مشاهده نسخه کامل
: فوتبال pes2014 با lenovo z500
Hashem 289
13-09-2013, 19:10
سلام اساتید محترم میخوام یه لب تاپ تا 3 تومن بخرم از طراحی lenovo z500 خوشم اومد
به نظر شما میتونه pes 2014 رو با بیشترین گرافیک اجرا کنه ؟
سلام اساتید محترم میخوام یه لب تاپ تا 3 تومن بخرم از طراحی lenovo z500 خوشم اومد
به نظر شما میتونه pes 2014 رو با بیشترین گرافیک اجرا کنه ؟
دوست عزیز من به شما یه چیزی میگم که کلا خودتون بتونید تصمیم گیری کنید و اونم اینکه تو این رنج قیمتی که شما میخواین هزینه کنید لپ تاپ های خوبی وجود دارد که دارای گرافیک های متفاوتی هستند مثل مدل های 740M یا 7670M یا 635M یا 645M که دیگه به جز این مدل گرافیک ها دیگه چیزی خوبی تو این رنج قیمت پیدا نمیشه.اما در کل باید بگم که تو این کارت گرافیک هایی که نام بردم بهترین 740M و 645M هستند که LENOVO Z500 دارای گرافیک 740M هست پس دیگه شکی باقی نمیزاره که برای اجرای بازی ها بهترین همین Z500 هست البته لپ تاپ های دیگه ای هم وجود داره که دارای گرافیک 740 یا 645 باشند مثل K46CB اما دلیل اینکه این مدل ها رو بیان نکردم اینه که این مدل ها دارای پردازنده ضعیف میباشد یا مثلا MSI CX-61 که دارای گرافیک 645 هست اما دلیل اینکه این رو هم بیان نکردم اینه لنوو Z500 از لحاظ زیبایی بالاتره و همچنین لنوو قابل اعتماد تر هست.
Hashem 289
14-09-2013, 12:06
من یه سیستم دارم با مشخصاتی که براتون میذارم ، یکی از دوستان 2200000 میخواد بخره اگه بفروشم 400 باید روش بذارم lenovo z500 رو بخرم به نظر شما ارزش داره این کار رو انجام بدم ، منظورم اینه که مزیت های کدوم بیشتره ؟
cpu : amd phenom x4 970
ram : 6gb ddr3 1333
vga : ati 6950 256bit
power : green 580
main : giga
امتیازی که ویندوز به سیستمم داده رو براتون میذارم اگه از دوستان کسی z500 داره میشه لطف کنه این صفحه رو بذاره تا مقایسه کنیم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سیستم دارم با مشخصاتی که براتون میذارم ، یکی از دوستان 2200000 میخواد بخره اگه بفروشم 400 باید روش بذارم lenovo z500 رو بخرم به نظر شما ارزش داره این کار رو انجام بدم ، منظورم اینه که مزیت های کدوم بیشتره ؟
امتیازی که ویندوز به سیستمم داده رو براتون میذارم اگه از دوستان کسی z500 داره میشه لطف کنه این صفحه رو بذاره تا مقایسه کنیم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز کاملا در اشتباه هستین اگر لپ تاپ به دردتون نمیخوره این سیستم رو نفروشین چون دارای کانفیگ مورد قبولی هست همچنین کارت گرافیک شما خیلی قویتر از z500 هست ولی خوب پردازندتون دارای قدرت کمتری میباشد که برای شمایی که برای بازی میخواین بس هست ولی باز میتونید پردازندتون رو ارتقا بدین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کافیه cpu رو ارتقا بدین در او صورت سه برابر z500 قویتر میشه یا بیشتر
Hashem 289
14-09-2013, 18:43
ممنون از راهنمایتون ، چندتا نکته وجود داره که خوبه بدونید و با توجه به اونها بازم اگه نظرتون روی نگه داشتن سیستمم بود این کار رو میکنم ، یکی اینکه تا چند روز یا چند ماه آینده کنسول های جدید بازی کاملا وارد بازار میشن و نسل جدیدی از بازیها با موتور گرافیکی قویتر وارد بازار میشن و این باعث میشه که تا 6 ماه آینده کارت گرافیکم حرف زیادی برای گفتن نداشته باشه ( روی بالاترین حد گرافیک نشه بازی رو اجرا کرد ) البته این نظر من هست و میخوام نظر شما رو هم بدونم ،
دوم اینکه من کارم آزاد هستش و این سیستم رو تو مغازه گذاشتم که خیلی فرصت بازی باهاش ندارم روزهای جمعه یا تعطیل بعضی موقع ها با خودم خونه میبرم اما میدونید خیلی حملش راحت نیست ، سوم اینکه اگه ps4 یا xbox one کپی خور باشن این بار میخوام به جای هر دو سال ارتقای سیستم یه کنسول بخرم چند سالی راحت باشم ، چهارم اینکه مسافرت زیاد پیش میاد برم خوب داشتن یه لب تاپ خوب خالی از لطف نیست ، با تمام این وجود همونطور که شما نظر دادین گرافیکی که الان دارم خیلی خوبه و هنوز نتونستم ازش بگذرم به همین خاطر این پست رو زدم تا نظر شما رو بدونم ، اگه بازم فکر میکنید این کار خیلی جالب نیست سیستمم رو نگه میدارم ، ممنون .
3aman021
14-09-2013, 19:17
دوست عزیز اگه میخوای قید pc رو بزنی برای گیم فقط باید رو سری گیمینگ حساب باز کنی که قیمتشون خیلی بالاست.اگه میتونی صبر کن که سری جدید msi تا چند وقت دیگه به بازار میاد.در کل اگه لپ تاپ رو برای بازی میخوای بهتره بری سراغ msi چون اکثر لپ تاپ های msi مخصوص گیم هست و کلا سیستم msi طوری طراحی شده که در بازی عملکرد بهتری داره.
دوست عزیز اگه میخوای قید pc رو بزنی برای گیم فقط باید رو سری گیمینگ حساب باز کنی که قیمتشون خیلی بالاست.اگه میتونی صبر کن که سری جدید msi تا چند وقت دیگه به بازار میاد.در کل اگه لپ تاپ رو برای بازی میخوای بهتره بری سراغ msi چون اکثر لپ تاپ های msi مخصوص گیم هست و کلا سیستم msi طوری طراحی شده که در بازی عملکرد بهتری داره.
کاملا تایید میشه چون به نظر من MSI فقط در سری گیمینگش خوب کار میکنه و باز هم یه نظر خصوصیه اما من در کل MSI رو به جز سری گیمش اصلا پیشنهاد نمیکنم ولی الان MSI یه مدل برای گیم داره که بالای 7 تومان میباشد.
Hashem 289
14-09-2013, 19:43
توی پستی که دادم نوشتم اگه کپی خور بشن کنسول میخرم ، بذارید اینجوری سوالمو بپرسم میتونم رو لبتاپ z500 حساب باز کنم که فقط pes2014 رو با بیشترین گرافیک اجرا کنه ؟
سیستم مورد نیاز pes 2014
Recommended system requirementsOperating System: Win Xp 32, Vista, Windows 7, Windows 8
Graphic Card: GeForce GT 440, Radeon HD 5550 1024MB
CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz, Athlon II X2 255
RAM: 4 GB
HDD: 10 GB
DirectX: 9.0c
Hashem 289
14-09-2013, 20:03
با توجه به سیستم مورد نیاز بازی و این بنچمارکی که الان دیدم فکر میکنم بتونه z500 جواب بده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی پستی که دادم نوشتم اگه کپی خور بشن کنسول میخرم ، بذارید اینجوری سوالمو بپرسم میتونم رو لبتاپ z500 حساب باز کنم که فقط pes2014 رو با بیشترین گرافیک اجرا کنه ؟
سیستم مورد نیاز pes 2014
Recommended system requirements
Operating System: Win Xp 32, Vista, Windows 7, Windows 8
Graphic Card: GeForce GT 440, Radeon HD 5550 1024MB
CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz, Athlon II X2 255
RAM: 4 GB
HDD: 10 GB
DirectX: 9.0c
دوست عزیز شما با این سیستمی که برای اجرای بازی pes 2014 نیاز هست باید بگم که z500 خیلی راحت از پس اجرای بازی بر میاد و از خیالتون راحت باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.