مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدا در لپ تاپ !!!
S.R Download
14-09-2013, 12:33
سلام دوستان حدود 2 سالی هست که لپ تاپ خریدم ولی از چند ماه پیش یه مشکلی پیدا کرده وقتی هدفون وصل میکنم بهش فقط صدا از سمت راست میاد از گوشی سمت چپ هیچ صدایی نمیاد اول فکر کردم مشکل از هدفون هست وصلش کردم به موبایلم از هر دو تا گوشی صدا اومد ولی وقتی وصلش میکنم به لپ تاپ از یه گوشی صدا میاد لطفا کمکم کنییییییییید
ممنون :n16:
G.O.Batistuta
14-09-2013, 14:53
سلام دوستان حدود 2 سالی هست که لپ تاپ خریدم ولی از چند ماه پیش یه مشکلی پیدا کرده وقتی هدفون وصل میکنم بهش فقط صدا از سمت راست میاد از گوشی سمت چپ هیچ صدایی نمیاد اول فکر کردم مشکل از هدفون هست وصلش کردم به موبایلم از هر دو تا گوشی صدا اومد ولی وقتی وصلش میکنم به لپ تاپ از یه گوشی صدا میاد لطفا کمکم کنییییییییید
ممنون :n16:
بعضی اهنگها هست که از یک اسپیکر استفاده میکنه شما یک اهنگی پخش کن هر دو اسپیکر لب تاپت بخونه بعد هدفونو وصل کن اگه ج نداد هدفونت قطعی داره از یک هدفون دیگه استفاده و مقایسه کن
S.R Download
14-09-2013, 16:53
lمرسی از راهنماییتون ولی گفتم که هدفون مشکلی نداره به موبایلم وصل کردم هر دو تا گوشیش کار کرد حتی یه بار اسپیکر های کامپیوتر قدیمیمو بهش وصل کردم بازم صدا از یکی از اسپیکر های میومد
مشکل از لپ تاپ هست ولی نمیدونم باید چطوری درستش کنم
G.O.Batistuta
15-09-2013, 00:25
lمرسی از راهنماییتون ولی گفتم که هدفون مشکلی نداره به موبایلم وصل کردم هر دو تا گوشیش کار کرد حتی یه بار اسپیکر های کامپیوتر قدیمیمو بهش وصل کردم بازم صدا از یکی از اسپیکر های میومد
مشکل از لپ تاپ هست ولی نمیدونم باید چطوری درستش کنم
ایا اسپیکرهای خود لب تاپ هم لنگه میخونه
دوست عزیز کارت صدا رو دوباره نصب کن ان شاا... که مشکل حل بشه :n16:
S.R Download
15-09-2013, 16:41
اسپیکر های خود لپ تاپ هر دو طرفش جواب میده ولی فقط برای هدفون یه طرفش کار میکنه:n03:
فکر میکنم هدفونت با لپ تاپ سازگار نیست
این مشکل و من توی دو تا گوشی مختلف داشتم و متوجه شدم که هدفون با یکی از گوشی ها سازگار نیس!!!!
دلیلشم نمیدونننننننم:n17:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.