مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ خوب دوروبر 2تومن
Mohammad401
14-09-2013, 20:24
سلام دوستان،
میخواستم یه لپ تاپ 15.6 اینچی خوب در حد 2تومن بهم معرفی کنین. گرافیکش خیلی واسم مهمه، کلا میخوام تو بازیا کم نیاره. خودم HP-ProBook-4540s رو خیلی دوست دارم ولی شنیدم گرافیکش خوب نیست. الانم بین HP Pavilion g6-2311ex و IBM Lenovo Essential G580-Q موندم. دوستان اگه تجربه ی کار کردن با این مدلا رو دارن یا مدلای بهتر دیگه ای رو میشناسن لطفا کمکم کنن عجله دارم....
3aman021
14-09-2013, 20:36
پیشنهاد من بهتون lenovo z500_ci5 هست .قیمت :2250
Mohammad401
15-09-2013, 06:51
از مشخصات سخت افزاری lenovo z500-h خیلی خوشم اومده، ولی تو سایتا گفتن غیر عادی داغ میکنه و باطریشم قابل تعویض نیست!به نظرتون مشکل خاصی ایجاد میکنه؟
3aman021
15-09-2013, 13:34
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه.تا جایی که میدونم مشکل داغ کردنش با آپدیت بایوس برطرف میشه.غیر قابل تعویض بودن باطری هم عیب نیست .از نظر من تنها مشکلش زاویه دید صفحه نمایشش هست.درضمن میتونی یه سر به کلوپ lenovo z500 بزنی اونجا چیزای خوبی از این مدل دستگیرت میشه.
از مشخصات سخت افزاری lenovo z500-h خیلی خوشم اومده، ولی تو سایتا گفتن غیر عادی داغ میکنه و باطریشم قابل تعویض نیست!به نظرتون مشکل خاصی ایجاد میکنه؟
دوست عزیز من خودم این مدل رو دارم و این دوستمون درست میگه چون این مدل با اپدیت باتری وبایوس خیلی بهتر میشه و همچنین باید بگم که مشکل داغ کردن هم نداره و در مورد باتری هم باید بگم که لنوو z500 دارای یک برنامه به نام energy management میباشد که شما میتوانید به وسیله این نرم افزار مشخص کنید که باتری تا چه درصدی شارژ شود و از اون درصد به بعد دیگه از برق شهری استفاده کنه و باتری دیگه اصلا بهش فشار نیاد و یه مورد دیگه هم اینکه تعویض این باتری خیلی راحته و شما فقط کافیه یا به نمایندگی یا به یه مغازه یا تعمیرکار لپ تاپ مراجعه کنید تا سری براتون تعویض کنه ولی در کل باتری هم که به این راحتیا خراب نمیشه پس خیالتون راحت.
Mohammad401
16-09-2013, 01:34
پس میخرمش.
فقط یه سوال، سی دی درایوراشم روش میدن یا باید جدا دانلود کنم؟ (همین Energy Management که میگین درایورش باید نصب بشه؟) باشکر...
behzad.h
16-09-2013, 10:40
پس میخرمش.
فقط یه سوال، سی دی درایوراشم روش میدن یا باید جدا دانلود کنم؟ (همین Energy Management که میگین درایورش باید نصب بشه؟) باشکر...
سی دی درایوراش رو همراه لپتاپ میدن...
پس میخرمش.
دوست عزیز تو همین انجمن خیلی از دوستان بودن که dvd درایورهای لپ تاپاشون تو کارتونش نبوده پس حتما ببینید که داره یا نه و همچنین اگر خدا خواست و این مدل رو گرفتین تا میتونید درایورهای جدید رو از سایت بگیرین مخصوصا درایور کارت گرافیک رو از سایت جیفورس بگیرین که باعث بالا رفتن کارایی میشه.
alilosting
22-09-2013, 12:11
سلام دوستان، میخواستم یه لپ تاپ 15.6 اینچی خوب در حد 2تومن بهم معرفی کنین. گرافیکش خیلی واسم مهمه، کلا میخوام تو بازیا کم نیاره. خودم HP-ProBook-4540s رو خیلی دوست دارم ولی شنیدم گرافیکش خوب نیست. الانم بین HP Pavilion g6-2311ex و IBM Lenovo Essential G580-Q موندم. دوستان اگه تجربه ی کار کردن با این مدلا رو دارن یا مدلای بهتر دیگه ای رو میشناسن لطفا کمکم کنن عجله دارم.... 4540 مدل خیلی خوبیه . گرافیکش برای بازیهای معمولی هم جواب میده . اگه گیمر خیلی خفنی هستی گرافیکش یکم کم میاره برای بازیهای حرفه ای وگرنه اکیه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.