منفجر میشه
روی همین هاست قبلا ویسایت داشتم
ولی اینجوری نبوده
از وقتی دامین وصل کردم اینجوری شده
همیشه یک قالب ساده نباید زود لود بشه که.ممکنه کد نویسی قالبتون زیاد باشه.یا شاید پهنای باندتون کم باشه یا شاید هم اینترنت خوتون کنده.اگر هم زیاد روی مرورگرتون پلاگین نصب کنید باعث کند شدن سرعت اینترنت شما می شه.امکان هم داره مشکل از سیستم مدیریت محتواتون باشه.و هزار و یک دلیل دیگه.
شما می تونید با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت سایت خودتون رو که شامل css کدهای js و... میشه رو مورد بررسی قرار بدید و مشاهده کنید آیا مشکل از سمت قالب و یا سایت شما است و یا از سمت سرور شما
اما پیشنهاد میکنم سایت های خودتون روی سرور های رایگان قرار ندهید مگر اینکه اهداف بلند مدت نداشته باشد و صرفا برای تست سایت میخواهید سایت رو روی وب آپلود کنید.
اگه خواستید هاست رایگان داشته باشید از سایت xzn.ir بگیرید.لااقل تو ایرانه و از بقیه معروف تره. خودمم توش سایت ساختم هاستش خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.