مشاهده نسخه کامل
: ابلاغیه دولت مبنی بر مهاجرت از ویندوزبه لینوکس
شاهزاده خانوم
14-09-2013, 15:04
سلام دوستان مند چند روزپیش یک خبری خوندم ب اسم اینکه دولت تمام ادارات و موظف کرده ظرف 6 ماه از ویندوز به لینوکس os شون رو تغییر بدند با توجه ب اینکه از لینوکس تو اکثر کشورها ب عنوان سیستم عامل استفاده میشه
الان با این شرایط به نظرتون نکلیف کسایی که دنبال مدارک مایکروسافت هستند چی میشه؟
یا این اوصاف فقط شرکت ها میمونند
اینم لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H A M A S
15-09-2013, 08:51
سلام دوستان مند چند روزپیش یک خبری خوندم ب اسم اینکه دولت تمام ادارات و موظف کرده ظرف 6 ماه از ویندوز به لینوکس os شون رو تغییر بدند با توجه ب اینکه از لینوکس تو اکثر کشورها ب عنوان سیستم عامل استفاده میشه
الان با این شرایط به نظرتون نکلیف کسایی که دنبال مدارک مایکروسافت هستند چی میشه؟
یا این اوصاف فقط شرکت ها میمونند
اینم لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظرف 6 ماه باید برنامه ای ارائه بدن که چطوری از ویندوز به سمت لینوکس مهاجرت کنن
به نظرمن ظرف 2 سال هم شاید نشه کامل به سمت لینوکس کوچ کرد
ولی طرح خوبیه...توش منافعی مثل تامین امنیت ملی هست تا رعایت کپی رایت و...
کسانی که این مدارک رو دارن میتونن برن کار آزاد یا مدارک تخصصی لینوکس رو بگیرن
شاهزاده خانوم
15-09-2013, 09:42
کسانی که این مدارک رو دارن میتونن برن کار آزاد یا مدارک تخصصی لینوکس رو بگیرن
دقیقا نصف بازار از دست میره با این کار دولت
چقدر بد !
البته برای لینوکس کارها خیلی هم خوبه :دی
amir200812
15-09-2013, 09:58
این کار خیلی خوبی هست!
چون ویندوز یک محیط بسته هست و بجر خود ماکروسافت کس دیگه ای دقیقا نمیدونه چطوری کار میکنه!
همیشه بحث بوده که سیستم عامل ویندوز اطلاعاتی رو بصورت مخفی جمع آوری و ارسال میکنه!
حتی فکر کنم حدود 10 سال پیش دولت فرانسه و چین بصورت خیلی جدی این ادعا رو مطرح کردند و به سمت لینوکس رفتند!
درضمن لینوکس خیلی تکمیلتر هست! ویندوز رو یک تیم طراحی میکنند! مثلا 50 نفر! 100 نفر! نهایت 200 نفر!
ولی لینوکس چند میلیون برنامه نویس داره که دارن روش کار میکنن...
شاهزاده خانوم
15-09-2013, 11:27
بله تو این که لینوکس دور بسیاری از موارد از ویندوز بهتره شکی نیست همین open source بودنش عالیه
خوب من یکنظر شخصی روگفتم بر این اساس ک در حال یادگیری mcitp هستم
ولی فکر نمیکنم تو 6 ماه این پروزه عملی بشه با ی سرچی ک کردم فکر کنم با اوصاف مملکت بالای چند سال پیاده سازی این پروزه طول بکشه!
شاهزاده خانوم
بیخیال برو بخونش ولی کنارش تونستی لینوکس هم بخون که خیلی به دردت میخوره
این 6 ماه هم مثل طرح های دیگه هست گفته میشه ولی کی عمل میکنه
شما حساب کن اگه کل شرکت ها شروع به مهاجرت کنن باید کلی هزینه فقط واسه نصب و تنظیمات و پشتیبانی و مهمتر از همه اموزش کار با اون که خیلی زمان بر هست این با عقل جور در نمیاد که در عرض 6 ماه این کار ر وبکنن این وی پی ان ملیشون رو زدن توسر ملت هنوز معلوم نیست چی میشه و چی خواهد شد
این مدرک mcitp هم خیلی خوبه مطمئن باش به دردت میخوره بدونه ترس بخونش خدا بزرگه اینو خوندی میری لینوکس هم میخونی خود سیستم عامل زیاد نمیتونه وقت گیر باشه واسه خوندن و یادیگیری فقط مسئله شاخه اون هست که شما باید شاخه شبکه و خودتون رو در بخش شبکه در لینوکس حرفه ای کنید
ولی خدایش لینوکس هرکی بخونه و واقعا دانشش رو کامل کنه اخرشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.