ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا سقف 2 میلیون

kaveh1589
14-09-2013, 10:36
درود دوستان
متأسفانه چند شب پیش مغازمون مورد سرقت قرار گرفت و همه چیز از جمله لپ تاپ و هارد به فنا رفت
یه لپ تاپ می خوام نهایتش تا 2 تومن برای کار تعمیرات موبایل
هارد حداکثر حافظه (یک ترا یا 750 گیگ )
چیزی که برام مهم هست حداکثر سرعته یعنی اینکه بتونم چند کار همزمان (فلش گوشی - نصب برنامه - کپی رو مموری ) رو با بیشترین سرعت ممکن انجام بدم
پورت usb هم مهمه اگه مدلی هست که 4 تا usb داشته باشه عالی میشه
گرافیک هم پایین نباشه (شاید خواستیم بعضی وقتها گیم بزنیم )
در ضمن ممکنه 5 الی 6 ساعت مداوم روشن باشه لپ تاپی میخوام که داغ نکنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

ژاوی
14-09-2013, 14:01
درود دوستان
متأسفانه چند شب پیش مغازمون مورد سرقت قرار گرفت و همه چیز از جمله لپ تاپ و هارد به فنا رفت
یه لپ تاپ می خوام نهایتش تا 2 تومن برای کار تعمیرات موبایل
هارد حداکثر حافظه (یک ترا یا 750 گیگ )
چیزی که برام مهم هست حداکثر سرعته یعنی اینکه بتونم چند کار همزمان (فلش گوشی - نصب برنامه - کپی رو مموری ) رو با بیشترین سرعت ممکن انجام بدم
پورت usb هم مهمه اگه مدلی هست که 4 تا usb داشته باشه عالی میشه
گرافیک هم پایین نباشه (شاید خواستیم بعضی وقتها گیم بزنیم )
در ضمن ممکنه 5 الی 6 ساعت مداوم روشن باشه لپ تاپی میخوام که داغ نکنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
lenovo e530 مدل i5 قیمتش 1950 با 150-160 میتونی رم 4 بکنی 8، 4 تا پورت داره 3 تاش usb3 گرافیکشم عالیه. من ناراضی ندیدم

kaveh1589
14-09-2013, 18:34
دوستان نظرتون در مورد HP ProBook 4540s-A چی هست ؟ این بهتره یا lenovo e530 ؟

Capital
14-09-2013, 18:43
دوستان نظرتون در مورد HP ProBook 4540s-A چی هست ؟ این بهتره یا lenovo e530 ؟

دوست عزیز 4540 و E530 تقریبا از لحاظ کانفیگ مثل هم هستند ولی اینو هم در نظر داشته باشین که اگر E530 رو میخواین بگیرین حتما با گرافیک 635M یا 630M بگیرین ولی در کل E530 یک لپتاپ بسیار سریع و قدرتمند است. این لپتاپ برای کارهای اداری، کارهای برنامه نویسی ، مالتی مدیا و چندرسانه ای، بازی که البته اگر از آن دسته از بازی باز های خیلی خیلی حرفه ای نیستید، بسیار مناسب است. طراحی و کیفیت بدنه چندان که انتظار میرفت، عالی نیست. اما قابل قبول است. به هر حال این یک لپتاپ است که داری قابلیت های ویژه ای همچون USB 3.0 ، دوکارت گرافیکی ، صفحه نمایش عالی، کارت شبکه وایرلس دوبانده و … است که نمیشود به راحتی از آنها چشم پوشی کرد. و در مورد 4540 باید بگم که سری 2012 خانواده لپ تاپ های Probook S کمپانی HP، لپ تاپ های بیزینسی (اداری/ مهندسی) فوق العاده هستند که نسبت به مدل های گذشته تغییرات بسیار خوبی داشته اند. طراحی فوق العاده با روکش فلزی، امکانات امنیتی بسیار بالا و پورت های فراوان، مدل 15.6 اینچی HP 4540s را به یک لپ تاپ ایده آل برای مدیران، مهندسین و در مجموع کاربران اداری تبدیل کرده است.. که نقاط قوت لپ تاپ پروبوک hp گزینه های زیر میباشد.
مجهز به نسل سوم پردازنده های Coreاینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوق العاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورت های فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO

. اما اگر لپ تاپ بهتری میخواین که z500 از همشون بهتره.

kaveh1589
14-09-2013, 19:05
دوست عزیز 4540 و E530 تقریبا از لحاظ کانفیگ مثل هم هستند ولی اینو هم در نظر داشته باشین که اگر E530 رو میخواین بگیرین حتما با گرافیک 635M یا 630M بگیرین ولی در کل E530 یک لپتاپ بسیار سریع و قدرتمند است. این لپتاپ برای کارهای اداری، کارهای برنامه نویسی ، مالتی مدیا و چندرسانه ای، بازی که البته اگر از آن دسته از بازی باز های خیلی خیلی حرفه ای نیستید، بسیار مناسب است. طراحی و کیفیت بدنه چندان که انتظار میرفت، عالی نیست. اما قابل قبول است. به هر حال این یک لپتاپ است که داری قابلیت های ویژه ای همچون USB 3.0 ، دوکارت گرافیکی ، صفحه نمایش عالی، کارت شبکه وایرلس دوبانده و … است که نمیشود به راحتی از آنها چشم پوشی کرد. و در مورد 4540 باید بگم که سری 2012 خانواده لپ تاپ های Probook S کمپانی HP، لپ تاپ های بیزینسی (اداری/ مهندسی) فوق العاده هستند که نسبت به مدل های گذشته تغییرات بسیار خوبی داشته اند. طراحی فوق العاده با روکش فلزی، امکانات امنیتی بسیار بالا و پورت های فراوان، مدل 15.6 اینچی HP 4540s را به یک لپ تاپ ایده آل برای مدیران، مهندسین و در مجموع کاربران اداری تبدیل کرده است.. که نقاط قوت لپ تاپ پروبوک hp گزینه های زیر میباشد.
مجهز به نسل سوم پردازنده های Coreاینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوق العاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورت های فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO

. اما اگر لپ تاپ بهتری میخواین که z500 از همشون بهتره.
معذرت می خوام حالا hp بگیرم یا lenovo e530 ؟
z500 چه برتری نسبت به این دو مدل داره ؟

Capital
14-09-2013, 19:41
دارای گرافیک قویتری میباشد و همچنین هارد Z500 یک ترا میباشد اما 4540 مقدارش 750 میباشد و از نظر رم Z500 بیشتر میباشد.و همچنین Z500 لپ تاپ خیلی زیباتری به نسبت 4540 و E530 میباشد و همچنین دارای کیفیت ساخت خوبی میباشد که البته مورد های دیگه ای هم هست که مهمترینش همین ها هست البته یه موردی هم از 4540 بهتره که اونم صفحه نمایش ماتش هست که تو زوایا بهتر هست اما در کل 4540 در زاویه عمودی خوب نمایش نمیده اما تو افقی خوبه پس فکر نکنید که چون مات خیلی بهتره. و در مورد باتری باید بگم که جفتشون تقریبا از لحاظ مصرف باتری مثل هم هستند.ولی بین E530 و 4540 دیگه انتخاب با خودتون هست اما 4540 بهتره چون E530 در طراحی و بدنه یه مقدار ضعیف تر میباشد.

ژاوی
14-09-2013, 20:56
چیزی که من درباره 4540 شنیدم اینه که هارداشون خیلی کیفیت نداره حداقل همه ی اونایی که داشتن راضی نبودن ولی ممکنه شما بگیری خوب دربیاد ولی خب لنوا تقریبا مشکل خاصی ازش دیده نشده. z500 که از جفتشون بهتره ولی 2200 -300.

hamidcivil
14-09-2013, 22:14
z500 مشکل باطری نداره؟ باطریش جدا میشه از لپ تاپ؟

alitaali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لپ تاپ شما چه مارکیه؟ هر جا نظر میدید فقط میگید z500

Capital
15-09-2013, 01:45
z500 مشکل باطری نداره؟ باطریش جدا میشه از لپ تاپ؟

alitaali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لپ تاپ شما چه مارکیه؟ هر جا نظر میدید فقط میگید z500
دوست عزیز من با تکنولوژی بزرگ شدم و یه مدت تو این کار بودم اما در مورد این سوالتون که میگید که چرا تو این رنج قیمت Lenovo z500 رو همش پیشنهاد میدم این هست که من از خود شما سوال میکنم که تو این رنج قیمت بین Lenovo z500 و hp 4540 و msi cx-61 و acer v3-571g و k46cb کدوم رو پیشنهاد میدید؟ و یه سوال دیگه اونم اینکه اگه میشه شما بفرمایید که تا به حال با چند تا مدل لپ تاپ کار کردید؟ و در اخر اینکه به نظر شما فرض کنید که مثلا تو یه رنج قیمتی یک لپ تاپی از تمام لپ تاپ های دیگه بهتر باشه بعد اون موقع به به دوستان کدومو پیشنهاد میدید؟ یعنی میرین بین عالی و خوب و متوسط و ضعیف اون ضعیف تره یا متوسط تره رو پیشنهاد میدین.لطفا یک مقدار با علم و اگاهی سوال کنید و از روی تعصب صحبت نکنید و دوستانتان رو گمراه نکنید.دوستان من کاملا معدرت میخوام که طولانی شد.

kaveh1589
15-09-2013, 07:51
دوستان با عرض معذرت
حالا بین 4540 و e530 کدوم روانتخاب کنم؟ شما باشید کدوم رو می خرید ؟
راستی چرادوستان حرفی از asus نمیزنن ؟
فروشنده ها همه asus رو پیشنهاد میدن قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره

ژاوی
15-09-2013, 09:19
دوستان با عرض معذرت
حالا بین 4540 و e530 کدوم روانتخاب کنم؟ شما باشید کدوم رو می خرید ؟
راستی چرادوستان حرفی از asus نمیزنن ؟
فروشنده ها همه asus رو پیشنهاد میدن قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره
من باشم لنوو چون ارزون تر هم هست فک کنم 4540 بالای 2 تومنه در مورد ایسوز هم خودتون گفتید
قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره

hamidcivil
15-09-2013, 12:34
دوست عزیز من با تکنولوژی بزرگ شدم و یه مدت تو این کار بودم اما در مورد این سوالتون که میگید که چرا تو این رنج قیمت Lenovo z500 رو همش پیشنهاد میدم این هست که من از خود شما سوال میکنم که تو این رنج قیمت بین Lenovo z500 و hp 4540 و msi cx-61 و acer v3-571g و k46cb کدوم رو پیشنهاد میدید؟ و یه سوال دیگه اونم اینکه اگه میشه شما بفرمایید که تا به حال با چند تا مدل لپ تاپ کار کردید؟ و در اخر اینکه به نظر شما فرض کنید که مثلا تو یه رنج قیمتی یک لپ تاپی از تمام لپ تاپ های دیگه بهتر باشه بعد اون موقع به به دوستان کدومو پیشنهاد میدید؟ یعنی میرین بین عالی و خوب و متوسط و ضعیف اون ضعیف تره یا متوسط تره رو پیشنهاد میدین.لطفا یک مقدار با علم و اگاهی سوال کنید و از روی تعصب صحبت نکنید و دوستانتان رو گمراه نکنید.دوستان من کاملا معدرت میخوام که طولانی شد.

اگر استفاده از لپ تاپ برای بازی باشه z500 بهتره ولی اگر کسی نمیخاد بازی های سنگین را انجام بده 4540 بهتره

z500نور صفحه کم -زیر نور آفتاب کار کردن باهاش سخته-زاویه دید محدود-داغ کردن در بازی -باطریش داخلیه و 4 سلولی-بلوتوث نداره( به نقل از دیجی کالا)

Capital
15-09-2013, 18:27
اگر استفاده از لپ تاپ برای بازی باشه z500 بهتره ولی اگر کسی نمیخاد بازی های سنگین را انجام بده 4540 بهتره

z500نور صفحه کم -زیر نور آفتاب کار کردن باهاش سخته-زاویه دید محدود-داغ کردن در بازی -باطریش داخلیه و 4 سلولی-بلوتوث نداره( به نقل از دیجی کالا)

دوست عزیز اینجاست که میگم با اگاهی راهنمایی کنید و اگر یقین ندارید چیزی رو نگین.دوست عزیز این مدل دارای بلوتوث میباشد و به نظر خودتون یه لپ تاپی که بلوتوث نداشته باشه.........و همچنین اینکه جدا نشدن باتری به هیچ عنوان مشکل نیست و همچنین این مدل اصلا داغ نمیکنه ولی تو بازی ها چرا داغ میکنه که اونم یک امر طبیعی هست که شاید تو این مدل, تو بازی ها بیشتر باشه و در مورد زاویه دید درسته یعنی خوب نیست همچنین این مدل زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه.

hamidcivil
15-09-2013, 19:14
دوست عزیز اینجاست که میگم با اگاهی راهنمایی کنید و اگر یقین ندارید چیزی رو نگین.دوست عزیز این مدل دارای بلوتوث میباشد و به نظر خودتون یه لپ تاپی که بلوتوث نداشته باشه.........و همچنین اینکه جدا نشدن باتری به هیچ عنوان مشکل نیست و همچنین این مدل اصلا داغ نمیکنه ولی تو بازی ها چرا داغ میکنه که اونم یک امر طبیعی هست که شاید تو این مدل, تو بازی ها بیشتر باشه و در مورد زاویه دید درسته یعنی خوب نیست همچنین این مدل زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه.

اگر دقت بفرمائید اون یک مورد راگفتم به نقل از دیجی کالا...

من خودم میخام لپ تاپ بخرم .رسیدم به دو گزینه z500 و 4540ولی 4540 را ترجیح میدم

Capital
15-09-2013, 19:45
اگر دقت بفرمائید اون یک مورد راگفتم به نقل از دیجی کالا...

من خودم میخام لپ تاپ بخرم .رسیدم به دو گزینه z500 و 4540ولی 4540 را ترجیح میدم

من هم خوندم که نوشتین دیجی کالا اما میگم فقط به این نوشته ها اطمینان نکنید و نظرات و جاهای دیگه ای رو هم ببینید و من میگم دوستانیکه مشاوره میدن حداقل با 80 درصد برندها کار کرده باشن تا دوستان دیگه ای رو به اشتباه نندازن یا حداقل اگه مدلی رو دارن راهنمایی بدن.

kaveh1589
16-09-2013, 09:02
درود
بالاخره z500 گرفتم با گارانتی 2 ساله 2360
i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
با سپاس از همه ی دوستان به خاطر راهنمایی شون
راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشد

ژاوی
16-09-2013, 11:52
درود
i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشد
از درایور پک سولوشن استفاده کن

Capital
16-09-2013, 20:02
درود
i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشددوست عزیز نصب میشه و باید درایورها رو از سایت لنوو دانلود کنید چون درایورهای داخل DVD برای ویندوز 8 هست اما در کل یه چیزی بگم اونم اینکه دوست عزیز یه زمانی که XP بود و بعدش ویندوز 7 اومد باز خیلی ها به 7 سفر نکردند اما الان دیگه XP داره منسوخ میشه و همچنین به نظر من همیشه باید اپدیت بود و همچنین چون ویندوز 8.1 هم اومده و منوی استارت هم برگشته پس کار برای کسانی که براشون مشکل بود دیگ حل شد و اطمینان داشته باشین که 7 هم مثل XP یک روزی منسوخ میشه پس بهتره که با 8 کار کنیم تا بتونیم خوب جلو بریم.