ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف بالای ترافیک اینترنت در حالی که هیچ برنامه ای باز نیست توسط explorer.exe

mand007
13-09-2013, 13:04
سلام الان چند روز هست که مجبورم تند تند ترافیک اینترنت بگیرم (فکر می کردم مصرف خودم زیاد شده اما امروز وقتی هیچ برنامه ی بازی نداشتم بعد از مدتی که ویندوز لود شد دیدم چراغ مودم به سرعت چشمک میزنه (مصرف اینترنت ) برنامه Reliability and Performance Monitor باز کردم دیدم بله تو قسمت نتورک داره با سرعتی 70-110 کلیوبایت بر ثانیه مصرف میشه

به برنامه های استفاده کننده که نگاه کردم دیدم حدود بی نهایت ای پی مختلف وصل شدن و به هر کدوم یه مقدار اندک بین 32 کلیو بیت تا 250 کلیو بایت سند و رسیو کرده

pid ای پی ها رو که چک کردم مربوط به برنامه ی explorer.exe ویندوز بود

ناچاران اکسپلور رو بستم ( تمام ای پی ها بسته شدن و ترافیک مصرفی بشدت افت کرد 0-3 کیلوبایت بر ثانیه دیگه مودم تند تند چشمک نزد )

بعدش دوباره اکسپلورر رو لود کردم ولی خبری از مصرف ترافیک نبود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

========
بعد از ریستار دوباره اکسپلورر شروع به مصرف اینترنت با سرعت بالا کرد

:n28:pls help me

jolan57
13-09-2013, 13:28
سلام
یک لوگ تهیه کنید و همینجا قرار بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mand007
13-09-2013, 14:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jolan57
13-09-2013, 14:15
مشکل ویروسی دیده نمیشه
ولی بهتره ویندوز ویستا رو عوض کنید و ویندوز سون یا 8 رو نصب کنید
ویندوز ویستا ناموفق ترین ویندوز مایکروسافت بود که مشکلات زیادی داشت

mand007
13-09-2013, 15:27
مشکل ویروسی دیده نمیشه
ولی بهتره ویندوز ویستا رو عوض کنید و ویندوز سون یا 8 رو نصب کنید
ویندوز ویستا ناموفق ترین ویندوز مایکروسافت بود که مشکلات زیادی داشت

ممنون:n16:
الان دو سه سالی میه همین ویندوز ویستا را دارم و... راضیم ازش

سی می کنه دوباره ای پی ها که لود شده عکسشو تهیه کنم بذارم چون واقعا خطرناکه دیشب تو 45 دقه حدود 200 مگ از اینترنتم رو خورد امروز صبحم تو نیم ساعت 110 مگه دیگه

چنتا سوال دیگه هم داشتم :

1-ممکنه بهم حمله ی ddos شده باشه؟

2-وقتی من ای پی های متصل شد به سیستمم رو می بینم چطور می تونم پورت مورد استفادشون را پیدا کنم ؟

3- به این مشکل مربوط نمیشه اما چن وقتیه فایل زیپ که دانلود می کنم اگه محتوی .exe باشه نرم افزار winrar فایل اگزه رو نه نشون میده نه اکستراکت می کنه و الان به اجبار از 7zip استفاده می کنم ایا راهی برای رفع این مشکل وجود داره؟:n01:

4-وقتی گاهی اوقات به ناگهان تعداد زیادی مروگر اینترنت اپن میشه هرچه تلاش برای بستن پیج ها می کنم پیج های بیشتری باز میشه یا به اشکال مختلف دیگر... این مشکل چطور رفع میشه؟
=====

راستی من چند روز پیش چنتا برنامه برای ddos دانلود کردم و رو سیستم اجراشون کردم ( سیستم قربانی حتی تایم اوت هم نخورد فقط سیستم خودم کند شد و من دیگه ازشون استفاده نکردم ) ممکنه از این نرم افزارها باشه؟ تو تسک منیجر هیچ رد از برنامه ی خاصی پیدا نکردم فقط همون explorer.exe

jolan57
13-09-2013, 16:05
قبل از هزچیز شما فایروال کمودو رو نصب کنید و در قسمت فایروال Custom Rules رو انتخاب کنید و برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن رو زیر نظر داشته باشید و برنامه مشکوکی دیدین بلاک کنید
همچنین صفحه اصلی نرم افزار Task رو بزنید و در قسمت فایروال تسک ... Stealth Ports رو بزنید و Block incoming connection رو بزنید
دانلود کمودو فایروال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وقتی کمودو رو نصب کردین اگر بر روی اطلاعاتی که در مورد ترافیک اینترنت در Widget کمودو نشون داده میشه کلیک کنید میتونید کانکشن و پورت رو ببینید

mand007
14-09-2013, 00:58
قبل از هزچیز شما فایروال کمودو رو نصب کنید و در قسمت فایروال Custom Rules رو انتخاب کنید و برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن رو زیر نظر داشته باشید و برنامه مشکوکی دیدین بلاک کنید
همچنین صفحه اصلی نرم افزار Task رو بزنید و در قسمت فایروال تسک ... Stealth Ports رو بزنید و Block incoming connection رو بزنید
دانلود کمودو فایروال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وقتی کمودو رو نصب کردین اگر بر روی اطلاعاتی که در مورد ترافیک اینترنت در Widget کمودو نشون داده میشه کلیک کنید میتونید کانکشن و پورت رو ببینید

ممنون از لطفتون :n16:

بالا خره بعد از بین رفتن 400 مگ با پیدار کردن دو پورت
16464
65183
(udp tcp incom out)

و بستن این دو پورت از مسیر ادونس فایروال ویندوز جلوی کاه سرعت اینترنت و از بین رفتن حجم ترافیک را گرفتم

امیدوارم موقتی نباشه و ویروس پورتهاشو چنج نکنه:n28: