PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر بعد از روشن شدن پیغام ultra DMA mode-5, capable but not enabled رو نمایش میده و بوت نمیشه. چیکار کنم؟

dkargozari
13-09-2013, 04:51
با سلام.دوستان عزیز کامپیوتر پدرم سنگین شده بود اومدم win7 x86 رو عوض کنم win8 x64 نصب کنم . ویندوز که نصف نصب رو انجام داد واسه ادامه کار کامپیوتر رو ریستارت کرد.از لحظه ای هم که استارت شد هم پیغام
ultra dma mode-5 S.M.A.R.T capable but disabled ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رو نشون میده و سیستم هیچ کاری نمیکنه.
واسه توضیح بگم دو گزینه f2 واسه رفتن تو boot setting و گزینه f11 واسه boot sequence میان ولی هیچ کاری نمیکنن.
این خطا بعد از شناسایی هارد و dvd rom میاد .
کابل sata هارد رو کشیدم و سیستم کامل با cd بوت میشه بعد رفتم تو گزینه های boot setting با کلید f2 و تو تنظیمات dma و smart مادربرد ، گزینه disable رو enable کردم پیغام شد
Ultra DMA Mode-5 S.M.A.R.T. cable and status ok ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Findex%3Fqid%3D20120804054115AAgjlru&ei=rWcyUp3QL8G4rAfAwYCoBA&usg=AFQjCNE2lEXwVobsPRMYC6dk-82P0qfIUw&bvm=bv.52164340,d.bmk)

و بازم هیچی.چیکار کنم اومدم یه خیری بکنم شر شد. لطفا راه حلی اگر دارین بگین تا امتحان کنم ببینم چی میشه . ضمنا نمیدونم این مشکل از هارد هست یا قطعه دیگه.منتظر کمک شما دوستان هستم

dkargozari
13-09-2013, 09:36
کسی نیست کمک کنه:n28:

EXTREME
13-09-2013, 11:16
میتونید وارد ویندوز بشین و یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین؟

dkargozari
14-09-2013, 18:36
میتونید وارد ویندوز بشین و یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین؟

دوست عزیز خدمتتون گفتم کامپیوتر حتی بعد از روشن شدن وارد ستاپ نمیشه چه برسه به ویندوز:n03:
ضمنا من از ابتدا به هارد مشکوک بودم که بردم و گذاشتمش روی یک سیستم دیگه و بصورت هارد دوم خیلی بسرعت شناخته شد و مشخص شد مشکل از هارد نیست
بعد احتمال دادم باید از مادربرد باشه که باز وقتی هارد رو از مادربرد جدا کردم و با cd سیستم رو بوت میکنم کامپیوتر راه افتاد.
واسم فقط یه احتمال وجود داره و اونم اینه که هم مادربرد سالمه هم هارد ولی ویندوز win8 x64 احتمالا یه کاری رو مادربرد کرده که این مشکل پیش اومده ، هر چند باطری بایوس رو هم در آوردم ولی مشکل بقوت خودش باقیست.لطفا راهنماییم کنید:n28:
البته یه راهنمای خوب پیدا کردم شما بخونید شاید تونستید کمکم کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
14-09-2013, 18:56
نگفتم حتما اینکارو بکنید گفتن براتون مقدور است عکس بزارید یا نه که نمیشه

مشکل هم میتونه از بایوس مین باشه و هم مین ولی هارد رو روی یک سیستم دیگه ای که گفتین گذاشتین و شناخته از همون hd tune عکس بدین تا وضعیت هارد معلوم بشه و خیالمون راحت بشه بهتره

ویندوز که کاری روی مین نمیتونه انجام بده احتمالش هست که مین مشکل یا بایوس مشکل پیدا کرده باشه که باتتوجه به اون ارور هم میتونه از پورت باشه هم چیپ جنوبی
بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید

dkargozari
14-09-2013, 20:51
نگفتم حتما اینکارو بکنید گفتن براتون مقدور است عکس بزارید یا نه که نمیشه

مشکل هم میتونه از بایوس مین باشه و هم مین ولی هارد رو روی یک سیستم دیگه ای که گفتین گذاشتین و شناخته از همون hd tune عکس بدین تا وضعیت هارد معلوم بشه و خیالمون راحت بشه بهتره

ویندوز که کاری روی مین نمیتونه انجام بده احتمالش هست که مین مشکل یا بایوس مشکل پیدا کرده باشه که باتتوجه به اون ارور هم میتونه از پورت باشه هم چیپ جنوبی
بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید

کابل رابط هارد به مین را عوض کردم نشد . آپدیت بایوس را هم از سایت سازنده اش گرفتم و آپدیتش کردم باز هم نشد. اون موردی که شما گفتید رو بشه انجام میدم و گزارشش رو میزارم.

vjalireza
03-01-2014, 16:38
ببخشید کامپوتر روشن میشه ولی صحفه بوت نمیاد چه کنم:n30::n30::sad:r (vjalireza@chmail.ir)

vjalireza
03-01-2014, 16:40
ببخشید کامپوتر روشن میشه ولی صحفه بوت نمیاد چه کنم چههههههه کاااااااااار کنننننننننم سریییییییییییع