PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدل كامل word 2007 فارسي به pdf

mmb10
13-09-2013, 13:27
سلام دوستان
من توي انجمن يكمي سرچ كردم اما چيز خاصي در اين مورد پيدا نكردم براي همين پست جديدي ارسال كردم.
من مي خواستم مقاله خودمو كه به صورت word 2007 است رو به pdf تبديل كنم. چندتا نرم افزار دانلود كردم كه هيچ كدوم خوب نبودن و فرمول هايي كه توي متن بود رو توي pdf نشون نمي داد
به نظر شما بهترين نرم افزار چيه كه هم كلمات فارسي و هم فرمول هارو به خوبي به pdf تبديل كنه؟
ممنون

ALI . R
18-09-2013, 09:59
سلام. این افزونه رو نصب کنید : ( برای word 2007 ! ) :n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در قسمت Save As میتونید به pdf تبدیل کنید !
موفق باشید:n12:

vissoto
18-09-2013, 10:19
word 2013 به طور کامل از فرمت PDF پشتیبانی می کند کافی است save as pdf را انتخاب کنید .
ضمنا office 2013 بر روی ویندوز XP نصب نمی شود .

azad1000
22-09-2013, 12:48
تو سایت ماکروسافت یه نرم افزار کوچولو به اسم save as pdf وجود داره وقتی دانلود کنی و نصبش کنی یه save to pdf به منو save as تمام نرم افزارهایی آفیس اضافه میشه و خیلی راحت می تونی هر فا یل آفیسی رو (حتی فاریس یا عکس یا جدول) ب صورت pdf ذخیره کنی

faraz73
03-12-2013, 19:48
سلام دوستان
من توي انجمن يكمي سرچ كردم اما چيز خاصي در اين مورد پيدا نكردم براي همين پست جديدي ارسال كردم.
من مي خواستم مقاله خودمو كه به صورت word 2007 است رو به pdf تبديل كنم. چندتا نرم افزار دانلود كردم كه هيچ كدوم خوب نبودن و فرمول هايي كه توي متن بود رو توي pdf نشون نمي داد
به نظر شما بهترين نرم افزار چيه كه هم كلمات فارسي و هم فرمول هارو به خوبي به pdf تبديل كنه؟
ممنون
با سلام.نرم افزار universal convertor از سایت ---------.com بگیر شاید به درد خورد.