ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : {درخواست راهنمایی} نصب ویندوز 8 بدون حذف فایل ها

جناب مهندس
12-09-2013, 20:56
سلام دوستان

الان ویندوز 7 سی و دو بیتی رو در درایو C کامپیوتر دارم.

میخوام ویندوز 8 شصت و چهار بیتی رو هم در درایو F نصب کنم (از 100 گیگ فضای درایو F، تقریباً 35 گیگ خالی هست.)

حالا چکار کنم که بقیه فایلهای درایو F حذف یا فرمت نشه؟

یعنی هر دو ویندوز رو با هم داشته باشم، ولی درایو F فرمت نشه و در همون 35 گیگ خالی درایو F بتونم ویندوز 8 رو نصب کنم.

لطفاً راهنمایی بفرمایید.

Ali_RNT
13-09-2013, 06:22
ویندوز رو به طور عادی نصب کنید.در مرحله ای که باید درایو را انتخاب کنید همان درایو f را انتخاب کنید و Next را بزنید.

ژاوی
13-09-2013, 10:40
به نظر من بهتره درایوی که توش ویندوز نصب می کنید خالی باشه بهتره میتونید اون 35 گیگو یه پارتیشن جدید بسازید بعد تو اون نصب کنید

جناب مهندس
13-09-2013, 13:13
ویندوز رو به طور عادی نصب کنید.در مرحله ای که باید درایو را انتخاب کنید همان درایو f را انتخاب کنید و Next را بزنید.
ممنون دوست عزیز
پس در حالت عادی، تا زمانی که خودم درایو F رو فرمت نکنم، ویندوز فرمت نخواهد کرد؟ و به طور عادی نصب میشه؟

به نظر من بهتره درایوی که توش ویندوز نصب می کنید خالی باشه بهتره میتونید اون 35 گیگو یه پارتیشن جدید بسازید بعد تو اون نصب کنید
مرسی دوست گرامی
آخه نمیخوام الکی تعداد درایوهام رو زیاد کنم. درضمن، در آینده، تعدادی از فیلم های درایو F رو تماشا میکنم و وقتی حذفشون کردم، درایو F فضای بیشتری خواهد داشت و ویندوز 8 راحت تر اجرا خواهد شد.

Ali_RNT
13-09-2013, 14:45
نخیر فرمت نمیشه.

جناب مهندس
14-09-2013, 02:08

متاسفانه میگه درایو Dynamic هست و نمیشه روی این درایو نصب بشه.

دوست من، چاره چیست؟

Ali_RNT
14-09-2013, 07:41
الان شما مجبورید که درایو رو فرمت کنید یا اینکه با یک نرم افزار مثل Easeus partition wizard اون رو به Primary تبدیل کنید.
اگر یک دیسک ویندوز لایو یا Hiren رو دارید میتونین با اون کامپیوتر رو لود کنید و این نرم افزار رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید.
سپس درایوتون رو به Primary تبدیل کنید.

البته گاهی ممکن است ممکن از دست رفتن اطلاعات شود که معمولا در چنین مواقعی قبل از شروع به شما هشدار میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژاوی
14-09-2013, 13:18
روdynamic که نصب نمیشه باید رو primary باشه اگرم بخای تغییر بدی باید فرمت کنی میتونی از اطلاعاتت یه بک آپ بگیری بعد اینکارو انجام بدی که یه وخ نپره