ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Xperia SP یا Xperia TX ؟؟ مسئله این است!!!

vahid123
13-09-2013, 21:25
با سلام خدمت تمامی اساتید عزیز

راستش بنده بین این دو گوشی شدیدا گیر کردم...

تحقیقات کاملی هم کردم در مورد هر کدوم...بودجم هم دقیقا به این دو مدل میخوره...

در ابتدا نظرم روی TX بود ولی بعد از دیدن SP یه مقدار شک کردم...دلیلش هم باتری بهتر و پردازنده ی بهتر (هم CPU و GPU) هست...ولی از طرفی مشکلاتی داره که واقعا توی ذوق میزنه...یکی سنگینی زیادش هست و دیگر قطور بودنش..یکی از دوستان بنده Xperia SL داشت و توی دست خیلی سنگین بود به نظر بنده..جالب اینه که SP حدود ۵ گرم سنگینتره!!!

به نظره شما کدوم رو بگیرم ارزش بیشتری داره؟؟؟ من دوبین اونقدرها واسم مهم نیست ولی این سنگینی زیاد کمی آدم رو اذیت میکنه..در مقابل TX واقعا سبکتره یا هم اندازه هستن؟؟

مورد بعدی باطری TX هست..آیا واقعا باطری TX اینقدر غیرقابل تحمله؟؟؟ یا در حد گوشی های هوشمنده جدیده که ۱ روز دوارم میاره؟؟

hamed malekpour
14-09-2013, 09:56
Xperia SPبهتره ولی txهم دوربین قوی تری داره؟

vahid123
14-09-2013, 23:32
Xperia SPبهتره ولی txهم دوربین قوی تری داره؟

بله دوربین TX قویتره....SP زیادی سنگین نیست؟؟؟

h!tman
14-09-2013, 23:37
خیر دوربین تی ایکس قوی تر نیست
فقط رزولوشن بالاتری داره
ولی کیفیت پایین تری داره
وزنش هم به نظرم خوبه. یک جورایی با ابهته

علی شفائیان
17-09-2013, 16:21
اقا شما میخری اس پی بخر دستت بالاخره عادت میکنه به سنگینیش وعادی میشه و گفتی دوربینم برات مهم نیس پس اس پی خدای گوشی همینو بخر

amir1355s
19-09-2013, 15:08
آقا sp جديدتره cpuو gpu قويتري داره ساپورت بهتري داره و به نظر من خيليم زيباتره. پس توي خريد sp شك نكن

mhv_kntu
19-09-2013, 22:03
sp بهتره.
سنگینیم زیاد فرقی نداره. سری Xperia خیلی ظریف هست و 2برابر وزنش باید محافظ بهش بندازی! اصلا فکر نمی کنم این اختلاف وزن رو دست انسان بتونه حس کنه!
مطمئنم این دو تا گوشی رو بذاری دستت از قبل ندونی نمی تونی بفهمی کدوم سنگین تره!

LEO.M
19-09-2013, 22:16
سبک یا سنگین بودن به سلیقه شخص مربوط میشه و ما نمیتونیم بگیم کدوم رو بگیرید اما از لحاظ قدرتی،sp از هر لحاظ از tx بهتره.البته مگاپیکسل بالاتر دلیل بر بهتر بودن دوربین نیست و شما تا خودت باهاشون عکس نندازی و تفاوت ها رو نبینی،نمیتونی تصمیم بگیری.از طرفی sp بدلیل جدید تر بودنش،قطعا ساپورت نرم افزار بهتری میشه که فکر میکنم برای هرکسی که اینجا عضو(به گوشی اهمیت میده)،این مسئله مهمی باشه.البته tx تفاوت بسیار زیادی با sp نداره.
درنهایت برای مشکل سبک یا سنگین بودم پیشنهاد میکنم در مغازه هر دو رو تست کنید در کنار هم و تصمیم نهایی رو بگیرید.

avator20002000
20-09-2013, 17:08
sp از لحاظ اپدیت رسمی هم در وضعیت بهتری قرار داره(4.3 براش میاد)