ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pandoric Disaster

Homunculus
14-09-2013, 03:24
سلام ...

همونطور که قولشو داده بودم یه تریلز از بازی در حال ساخت تهیه کردم که گفتم شاید بد نباشه ببینین و بتونین بهتر راهنمایییم کنین.

اسم بازی: Pandoric Disaster یا (فاجعه پاندورایی) (البته ممکنه اسمش در آینده تغییر کنه)

سبک بازی: ترسناک (احتمالا ترکیبی از دوربین ثابت و متحرک)

موتور: Unity

توضیح:
کلا آدمی هستم که همیشه دنبال ایده های نوآورانه هستم و اصلا دوست ندارم که تقلید محض از کاری بکنم. ممکنه از کاری الگو بگیرم اما انقدر تغییرش میدم تا تبدیل به ایده ای نو بشه.

داستان:
شاید بزرگترین قسمت نوآورانه کارمون هم داستان پر قدرتش بوده. داستانی که شاید بیشتر از ساختش (البته هنوز ساختش تموم نشده) روش زحمت کشیدیم تا بتونیم تمام اون وقایعی که تو داستان قراره اتفاق بیافته رو به هم لینک کنیم.

خلاصه داستان:
"گلکسی... واقعیت مجازی ساخته شده توسط شرکت های نرم افزاری چند ملیتی... تک نت.
گامی بزرگ به سمت تکنولوژی و ارتباطات که زندگی بهتر و آسان تری رو برای هر کسی در سراسر دنیا فراهم می کرد. با میلیون ها غرفه مجازی سراسر دنیا و هر غرفه مجهز به کامپیوتر مادری هوشمند، هر گونه نفوذ امنیتی رو تقریبا غیر ممکن می کرد. اما این غیر ممکن ممکن شد.
دیوانه ای از نا کجا آباد کل سیستم رو به هرج و مرج کشوند. میلیون ها نفر در گلکسی گرفتار شدن در حالی که جسم فیزیکی شون در کما و در خطر بود.
با این وجود در بحبوحه فاجعه در گلکسی، بازمانده ای در پی رویارویی با حقایق پشت پرده این فاجعه اسرار آمیز است."

حالا اینکه این فاجعه چی بوده و چه خطراتی رو در پی داشته جز موراد هیجان انگیز داستانه.

گرافیک:
متاسفانه خیلی از ایرانیا و یا حداقلش خیلی از بچه های اینجا تاکیدشون روی گرافیک بازی هستش چیزی که واسه من از اهمیت چندانی برخوردار نیست چون اولا به شخصه معتقدم که تو بحث گرافیک نمیشه به همین راحتی با بازی های روز دنیا رقابت کرد و از طرف دیگه همونطور که بارها تاکید کردم، همه چیز گرافیک نیست. بودن بازی هایی که گرافیک ایده آلی داشتن اما گیم پلی و موسیقی و به خصوص داستان خوبی نداشتن و به راحتی شکست خوردن. خوشبختانه گرافیک این بازی هم فراتر از اون معیاری که تو ذهنم بود پیش رفت و از این بابت خوشحالم اما همچنان در حال پیشرفت تو این زمینه م.

موسیقی:
چیزی که بعد از داستان برام از اهمیت فوق العاده ای برخورداره موسیقی بازیه. به نظر من موسیقی روح و در واقع کلام بازیه. این موسیقیه که تاثیر واقعی بازی رو به بازی کننده القاء می کنه. اگه تو این مورد خوب عمل نکنیم به نظر من بیشتر از 50 در صد تاثیر کار رو از دست دادیم.
موسیقی هم که واسه دموی اول ساختم سعی شده که این حس رو بسته به پیام داستان برسونه اما هنوز جا واسه کار وجود داره.

تمام این مواردی که تو تیزر نشون دادم فقط در حد یه دمو ه... اینکه بازی از کجا شروع میشه و گرافیک نهایی بازی چطور خواهد بود و موسیقی و داستان بازی به چه نحوی ارائه خواهد شد در آینده دور یا نزدیک مشخص میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lord arthas
14-09-2013, 11:42
داستان که نو نیست :n13: تقریبا خوده Saints Row IV هستش No Offence

Homunculus
14-09-2013, 15:02
چرا offense ؟ هر نظری که داری می تونی آزادانه بگی. می خواستم در این مورد کمی توضیح بدم اما نیاز به کمی بحث تو این زمینه بود. من saint row رو بازی نکردم اما رفتم خوندم:

The game's plot sees invading aliens place the player into a computer-simulated version of Steelport (the Saints Row: The Third setting) early on, and the bulk of the game takes place within this simulation. The simulation has Steelport constantly cloaked in the darkness of night, with largely computer-themed twists on classic Saints Row elements. Objectives are often based around hacking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) the simulation in order to work towards escaping it.

مثل اینکه آدم فضایی های مهاجم بازیگر رو تو نسخه ای از Steelport شبیه سازی شده قرار میدن و خود بازی هم تو همین محیط اتفاق می افته و هدف هم اینه که با ه.ک کردن سیستم ازش خارج شی ...
که در واقع هیچ ربطی به داستان ما نداره.

اگه می خواستی مقایسه ای هم بکنی خیلی راحت می تونستی اونو با بازی ماتریکس مقایسه کنی که مادر همه شونه. بذارید تو زمینه داستان نویسی یه موضوعی رو روشن کنم که نه تنها ممکنه سوال شما باشه بلکه ممکنه دیدگاه خیلی های دیگه هم باشه.

ما وقتی می خوایم ماشین جدیدی طراحی کنیم هیچوقت نمیایم موتور ماشین رو از نو بسازیم. موتور ماشین با تحقیقات دانشمندان گذشته از بخار گرفته تا به الان ساخته شده و دیگه نیازی به ساخت موتور نیست. شاید بخوایم ارتقاء ش بدیم اما نمیایم تحقیقات گسترده ای روی کل سیستم موتور انجام بدیم چون همونطوری که گفتم قبلا انجام شده.
وقتی یکی میاد بازی بر اساس زامبی میسازه مثل Dead Rising کسی نمیاد بگه که ایده جدیدی نیست و از رزیدنت اویل برداشته چون قضیه زامبی مثل همون قضیه موتور دیگه جا افتاده س. کاری که باس بکنیم اینه که داستان یا کار جدیدی رو بر اساس زامبی ها ارائه بدیم که تا به الان انجام نشده.

قضیه واقعیت مجازی هم به همین صورته. شاید بارها تو فیلما و بازی ها دیده باشیم و چیز جدیدی نیست. مثلا من به راحتی می تونم به خود Saint Row هم گیر بدم و بگم بابا این که چیز جدیدی نیست. دنیای مجازی قبل از Saint Row هم ساخته شده و یا قضیه حمله موجودات بیگانه رو بارها و بارها تو فیلما و بازی های قبلی دیدیم. می بینی چقدر راحته ؟ اما اینکه بیایم ایده کاملا نویی رو بر این اساس ارائه بدیم اون یه بحث کاملا جداگانه س مثلا خود همین Saint Row اومده از آیتم های موجودات بیگانه و دنیای مجازی استفاده کرده و ایده نویی رو تو این زمینه ارائه داده.

البته خود ایده نو هم به دو قسمت تقسیم میشه:

1. ایده کاملا نو
یعنی ایده ای که از هیچ نوع آیتمی که وجود داره استفاده نشده و یه انقلابی رو پدید میاره. مثل همین قضیه اولیه شکل گیری Zombie ها

2. ایده نو بر اساس آیتم های موجود
که اینو توضیح دادم

روی هم رفته من داستان رو تو چند خط نوشتم. اینکه فاجعه صورت گرفته به چه شکلی بوده و از کجا نشئت گرفته و خود سیستم مجازی به چه صورتی عمل می کنه و چه اتفاقاتی قراره بیافته جزء نقاط پرقدرت کاره که اصلا هدف این نبودش که توضیحی در موردش داده بشه و الا اگه قرار بود که ایده جدید مون رو به همین راحتی شر کنیم که دیگه ارزش خودشو از دست میداد. من فقط خواستم توضیح خیلی کوتاهی در مورد داستان هم داده باشم. همین

موفق باشی...

parvizamd
14-09-2013, 18:21
داستان كمي گنگه و دوربين بهتر كمي بالاتر بگيري.

Homunculus
14-09-2013, 19:58
اینکه داستان گنگه شکی درش نیست اما تو پکجی که آماده کردم داستان رو کامل تر توضیح دادم. راستش فقط می خواستم دموی تریلر رو ترجمه کرده باشم تا واسه بعضی ها قابل فهم تر باشه.

به نکته خوبی که اشاره کردی دوربین بودش. دوربینی که واسه شخصیت مون می خوام در نظر بگیرم Over shoulder هستش اما متاسفانه به خاطر نبود برنامه نویس خودم نتونستم این کارو انجام بدم. پس از همون کنترلر پیش فرض خود یونیتی استفاده کردم و سعی کردم به یه حالت سوم شخص متعادل برسم. همونطور که می دونی هدفم این بود که سریع پروژه رو آماده کنم و نمی خواستم وقت خیلی زیادی صرف این کار کنم.

از طرف دیگه خود شخصیت و انیمیشن اون هنوز ناقصه و کاملا جا واسه کار داره. این شخصیتو فقط واسه تست درست کردم که حداقلش یه شخصیتی تو بازی داشته باشم.

مرسی که وقت گذاشتی پرویز

parvizamd
15-09-2013, 05:54
سامان دوربین شولدر که تویوینی کاری نداره یک شی بزار وسط بازیکن بهش یک دوربین وصل کن وبعدش یک دوربین بیر سمت دست .برنامه نویسی نمی خواد

Homunculus
15-09-2013, 17:07
سامان دوربین شولدر که تویوینی کاری نداره یک شی بزار وسط بازیکن بهش یک دوربین وصل کن وبعدش یک دوربین بیر سمت دست .برنامه نویسی نمی خواد
والا کیت 3rd Person Camera Kit رو هم گرفتم که این کارو خوب انجام میداد یخورده دستکاریش کردم به اون چیزی که می خواستم رسیدم:

این کلیپ کوتاه رو ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما نمی دونم چرا بعضی وقتا جهت حرکت دوربین کلا به هم میریزه و یا شخصیت به جورایی رو زمین سر می خوره. می خوام یه دوربین OverShoulder مثل Resident Evil 4 داشته باشم که User Friendly باشه. اما باور کن که دیگه آخرش خسته شدم و گفتم فعلا بهتره بی خیال دوربین شم چون فقط هم بحث دوربین نیست. خیلی موراد دیگه هم هستش که نیاز به برنامه نویسی داره که جزء حیطه کاری من نیستش و از حوصله این بحث هم خارجه.

اما بازم مرسی که به این نکته دقت کردی تا مطمئن شم که دوربین تو این وضعیت دچار ضعفه تا در آینده اصلاح شه. :n01:

ehsan_wwe
16-09-2013, 09:38
داش بده یه هلپی بهت برسونیم
کاراکتر اصلی تو بده
یه ادیتی ببرم برات روش طبیعی تر بشه
بعد تو به لوکوموشن احتیاج داری تا سر نخوره قدم برداره

موفق باشی آها تا یادم نرفته دوربین خیلی پایینه :دی بعد دوربین دور شدن یکم قدیمی شده بجای دور کردن دوربین ( یعنی تغیر فاصله از کاربر ) بهتره که با FOV دوربین بازی کنی که قشنگ تره

Homunculus
17-09-2013, 00:59
مرسی احسان جان...
تو این زمینه نیاز به کمکت داشتم اما نمی خواستم مزاحمت شم چون واقعا سرت شلوغ بود.
برات خصوصی کردم.