PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بین این چند تا مدل کدوم رو بخرم؟(فوری)لطفا راهنمایی کنید.برای GAME

ali mohseny
13-09-2013, 15:01
سلام من تازه این جا عضو شدم و می خواستم که یک لپ تاپ برای بازی بخرم.قیمتش هم حداکثر تا 4 تومن و یکم بیش تر باشه مشکلی نداره.:n01:

تا الان هم که یکم خودم تحقیق کردم به این مدلا رسیدم.:n02:در ضمن من توی دانشگاه خوارزمی هم دانشجو هستم:n26: و می خواستم لپ تاپم یکم سبک باشه برای حمل و نقل.ولی دیگه اینا خیلی سنگین هستن.حالا مشکلی نداره.
اینم مدلایی که خودم دیدم.در ضمن می خوام مارک لپ تاپم معروف باشه.اگه نبود هم مشکلی نداره ولی ترجیحا معروف باشه.
asus n550jv
lenovo y510p
asus g53sx(این مدل رو خیلی دوست دارم ولی می ترسم قدیمی باشه.)
msi ge70
sony vaio fit e15 svf152190x touch
اگه میشه قیمتای دقیق اینا رو هم بگین.اگه مدل بهتری هم هست بگین.راستی این مدل (سومی از بالایی) که نوشتم بعضی جا ها نوشتن 750 گیگ هارد داره +core i5 ول بعضی جا ها نوشتن core i7+1.5.
اینا مدلای مختلفی دارن؟چه جوریه؟:n13:
لطفا بهم کمک کنین.در ضمن لطفا من رو ناامید نکنین و نیان بگین که این لپ تاپا بدردنمی خورن و نمی دونم لپ تاپ game بالای 6 تومن هست چون من شهریه دانشگاه رودادم و الان دستم خالیه و فقط تا همین قد می تونم خرج کنم.:n28:
از همین الان هم بابت کمکتون مچکرم.:n12::n16:

siliopro@emeil.ir
13-09-2013, 15:40
من خودم از بین اینا asus n550jv رو ترجیح میدم ، چون همه بازیهایی رو که تا الان عرضه شده به راحتی رو تنظیمات مدیوم اجرا میکنه ، فقط تو بعضی ها تو تنظیمات های(high) و اولترا کم میاره ، امکانات بسار خوبی داره ، ظاهر بسیار قشنگی داره و (اگه فروشنده ها انصاف داشته باشن و تو بازار هم پیدا بشه قیمت مناسبی داره) ... .
گرافیک y510 از n550 قویتره چون ddr5 هستش ، ولی من اسوس رو به برند لنوو ترجیح میدم.
asus g53sx همونطور که گفتی قدیمی شده و منم اصلا از ظاهرش خوشم نمیاد.
msi ge70 لپ تاپ خوبی هستش ، بین اینا بهترین گرافیکو داره و پاسخگوی خوبی برای گیم هست و از 4 تومن بالاتره.
مدل سونی هم به پای اینا نمیرسه از لحاظ قدرت گرافیکی.

بطور کلی بنظر من از بین asus n550jv و msi ge70 یکیشو خودت انتخاب کن ، هر دو لپ تاپ های خوبی هستن.

ali mohseny
13-09-2013, 15:50
ببخشید ممنونم که پاسخ دادین.:n12:
شما قیمت دقیق اینا رو میدونید؟
اگه یه سیستم با همین بودجه و بدون مانیتور بخرم بهتر نیست؟
اگه دوستان دیگه هم پیشنهادی دارند حتما بدهند.:n16:

siliopro@emeil.ir
13-09-2013, 16:41
صدالبته خرید دسکتاپ بهتره ، شما با 4 تومن میتونین کیس بسیار خوب جمع کنین ، اگه لپ تاپ به کارتون نمیاد و هدفتون حمل و نقل نیست حتما یه دسکتاپ جمع کنید.

ali mohseny
13-09-2013, 16:53
من دوست دارم که دسکتاپ جمع کنم و قبل از این هم یک تحقیقاتی راجع به دسکتاپ ها کرده بودم و این سیستم رو جمع کرده بودم تا این که دانشگاه قبول شدم و الان هم نمی دونم چه کار کنم.
آیا این سیستم پایین از لپ تاپ های بالا بهتره.؟
cpu:core i5 4670
mainboard:asus h87pro
ram:2x4 kingdton
vga:gigabyte gtx760
hdd:w.d 1tb caviar black
dvd writer:sony 24x
case:green falcon
power:gp 650 a-eu
به نظر شما این سیستم می تونه تا چند سال دیگه بازی ها رو برام با کیفیت متوسط اجرا کنه؟اگرم بخوام لپ تاپی در این سطح بخرم چه قد در میاد؟
بازم تشکر از جوابتون.:n02:

omid1380
13-09-2013, 18:26
سلام من تازه این جا عضو شدم و می خواستم که یک لپ تاپ برای بازی بخرم.قیمتش هم حداکثر تا 4 تومن و یکم بیش تر باشه مشکلی نداره.:n01:

تا الان هم که یکم خودم تحقیق کردم به این مدلا رسیدم.:n02:در ضمن من توی دانشگاه خوارزمی هم دانشجو هستم:n26: و می خواستم لپ تاپم یکم سبک باشه برای حمل و نقل.ولی دیگه اینا خیلی سنگین هستن.حالا مشکلی نداره.
اینم مدلایی که خودم دیدم.در ضمن می خوام مارک لپ تاپم معروف باشه.اگه نبود هم مشکلی نداره ولی ترجیحا معروف باشه.
asus n550jv
lenovo y510p
asus g53sx(این مدل رو خیلی دوست دارم ولی می ترسم قدیمی باشه.)
msi ge70
sony vaio fit e15 svf152190x touch
اگه میشه قیمتای دقیق اینا رو هم بگین.اگه مدل بهتری هم هست بگین.راستی این مدل (سومی از بالایی) که نوشتم بعضی جا ها نوشتن 750 گیگ هارد داره +core i5 ول بعضی جا ها نوشتن core i7+1.5.
اینا مدلای مختلفی دارن؟چه جوریه؟:n13:
لطفا بهم کمک کنین.در ضمن لطفا من رو ناامید نکنین و نیان بگین که این لپ تاپا بدردنمی خورن و نمی دونم لپ تاپ game بالای 6 تومن هست چون من شهریه دانشگاه رودادم و الان دستم خالیه و فقط تا همین قد می تونم خرج کنم.:n28:
از همین الان هم بابت کمکتون مچکرم.:n12::n16:

من sony svf1521 دارم
از هر جهت عالیه
هر بازی رو اجرا میکنه
ویدو یا عکسش رو تو تاپیکش می ذارم

ali mohseny
13-09-2013, 20:01
حالا کسی نمی دونه بین این مدل msi و asus منظورم 550 هستش کدوم رو بگیرم؟
لطفا نظراتتون رو بگین.:n12:
با تشکر پس من منتظرم.:n16:

Capital
13-09-2013, 20:03
من دوست دارم که دسکتاپ جمع کنم و قبل از این هم یک تحقیقاتی راجع به دسکتاپ ها کرده بودم و این سیستم رو جمع کرده بودم تا این که دانشگاه قبول شدم و الان هم نمی دونم چه کار کنم.
آیا این سیستم پایین از لپ تاپ های بالا بهتره.؟
cpu:core i5 4670
mainboard:asus h87pro
ram:2x4 kingdton
vga:gigabyte gtx760
hdd:w.d 1tb caviar black
dvd writer:sony 24x
case:green falcon
power:gp 650 a-eu
به نظر شما این سیستم می تونه تا چند سال دیگه بازی ها رو برام با کیفیت متوسط اجرا کنه؟اگرم بخوام لپ تاپی در این سطح بخرم چه قد در میاد؟
بازم تشکر از جوابتون.:n02:دوست عزیز در مورد لپ تاپ هایی که در بالا نام بردین خوب بهترین همون N550JV و Y510 میباشند که دارای پردازنده و گرافیک خوبی هستند و یقین داشت باشین که تا چند سال اینده منسوخ نمیشه اما در مورد اینکه شما میخواین دسکتاپ جمع کنید شک نکنید که دسکتاپ دارای فرکانس کاریه بالاتری میباشد پس قدرت و سرعت بیشتری نسبت به یه لپ تاپ تو این رنج قیمت داره.اما خوب لپ تاپ هم حمل و نقلش براتون اسونه و همچنین خوب میشه گفت که کلاس خودشو هم داره.اما در کل اگر رشتتون ربطی به تکنولوژی و حمل و نقل لپ تاپ نداره که بهتره همون دسکتاپ رو جمع کنید اما اگه اینطور نیست که لپ تاپ بهتره.ولی در کل اگر هم خواستین دسکتاپ جمع کنید به نظر من کانفیگ زیر رو جمع کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali mohseny
13-09-2013, 20:29
بالاخره اگه خودتون بودین بین لپ تاپ های بالا کدوم رو می خریدین؟
لطفا بگین.:n16:

ali mohseny
13-09-2013, 23:22
لطفا نظراتتون رو بگین.:n12:

Amir_051
14-09-2013, 11:44
سلام همشهری گرامی...
من هم قصد خرید لپ تاپ دارم دارم اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد فردا میرم بازار برای خرید...من هم اول که n550 با قیمت 3770 وارد بازار شد ، قصد خرید n550 را داشتم...گفتم بذارم چند هفته ای بگذره قیمتش یکم بیاد که برعکس شد و اولا اصلا گیر نمیاد بعدشم قیمتش 4200 الی 4500 هست...البته اگه عجله ای نداری شک نکن تا هفته آینده این لپ تاپ وارد میشه و احتمالا با همان قیمت قبلی وارد بشه.
اما من صبرم تمام شده و میخوام لنوو y510p را بخرم...اینم لپ تاپ خوبیه و قیمتش 3600-3700 هست الان

omid1380
14-09-2013, 13:42
اگه جنس و کیفیت و عمر برات در او لویته پیشنهاد من sony vaio fit15e
24 ساعته ازش کار می کشم
فقط وقتی خوابم خاموشه
هیچ بازی رو کم نمیاره و همیشه هم خنکه
yاما اگه کمی قدرت بیشتر می خوای y510 که پیدا نمی شه
asus n550jv هم خوبه ولی به زور گیر میاد اگه هم پیدا کنی کم کم 4200
قیمت y510 هم با یک سال 3700 بود
sony vaio fit 15e هم از پایتخت با گارانتی ایران رهجو 1سال بین المللی و 3 سال داخلی 3600

Ocaryx
14-09-2013, 14:22
دوست عزیز اگر با لپتاپ های معمول بخوای بازی کنی یکی دو سال دیگه باید به فکر یک لپتاپ دیگه باشی ... اگر بخوای چندین ساعت پشت هم با لپتاپ معمولی یا مولتی مدیا بازی کنی خیلی زود داغون میشه .

اگر تفریجی بازی میکنید مثلا روزی 1 ساعت خوب لپتاپ مشکلی نداره ، ولی اگر بیشتر بازی میکنید یا برید لپتاپ گیمینگ بگیرید یا دسکتاپ بخرید .
تازه همین لپتاپ گیمینگ هم اگر باهاشون زیاد بازی کنی سریع خراب میشن چه برسه لپتاپ های مولتی مدیا و معمولی .

دسکتاپ پوستش رو بکنی 24 ساعت روشن باشه تا 4-5 سال هیچیش خراب نمیشه . طوریشم بشه با هزینه کم درست میشه خودتم میتونی دستکاریش کنی و لپتاپ خراب بشه دردسر داره ...

الان خودم Asus N550jv دارم و روزی 1 ساعت کمتر باهاش بازی میکنم ... اینجوری مشکلی نداره والا بخوای 3-4 ساعت لپتاپ رو تحت فشار بگذاری از گرما نابود میشه و کارت گرافیک و باتری و هارد و همه چی عمرش میاد پایین .

اگر تا 4 میلیون میتونید هزینه کنید لپتاپ گیمینگ درستی هم نمیتونید بگیرید.
پس حساب کار با خودتون اگر هدف اصلی بازی هست حتما دسکتاپ بگیرید . اگر تفریحی بازی می کنید ASUS N550jv و Lenovo Y510 مدل های خوبی هستند و چند سال براتون کار میکنه ولی روشون خفن بازی کنید سر 2 سال یک بلایی سر یکی از قطعاتش میاد .

hasanoooooooo
14-09-2013, 15:10
نظرات معلومه دیگه... من فکر میکنم y510 و asus دوتاشون عالین... ولی باور کن نباید رو لپتاپ برا بازی حرفه ای حساب باز کنی.... نه این که سیستمت نکشه یا کم بیاره... کارت انقدر گرم میشه. که قشنگ از کنار فن میتونی به عنوان بخاری در روزهای سرد استفاده کنی... سرعت چرخش فن در حالت بازی 3 برابر میشه... عمر فن خیلی زودتر به پایان نزدیک میشه...چیپ گرافیک بر اساس گرما یا کار کرد ممکنه که کلا خلاص بشه... یعنی در 70 درصد حالات چیپ رو با گرما به صورت موقت راه میندازن که دیگه عمرش 6 7 ماه هم نمیشه! در 30 درصد بقیه لپتاپ رو باید بندازی اونور! چرا که این لپتاپها چون جدید هستن چیپشون گیر نمیاد . اگر گیر هم بیاد قیمتش بالای 600 تومن هست. کلا اینو میگم که بدونی ... حتی گارانتی ها هم مسخره هستن و به عنوان کسی که تا مرز بدبختی لپتاپ درست کردن رفته جلو میگم... به یک لپتاپ i5 با گرافیک 620 رضایت بده یا یک کیس جمع کن با این قیمت کیس خوبی میتونی ببندی! شب و روز هم بازی کن!

ali mohseny
14-09-2013, 17:48
سلام دوستان خیلی خیلی ممنونم از نظراتتون.:n12:
شما نظرتون راجع به apple macbook چیه؟خرکار هستن؟
توی قیمت 4 تومن هم دسته دو هم نو چیز خوبی گیر میاد؟
منظورم هم air و هم pro هستش.
بازم تشکر می کنم که من رو راهنمایی می کنید.:n16:

V i r u s e r
14-09-2013, 18:21

1. برای بازی نیست
2. سیستم عاملشون مک هست و برنامه های ویندوز روش کار نمی کنن. یعنی باید برای اون برنامه ها جایگزین مک پیدا کنید (اگه باشه)
3. خیلی کلاس دارن
4. الکی گرونن و توصیه نمیشن. یه مک بوک متوسط حداقل 6 تومن قیمتشه
5. بنده شخصا با شرکت اپل و سیاست هاش حال نمیکنم.

Capital
14-09-2013, 18:25

دوست عزیز کلا اپل دارای کیفیت ساخت بالایی هست پس همین موضوع یعنی اینکه به قول خودتون خرکار هست و در مورد سوال دومتون باید بگم که با 4 تومان میشه چیز خوب پیدا کرد و تا جایی که میتونید اصلا طرف دست دوم نرین مگه اینکه واقعا به سالم بودنش اطمینان داشته باشین و در مورد انتخاب مدل که دیگه خوب با توضیحات من و دوستان معلومه که n550jv و y510p بهترینه.

Ocaryx
14-09-2013, 18:25

Mackbook Air برای کارای معمول هست ، وبگردی و دیدن فیلم و فوق فوقش ویرایش 4 تا عکس ( البته نه واسه کار حرفه ای ) ... بازی هم که نمیشه چون کارت گرافیک جدا نداره . دانشجوهای رشته های مهندسی بیشتر سمت ویندوز میرن ، دانشجوهای رشته پزشکی بیشتر سمت مک چون به برنامه خاصی نیاز ندارن . بعضی از رشته های مهندسی هم با مک مشکلی نداره و برنامه هاشون موجوده ولی مثلا رشته عمران برنامه مهمش ETABS , SAP , Safe و از ایین قبیل هست که هیچ کدومش برا مک وجود نداره و هیچ جایگزینی هم نداره ... در نتیجه باید رو لپتاپ اپل ویندوز هم نصب کنید که کار ضایعی هست و در آخر هم یک سری کارا رو نمیشه کرد . رو Air هم که ویندوز ریختن به درد نمیخوره CPU اون ضعیفه واسه برنامه های مهندسی و ویندوز ریختن .
کلا مکبوک ایر رو فقط به خاطر کارای روزمره و عمر عالی باتری اون باید خرید نه بیشتر .

Macbook Pro نسخه 2010 که صفحه رتینا نیست به نظرم قدیمیه و دیگه نمیصرفه خرید . Macbook Retina هم نسخه بدون کارت گرافیکش اذیت میکنه ، اون رزولوشن حجیم رو گرافیک Intel 4000 واقعا کم میاره چه برسه به 2 تا برنامه جانبی گرافیکی که نصب کنید . کلا مک بوک پرو رتینا رو حتما مدل کارت گرافیک مجزا دارش رو بگیرید . این مدلش هم بالای 6-7 میلیون هست و اونقدر قوی هست که ویندوز هم در کنارش داشته باشید و روش بشه نرم افزارهای خاص رو ریخت ... برای بازی هم لپتاپ متوسط رو به بالایی هست گرافیکش در حد Asus N56vz , AsusN550jv هست . مکبوک پرو رتینا بیشتر برای عکاس ها و ویرایشگرای فیلم و کارای گرافیکی پیشنهاد میشه نه بازی یا نرم افزارهای مهندسی .

در نتیجه اگر پول خیلی زیادی دارید مکبوک رتینا کارت گرافیک دار گزینه عالی هست البته نه برای بازی.
اگر نیازی به نرم افزارهای مهندسی خاص که فقط برای ویندوز موجودن ندارید مکبوک ایر لپتاپ خیلی عالی هست و با عمر باتری 12 ساعت واقعا حیرت انگیزه.

شما معیارهاتون مشخص کنید بهتر میتونید تصمیم بگیرید ، بازی ؟ رشته دانشگاهی ؟ نرم افزار خاص ؟

ali mohseny
14-09-2013, 18:27
ببخشید روشون نمی شه ویندوزم نصب کرد؟بعد قیمت لپتاپای دسته دو خیلی خوب برای بازی چه قدره؟مثلا ممکنه یک نفر لپ تاپ 6 میلیونی رو دسته دو 4 تومن بفروشه؟
برای بازی می خوام و رشتمم جغرافیای سیاسی هستش و فکر نکنم به نرم افزارخاصی نیاز داشته باشم.
بازم تشکر.

Capital
14-09-2013, 19:20
ببخشید روشون نمی شه ویندوزم نصب کرد؟بعد قیمت لپتاپای دسته دو خیلی خوب برای بازی چه قدره؟مثلا ممکنه یک نفر لپ تاپ 6 میلیونی رو دسته دو 4 تومن بفروشه؟
برای بازی می خوام و رشتمم جغرافیای سیاسی هستش و فکر نکنم به نرم افزارخاصی نیاز داشته باشم.
بازم تشکر.
به هیچ عنوان تا 2 میلیون یه لپ تاپ پایین نمیاد چون لپ تاپ مثل محصولات دیگه نیست البته محصولات دیگه هم تا 2 تومان در دست دوم افت نمیکنه و اگر هم کسی لپ تاپ دست دومش رو تا 2 تومان پایین بیاره پس یقین داشته باشید که لپ تاپ کاملا دارای مشکلات اساسی میباشد و در اخر اینو بگم که شما ایا دوست دارید که یه کیس یا همون دسکتاپ جمع کنید چون با این رنج قیمت یه دسکتاپ خیلی خوب برای اجرای بازی ها میتونید جمع کنید.

omid1380
14-09-2013, 23:02
بله ali mohseny
خیلی خرکارن ولی قیمت نجومی دارن که باید دست دومشو بخرین که به قول دوستمون alitaali دست دوم پیشنهاد نمی شه
بعد از اپل سونی کیفیت بیشتری داره
از سونی هم که مدل sv fit 15e خوبه با گارانتی سه ساله 3600
من اینو گرفتم
اکثر روز روشنه و روزی 5 ساعت بازی میکنم
اصلا داغ نمی کنه
زیرش چند تا سوراخه که وقتی کولپد رو می ذارم هوا داخلش جریان پیدا می کنه
بازی call of duty mw3 زیر30 fps نمیره

ali mohseny
14-09-2013, 23:22
سلام ببخشید.من می تونم این مدل لپ تاپ رو حداکثر تا چه قدر ارزون گیر بیارم؟آخه خیلی شیکه +سخت افزار مناسبی هم داره.:n02:
اینم مدلشه:
Apple MacBook Pro With Retina Display - MC976

منظورم هم دست دو هم نو هست.

ali mohseny
15-09-2013, 01:30
کسی نظری نداره؟

Capital
15-09-2013, 01:31
سلام ببخشید.من می تونم این مدل لپ تاپ رو حداکثر تا چه قدر ارزون گیر بیارم؟آخه خیلی شیکه +سخت افزار مناسبی هم داره.:n02:
اینم مدلشه:

منظورم هم دست دو هم نو هست.دوست عزیز مشخصات این مدل به صورت زیر هست که در حال حاضر تو بازار ایران یکی از لپ تاپ های خوب اپل به حساب میاد.ولی در کل این مدل دارای قیمت 7 میلیون میباشد و اگر میشه مقدار کارکردشو و همچنین اینکه هنوز دارای گارانتی میباشد و همچنین ایا خط و خش داره یا نه و مشخصات دیگش رو ذکر کنید تا بهتون بگم که چقدر میارزه؟

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.02 کیلوگرم
پردازنده: Intel Quad-Core Core i7 2.6GHz Turbo Boost Up To 3.6 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 512 GB Flash Storage
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 650M GDDR5 + Intel HD Graphics 4000 1024 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LED
امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS

ali mohseny
15-09-2013, 01:39
بسیار ممنونم که بهم جواب دادین.:n12:
من اگه بتونم یک چیزی گیر بیارم که حدودا 1 سال کارکرده باشه و تمیز باشه و بدون گارانتی باشه چه قد در میاد تا 5 تومن هم می تونم جور کنم.آیا 5 تومن کسی این مدل رو به من می فروشه؟

Capital
15-09-2013, 01:53
بسیار ممنونم که بهم جواب دادین.:n12:
من اگه بتونم یک چیزی گیر بیارم که حدودا 1 سال کارکرده باشه و تمیز باشه و بدون گارانتی باشه چه قد در میاد تا 5 تومن هم می تونم جور کنم.آیا 5 تومن کسی این مدل رو به من می فروشه؟

دوست عزیز دوست ندارم که ناراحتتون کنم اما حتی فکرشو هم نکنید.حتی اگر فروشنده پول لازم باشه شاید این مدل رو 6300 بده و در کل باید بگم که قیمت لپ تاپ اگر تمیز باشد و مشکلی هم نداشته باشه حدود 300 تا 600 میاد پایین یعنی این مدل لپ تاپی که 7 میلیون قیمت داره رو شما میتوانید با 6700 تا 6400 بگیرین که البته باز به در حد بودن و نبودنش این قیمت متغیر میباشد.

ali mohseny
15-09-2013, 01:56
پس تا 5 تومن لپ تاپ خوب و حدودا 1 سال کارکرده و حالا یک کم خط و خش داشته باشه به غیر از این مدل دیگه چی هست؟
بازم تشکر.:n16:

Capital
15-09-2013, 02:07
پس تا 5 تومن لپ تاپ خوب و حدودا 1 سال کارکرده و حالا یک کم خط و خش داشته باشه به غیر از این مدل دیگه چی هست؟
بازم تشکر.:n16:
دوست عزیز میخواین از برند اپل باشه فقط؟

ali mohseny
15-09-2013, 02:10
نه اسراری ندارم.:n01:
از هر برندی باشه ولی خوب باشه asus و sony و apple هم باشه که چه بهتر.
بازم ممنون:n11:

Akom@n
15-09-2013, 11:33
بله ali mohseny
خیلی خرکارن ولی قیمت نجومی دارن که باید دست دومشو بخرین که به قول دوستمون alitaali دست دوم پیشنهاد نمی شه
بعد از اپل سونی کیفیت بیشتری داره
از سونی هم که مدل sv fit 15e خوبه با گارانتی سه ساله 3600
من اینو گرفتم
اکثر روز روشنه و روزی 5 ساعت بازی میکنم
اصلا داغ نمی کنه
زیرش چند تا سوراخه که وقتی کولپد رو می ذارم هوا داخلش جریان پیدا می کنه
بازی call of duty mw3 زیر30 fps نمیره
mw3 چندان بازی شاخی هم نیست ها!! خوب 750 هم این بازی رو بالا 40-50 اجرا میکنه!
این لپ تاپ خوبیه اما وقتی اولویت بازی هستش، باید بیشتر به کارت گرافیک توجه کرد

اینم مدلشه:

منظورم هم دست دو هم نو هست.
ادم تعجب میکنه گاها از نظر دوستان، خرید این لپتاپ برای بازی بیشتر شبیه خودکشیه!
آخه با چنین قیمتی که میشه یه لپ تاپ گیمینگ خوب گرفت که
ضمنا لپ تاپ های اپل شاید با مک خیلی جور باشن و بهینه اما با ویندوز هیچ فرقی با بقیه لپ تاپ ها ندارن
گرافیک 650 هم دیگه واسه بازی ها قدیمی به حساب میاد و ضمنا وقتی میشه 750 گرفت چرا 650؟!!

در کل شما هم اگه واقعا برای گیم حرفه ای میخواین اول به کارت گرافیک دوم سیستم خنک کنده و سوم صفحه نمایش توجه کنین نه خوشگلی لپتاپ :دی
که با این توضیحات جز سری گیم نباید بخرید بخصوص اگه میخواین تا 5 تومن هزینه کنین
اگه هم فقط میخواین گیم عادی بزنین بیخودی خرج اضافه نکنین که مکبوک بگیرین چون هم گرونه و نه به درد گیم میخوره
همین n550 یا y510 رو بگیرین
اگه ge70 هم پیدا کردین شک نکنین که عالیه
اگه هم زیبایی و گیمینگ و سبکی رو باهم میخواین باید قید گیمینگ 24 ساعته و اولترا رو بزنین و یه لپ تاپ مولتی مدیا مثل n550 بگیرین که هم ظاهر زیبایی داره و هم مثل گیمینگ ها سنگین نیست

ali mohseny
15-09-2013, 16:21
خیلی ممنونم که جواب دادین.:n12:
پس تا 5 تومن چی خوب هستش؟
البته برای بازی.
راستی من پس فردا می خوام برم تهران از اون جا لپتاپ بگیرم.اون جا فروشگاه خوب کجا دارن؟

omid1380
15-09-2013, 16:42
mw3 چندان بازی شاخی هم نیست ها!! خوب 750 هم این بازی رو بالا 40-50 اجرا میکنه!
این لپ تاپ خوبیه اما وقتی اولویت بازی هستش، باید بیشتر به کارت گرافیک توجه کرد

من این فریم رو با فیلم برداری از بازی گرفتم با نرم افزار fraps
حد اکثر گرافیک و رزولوشن فول اچ دی
همین کلی فریم رو میندازه
در ضمن خوبی این دستگاه اینه که داغ نمی کنه

ali mohseny
15-09-2013, 16:48
البته برای بازی.
راستی من پس فردا می خوام برم تهران از اون جا لپتاپ بگیرم.اون جا فروشگاه خوب کجا دارن؟
با عرض احترام کسی به این سوال من جواب نمی ده؟

Akom@n
15-09-2013, 17:18
من این فریم رو با فیلم برداری از بازی گرفتم با نرم افزار fraps
حد اکثر گرافیک و رزولوشن فول اچ دی
همین کلی فریم رو میندازه
در ضمن خوبی این دستگاه اینه که داغ نمی کنه
فریم واقعیش هم همین قدره :n02: نوتبوک چک هم همین حدود زده، داغ نکردن مزیت خوبی هست اما قوی بودن کارت گرافیک مزیت مهم تری هستش! میشه با کولپد خنک کرد لپتاپ رو اما نمیشه قدرت کارت گرافیکو زیاد کرد

البته برای بازی.
برای لپ تاپ سری گیمینگ جدید که باید صبر کنین (به مدت نامعلوم! حداقل من خبری از زمان وارد شدن ندارم)
اما ge40 و ge60 جدید در همین حدود 5 تومن خواهند بود
سری قدیمی خیلی کم پیدا میشه و گرون میدن بهتون
اما "به نظر من" در درجه اول msi ge70 اما چون فکر نمی کنم که پیدا بشه
بهترین گزینه lenovo y510 و asus n550 هستن هر دو با گرافیک 750
که توصیه میکنم به این دو تاپیک سر بزنین:

در مورد اخر من ساکن تهران نیستم، بهتره دوستان تهرانی نظر بدن

ali mohseny
15-09-2013, 17:24
خیلی ممنون که جواب دادین.:n16:
دوستان کسی نمی دونه دیگه تا 5 تومن چی خوب هستش و فروشگاه خوب تو تهران کجا هستش؟
بازم ممنون:n12:

ali mohseny
15-09-2013, 19:07
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم من چند جا خوندم این لپ تاپ asus n550jv مدل ۷۵۰ هم داره و مدل ۷۵۰ صفحش ۱۷ اینچیه آیا این مدلم توی ایران میاد و اگه بیاد حدود قیمتیش چه قدره؟
مرسی از جواباتون.:n16::n12::n11:

3aman021
15-09-2013, 19:31
همین n550هم به زور وارد ایران میکنن چه برسه به n750.اگه n750 میخوای باید از خارج بخری.قیمتش هم مطمئن نیستم اما فکر کنم حدود 1400 دلار باشه.

ali mohseny
15-09-2013, 21:51
پس خیلی گرون در میاد نمی ارزه.همین n550 رو میخرم.
حالا کسی فروشگاه خوب و مطمئن می شناسه که ازش خرید کنم؟
راستی تولدتون مبارک.:n02:

MichealJackson
15-09-2013, 22:27
پس خیلی گرون در میاد نمی ارزه.همین n550 رو میخرم.
حالا کسی فروشگاه خوب و مطمئن می شناسه که ازش خرید کنم؟
راستی تولدتون مبارک.:n02:

فعلا که همه متحد شدن تا اینو بخرن ولی تو بازار موجود نیست.

ali mohseny
15-09-2013, 22:39
نمی دونین چه زمای درست و حسابی وارد بازار میشه؟
خسته شدم دیگه.می خوام همه جا رو بزنم درب و داغون کنم.:grrr::n24::n24::n25::n25:
من تا 2 هفته دیگه هم می تونم صبر کنم.تا اون موقع قیمتش حدودا چه قدر هستش؟
بازم مرسییییییی:n12:

ali mohseny
16-09-2013, 14:18
کسی جواب نمی ده؟:n03:
راستی کسی می دونه قیمت این لپ تاپ امروز چه قدره؟
بازم تشکر:n12:

3aman021
16-09-2013, 15:15
پس خیلی گرون در میاد نمی ارزه.همین n550 رو میخرم.حالا کسی فروشگاه خوب و مطمئن می شناسه که ازش خرید کنم؟راستی تولدتون مبارک.:n02:ممنون عزیز:40:این میتونه کمکتون کنه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blueman200
16-09-2013, 18:51
دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد

Capital
16-09-2013, 19:47
دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد
دوست عزیز فکر میکنم که دارین اشتباه میکنید چون من قیمت دلار رو تغییر انچنانی توش نمیبینم.ولی در کل امیدوارم که یه روزی همه چیز ارزون شه و همچنین به چارت زیر یه نگاهی بندازید.با تشکر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alibili
15-11-2013, 17:55
salam, man khodamam bein in 2 ta laptop (asus n550 , ,msi ge70) mondam kodomo bgiram , har 2 aalian vali nemikham ye entekhabi konam ke badan bekhatere ye morede kochik pashimon besham