مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش و روشن شدن ناگهانی لپ تاپ
moshtagh.maveddat
13-09-2013, 22:50
با سلام !
من یه لپ تاپ دل inspiron 5110 دارم . از وقتی که ویندوز 8 به بازار اومد نصب کردم ! پس فکر نکنم مشکل از اینجا باشه ! نمی دونم !
اما یه چند وقتیه که وسط کار لپ تاپم انگار که کلا برقش قطع می شه و بعد از چند ثانیه دوباره روشن می شه ! کی میدونه مشکلم چیه ؟ لطفا کمکم کنید عزیزان ! :n27:
G.O.Batistuta
14-09-2013, 07:08
درایورها رو چک کن
با سلام !
من یه لپ تاپ دل inspiron 5110 دارم . از وقتی که ویندوز 8 به بازار اومد نصب کردم ! پس فکر نکنم مشکل از اینجا باشه ! نمی دونم !
اما یه چند وقتیه که وسط کار لپ تاپم انگار که کلا برقش قطع می شه و بعد از چند ثانیه دوباره روشن می شه ! کی میدونه مشکلم چیه ؟ لطفا کمکم کنید عزیزان ! :n27:
ابندا با نصب مجدد ویندوز و اسکن ویروس تست کنید ویندوز رو هم 7 بریزید و تست کنید
moshtagh.maveddat
14-09-2013, 11:58
ویندوزم رو عوض کردم فعلا که مشکلی نداره البته دوباره همون 8 رو ریختم خیلی ممنون دوستان !:n12:
سلام
من لپ تاپ inspiron dell 1564 دارم مدتي بود كه بيش از حد داغ مي شد اما الان ديكه كلا فقط جند دقيقه روشن ميمونه و زود خاموش ميشه حس ميكنم فن هم اصلا كار نميكنه
مشكل خيلي جديه؟ به نظرتون درست ميشه؟ جقدر خرج ميذاره رو دستم؟
ممنون ميشم جواب بدين
سلام
من لپ تاپ inspiron dell 1564 دارم مدتي بود كه بيش از حد داغ مي شد اما الان ديكه كلا فقط جند دقيقه روشن ميمونه و زود خاموش ميشه حس ميكنم فن هم اصلا كار نميكنه
مشكل خيلي جديه؟ به نظرتون درست ميشه؟ جقدر خرج ميذاره رو دستم؟
ممنون ميشم جواب بدين
لپ تاب رو خاک گیری کنید لازم باشه به سی پی یو و gpu خمیر بزنید و فن رو روغنکاری کنید درست نشد فن رو عوض کنید که مشکلی پیش نیاد
خاک گیری شده قبلا اما مشكل حل نشد از سخت افزار هم سر در نميارم مجبورم ببرمش بيرون
بعني با انجام اين كارا درست ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
مي ترسم مشكل از cpu باشه و نياز به تعويض داشته باشه
امكانش هست؟
مي ترسم مشكل از cpu باشه و نياز به تعويض داشته باشه
امكانش هست؟
باید لپ تاب سرویس بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست
chaos theory
21-10-2013, 14:48
نه مشکل از سی پی یو نیس
چرا که اگر cpu سوخته باشه حتی چند ثانیه هم روشن نمیشه و تصویر نمیده
بنظرم مشکل میتونه از دمای بالای سی پی یو باشه که مربوط به خنک نکردنه فن cpu میشه بقول دوستمون بدین برای سرویس تا مشکلش برطرف بشه!
ممنون از همگی بابت راهنماییاتون
لپ تاپم رفت تعمیرگاه و با تعویض فن و سرویس 75 تومن گذاشت رو دستم ولی خوب خدا رو شکر که درست شد:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.