ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد WD my Passport

Reza_F2
14-09-2013, 14:52
سلام دوستان.
2 ماه پیش یه هارد WD my Passport خریدم با گارانتی و بیمه ایران.
چند روز پیش از ارتفاع 1 متری از دستم افتاد روی سرامیک. از نظر بدنه و ظاهری هیچ مشکلی براش پیش نیومد و به سیستم هم وصل می کنم و کاملا شناسایی میشه و تمام فایل هارو هم میبینم.
اما سرعتش به شدت پایین اومده، طوری که باز و بسته کردن فولدر ها با تاخیر انجام میشه ، یه فیلم معمولی گیر میکنه و به درستی اجرا نمیشه ، قصد کپی فایل هارو از هارد به pc داشتم که حتی کپی هم انجام نمیشه و هنگ میکنه ، وقتی به سیستم وصلش میکنم حتی آنتی ویروس که میخواد یه اسکن سریع انجام بده گیر می کنه!

به نظر شما مشکل از کجاست ؟ باید ببرم تعمیرگاه یا با نرم افزار حل میشه ؟

saeed774
15-09-2013, 23:16
اگر روی هارد اثری از خط و خش و کوفتگی دیده نمیشه ، ببر نمایندگی و بهشون به هیچ وجه نگو از ارتفاع افتاده و بگئ خودبخود همچنین مشکلی پیش اومده . مطمئن باش بعد تست برات یه تازشو

tigerom
24-09-2013, 19:32
سلام
من یکی از این هارد ای wd خریدم. اطلاعات روش خوب ریخته میشد تا اینکه امروز 100 gb که خالی داشت چند فایل زدم روش کپی شه به بیست گیگ اخر حجم هارد که رسیده بود کپی متوقف و صدای خاصی هارد میده. فایلا رو میشه دید ولی دو باره که وصل می کنم فایلی نمی تونم ازش بردارم یا روش بریزم بعد چند مگ کپی دوباره قفل می کنه مشکلش از چیه؟:n28:

dash_yaser24
05-11-2013, 11:53
با سلام. وقتی هاردمو به لپ تاپ وصل میکنم پیام میده باید بخاطر ارورهاش اسکن بشه ولی تا نصفه میره گیر میکنه. منم کنسلش میکنم. هاردم خوب کار میکنهو میخواستم با چه برنامه ای ارورهاش رو برطرف کنم. با hdd renge انجام دادم وسطاش ارور داد.چیکار کنم الان؟؟